Pa u onom gde stoji video zapis od stvaranja,snimak kako je Bog stvarao na samom pocetku a kojeg posecuju sve neverne Tome kojima im malo ono sto stoji zapisano u Svetom Pismu.u kom hramu, jel ih slikao bar neko![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u onom gde stoji video zapis od stvaranja,snimak kako je Bog stvarao na samom pocetku a kojeg posecuju sve neverne Tome kojima im malo ono sto stoji zapisano u Svetom Pismu.u kom hramu, jel ih slikao bar neko![]()
ma daj i snimakPa u onom gde stoji video zapis od stvaranja,snimak kako je Bog stvarao na samom pocetku a kojeg posecuju sve neverne Tome kojima im malo ono sto stoji zapisano u Svetom Pismu.![]()
Idi bre tamo sta ima da ti ga ja dajem,princip je samoposluzivanja.ma daj i snimak![]()
Pitanje koliko srcem hrle. A usput to su pentekostalne crkve, nismo u ljubavi sa njima.А што Роми, који исто имају магијски поглед на религију ,често хрле ка протестантским сектама? Ако је тако како причаш?
nema brale, šarena lažaIdi bre tamo sta ima da ti ga ja dajem,princip je samoposluzivanja.![]()
Zašto onda niste jedna vjerska zajednica?Koliko? Ima samo 5-6 protestantskih učenja, naravno vi Papisti u svom neznanju želite da predstavite da nas ima 40,000 jer mnoge kongregacije funkcionišu kao samostalne crkve iako teološki pripadaju nekoj većoj tradiciji. Mi Metodisti smo slični Luteranima, tu su blizo i Anglikanci. Jedino imamo razliku u teologiji sa Kalvinistima koji odstupaju sa učenjem o Spasenju i Pričešću.
Statistiku si izvukao znaš odakle.96% srpskih pravoslavaca ne veruje da je biblija bogonadahnuta knjiga. to smo mi deklarativni pravoslavci . nemaju pojma šta piše niti ih interesuje a sve verske praznike poštuju na način narodnog verovanja.
sad nekom da kažeš mi Srbi pravoslavci smo duhovni jevreji oterali bi te u pm kao sektaša.![]()
Samo ti nastavi vjerovati u to.Pravoslavno pismo ne postoji.
To je cinjenica.Samo ti nastavi vjerovati u to.
pa uveri se sam, pitaj 100 njihStatistiku si izvukao znaš odakle.
Aha a nekako ti u dokazima promakla činjenica da su Bibliju sastavili Oci Crkve.To je cinjenica.
Verujem u dokaze.
Nisu. To si izmislio.Aha a nekako ti u dokazima promakla činjenica da su Bibliju sastavili Oci Crkve.
Da li je to uradio tako što Se direktno javio svijetu i pobrojao knjige ili je ipak nadahnuo određene ljude da to učine?Nisu. To si izmislio.
Bog je autor pisma i On je odredio kanon.
Zašto bismo bili? Ako se neko ne slaže sa mojim tumačenjem Svetog pisma, neka ga tumači po svojem, nismo mi kao Pravoslavci i Katolici da pretimo neistomišljenicima ubijanjem.Zašto onda niste jedna vjerska zajednica?
Kako je moguće da tolike razlike nastaju primjenom metoda "samo Pismo"? Skoro kao da je potreban autoritet za tumačenje i pravilno razumijevanje Pisma. Hint: počinje sa C i rimuje se sa mrkva.Zašto bismo bili? Ako se neko ne slaže sa mojim tumačenjem Svetog pisma, neka ga tumači po svojem, nismo mi Pravoslavci i Katolici da pretimo ubijanjem.
A taj autoritet je jel Pravoslavna crkva koja svoj stav prema predestinaciji bazira na učenjima osuđenog jeretika Pelagija?Kako je moguće da tolike razlike nastaju primjenom metoda "samo Pismo"? Skoro kao da je potreban autoritet za tumačenje i pravilno razumijevanje Pisma. Hint: počinje sa C i rimuje se sa mrkva.
Autoritet je Crkva koja je i sastavila Pismo.A taj autoritet je jel Pravoslavna crkva koja svoj stav prema predestinaciji bazira na učenjima osuđenog jeretika Pelagija?
Crkva Hristova koju su činili ljudi. Ne Pravoslavna crkva formirana 1054. godine i koja je poslovna firma.Autoritet je Crkva koja je i sastavila Pismo.
Odakle ti ideja da je Crkva formirana 1054. godina? Tada je samo Rim otpao od Crkve.Crkva Hristova koju su činili ljudi. Ne Pravoslavna crkva formirana 1054. godine i koja je poslovna firma.
Stav koji zastupaju samo Šizmatici iako je jasno da se Carigrad odvojio od Rima i to je stav istoričara. Da ste se makar reformisali i izbacili ikone iz svoje crkve.Odakle ti ideja da je Crkva formirana 1054. godina? Tada je samo Rim otpao od Crkve.
Budalaština.Stav koji zastupaju samo Šizmatici iako je jasno da se Carigrad odvojio od Rima i to je stav istoričara. Da ste se makar reformisali i izbacili ikone iz svoje crkve.
Šta je? Boli istina da pripadaš privatnoj crkvi vizantijskog cara koju je stvorio za svoje političke potrebe? Nije ni čudo da vas istočni Hrišćani zezaju da ste Katolici jer ste nastali od Katolika, a ne od originalnih prekalcedonskih Pravoslavaca.Budalaština.
Mantraš. Pravoslavna Crkva nije promjenila nijedno učenje od apostolskog perioda. Ama baš nijedno.Šta je? Boli istina da pripadaš privatnoj crkvi vizantijskog cara koju je stvorio za svoje političke potrebe? Nije ni čudo da vas istočni Hrišćani zezaju da ste Katolici jer ste nastali od Katolika, a ne od originalnih prekalcedonskih Pravoslavaca.
Hahaa pa ti negiraš prvih pet vekova konsolidacije i formiranja Hrišćanstva. A koje to apostolsko učenje smo mi promJenili?Mantraš. Pravoslavna Crkva nije promjenila nijedno učenje od apostolskog perioda. Ama baš nijedno.
Na šta tačno misliš?Hahaa pa ti negiraš prvih pet vekova konsolidacije i formiranja Hrišćanstva.
Niste dio apostolske Crkve, ne poštujete svetitelje i njihove mošti, ne poštujete svete ikone, ne priznajete Sveto Predanje, ne priznajete tumačenje Pisma odobreno od strane Crkve, odbacujete vaseljenske sabore Crkve, odbacujete devterokanon itd.A koje to apostolsko učenje smo mi promJenili?