Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupetaj..SNS-ovac koji titra muda Sorosu junioru...
...
S druge strane iz propagandnog SNS glasila kojim upravlja Vučićević 'Gebels' Dragan dolazi nešto skroz suprotno.
99 posto blokaderi nezna ni ime poginulih.ajde da se ne lažemo , ovo nije skup protiv vučića nego komemorativni skup za 16 postradalih na železničkoj stanici , e sada što opozicija i studenti sve svojataju to je druga stvar , lično znam da je dana iz sns stranke put novoga sada otišlo oko 200 ljudi da bi bili na skupu a i njih stotinjak otišlo u bg na parastos tako da ...
U prevodu blokaderi ispumpali ste ga odavno.S druge strane iz propagandnog SNS glasila kojim upravlja Vučićević 'Gebels' Dragan dolazi nešto skroz suprotno.
Pogledajte prilog 1810161
@Schrodinger je stručnjak. On će ustvrditi da je više ljudi sa Kosmeta krenulo da podrži Vučića, nego što ovde ma mitingu.Nemoguce informer je rekao 20000![]()
Aleksa gde su ljudi haha@Schrodinger je stručnjak. On će ustvrditi da je više ljudi sa Kosmeta krenulo da podrži Vučića, nego što ovde ma mitingu.
Posle će kmečati i vikati "mi smo vaši". Vec vidjeno, ali ako im i ovog puta prodje, onda ni ne zasluzujemo bolje...
RTS iskulirao...
Državna televizija Srbije slepa na najveći skup u Novom Sadu: Prikazuju filmove i koncerte
https://www.klix.ba/vijesti/regija/...m-sadu-prikazuju-filmove-i-koncerte/251101065
...

Jadan pas.
2027 i 2028Opet brojenje kako vam ne dosadi.
Nego kada su izbori regularni ne vanredni?
Pa ti si taj koji stalno prebrojava i osporava brojeve pobijenih u Srebrenici, mi makar brojimo žive i odajemo počast mrtvima.Opet brojenje kako vam ne dosadi.
Caciji i zgubidani se udavili u svojim lazima.
Lako je vama dvojici da glumite bezbrižnost, a jadni vam šef Pusilips dobio nove sede i nove bore.Nego kako ce pazarci kuci?isto kombijem kako dosli ili ce da malo setaju nazad?

I srpski narod na izborima izabrao sns i vucica
Srbija nije ni Vucic ,ni Seselj, ni saka kriminalaca.Srbija je Srpski narod .
Bog je Srbiju dao Srpskom narodu a ne samovoljnim pojedincima i o Srbiji niko ne moze da odlucuje umesto Srpskog naroda.