-1

Зоки

Legenda
Poruka
51.413
Zamislimo ovako, žena/devojka voli svog muškarca ali joj je ok i da se isključi iz seksa sa njim, odnosno okej joj je da on drkucka. Kako bi on reagovao, kako on reaguje?

Znači brate, tuga. :sad2:
Ali ako je njoj OK da oni to rade zajedno, ali svako za sebe možda i ne bi bilo nezanimljivo?

Poslednja izmena:
Zamislimo ovako, žena/devojka voli svog muškarca ali joj je ok i da se isključi iz seksa sa njim, odnosno okej joj je da on drkucka. Kako bi on reagovao, kako on reaguje?

а јел јој оки да он и јебуцка шта му се нуди?
елем ако су људи усклађени, оки.
ако нису, којмој се дркуцкају...

Hahaha, ja bi ostavio zenu koja mi ukine sex, a ako mi je bas stalo, onda bi platio kurrvu i doveo u drugu sobu da stenje, ja je torbao ne bi, ali bi je doveo samo da ovu izludim i onda bi je odyebo, pa nek tati svom ukida.

Ukidanje treba biti po dogovoru samo ,ako je neki zdravstveni problem u pitanju itd,...a ovako naravno da ce se obe strane zapitati sta se desava ,bez obzira da li zena ili muskarac "zakida"

Slične teme

Back