DesktopBackground u Delphi-ju
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: DesktopBackground u Delphi-ju

  1. #1
    Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    C:\Windows\system32\&$*)#!@|
    Poruke
    1.031
    Reputaciona moć
    59

    Podrazumevano DesktopBackground u Delphi-ju

    Znate li kako da u Delphi-ju namestim walpaper, ali da se krece, znate ono, kao u onim tupavim filmovima, svi imaju neke sisteme sa linijama, brojevima i znacima koji lete preko ekrana itt...
    Moze i za c++...



  2. #2
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: DesktopBackground u Delphi-ju

    napravi obican gif fajl. mozes da uradis u photoshopu npr

    uradi svaki frejm kao layer, pa onda otvori u image ready imas semu potrazi u help da napravis frejmove od layera. ne znam tacno gde bese ta alatka. onda sve to exportujes kao gif i postavis kao background
    xp bi trebalo da moze to da uradi. znam da sam radio u 98se na starom cyrixu na 133mhz postavljao neke sitne animacije. kako je to gusilo covece....

    samo nemoj da preteras sa velicinom fajla


  3. #3
    Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    C:\Windows\system32\&$*)#!@|
    Poruke
    1.031
    Reputaciona moć
    59

    Podrazumevano Re: DesktopBackground u Delphi-ju

    ma da sve je to OK, ali bas bih da napravim program za to, a i trebalo bi da moze da se uradi bez problema, znam da recimo u Mv2Playeru mozes da pustas film preko desktop-a...

  4. #4
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: DesktopBackground u Delphi-ju

    ql
    vidis to nisam znao

    probrljaj malo po netu
    verovatno mora da se radi konstantni update upisa u registry ili gde se vec nalazi taj deo za definisanje backgrounda

    ne znam

    ako nesto nadjes javi, svidja mi se ovo


Slične teme

  1. c++ ili delphi
    Autor rdpetar u forumu Programiranje
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 02.08.2013., 20:53
  2. delphi
    Autor madizi u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 26.04.2007., 23:15
  3. Delphi
    Autor wow_ u forumu Programiranje
    Odgovora: 36
    Poslednja poruka: 09.01.2007., 13:15
  4. DELPHI 7
    Autor dakinaki u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 02.03.2006., 08:08
  5. Delphi 7
    Autor Snowblind u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 31.01.2006., 00:05

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •