Quantcast

1/2 Finale, Finale i Utakmica za 3. mesto

milanfan

Primećen član
Poruka
757
"Arogantni ZiZu" i čitanje sa usana

Kapiten francuske fudbalske reprezentacije Zinedin Zidan bio je "super arogantan" i "ja sam ga uvredio" na kraju finalne utakmice na SP u Nemačkoj, priznao je italijanski reprezentativac Marko Materaci, kako piše specijalizovani sportski list "Gazeta delo sport".

"Držao sam njegovu majicu samo nekoliko sekundi, a onda se on okrenuo prema meni i, gledajući me sa visine, rekao mi sa podsmehom: ako stvarno hoćeš moju majicu, daću ti je kasnije. Na to sam mu, istina je, uzvratio uvredom", rekao je Materaci, kako piše list.

Na pitanje da li je u uvredi Materaci pomenuo Zidanovu sestru, Materaci je rekao da je to bila "uvreda koju čujemo na desetine puta i koja nam često izleti na terenu". Prema nekim spekulacijama, Materaci je u poslednjim minutima produžetaka finalne utakmice Zidana nazvao "prljavim teroristom", što je italijanski fudbaler negirao.


S druge strane, britanski listovi pišu da je Marko Materaci kapitenu francuske reprezentacije Zinedinu Zidanu navodno rekao da je "sin terorističke *****" što je izazvalo popularnog Zizua da glavom snažno udari Italijana u finalu Mundijala.

Konsultujući se sa više stručnjaka za čitanje sa usana, "Tajms", "San" i najtiražniji "Dejli mejl" došli su svi do istog zaključka - u trenutku kada se Zidan udaljavao, Materaci mu je doviknuo: "Svi znamo da si sin terorističke *****". U "dešifrovanju" Materacijeve izjave, "Tajms" je u pomoć pozvao britanskog stručnjaka za čitanje sa usana Džesiku Riz, koja, kako piše list, često saradjuje sa pravosudnim organima u Velikoj Britaniji.

I "Dejli miror" je došao do istog zaključka na osnovu integralne verzije razgovora Zidana i Materacija koji je objavljen na jednom italijanskom internet sajtu. Izveštači "Dejli ekspresa" prenose Materacijevu uvredljivu izjavu pozivajući se na dobro obaveštene izvore bliske francuskoj fudbalskoj reprezentaciji.
 

PLESsitnihDEMONA

Poznat
Banovan
Poruka
9.594
milanfan:
"Držao sam njegovu majicu samo nekoliko sekundi, a onda se on okrenuo prema meni i, gledajući me sa visine, rekao mi sa podsmehom: ako stvarno hoćeš moju majicu, daću ti je kasnije. Na to sam mu, istina je, uzvratio uvredom", rekao je Materaci, kako piše list.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobr amu fora...ako je ovako bilo,onda i treba da dobije titulu najboljeg fudbalera.
Jaca mi je ova Zizuova fora nego sve Materacijeve psovke. :lol: :lol: :lol:
 

Nevernik u to

Aktivan član
Poruka
1.594
Najčešće pitanje od nedelje uveče jeste šta je Materaci rekao Zidanu.

Postoji nekoliko varijanti, a kako televizija B 92 saznaje, ključni deo razgovora između Materacija i Zinedina Zidana tekao je ovako:

Materaci, koji inače godinama ne razgovara sa rođenim bratom, a čija supruga se bavi crnom magijom, čitavu utakmicu povlačio je za dres Zinedina Zidana.

Zidanu je dosadilo, pa je rekao Materaciju:

"Prestani da me vučeš za dres, ako ti je toliko stalo do mog dresa, daću ti ga posle utakmice."

Na to mu je Materaci odgovorio "Daj ga svojoj majci prostitutki".

Naravno, umesto reči prostituka upotrebljen je ulični izraz koji počinje na k...
 

v.v.ilic

Elita
Banovan
Poruka
23.504
Velicina sportiste se i ocenjuje po tome sto ce "hladnu" glavu sacuvati u svakoj prilici, sto nece reagovati na uvrede koja sa sportom nemaju niceg zajednickog. Odgovoriti na verbalne uvrede fizickim nasrtajem je ravno divljastvu i idiotizmu. Zidan je veliki fudbaler a mali covek!!!

Velicajte mu fudbalsko umece, ali ne velicajte njegov "sportski" karakter!

Po tom pitanju je na dvoma ekstremno suprotnim stranama!
 
Top