kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Evo ustao ko vampir, računar mi već bio upaljen, skidao sam neku video igru, u ćošku mi izađe reklama za ovu radio stanicu i ovaj video gore.
Linkova o ovom problemu u Srbiji ima koliko hoćete, da ih ne dodajem sada.
Dakle, ovde kažu da se sa 1,3 deteta po ženi NIKADA NIKO nije uspeo da regeneriše kao nacija.
Mi imamo 1,44 već JAKO dugo vreme.
IMA LI NAM SPASA i da li ste za;
1. Ekonomski podsticajne metode
2. Prisilne metode
3. Medijske metode
4. Kombinovano
Mislim da je najbolje da se pošto nema dovoljno novca za nivo cele zemlje, SAMO U REGIONIMA gde je STOPA RAĐANJA ispod PROSEKA u Srbiji, ženama sa 3 deteta omogući da primaju platu u vidu tzv minimalca.
Ako rode 4to dete, da dobiju recimo još 7 ili 10 hiljada mesečno, ako rode 5o, još toliko itd...
S tim da bi se to u TRENUTKU stupanja na snagu važilo samo za žene mladje od recimo 45 godina.
Dakle, ako neka baba od 70 godina, u TRENUTKU početka važenja zakona ima 5oro dece, za nju bi nastavila da važe stara pravila, stari zakon.
Ako neka žena u TRENUTKU stupanja zakona na snagu ima 3,4,... deteta i manje od 45 godina pa u međuvremenu prebaci 45u, normalno, nastavlja da prima platu za svoje 3oje,4oro ili više dece.
Zakon bi važio SAMO za žene koje nemaju stalno zaposlenje na drugim zanimanjima.