Onima koji pravdaju agresora
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 129

Tema: Onima koji pravdaju agresora

 1. #1
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Onima koji pravdaju agresora

  Колатерални заборав

  Да ли је Џејми Шеј, портпарол НАТО-а, барем једном био у праву рекавши: “Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће све брзо заборавити”

  Наше друштво је и даље екстремно подељено од крајњег “родољубивог” ината целом свету до жеље “реформиста” да нас Запад ослободи баласта Косова. Једни би митску причу бранили до последње капи (туђе) крви (наравно, спреман сам да ратујем против Америке до последњег муслимана – оп. Духа) док други тврде да би “одрицањем од Косова Србија поправила односе са САД и Европом”. Оптимистички поручују бесмислице да би у том случају наша земља “од сумњичавог и непоузданог саговорника, постала сигуран и уважен партнер, добила би право да другима нуди решења и дели савете. Показала би да разуме светска кретања, геополитичке и геостратешке зоне и утицаје”(како мали ђокица замишља свет – оп. Духа)...
  Изгледа да је Џејми Шеј, портпарол НАТО-а барем једном био у праву рекавши: “Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће све брзо заборавити”.

  За многе је неподношљива атмосфера која Србима намеће не само осећај колективне одговорности за најсвежије ратове на Балкану већ и за све претходне укључујући и одговорност за избијање Првог светског рата (маштовита тврдња Ричарда Холбрука). Због тога се многи Срби више не осећају добро у српској кожи, сматра Часлав Д. Копривица са Факултета политичких наука у Београду: “Поред осталог и зато што им се у овдашњем јавном простору подмеће слика о њима која нимало није привлачна. Пошто је психолошки све сложеније и напорније бити Србин, онда се понекад, посебно уколико је циљ да се живи боље, одустаје од сопственог националног идентитета, било делимично било у потпуности.” Јер, “ко смо ми” да се боримо за поштовање стандарда, закона и принципа кад “припадање српству представља препреку припадања свету”, анализира Копривица и додаје: “Требало би одустати од бројних моралних и правних начела, чак одбране државе и државности да би нас поново примили они који су нас одбацили.”

  Многи медијски аналитичари тврде да је Србија изгубила медијски рат још пре него што је први метак на простору бивше Југославије био испаљен. После свега закључују како су од самог почетка кризе српски захтеви углавном били занемаривани и негативно интерпретирани. Српски интерес и жртве постали су безвредни у очима кључних западних, политичких и медијских могула. У време НАТО бомбардовања отишло се у крајност па је тако британски премијер Тони Блер изјавио: “Рат против Срба није више само војни сукоб. То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства.” С правом је могао да буде миран, порука је била прихваћена јер су људи у суштини склони да свет посматрају у црно-белим категоријама. Људима је тешко да поверују да је оно што се у медијима или са званичног места више пута понови – лажно. “Етикете ‘варвари’, ‘терористи’, ‘криминалци’, ‘геноцидни’ – имплицирају став да се ове групе налазе изван домета моралних норми које важе за нормалан свет, те да је у односу на њих ‘све дозвољено’... Употреба еуфемизама (колатерална штета, етничко чишћење, неутрализација непријатеља), има за циљ да спречи постављање било каквих етичких питања у својој јавности. На тај начин постиже се генерално смањивање критичности јавног мњења и његова отпорност на политику злочина”, записала је социјални психолог Мирјана Васовић у тексту “Пропагандне технике у служби манипулације јавним мњењем”. На неки начин можда смо као жртве изгубљених медијских и осталих ратова предодређени да одговоримо на вечно питање да ли је могуће манипулативним средствима произвести стварне и трајне промене у начинима мишљења (а онда и понашањима) појединаца и група.

  У међувремену наше политичаре и даље одређују дефетизам, конфузија и неслога када су кључни национални проблеми у питању, “што проистиче из фрустрирајућег колективног сећања грађана Србије да је њихова земља у европским и светским оквирима унижена до највећег степена – међународна заједница Србију и даље види као земљу која припада најнижој касти европских земаља”, каже политиколог Дијана Вукомановић. Све то, иако смо једини од бивших Југословена збацили своје “лоше вође”. Остали нешто слично нису ни покушали. И данас страни медији о нашим политичким лидерима говоре као о тврдоглавим и нефлексибилним особама који одуговлаче решење косовског питања. Албанско насиље над Србима се у званичним политичким круговима тумачи као “фрустрација због изостајања напретка према независности”.

