1.septembar u beogradu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bojank

Početnik
Poruka
31
Dosao je i 1.septembar... :D
Beogradjani su dosli sa odmora :-( , obicni ljudi zbog posla :-? , roditelji zbog dece a deca zbog skole :shock: , a babe i dede - nisu isli nigde jer nebi znali da se vrate :cry:
:arrow: Sve u svemu grad je se napunio minimum 50% odnosno sad nas ima 2,5 miliona na ulicama, odmah guzva u saobracaju, prevozu, frka, nervoza, ludi taxisti koji jure musterije da bi otplatili letovanje, babe kukaju kako je do pre neki da bilo sve opusteno dok dede kolutaju ocima a mi prosecni gradjanji ovog naseg Beograda mozemo samo da posmatramo...Ali to nije sve, kako se vratilo milion ljudi u grad vratilo se i lepo vreme - svi su doneli po malo toplote sa letovanja i eto nama 30oC, znaci ovog vikenda svi na ADU...
:arrow: Klubovi, splavovi, kafici, sponzoruse sve je puno i svima je lepo...muskarci imaju sad sta da gledaju: (pocela fudbalska sezona) guze, minici, dekolte ali ni devojke nisu suve - vratile su se starim ljubavima posto je zezanje proslo a i one imaju sta da gledaju:butike, konfekcije, modu (pocela modna sezona leto-jesen 2005)
Kad malo bolje pogledam u OPSTE nije los ovaj septembarski dan, niti je los BEOGRAD u njemu... :idea:

KO SE SLAZE SAMNOM, VOLEO BIH DA CUJEM NEKI KOMENTAR??? :?: :?: :?:

Jeste, jeste. Pun autobus razdraganih dečih faca koje ne mogu sakriti radost zbog početka škole. Tako je Blic danas objavio, kakvi lažovi. Mladi, napaljeni ljudi, na svakom koraku...milina za oči naročito za one Kineze i Beneton gde se snadbevaju, "Sve uz telo" - to je moto. Uh, uvek se u autobusu slepim za poliester. Plašim se da mi se koža ne ojede. U svakom slučaju i nisu toliko srećni zbog činjenice da će ostatak svog detinjstva provesti u zatvorenim i zagušljivim mučionicama.
Penziori su ostali izgubljeni, mirni i dostojni svojim, samo njima jasnim mislima, nisu se glupirali ni pravili nikakve probleme. Dobro neki jesu, uvek se nađe neka nadrndana baba koju je praunuk upravo ispalio za poslednje pare.
Obični, građani, tako zvana jadna srednja klasa takođe izgleda normalno, onako, izmučeno i smoreno. Šta čovek da radi, mora da radi (kako god da okreneš).

To za kolutanje očiju i ta nervoza zbog...zbog svega, je potpuno normalna.

obichno su svi veseli, onako oraspolozeni, i neumorni, vratili se sa odmora razdragani, pmalo smoreni chinjenicom da je proshlo leto, ali uveseljavaju one kojima raspust tek pochinje, ja lichno se osetjam daleko bolje i veselije i ispunjenije kada su ulice po kojima hodam pune zivota i mladih lica, i svoh mogutjih raspolozenja, gde uvek postoji neko da te uveseli jer misli da ga/je niko ne gleda... ma veselje...
dan ne moze biti losh u beogradu... kakav god da je volim ga i zalim svaki dan u njemu koji propustim kao shto propushtam ove sad, ma koliko mi bilo lepo tamo gde sam...

ja bas volim septembar, posebno prve dane. kad se u skoli nista ne uci ;) - odnosno bilo je tako u osnovnoj, a sad smo i prvo septembar radili matis i fiziku :(((((
lepo je vieti se sa starim drustvom, jer smo bili rastrkani zbog letovanja :P :P
a i upoznavanje novog... superiska! :D
volim septembar, kad nije kisa. kad je kisa, samo moli boga da ili padne sneg :P ili da dodje leto.
ne doticu me guzve u busevima - idem peske u skolu. ah, jedino na engleski... ali to je 2 puta nedeljno.

ja volim 1.septembar!
1. baki i dedi je godišnjica braka
2. tetka bebi je rođendan.
3. razdragani klinci sa torbama većim od njih trčuckaju ka tako velikom korakom u životu.
meni milina jer e podseti na one lepe trenutke,kada sam i ja bila tako mala...
volim onaj miris paprike,kada prođem ulicom,a sve vredne komšinice navale na ajvar:p
eh...
girl.gif

xpajamacax:
ja volim 1.septembar!
1. baki i dedi je godišnjica braka
2. tetka bebi je rođendan.
3. razdragani klinci sa torbama većim od njih trčuckaju ka tako velikom korakom u životu.
meni milina jer e podseti na one lepe trenutke,kada sam i ja bila tako mala...
volim onaj miris paprike,kada prođem ulicom,a sve vredne komšinice navale na ajvar:p
eh...
girl.gif

......Svaka chast:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back