Kup SCG

Sta je bilo grobari??? Favoriti a? Dobar onaj Kamings nema sta:) Kako su vas isprozivali Henderson i Gurovic, uffff kako sam srecan sad,konacno da vas malo prizemljimo,mnogo ste se digli u nebesa.A ko visoko leti nisko pada jel da?
 
PARTIZAN NE ZNA DA IGRA KUP UTAKMICE I TO SE VIDI IZ GODINE U GODINU. Svake godine je isto. Daj Bože da bude i ove. Partizan da bude šampion, a kup nek uzme ko hoće. Zvezda je bila bolja i nema tu šta. Zvezdi leže te kup utakmice.
Nego, onaj Gurović je takvo đubre da to još nije viđeno na našim terenima. Provokacije koje izvodi su neviđene. Šta ima on da komunicira sa publikom??? Kome sve publika u svetu nije skandirala sve i svašta pa se nisu ponašali kao ovaj kreten Gurović. I posle kažu mržnja na tribinama. Pa mržnja postoji baš zbog takvih kretena!
I sada će neko ovde da skoči u odbranu Gurovića sigurno. Ali imam samo jedno konstruktivno pitanje: Pošto je Luka Bogdanović prešao iz Zvezde u Partizan da li se i on tako ponašao na derbijima kada mu je pogrdno skandirano??? Molim za odgovor, ali pošto je odgovor poznat moj komentar na to je da je to stvar vaspitanja.
 
M.DuLe:
chudi me da nije bilo takvih komentara dok je bio u partizanu.... mislim za vas je tad bio bog a sad ga pljujete...tz tz tz :)

pozzzz
Nikad on nije bio bog u Partizanu. Ne znam odakle ti to. Ono što je tad igrao je bilo veoma slabo.
Pa normalno da nije bilo komentara kad se nije tako ponašao. Kako može da bude komentara na nešto što nije postojalo.
 
E pa dosao je red i na nas da igramo Evroligu!!Igraci kakvi su Antic,Raicevic i O'Bannon su trebali zvezdi sve ove godine.Sakota je vec prve sezone uspeo da stvori mocnu ekipu,a sta ce tek biti sledece sezone:)
 
Па нормално да мишеви освајају титуле кад имају протекцију судија. Е онда дође евролига...па мало...у гузу...Како то да никад, али никад ништа нису урадили ни у Европи , па ни у јадранској у скорије време? Онда изгубе пар текми у јадранској и прете иступањем...логично јер нема привилегија (да се разумемо ја сам противник јадранске, али мишеви ту немају много утицаја)

Ове сезоне треба очекивати слично у завршници...с тим што је Звезда по први пут после оне генерације Топића, Бенчића, Поповића, врло јак тим. Логично је да очекујем титулу...

Браво Звездо...
 
zelim da neprijatelju cestitam osvajanje kupa
sada ocekujem dvd izdanje povodom ovog velicanstvenog uspeha
i zamolio bih pristalice kk "sledeca sezona" da ne pominju namestanje utakmica jer svi dobro znamo ko je svojevremeno davao najbolje igrace da ne ispadne iz lige
toliko o tome
 
ma partizan ni u fudbalu ni u kosarci nikada nije polagao sve snage u Kup.
sta nam znaci taj kup?partizanu je uvek cilj da osvoji prvenstvo i plasira se u Evroligu/Ligu sampiona(u slucaju fudbala).
 
evo malo podsecanja!
hehehe :lol: :lol: :lol:
 

Prilozi

  • 362op.jpeg
    362op.jpeg
    30,9 KB · Pregleda: 10
Zool:
ma partizan ni u fudbalu ni u kosarci nikada nije polagao sve snage u Kup.
sta nam znaci taj kup?partizanu je uvek cilj da osvoji prvenstvo i plasira se u Evroligu/Ligu sampiona(u slucaju fudbala).

U fudbalu ga nikad niste ni mogli osvojiti bez obzira koliko snage ulagali. Jer vi u fudbalu ili osvojite titulu ili ne osvojite nista (titula & kup ili samo kup - za vas to ne postoji). Da su u fudbalu pravila kao u kosarci (tj. da se igra playoff posle regularne sezone) nema sanse da bi vi ikada osvojili titulu.
 

Back
Top