1 od 250.000 Hepatitis Inficiranih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

HappyFuneral

Domaćin
Poruka
4.544
Sada je već evidentno da se više ne zna ko za koga radi , za koje političke partije ,pokrete ili domaće ali i strane službe . Iz tog razloga ja više nikome neću davati podršku baš kao ni Udruženje Hepatitis Hilfe na čijem sam čelu.
Sledićemo proverenu strategiju kako bi došli do cilja a to je : Terapija za sve hepatitis c inficirane u Srbiji. Jedini način da dodjemo do cilja su izbori na kojima ćemo podržati političku opciju koja će podržati naše zahteve. Ili da sami napravimo pokret koji bi kasnije prerastao u politicku partiju. Dakle, koristićemo strategiju USAID kako doći do cilja. Ako je Gej Strejt Alijansa tom strategijom uspela ne vidim zašto ne bi smo i mi . Ukupan broj hepatitis c i b inficiranih u Srbiji je preko 250 000 i ako tu uracunamo bar tri ili četri člana porodice dolazimo do brojke od oko milion glasača. Tu činjenicu niko neće moći da zanemari i mi nasim glasovima mozemo da u velikoj meri uticemo na ishod izbora koji predstoje. SVOJU SUDBINU I NAŠE ŽIVOTE UZIMAMO U SVOJE RUKE

Ovo je objava Dragiše Zekića koji je na čelu udruženja Hepatitis Hilfe.

Danas svako ko ima bilo kakvih problema sa ovim nakaradnim sistemom mora da postane vlast da bi rešio problem...

Ova brojka koju on pominje nije uopšte tako mala...

Koliko bi još ljudi podržalo udruženje osim onih koji imaju direktnih koristi od onoga čime se udruženje bavi?

Da ne bude zabune radi se o udruženju obolelih koje planira da registruje političku partiju da bi nekako oboleli dobili šansu za lečenje...
Nebitno je ko od čega boluje već način na koji može da traži svoja prava, a to je izgleda isključivo bavljenjem politikom...

Tema nije bolest....

Inače, ja predlažem jednu sveobuhvatnu partiju obolelih jer mi je malo nehumano da ignorišem ove iz udruženja paraplegičara i podršku pružam samo ovima sa hepatitisom :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back