kao neko ko nikad nije imao devojku ni imao "dejt", svaki dan zaljubljenih mi je tortura jer mi je podsetnik koliki sam luzer i promašaj, i šta sam sve propustio u svom jadnom životu koji je samo jedan i koji nema reprizu
a vi kako te
kao neko ko nikad nije imao devojku ni imao "dejt", svaki dan zaljubljenih mi je tortura jer mi je podsetnik koliki sam luzer i promašaj, i šta sam sve propustio u svom jadnom životu koji je samo jedan i koji nema reprizu
a vi kako te
Ustedio si sebi kinte a i zivaca odi na trcanje procitaj neku knjigu uci jezik
tanka je linija izmedju sline u nosu i sline van nosa
Evo naprimer ja, preziveo sam sve i svasta, i opet, i ja nemam neku devojku s kojom bih podelio sutrasnji dan uz flasu vina i puno francuskih...
strpi se, bice kad treba da bude...
...kako čitaš, tako razumeš...
Taj praznik smatram nametnutim od strane zapada podrzanih od strane cvecarske mafije koka bi da proda sto vise karanfila jer je smanjena popularnost osmog marta![]()
Stand up and see the sky turn bright
Fight for a better day
Smem li da pitam kako se osećaš pred dan obolelih od raka, ili pak srca? I da li znaš da je upravo prošao dan tortelinija, a nisi ga obeležio?
Uvek sam za to kad treba da se proslavi ljubav
Volim ovaj praznik, koliko god ljudi tvrdili da je komercijala. A sta to danas pa nije komercijala?![]()
Naravno da ljubav nije komercijala.
Govorim o proslavljanju, ne kontam to zvocanje, svi su u fazonu kao da moraju na kopanje, a ne da se pokloni mali znak paznje.
I upravo to, znak paznje moze biti i ispletena kika, ne moraju obavezno da se trose pare. Doduse, ja samo srce uvazavam kao poklon![]()
tala, dobro došla na forum!
samo, gde zaluta u ovo poslednje zbirište nas forever alone tipova....
eh, devojčice...
reci nam, imaš li dečka? jesi li dobila nešto za dan zaljubljenih?
Recommended for you
Meni je bilo lepo i na kopanjubar dokne krene kisa
Vecina je zaboravila ili ne zna sta je ljubav, zivot i stvari se posmatraju kroz novac i na svemu se trazi cena.
Da li vise vredi buket ruza ili jedna uzgajena i pazljivo odabrana za dragu osobu?
Begaj mek, spominje kiku![]()
Stand up and see the sky turn bright
Fight for a better day
Hvala na dobrodoslici, nema na ulazu nikakvo upozorenje
Drugo, za tebe nisam nikakva devojcica. Niti cu ovde da iznosim desavanja iz mog zivota, osim pogleda na / misljenja o nekim stvarima, sto je valjda i poenta, ili sam pogresno shvatila temu?
- - - - - - - - - -
Neko ume da uziva u kopanju i kad kisa pada
Sta je kome vrednije je individualno, neko uziva u cvecu, a neko u elektro sokovima.
Nah, mozemo zakomlikovati i do zore ovde filozofirati, a mozemo jednostavno pustiti da nas obuzima osecaj![]()
Budući da su u modi pojednostavljene relacije možda bi se dan zaljubljenih mogao preimenovati u dan zaseksanih, ili po naški u dan zajеbаnih, što bi odgovaralo i razočaranima u ljubav.![]()
Dan zaljubljenih kao i mnogi drugi orjentisani su ka profitiranju. Mislite da je nekom stalo do zaljubljenosti kad se u danasnje vreme maksimalno radi na tome da se smanji natalitet, populacija generalno. Ljubav je u deficitu i po strani jer para nema tako da su ljudi okupirani nametnutim krizama i tezinom zivota koja im stvara dodatni pritisak po svim osnovama, a pijadestal zauzimaju amoral, foliraza i materijalizam. Ko nema u glavi, najebo je. Kakav crni dan zaljubljenih, dizanje euforije ni zbog cega
Budi ono sto jesi, po ceni da ostanes sam
hihihi duhoviti ste
Pošalji link