  Што се наше земље тиче, отишли смо толико далеко да смо у вези с НАТО бомбардовањем озваничили замену теза. “Милошевић је оптужен као узрочник рата са НАТО-ом. Међутим, за злочин који нам је учињен нису оптужени прави кривци већ режим који је несумњиво само одговоран за рат. Прави кривци се не помињу”, каже антрополог Бојан Јовановић, научни саветник Балканолошког института САНУ. Тако је, рецимо, осуђен на дугогодишњу робију Драган Милановић, бивши директор РТС-а који, иако одговоран за смрт својих запослених, не може бити крив колико и НАТО који је зграду РТС-а бомбардовао. Гнев јавности је међутим још увек такав да би неко неупућен могао да закључи како је Милановић лично организовао и наредио бомбардовање. Откуд овако конфузна слика стварности?
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf 2. #2
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  “Живимо у доба које је испуњено крупним догађајима који се међусобно муњевито смењују па све личи на кошмарни сан који на парадоксалан начин одлаже наше буђење односно суочавање са стварношћу. У том контексту понекад је тешко направити разлику између оног што доживљавамо и оног што нам се стварно збива. Иако се ови аргументи могу чинити као алиби за наше колективно несналажење мислим да би и други колективи били у истом стању да су доживели исто што и ми. У брзом редоследу и смењивању догађаја није било довољно времена за наше објективно и слободно суочавање са собом... Наш однос према НАТО бомбардовању објашњава чињеница да је брзо дошао 5. октобар. За све лоше што нам се догађало био је оптужен претходни недемократски режим. След потоњих догађаја утицао је само да се прича још више учврсти – убиство премијера, акција Сабља, избор нове владе, многобројне афере... Реч је о променама које су интензивирале неизвесност транзиционог периода па се све исказује кроз матрице екстремизма што је остала доминантна матрица нашег политичког живота. Наши грађани су у жртвовању током владавине Милошевићевог режима налазили смисао, често се радило о понуди добровољне жртве. НАТО бомбардовање узимало је присилне жртве, што је довело до тога да се већина запита о смислу жртвовања. Присила тежи ослобађању па смо бомбардовање прихватили као заслужену казну и тако се створила дистанца која је довела до поменуте замене теза – каже Бојан Јовановић.

  Обележавање годишњице НАТО бомбардовања у време Милошевића личило је на циркус јер је режим покушавао и себе да прогласи жртвом. “Нове демократске власти, међутим, стидљиво подсећају на тај датум тако да скоро омаловажавају жртве. Као да сматрају да није пристојно да подсећају Запад на преседан који је НАТО учинио. Неговање сећања на жртве због НАТО бомбардовања требало би да нам објасни да Запад није безгрешан и да је често извозник неправди. И српска елита као и међународна заједница робује двоструким стандардима. И у Србији један стандард важи за домаће политичаре, војску и полицију а други за странце. Овдашњи борци за људска права прећуткују злочине које нису починили Срби или о њима једноставно немају став изговарајући се да прво треба почистити властито двориште. Опасно је и лицемерно игнорисати злочине почињене у име демократије и у име Запада”, истиче политички аналитичар Обрад Кесић, утицајни представник наше дијаспоре у САД.

