VISE SLIKA U JEDNU
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Tema: VISE SLIKA U JEDNU

  1. #1
    Primećen član france (avatar)
    Učlanjen
    16.04.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    paris
    Poruke
    548
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano VISE SLIKA U JEDNU

    Kako da stavim vise slika u jednu ....ako razumete da to bude jedna slika u kojoj ce da bude vise njih i da se obrce kao sloight show kao ovaj ovdje: http://chanteloube-michel.com/
    E pa ovo je nevjerovatno...



  2. #2
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Udji u source stranice imas sve.

  3. #3
    Primećen član france (avatar)
    Učlanjen
    16.04.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    paris
    Poruke
    548
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Citat Original postavio Hackers
    Udji u source stranice imas sve.
    da sam uspio da pronadjem to u source ne bih postavljao pitanje!
    E pa ovo je nevjerovatno...

  4. #4
    Početnik
    Učlanjen
    09.09.2005.
    Poruke
    16
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    To mozes da odradis pomocu Flasha.

  5. #5
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    france, imam jedan slideshow koji sam pravio u flashu, ali moram da ga potrazim....posalji mi PP cisto radi podsecanja, a onda cu ja da ti posaljem ceo taj FLA fajl
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

  6. #6
    Poznat loop (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2005.
    Lokacija
    u senci divljeg kestena
    Poruke
    9.160
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    To se radi pomocu javascripta idi na

    http://www.dynamicdrive.com/

    i izaberi iz menija images i nacices nekoliko vrsta slideshowa

  7. #7
    Obećava
    Učlanjen
    12.04.2005.
    Lokacija
    Косово је Србија
    Poruke
    77
    Reputaciona moć
    47

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Ako uradi pomocu jsp, da li dokument mora da ima extenziju .jsp. Mogu li u dokumentu sa extenzijom .php da ubacim takav sideshow, koristeci jsp, a ne Flash?
    branko

  8. #8
    Poznat loop (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2005.
    Lokacija
    u senci divljeg kestena
    Poruke
    9.160
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    ke postis ti jsp nego JavaScript a to je samo js, nije isto sto i .jsp, i js moze da ide u bilo koju stranicu

  9. #9
    Primećen član france (avatar)
    Učlanjen
    16.04.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    paris
    Poruke
    548
    Reputaciona moć
    55

    Thumbs up Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Citat Original postavio loop
    To se radi pomocu javascripta idi na

    http://www.dynamicdrive.com/

    i izaberi iz menija images i nacices nekoliko vrsta slideshowa
    To je to !
    E pa ovo je nevjerovatno...

  10. #10
    Zainteresovan član stvt (avatar)
    Učlanjen
    25.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    IV sprat
    Poruke
    354
    Reputaciona moć
    51

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    To sto hoces kao na navedenom sajtu je .gif animacija.
    Zato i nema u source kodu. Cela (velika) slika je postavljena
    kao pozadina tabele, pa je u tabelu ubacena (manja) gif animacija.
    ko pita ne skita

  11. #11
    Početnik
    Učlanjen
    13.11.2004.
    Lokacija
    Futog
    Poruke
    28
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Ma, to mozes da uradis pomocu Slice u Photoshopu!

  12. #12
    Početnik
    Učlanjen
    14.09.2005.
    Poruke
    33
    Reputaciona moć
    0

    Talking Re: VISE SLIKA U JEDNU

    photoshop i image ready

  13. #13
    Primećen član france (avatar)
    Učlanjen
    16.04.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    paris
    Poruke
    548
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Citat Original postavio france
    To je to !
    Ne uspevam da ovu skriptu sto sam skinuo sa ovog sajta postavim u sredinu tj. <center> </center> i skripta nece u sredinu stranice , u ovom slucaju skripta gde sam nabacio vise slika??????
    E pa ovo je nevjerovatno...

  14. #14
    Zainteresovan član stvt (avatar)
    Učlanjen
    25.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    IV sprat
    Poruke
    354
    Reputaciona moć
    51

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    Postavi skriptu u tabelu koja je na centru, ali u celiji dodaj div tag za centar i trebalo bi da uspes,
    ali mi se cini da ti je to mnogo lakse u Fireworks-u ili u Photoshop-u da uradis kao animaciju, ili jos bolje u flesu.
    ko pita ne skita

  15. #15
    Zainteresovan član d.of.d (avatar)
    Učlanjen
    17.09.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Preko morace
    Poruke
    142
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: VISE SLIKA U JEDNU

    ja mislim ako imas str u php da bi trebao koristiti opciju include
    hmmm...sta korisno staviti?

Slične teme

  1. Slika govori više od hiljadu reči ...
    Autor Enchanted u forumu Politika
    Odgovora: 1887
    Poslednja poruka: 27.04.2012., 20:17
  2. povezivanje više kom kraćih mp3 fajlova u jednu
    Autor urko u forumu Multimedija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 06.05.2009., 00:23
  3. Prikaz vise slika u jednom redu
    Autor maxi_js u forumu Web dizajn
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 25.09.2008., 20:24
  4. Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 23.12.2007., 02:51
  5. koja slika slika vasu dusu?
    Autor slikarka u forumu Likovna umetnost
    Odgovora: 27
    Poslednja poruka: 09.09.2005., 01:52

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •