03.06 подршка КОСОВУ и Метохији, скуп код Цара Николаја

Poruka
9.287
СКУП ПОДРШКЕ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ЈЕ ПОМЕРЕН ЗА 03.06!
БИЋЕМО СВИ ЗАЈЕДНО!
ГРАЂАНИСТИ ЋЕ МОЋИ ПОДРЖАТИ СРБЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...-histerisu-vucic-i-n1-evo-ko-su-organizatori/

Ивица Божић о скупу за КиМ због којег хистеришу Вучић и Н1!​

Гост најновије емисије „Интервју“ у продукцији медијских кућа Србин.инфо и Центар, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је председник Антиглобалиста Србије, Ивица Божић.

Тема емисије је била најављено окупљање „Стоп насиљу над Србима на Косову и Метохији“ испред споменика цару Николају у суботу у 17 часова, које организују низ патриотских удружења и организација пред почетак најављеног новог свенародног скупа „Стоп насиљу“ који се истога дана одржава испред Скупштине Србије од 18 часова.
У емисији је било речи и о томе ко то жели да присвоји протесте „Стоп насиљу“ и са којим циљем. А шта је још и у вези тренутне политичке ситуације рекао Ивица Божић послушајте у прилогу испод и о свему донесите свој ваљани суд.

Treba da održe u petak i jasno se razdvoje od žutih gradjanista pa da se tačno vidi koliko je kojih. Desila bi se bolna realnost da bi se više okupilo zbog REM nego zbog Kosova. To je zakukao Boško Obradović donekle.

јеси у праву, донекле, а однекле и ниси!
суштина је да се митинг који организује КРИСТОФЕР ХИЛ донесу СРБСКЕ ЗАСТАВЕ.

љубитељи косова и метохије, србства или раде 12ч дневно или висе по кладионицама, итд...
а грађанери имају високу свест и СВИ скоро изађу!
а ово родољуби су махом непросвећени, не занима их ништа....прост свет већином, па и глуп, могу рећи слободно.

Samo moje glediste (nisam cuo nigde):
Moze da dodje do toga da policija razdvoji ova dva skupa, tj da NE DOZVOLI da se spoje, i to na zahtev gradjanista, posto su vec bili u policiji i zale se na ovaj protest.
A to je onda i sansa za konflikt, ne nuzno samih gradjana medjusobno, vec "patriota" sa policijom.

Time bi se uveliko i umanjila volja gradjana da protestvuju (niko ne zeli tucu), plus bi se zaostrila netrpeljivost gradjana/gradjanista prema "patriotama" koji i jesu jedina opasnost po VELEIZDAJNIKA.

Znaci visestruka dobit za VELEIZDAJNIKA.

Zato paznja, niko ne treba da bude isprovociran.

Ako bude policije ovaj put, znajte da ili su citali ovaj post ili sam u pravu. Samo se nadam da im nisam dao ideju.

Treba da održe u petak i jasno se razdvoje od žutih gradjanista pa da se tačno vidi koliko je kojih. Desila bi se bolna realnost da bi se više okupilo zbog REM nego zbog Kosova. To je zakukao Boško Obradović donekle.

Nije to vise rulje ima zbog rema.Vise natovaca ima u beogradu.Ebe im se za kosovo.Glupo reci alo reci cu ala kostini roditelji istii profili.Slepii.

Znaci visestruka dobit za VELEIZDAJNIKA.

Izgleda da je ta stvar već završena pošto se okuražio da se javno sastane sa Zelenskim.

Kao što rekoh, sistemska opozicija je glavni osigurač za opstanak piramide uzurpatorskih privilegija.

Svi su oni na ovom ili onom nivou ušemljeni i iz njihove perspektive mogu da vozaju narod do mile volje jer su za to uostalom i mrsno plaćeni.

КОСОВО KOSOVO - стварно се исто пише.
Албанци чак и немају одговарајућу реч за птицу кос, него су албанизовали српски назив за Косово. Па скоро сви топоними тамо су српски и то вековима.
Метохија је грчка реч и означава црквени посед, зато они од тог назива беже као * од крста.

Poslednja izmena:
ne bi bilo prvi put da se čitaju postovi sa K. i da udbia dobija zamisli odavde
ne šalim se...

ja sam nalazio svoje ideje posle dan-dva po novinama, ne salim se stvarno.

Inace ja sam (pisao sam vec) idejni tvorac - pa dobro, ipak plagijator, onog vikanja protiv Vucica za vreme korone. Ideju sam ukrao od predloga da se aplaudira lekarima i pisao sam na par pokreta tada aktuelnih. I onda za dan-dva cujem kako narod napolju urla u 20h i ukapiram da je to moja ideja koju je neko prihvatio i prosirio preko mreza (verovatno). Cisto kao kuriozitet.

A i jos par forumasa je pisalo isto da su videli svoje ideje/komentare iz postova u novinama.

Mada, neki zakljucci su logicni, ja imam momente kad hocu da napisem neki reply ili nesto na temu pa malo pogledam a ono neko drugi napise skoro pa do reci sta sam i ja hteo. Mislim da ipak samo neke originalne ideje mogu da se uzmu u obzir kao "pozajmljene" sa Krste ili drugih mesta.

Inace ja ne zalim neka uzimaju moje, zato i pisem da malo pokusam da narodu otvorim oci, a i ja cujem i saznam svasta ovde.

Izgleda da je ta stvar već završena pošto se okuražio da se javno sastane sa Zelenskim.

Kao što rekoh, sistemska opozicija je glavni osigurač za opstanak piramide uzurpatorskih privilegija.

Svi su oni na ovom ili onom nivou ušemljeni i iz njihove perspektive mogu da vozaju narod do mile volje jer su za to uostalom i mrsno plaćeni.

Zato mora totalna promena sistema - nema druge.

UDBA šalje Kosovske zavetnike i razne narodne patrole da ruše mirne građanske proteste,ako bi organizatori protesta pomerili za nedelju i ovi bi se nacrtali u nedelju isto lol

Stvarno ne razumem kakav je to građanski protest kada najavljuju da će mu se u subotu obratiti osoba koja se bije sa kolegama po kafanama.

Naravno i to svih aktera.

Evo sad sam prokomentarisao, kakvi su to građanski protesti koje predvode kviz voditelj na režimskoj Prvoj i privilegovani siledžija koji se bije u kafanama.

Nama je sva politicka "elita" krs, jer su oterali normalne ljude od politike namerno, jer inace oni ne bi imali sanse.

A to sluzba i hoce, i zato je tako stvar i uredjena, bas sam pisao malopre.

Back