  Наш саговорник каже да је погрешно тумачење да је Милошевић крив за све, што не значи да није крив за много шта. Војне операције које је предузимао на Косову имају многе елементе ратних злочина. Али сви злочини његовог режима не могу бити оправдање за легализацију другог насиља. “Американци више не помињу бомбардовање СРЈ. Понашају се као да се није ни десило јер се стиде тог периода. Интервенција се прећутно третира као пораз Америке. Архитекта рата, генерал Весли Кларк, брзо је пензионисан што се не дешава победницима и херојима. Ипак, Американци осећају да морају да правдају 1999. годину што је огроман терет у односу између Србије и Америке – зато се и даље инсистира на слици у којој су Срби дежурни зликовци који заслужују да буду бомбардовани... Свака озбиљна држава била би поносна на учинке какве је наша војска демонстрирала у то време. НАТО није крио поштовање према нашој војсци јер је успела да сачува своје снаге на КиМ. Пентагон не би пензионисао Кларка да га није оценио као неспособног. Данас, када америчке војне академије анализирају рат на нашим просторима, истичу грешке које се више не смеју поновити. Брзо после интервенције неколицина активних војних лица се залагала да се Кларку суди јер је фалсификовао информације које су долазиле са ратишта. Пропагандне машинерије Милошевића и Кларка односно НАТО-а нису се разликовале. Многи моји пријатељи из Пентагона говорили су ми да им је најгори дан био када је српска војска почела да се повлачи са Косова. Бела кућа тада је наредила Пентагону да спроведе истрагу не верујући да је српска војска изгубила само 13 тенкова током читавог рата.”
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 3. #3
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Обрад Кесић каже да није паметно одустати од тужбе због агресије НАТО, поготово ако КиМ постане независно. У том случају биће јасно да је реч о агресији и држава ће морати да брани своје интересе. САД не крију да би волеле да се одрекнемо тог права и врше дипломатски притисак да се Србија за сва времена одрекне могућих тужби у интересу бољих односа. Такође, важно је напоменути да Америка није успела да добије подршку ни од својих најближих савезника (осим Британије) када је реч о рату у Ираку вероватно и због негативног искуства са Србијом и Црном Гором.

  “Постоји уздржаност у осуди агресије НАТО савеза”, каже Јасна Милошевић, директорка истраживања ТНС Медијум Галупа. “Можда је таквом ставу допринела и амбивалентна државна стратегија, или чак непостојање јасне државне стратегије у осуди бомбардовања. Амбивалентност према бомбардовању треба сагледати делом у позитивном контексту, јер без обзира на прошлост треба ићи у корак са светом (који нас је бомбардовао). Али, важно је поштовати жртве и схватити да смо ми у конкретном случају били жртве... Јасно је да је имиџ Србије у свету и данас лош па је конфузно схватање националног идентитета као и неутралан или негативан однос према њему у извесном смислу одбрана зарад боље сопствене перцепције.”

  Председница Виктимолошког друштва Србије Весна Николић-Ристановић каже да је скоро невероватно да се до дана данашњег не зна тачан број жртава. Очигледно је да и НАТО и држава манипулишу. Тако је недуго после интервенције НАТО објавио да је страдало око шест и по хиљада људи, од тога хиљаду и по цивила и око пет хиљада припадника полиције и војске. Државни подаци пак, кажу, да је погинуло око хиљаду војника и полицајаца и нешто више од две хиљаде цивила. Неколико хиљада грађана је рањено. Ипак, наша саговорница каже да се код нас уобичајило да се више говори о ратним злочинцима него о жртвама. Можда и због тога што је жртвама теже манипулисати.

  Председница Виктимолошког друштва скреће пажњу на пример Немачке после Другог светског рата (пример је оправдан јер када неко на Западу каже нешто против стереотипа о Србима критичари му обично спочитавају да би тако бранио и Хитлера). Тек недавно је о немачким жртвама почело стидљиво да се говори последњих година али и даље су присутни отпори. Противници суочавања са истином као и код нас воле да кажу да се заправо само користи прилика за ревитализацију злочина. Међутим, уколико истина није комплексна немогуће је очекивати суочавање са прошлошћу. Људи могу да разумеју патње других једино уколико се чују и размењују искуства, тврди наша саговорница. Уосталом, то је и вид борбе против унапред прихваћених стереотипа док је циљ размене мишљења пружање чињеничних информација које могу да допринесу објективном расуђивању. Уосталом, само пропаганда тежи брзим резултатима и једноставним објашњењима.

  Маријана Милосављевић
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 4. #4
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.499
  Reputaciona moć
  2080

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Само они држављани Србије који нису Срби или

  они који имају проблем са личним и националним

  идентитетом - правдају агресора.

  А то је зато што замишљају да се налазе у бившој Југи...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Djejmi Sejn nije mogao ni da zamisli da ce danas u zemlji Srbiji biti toliko onih koji ne samo da zaboravljaju agresiju NATO-a, nego je cak opravdavaju i nas krive za nju.

