10 božijih zapovesti - 2000 godina kasnije

Ovde od mene ne mozete nista da naucite. Ovo je pdf religija.
Ovde ja treba da ucim od vas. To i radim. Pitam. Mene nije sramota kad neznam. Sramota je da ne naucim.
Nego znas li ti odgovor na ono moje pitanje oko bica i sustine?
Pa nije ovo pdf izumi i izumitelji pa da nesto naucis.
Ovo je pdf za kruzno gubljenje vremena da ovaj ubogi zivot sto brze dodje kraju i tu se nadjemo iskljucivo jer smo izgubljeni svi slucajevi.
TKo zdrav bi ovde gubio vrijeme?
Meni oko glave visi moja prekrasna unuka trazi da ju zagrlim a ja kretenoid ovde odgovaram jednoj vjestici koja me botom zove jer nemam volje da citam njene misli.
Mi smo u zoni sumraka bez ikakve dileme.
Psihijatara nema dovoljno to je problem ili su preskupi.

Hriscanstvo je (kao i mnogi drugi) maznuo Platonovu zamisao da je bice - sustina ovog sveta - izvdvojena. Vas bog je izvan ovog sveta.
Razlikujete se od Platona u tome sto su njegove "ideje" bezlicne dok ste vi svom bogu dali licnost.
Nego ne rece, ako bog nije stvorio ideje ko je to uradio?
I Bog je ideja... Posmatraš oko sebe, dobijaš ideje... nije to ni fiksno ni konstantno, to se ravija, kako se razvija svest...

Hriscanstvo je (kao i mnogi drugi) maznuo Platonovu zamisao da je bice - sustina ovog sveta - izvdvojena. Vas bog je izvan ovog sveta.
Razlikujete se od Platona u tome sto su njegove "ideje" bezlicne dok ste vi svom bogu dali licnost.
Nego ne rece, ako bog nije stvorio ideje ko je to uradio?
Oni su pomirili tog dalekog boga s ljudima preko krvne zrtve peradi i vunenih zivina ugodne na miris njemu.

Back