AleksaJ
Elita
- Poruka
- 23.819
Mislis vasi marksosotonisticki?
Сви 'христијански' праздници потичу од Египто Грчко Римско хебрејскох политеистичких митова
Mislis vasi marksosotonisticki?
Kazem, verovo ti ili ne.Aha sve ti verujemi Vucic radi 72h dnevno ...
Samo da ti odrede barem 30 minuta pauzu ...Kazem, verovo ti ili ne.
Sutra cu da uzmem dve dnevnice plus popodne tezgica svadbica.
Rostilj mogu da jedem i u pauzama
Vidim sad si Saman.Radnici da rade, dajte im malo veće plate i indoktrinirajte da kupuju domaće proizvode.
Tu se njihova uloga na ovoj planeti završava.
Oni su tu da rade i da ne lezilebuju.
Šta uradiše ove naše zapadne marionete od Srbije...Mislis vasi marksosotonisticki?
Pauza kad ja kazem i koliko kazem.Samo da ti odrede barem 30 minuta pauzu ..
Postani privatnik.Šta uradiše ove naše zapadne marionete od Srbije...
Menjali veru za McDonalds večeru...
Ceo ruski server od one moje sigrice pršti od komentara, kako na globalnom tako na lokalnom, klanovskom, chat-u: KAKO ĆE DA PROVEDU PRAZNIK SA PORODICAMA!!!
U KRV VAM IBEM LOPOVSKU JAJARSKU PEEDERSKU SMRDLJIVU
Privatnici a?
Kapital a?
A srčka da ga strefi za PLATURINU od 380€ kad treba da isplati, daj da pikrade radnika na neku foru... Makar 5€ da mu zakine, "zbog onoga, znaš, sećaš se?"
SLEPČINE SLEPAČKE
SREĆAN VAM 1. MAJ NA RADNOM MESTU AUŠVIC
Jasličari i nezaposleni - daZnači počinje masovni svinjokolj, ide se na izlete i ispijaju se hektolitri piva na vrelom suncu.
Čim je napisala "sreTne" jasno je zašto nije isključila dictionary autocorect
Narod koju nije sposoban ili voljan da deset i vise godinama smeni neku vlast nije za bolje. Nemamo zakone, plate nikakve, sad je sve bas poskupelo posle praznika i opet razlika 40 - 45 % između prvog i drugog. O ostalima necu da pricam.
Pri tom nas ima saka jada i sve smo manji po broju stanovnika iz godine u godinu.
A poslodavcima ništa?Srećan 1.maj drugovi i drugarice radnici. Želim nam da se bolje organizujemo i da samim tim budemo utucajna snaga koja će doprineti našem boljem položaju u društvu i sprečiti dalje omalovažavanje radnika.
Ovo je praznik onih koji žive od svog rada a ne onih koji koriste tuđi rad da bi živeli.A poslodavcima ništa?![]()
Ima i poslodavaca koji imaju malo radnika i rade jednako kao oni. Ne valja poopćavati.BIRODI pokrenuo "Radnički panel", svaki radnik koji ukaže na kršenje zakona biće zaštićen
Autor: Beta
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ji-ukaze-na-krsenje-zakona-bice-zasticen.html
INFO
01.05.2022.
08:41 > 08:41
0
Biro za društvena istraživanja (BIRODI) saopštio je na Međunarodni praznik rada da je pokrenuo "Radnički panel" čiji je cilj da uspostavi sistem za prikupljanje podataka o položaju radnika u Srbiji.
![]()
Foto: Pixabay
To se odnosi na radnike koji su članovi sindikata, ali i sindikalno neorganizovane, što je, kako je navedeno, neretko posledica nezakonite i nesankcionisane samovolje vlasnika kapitala koji sprečavaju takvo organizovanje.
Bravo.
Poruka je automatski spojena:
Ovo je praznik onih koji žive od svog rada a ne onih koji koriste tuđi rad da bi živeli.
Znam. Ali delom žive i od tuđeg rada. Ne mislim ja ništa loše o poslodavcima samo zato što su poslodavci. Ali mislim da je položaj radnika u katastrofalnom položaju i mnogo gori od položaja poslodavaca.Ima i poslodavaca koji imaju malo radnika i rade jednako kao oni. Ne valja poopćavati.
Ponoš?U parlamentarnim izborima, ne, ali na predsedničkim Ponoš je govorio o radničkim pravima i potrebama izmena zakona.
Постоје приоритети...Нека овај ПРВИ мај коначно буде почетак КЛАСНЕ борбе у Србији у 21'ом веку