10.000 postova ?

Vidi, ni jedan ekstrem nije dobar, ali je jako tesko naci meru. Ovo sto si rekla za TV isto vazi i za one koji ceo dan sede i igraju igrice. Na forumu bar mozes i da cujes nesto pametno i da upoznas nekoga.
Ako je covjek kreten , bice kreten i na forumu , a takvi se lako otkrivaju .Ne moze se tu puno glumiti , posebno ako ta osoba
ima desetak hiljada postova .Postoje ovdje signali po kojima osoba sebe prilicno otkriva .Ako ovdje nisi dobar psiholog , neces biti ni u realu .
Preko Krstarice , a i drugih sajtova sam upoznao nekoliko osoba . Upoznao sam i zene i popio s njima kafu jer sam slobodan i neozenjen .
Bilo je i izlazaka i nemam neprijatnih iskustava .Bas sada cekam da mi se javi zenska koja mi dolazi u goste da provedemo kod mene popodne .
Upoznao sam je preko ovakvih sajtova , a sada vec ona dodje kod mene i ja kod nje .Uopste se ne opterecujemo time sto smo se upoznali
preko sajta .Mogli smo se upoznati i u autobusu ili na pijaci ~ isti je to djavo !z:)

E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?
A tek oni što vise po kafanama? Jesu opipljivi! Zamisli koji je tek to život kada svaku noć započneš ispod kafanskog stola!
Oni su simbol bistrine samo se to ne vidi od alkoholnih isparenja i duvanskog dima!

Ne trebe gledati ko ima tih 10,000 poruka, vec gledati na kom je pdf to ostvario. Po meni je cinjenica da ovi koji imaju preko 100,000 nemaju nikakav drustveni, socijalni zivot pa to kompenzuju druzenjem ovde. Sto opet nemam nista protiv, njihova stvar.

I treba obratiti paznju pre svega na PDF. Recimo ko ima preko 10 hiljada postova na pdf ljubavi i sex, astrologija, natprirodne pojave i misterije, tom sigurno fali neki feler u glavi.

Danasnja politicka situacija u svetu a i kod nas je veoma uzburkana.
Vodjenje politike jedne drzave utice kako na pojedinca tako i na sve nas.

Tako da teme, polemisanja o politici se javljaju u svim slojevima drustva.

Tako na primer cesto seljaci na selu pricaju, polemisu o vlasti i drzavnom uredjenju oni se bave onim sto misle da utice na njihov zivot sta je i cinjenica.

U ostalom cela nasa istorija covecanstva je bazirana na politickim odlukama.

Postoji ogromna razlik ako naprimer jedno selo polemise o politici a drugo selo samo o sexu.

Da li se ti Georgejune razumes u "ljubav i sex" sa obzirom da imas blizu 40, 000 postova na tom pdf.:think:

Objasni nam kako stizes u praksi, mislim u stvarnom zivotu po tom pitanju da bi to kasnije preneo u svojim "teorijama" na pdf ljis.

Poslednja izmena:
E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Zbog vremena koje je ovde ostavio? Čuvene fame o nemanju "stvarnog života"?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?

baš vala, ni meni te optužbe na račun forumašenja nisu jasne..sećam se perioda pre foruma: osim što sam imala manje vremena zbog posla i male dece, društveno-zabavni život se uglavnom svodio na sve isto i slično kao i danas: knjiga, muzika, poneki izlazak sa prijateljima, tv, neki hobi...i uopšte ne primetim da mi je zbog foruma ugrožen neki od tih aspekata mog slobodnog vremena.
jedino što mi u ovoj stvari smeta to je previše sedenja, ali nije li dupe zalepljeno za stolicu i prilikom većine nabrojanih aktivnosti?

skoro mi je jedan lik poručio da mu je neshvatljiva moja učestalost na forumu (svašta) a tip je zagriženi gejmer,
pih:lol:

Da li se ti Georgejune razumes u "ljubav i sex" sa obzirom da imas blizu 40, 000 postova na tom pdf.:think:

Objasni nam kako stizes u praksi, mislim u stvarnom zivotu po tom pitanju da bi to kasnije preneo u svojim "teorijama" na pdf ljis.
da bas se razumem i ta tematika me zanima bio bi jako dobar psiholog..a mnogo toga krece od ne/imanja sexa ,za razliku od politike koja nam samo u glavama pravi zbrku bez konkretnog licnog ucesca u krojenju sudbine

i samo da dodam kakvu korist imaju svi oni koji postuju na politici kao najposecejnijem pdfu?mislim samo da su jos vise u zabludama s povisenim pritiskom..ja sam postovanjem na ljisu dobio mnogo vise od ocekivanog iskustva..mnogo vise sexa

Georgeiane

U sustini na pdf politici kao i na pdf ljis nema nikakve koristi, mlati se prazna slama (osim u tvom slucaju gde kako kazes da dobijas sexz:lol:). Jedina korist je sto na politici shvatis kakav smo narod a na ljisu ne mozes da saznas kakvi smo ljubavnici.

Нису психички болесници, само проводе претпостављам доста времена за рачунаром, као уосталом и ми са мање од 10 хиљада постова. Иако неки кажу да нема разлике између стварног и виртуелног живота, ја ипак мислим да има, ја бих искрено волела да више времена проводим међу стварним људима, да шетам и слично, а не да по цео дан ако немам других обавеза проводим за интернетом. Не волим што сам зависник, али реално да у стварном животу има нешто занимљивије, сигурно не бих била овде ( а да ту не рачунамо телевизију и читање књига).

Back