 6. #6
  Početnik S_o_N_y_A (avatar)
  Učlanjen
  27.03.2006.
  Poruke
  45
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Pa da, mi smo krivi sto smo izginuli, mi smo sami sebe ubijali, nije NATO!!!To je neka njihova amricka teorija! Ma ne znam kako ih nije sramota ubijaju neduzan narod a nama govore o nekoj ``demokratiji``! Nek` se preslusaju malo!

 7. #7
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Ма то су све домаћи локатори, како су их звали у време агресије.
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 8. #8
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  "vrh intelektualne piramide" srbije iz kruga dvojke nastao kao kategorija u doba drzavnog
  socijalizma,u vreme "tranzicije" neuspeva nigde verifikovati svoje znanje,sposobnost,
  "uticajnu misao" osim tezgarenjem tudjih misli i ideja.sada kao novopeceni
  glasnogovornici IN misli i nakarednih shvatanja,totalno frustrirani sta
  pripadaju korpusu "nedokazanih" OUT srba.za svoju kotizaciju na
  srpskoj javnoj sceni neverifikovana IN intelegencija nalazi se u
  zacaranom krugu,skoro u perpetumobile sistemu.sta se
  dopodne uneredi popodne se konzumira.frustrirani
  profesori bez ijednog prepoznatljivog naucnog
  rada ili kvalitetnije uvezane skripte,ciji su
  politicki pokusaji bili kao hodanje bosog
  po trnju,ili cije je clanstvo u uticajnim
  medjunarodnim strucnim institucijama
  trajalo samo dok su stajali pred
  automatom za fotografisanje,
  postali su u srbiji nezaobilazni
  tumaci dogadjanja,"pouzdani"
  prognozeri sudbine "prostih"
  srba.oni se stide svoje
  pripadnosti ovom
  narodu i ovoj
  zemlji.oni se
  pozivaju i
  smatraju
  sebe
  pionirima
  novog gradjanskog
  poretka u srbiji.oni vide
  samo sebe i samo velicaju
  "vlastiti" princip preobrazenja
  srpskog drustva.svojim ucestalim
  blebetanjem tudjih zamisli kako bi
  ova zemlja trebala izgledati,na jeftin i
  prostacki nacin isto to serviraju kao plod
  svog intelekta i svoje sposobnosti sirih analiza
  kojih srbija treba da se drzi kao pijan plota,jer u
  suprotnom ode sve u tri lepe bez njih.e sad ako se
  uzme u obzir da je ova zemlja skolovala takove "lumene"
  nekoliko decenija a da bi se isti po njoj uneredjivali u ime i za
  racun bedne napojnice,koju budi receno prosecni konobar ne bi
  pokupio sa stola u nizerangiranoj kafanchini,ni najmanje nije za
  cudjenje indiferentnost srpske javnosti prema njima.njihov bes ide
  do te mere da lupetaju cak i o nekoj promeni stanovnika srbije koji
  bi valjda njima bili po meri.ekipa mozgova,danas podbocena mladim
  platfusarima,jos uvek sedi u dobro uvezbanoj "pozi",lamentira sve ostrije
  i bljutavije,cekajuci bedni kusur u vidu crkavice.danas mnogi nemaju mesta
  na fakultetima jer su i tu procitani,ali boze moj nadju se tri klona i otvore institut
  ili NVO.indikativna je jedna stvar sta te njuske nikada nisu izasle na "crtu" nekom
  kompetentnom,strucnom i ozbiljnom.uglavnom im za rivale u medijima nadju neke
  strancke pazdrkane sa kojima su nekad bili na istim "jaslama" ili su jos uvek,ali vrana
  vrani nekopa oci.ovo je samo jedna od grupacija "predvodnika" jedino moguce srbije,koju
  po njima treba satrti do daske,da bi zaseli na vrh piramide u samo njima primerenoj pozi.

