063 gprs preko pripaid-a

• Začetnik teme Začetnik teme Lorelai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
L

Lorelai

Gost
Ja imam siemens A60 i pripaid sam korisnik 063 mreze. Zelim da osposobim gprs, ali ne znam sta treba da uradim. Malo me je zabrinulo i to sto sam ovde procitala da je moguce zakaciti virus na taj nacin. Help.

bgd24:
100% siguran :) pa i vise od toga.

Fora ne postoji. Za sad. A cini mi se da ce za pre-paid biti pusteno tek kad bude pocelo naplacivanje

POSTOJİ FORA. Ako si vlasnik Nokie odes na www.Nokia.com i ukucas svoj model u search onda na podesavanje parametara za GPRS imas tamo jedan progarm podrzava sve nase mreze oni ce ti poslati pruku sa podesavanjima za tvoj model telefona i registrovace te automatski.

Eto, svi se isplakasmo, ali ipak postoji neka fora :) Helper2004, bas si me obradovao, ali moj mobilni nije nokia, nego siemensA60. Jel bi mogao opet da me obradujes? Da se nadam ili da ocajavam? Svima pozdrav od Lorelai.

Helper2004:
bgd24:

Fora ne postoji. Za sad. A cini mi se da ce za pre-paid biti pusteno tek kad bude pocelo naplacivanje

POSTOJİ FORA. Ako si vlasnik Nokie odes na www.Nokia.com i ukucas svoj model u search onda na podesavanje parametara za GPRS imas tamo jedan progarm podrzava sve nase mreze oni ce ti poslati pruku sa podesavanjima za tvoj model telefona i registrovace te automatski.

Nije stvar u podeshavanju, mozhesh to i sa Mobtelovog sajta da vidish, stvar je u aktivaciji usluge kod njih. Nije aktivirana - nema GPRS-a

mzeljko:
Helper2004:
bgd24:

Nije stvar u podeshavanju, mozhesh to i sa Mobtelovog sajta da vidish, stvar je u aktivaciji usluge kod njih. Nije aktivirana - nema GPRS-a
NEznam kako mislis nema GPRS-a znam da nije samo stvar aktivacije jer mozes naci nekog druga koji ima GPRS a ima isti model tel kao ti i podesiti setings ali meni je i aktiviran GPRS zajedno sa porukom koju sam primio sa Nokia.com ja koristim GPRS bez problema.

Pa Lorelai pozovi 0639863 i pitaj ih da ti ukljuce GPRS.
Do pre mesec dana je moglo, ja sam bas kupio pri pejd karticu (brojevi koji pocinju na 063-1..) i istog dana su mi aktivirali GPRS na moj zahtev.
Moguce je da su za sada obustavii aktivaciju pri pejd GPRS zbog velikog broja korisnika i preopterecenosti mreze.
U svakom slucaju pozovi pa pitaj.

Da, kiborg u pravu si. Pozvala sam 9863 i pitala . Za sada nije moguce, kako si i pretpostavljao aktivirati gprs, zato sto se radi na prosirenju servera. Rekli su mi da nazovem sredinom sledeceg meseca, ocekuju da ce tada to biti izvodljivo. Pozdrav.

Back