dizajn
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dizajn

  1. #1
    Zainteresovan član red boy (avatar)
    Učlanjen
    06.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    346
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano dizajn

    Interesuje me kako mogu da provalim kod ovog sajta http://www.lavovi.com/ .
    Obicno sajtove pokrenem preko DW i gledam sta hocu.Narocito me zanima kako je odradjen onaj deo koji pokazuje uzivo rezultate...( da li recimo p[ostoji mogucnost da se taj kod iskopira i prokaze na drugom sajtu i da radi isto )I da li se ti rezultati stalno upisuju rucno,ili je neka fora kao kod teleteksta
    Poslednji put ažurirao/la red boy : 16.02.2006. u 22:10



  2. #2
    Aktivan član danez (avatar)
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.947
    Reputaciona moć
    65

    Podrazumevano Re: dizajn

    Offline explorer enterprise, njime mozes da cupas sve sadrzaje sa servera bilo u kom formatu html, swf, php,... i sve ti to napakuje u jedan folder odakle pristupas fajlovima kao i sa servera.

  3. #3
    Poznat loop (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2005.
    Lokacija
    u senci divljeg kestena
    Poruke
    9.160
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: dizajn

    Pazi nikako cudo ne moze da skine PHP fajl sa sve PHP kodom sa servera
    Moze da skine PHP fajl ali u njemu ce biti obican HTML i ti odatle nema sanse da vidis koje funkcije i koje promenjljive on koristi da bi dobio te podatke.

  4. #4
    Zainteresovan član red boy (avatar)
    Učlanjen
    06.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    346
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano Re: dizajn

    Ja mislim da ih dobija preko fore zvane "livescore box".To sam primetio da imaju jos neke kladionice(sajtovi)koje prikazuju uzivo rezultate.narocito sto pise da se strana automatski osvezava na svakih 60.sekundi.Inace kada snimim stranu odem u folder i preko DW pokrenem index koji je php ekstenzije,tako da otvara kod.

  5. #5
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano Re: dizajn

    Problem kod lavova je taj sto moras da odaberes ligu koju hoces da pratis.
    ako ti treba brzi live score evo ti kod:

    <iframe name="I1" marginwidth="1" marginheight="1" src="http://www.spbo.com/bf.htm" width="486" height="4000" border="0" frameborder="0"></iframe>

    Imas kinesku i englesku verziju.

  6. #6
    Zainteresovan član red boy (avatar)
    Učlanjen
    06.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    346
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano Re: dizajn

    o tome i pricam.Ajd probacu to da vidim kako funkcionise .Hvala

  7. #7
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano Re: dizajn

    Citat Original postavio red boy
    o tome i pricam.Ajd probacu to da vidim kako funkcionise .Hvala

    Funkcionise super. Imas kod mene na sajtu www.bettip.net pa pogledaj.

  8. #8
    Zainteresovan član red boy (avatar)
    Učlanjen
    06.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    346
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano Re: dizajn

    Meni ucita nekad za par sekundi a jednom i 10minuta.Bedno je sto mnogi imaju slabu konekciju,tako da nece da cekaju.

  9. #9
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano Re: dizajn

    A sta da se radi. Sajt je radjen za one napolju i sa brzim vezama.

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •