10.000 Srba napustilo Kosovo od kada se Vučić tajno dogovara sa bratom Kurtijem

nesko101

Elita
Poruka
20.731
AUTORSKA
Šta imate da kažete na ovu činjenicu moji Srbi vučićevskog opredeljenja?
Da li imate nekakvu savest da reagujete pozitivno na ovo?
Verujete i dalje braćo Srbi da Vučić pregovara sa Kurtijem?
Lično mislim da se on samo dogovara i američki zvaničnici to potvrđuju da će Srbi dobiti ZSO ali bez izvršnih ovlašćenja a to znači da neće imati policiju pod svoju kontrolu a šiptari će nastaviti da hapse Srbe po izmišljenim ratnim optužnicama.

AUTORSKA
Šta imate da kažete na ovu činjenicu moji Srbi vučićevskog opredeljenja?
Da li imate nekakvu savest da reagujete pozitivno na ovo?
Verujete i dalje braćo Srbi da Vučić pregovara sa Kurtijem?
Lično mislim da se on samo dogovara i američki zvaničnici to potvrđuju da će Srbi dobiti ZSO ali bez izvršnih ovlašćenja a to znači da neće imati policiju pod svoju kontrolu a šiptari će nastaviti da hapse Srbe po izmišljenim ratnim optužnicama.
Tako Vučić rešava pitanje Severa

Ma ne verujem, bez izvršnih ovlašćenja ZSO nema nikakvog smisla. To je i kamen spoticanja u pregovorima.
A jel veruješ kada postavim slike danas kako šiptari u samom severnom delu Kosovske Mitrovice grade skoro u centar zidaju svoje kuće na zgarištima kada smo im popalili 99-te?
A za to što ne veruješ imaš izjavu američkog ambasadora u Prištini Hovenijera.

Курти неће дозволити такозвану ЗСО чак ни као фолклорно друштво. Сам назив им је неприхватљив и читава његова политичка каријера зависи од тога. Оно што су Срби имали до Вучића је била малтене суштинска аутономија, без обзира што је Арнаути нису званично прихватали. Уништио је и остатке остатака тога и више ништа Срби неће добити осим овога што сада имају - неозваничени апартхејд.

Курти неће дозволити такозвану ЗСО чак ни као фолклорно друштво. Сам назив им је неприхватљив и читава његова политичка каријера зависи од тога. Оно што су Срби имали до Вучића је била малтене суштинска аутономија, без обзира што је Арнаути нису званично прихватали. Уништио је и остатке остатака тога и више ништа Срби неће добити осим овога што сада имају - неозваничени апартхејд.
Nije unistio Vucic nego tito. Ovi su samio izvrsni odbor.

Back