 9. #9
  Primećen član Coke (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2006.
  Poruke
  556
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  I to jeste cena, dame i gospodo, to jeste cena što je ovaj narod zaluđeno '89-te godine rekao: “Taj čovek će nas odvesti u budućnost. Taj čovek je najveći među nama.” Ne može to besplatno. Ne može jedan narod da izabere pogrešnu politiku, i da onda ga posle ništa ne košta. Meni je jako žao što je sirotinja stradala, a što su oni oko tog jednog čoveka... Što su oni na kraju pokupili kajmak. Ali... Hajde da kažemo: “Nikada više!” Hajde da kažemo: “Nikada više se to neće desiti”, i onda smo naučiili iz te istorije, povukli smo pouku.
  Zoran Djindjic

 10. #10
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.03.2006.
  Poruke
  116
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Српски народ и његова права елита, нису заборавили НАТО агресију и невине српске жртве. Актуелна власт, по наређењу НАТО агресора, преко својих медија, намеће српском народу који је у огромној већини свестан праве истине, историјски фалсификат о "Милосрдном анђелу", убијајући тако изнова невине српске жртве. Да ли тиме и она сама постаје саучесник у ратним злочинима НАТО пакта из 1999. године..? И да ли је таква власт уопште српска, јер је данас дефинитивно подржава мање од 15% грађана Србије?

 11. #11
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Coke
  Zoran Djindjic
  Цоке, знаш ли да ми је то омиљени цитат... Може се применити веома широко.
  Тако кад сам био у Њемачкој, кева имала неке силне прохтеве, морао сам да носим неке бадеме и мерципане и дезодорансе, као Румун мајку му! И онда ујка није знао да ли треба исецкани или бадем у целом, а ја реко: Ма купи у целом, после га можеш исецкати, а исецкани не можеш у цело "Ви можете од акваријума направити рибљу чорбу, али не можете од рибље чорбе акваријум".

  КРАЈ ДИГРЕСИЈЕ
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 12. #12
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.03.2006.
  Poruke
  116
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  И још нешто да додам, ово је један од оних тренутака, када народ надвиси своју "елиту"...

 13. #13
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Enigma_M
  Српски народ и његова права елита, нису заборавили НАТО агресију и невине српске жртве. Актуелна власт, по наређењу НАТО агресора, преко својих медија, намеће српском народу који је у огромној већини свестан праве истине, историјски фалсификат о "Милосрдном анђелу", убијајући тако изнова невине српске жртве. Да ли тиме и она сама постаје саучесник у ратним злочинима НАТО пакта из 1999. године..? И да ли је таква власт уопште српска, јер је данас дефинитивно подржава мање од 15% грађана Србије?
  Да се не заборави!

  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 14. #14
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.499
  Reputaciona moć
  2080

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Coke
  Цитат:
  I to jeste cena, dame i gospodo, to jeste cena što je ovaj narod zaluđeno '89-te godine rekao: “Taj čovek će nas odvesti u budućnost. Taj čovek je najveći među nama.” Ne može to besplatno. Ne može jedan narod da izabere pogrešnu politiku, i da onda ga posle ništa ne košta. Meni je jako žao što je sirotinja stradala, a što su oni oko tog jednog čoveka... Što su oni na kraju pokupili kajmak. Ali... Hajde da kažemo: “Nikada više!” Hajde da kažemo: “Nikada više se to neće desiti”, i onda smo naučiili iz te istorije, povukli smo pouku.


  Zoran Djindjic
  Цоке, добар овај цитат а вала и искрен... нарочито оно око КАЈМАКА... па тако тај "кајмак" данас троши Ружица Ђинђић тако ШТО ЈЕ УПЛАТИЛА ВИЛУ НА ДЕДИЊУ 600 000 ЕВРА... :razz: :razz: :razz:

  п.с. Како си добро упознат са ликом и делом пок.Ђинђића да ли можда имаш информацију о томе КО ЈЕ ПОКУПИО ОНУ НАГРАДУ ОД 1,5 МИЛИОН ЕВРА ЗА ИСПОРУКУ пок.МИЛОШЕВИЋА ХАГУ ???
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 15. #15
  Domaćin opanak (avatar)
  Učlanjen
  08.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mladenovac
  Poruke
  3.203
  Tekstova u blogu
  60
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Ko je pokupio zna narod Srbije, budite sigurni, a zna i Sutanovac, zato je sinoc u pinkovoj cirkusijadi od Zamke vise mucao i samog sebe prozivao da mu je i tastu M.I. bilo verovatno muka, ko zna mozda i Sutanovac propeva kao ekzemplar klizavog terena.
  P.S.
  Cudime da se g-din Tadic u ime oca LJ.T. prijatelja Dobrice C. i celog naroda kao i partije kojoj pripada, nije Izvinio NAT-u zato sto su se istrosili dok su nas gadjali kao i za nevidljive i ostale vidljivo oborene letilice. Jad do jada.Imaju dobar zeludac,i pitu od g.....
  jedu kao pravu.
  Poslednji put ažurirao/la opanak : 28.03.2006. u 12:28 Razlog: slovne greske

 16. #16
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Jel znate vi nesto drugo nego da izmisljate i klevecete :-)?

