I
Igor!
Gost
Zbog cega je jedna mreza bolja po vama?
Da cujem vasa misljenja.
Da cujem vasa misljenja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leiasw:Jedina i najveca razlika je u jacini signala. Mobtel ima nesto jaci signal od Telekoma i malo je bolje "pokrivena" zemlja. Ostalo je sve prilicno isto.
A da! Jos jedna razlika: Mobtelov Call Centar radi 24h i definitivno su mnogo ljubazniji i obuceniji za svoj posao od Telekomovih operatera. Oni koji su razgovarali i sa jednima i sa drugima znaju razliku![]()
leiasw:Primer? Naravno...
Tip je zvao Telekomov CC da bi saznao koje tarifne pakete imaju na Post Piad-u. Prvo je dobio devojku koja muje odmah prekinula vezu. Drugi put je dobio devojku koja ga je ostavila na "cekanju" minut i po, posle cega je on poludeo i prekinuo vezu. Treci put je dobio tipa koji mu je odgovorio na pitanje: Koleginice su izgleda bile neupucene, imaju citave dve tarife!
Drugi tip je zvao isto da proveri nesto. Posto se kolegi iz Telekoma blokirao kompjuter, tip je dobio sledeci odgovor: "Brate, prs'o mi komp! Ajd zovi kasnije!"
Znaci:
1. Nisu dovoljno obuceni za svoj posao,
2. Niko ih ne konrtolise pa mogu da rade sta hoce,
3. Nekulturni su.
To je ono sto operaterima Mobtela ne sme da se desi, jer su pod potpunom kontrolom.
Poz.
leiasw:Primer? Naravno...
Tip je zvao Telekomov CC da bi saznao koje tarifne pakete imaju na Post Piad-u. Prvo je dobio devojku koja muje odmah prekinula vezu. Drugi put je dobio devojku koja ga je ostavila na "cekanju" minut i po, posle cega je on poludeo i prekinuo vezu. Treci put je dobio tipa koji mu je odgovorio na pitanje: Koleginice su izgleda bile neupucene, imaju citave dve tarife!
Drugi tip je zvao isto da proveri nesto. Posto se kolegi iz Telekoma blokirao kompjuter, tip je dobio sledeci odgovor: "Brate, prs'o mi komp! Ajd zovi kasnije!"
Znaci:
1. Nisu dovoljno obuceni za svoj posao,
2. Niko ih ne konrtolise pa mogu da rade sta hoce,
3. Nekulturni su.
To je ono sto operaterima Mobtela ne sme da se desi, jer su pod potpunom kontrolom.
Poz.
igycg:Ne znam ko je bolji al po onome sto se vidi na sajtovima
dva operatera jeste da je u prepaidu 064 jeftiniji.
Evo uporedba crvene 064 i standard 063 tarife:
Minut 064: 10,80 sa porezom
Minut 063: 13,61 sa porezom
Ok al zanima me koliko se placaju vrednosne kartice 064 pri kupovini a koliko od toga se dobije na racunu?borko:U poslednje vreme koristim obe mreze i 064 je definitivno isplativiji.
Manje kradu, a i zvanje call centra je besplatno.
Ok al zanima me koliko se placaju vrednosne kartice 064 pri kupovini a koliko od toga se dobije na racunu?borko:U poslednje vreme koristim obe mreze i 064 je definitivno isplativiji.
Manje kradu, a i zvanje call centra je besplatno.