01. decembar - svetski dan borbe protiv side

da li koristite kondom?

• da, uvek

• da, ali ponekad

• ne, ne koristim kondom

• sta je to kondom, hiv i aids?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sto-48240.jpg

Ni deset ociju ti ne bi pomoglo,jednostavno ne mozes da budes 100% sigurna da li taj neko ima ili nema,osim ako nisi ti toliko naivna pa da poverujes na njegovo "Nemam nista,zdrav sam". :)

ne mogu izbrisati iz secanja nikako mladu zenu, priprostu, 5-7 mesec trudnoce cini mi se, muz na privremenom radu u Rusiji ... u trudnoci otkrila HIV+ status :(

zivot pise drame ...

ne mogu izbrisati iz secanja nikako mladu zenu, priprostu, 5-7 mesec trudnoce cini mi se, muz na privremenom radu u Rusiji ... u trudnoci otkrila HIV+ status :(

zivot pise drame ...

E, neka joj crkne muz, kad je otisao tamo da se hvata sa onim prljavim opajdarama. Jadna ona. Djubre otislo da kao zaradi nesto, a vucaralo se tamo sa onim kurvestijama. Volela bih da prodje kao Djija. Jos zarazio jadnu zenu. Djubre rusofilsko.

E, neka joj crkne muz, kad je otisao tamo da se hvata sa onim prljavim opajdarama. Jadna ona. Djubre otislo da kao zaradi nesto, a vucaralo se tamo sa onim kurvestijama. Volela bih da prodje kao Djija. Jos zarazio jadnu zenu. Djubre rusofilsko.

nemoj tako, stvarno je teska prica, on je otisao da zaradi tamo koji dinar, placeni sex mu je tamo verovatno bila jedina razonoda ...
sirotinjo- i bogu si teska :(

Back