 17. #17
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Evo ja ne mogu da smislim vase "politicke istomisljenike" ali ne daj boze da pravdam NATO bombardovanje...sacuvaj boze...vredjate ovim...

 18. #18
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio _Milanche_
  Jel znate vi nesto drugo nego da izmisljate i klevecete :-)?
  Човек је лепо питао:
  Ко је узео 5 милиона ојра за киднаповање грађанина Слободана Милошевића на Видовдан?!?
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 19. #19
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio _Milanche_
  Evo ja ne mogu da smislim vase "politicke istomisljenike" ali ne daj boze da pravdam NATO bombardovanje...sacuvaj boze...vredjate ovim...
  Сви који пореде Сребреницу и Аушвиц у суштини правдају "Милосрдног анђела"

  "Срби су исти као нацисти, они су то заслужили."
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 20. #20
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Duh Sekire
  Човек је лепо питао:
  Ко је узео 5 милиона ојра за киднаповање грађанина Слободана Милошевића на Видовдан?!?
  Slobodan Milosevic nije kidnapovan.

 21. #21
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Duh Sekire
  Сви који пореде Сребреницу и Аушвиц у суштини правдају "Милосрдног анђела"

  "Срби су исти као нацисти, они су то заслужили."
  Ovo nije tacno.
  Srebrenica i Ausvic se mogu porediti o tome smo vec pricali
  ali to nema nikakave veze sa pravdanjem "Milosrdnog andjela"
  koji je takodje zlocin kao i ova dva gore pomenuta.

 22. #22
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio _Milanche_
  Srebrenica i Ausvic se mogu porediti o tome smo vec pricali
  ali to nema nikakave veze sa pravdanjem "Milosrdnog andjela"
  koji je takodje zlocin kao i ova dva gore pomenuta.
  Па и бомбардовање Дрездена, Хамбурга, Берлина је такође злочин, зар не?
  Па не видим да се неко због тога узнемиравао.
  Тек сада (и то још стидљиво) се проговорио о томе. Прочитај, лепо ти пише у тексту.
  Ето колика је опасност ако прихватимо наводни "геноцид".
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 23. #23
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio _Milanche_
  Slobodan Milosevic nije kidnapovan.
  Незаконито је испоручен на тузлански аеродром и без знања управника затвора.
  Извини, али то се зове отмица!
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 24. #24
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Duh Sekire
  Па и бомбардовање Дрездена, Хамбурга, Берлина је такође злочин, зар не?
  Па не видим да се неко због тога узнемиравао.
  Тек сада (и то још стидљиво) се проговорио о томе. Прочитај, лепо ти пише у тексту.
  Ето колика је опасност ако прихватимо наводни "геноцид".
  ma ko govori o nasem prihvatanju covece,citaj sta pisem.

 25. #25
  Poznat _Milanche_ (avatar)
  Učlanjen
  25.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.333
  Reputaciona moć
  117

  Podrazumevano Re: Onima koji pravdaju agresora

  Citat Original postavio Duh Sekire
  Незаконито је испоручен на тузлански аеродром и без знања управника затвора.
  Извини, али то се зове отмица!
  Zakonito je isporucen na cemu temeljis tvrdnju da nije?

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. O Djindjicevim vizijama i o onima koji ih slede...
  Autor wireless u forumu Politika
  Odgovora: 103
  Poslednja poruka: 24.05.2007., 09:57
 2. Onima koji dolaze....
  Autor Enfroz2891. u forumu Arhiva
  Odgovora: 59
  Poslednja poruka: 18.09.2006., 15:56
 3. Šta žene misle o onima koji ih preziru?
  Autor Lexa u forumu Žene
  Odgovora: 74
  Poslednja poruka: 02.11.2005., 13:55

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •