Zasto lik koji zestoko torba treba da se smara sa nekim pacenicama kojima je bitno da ih lik dugo muva?
Zasto lik koji zestoko torba treba da se smara sa nekim pacenicama kojima je bitno da ih lik dugo muva?
Piti da, delat ne.
pa ne treba
ne moram, dakle postojim
Da ne ispadnu lake
Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Svi se hvale, a preporuke su zlonamerne "ako sam se ja zajebala, sto ne bi i ti? "
Znaci use i u svoje testove.
.
Ne mora, mora se samo umreti.
bolje golub na vrani nego vrabac u ruci
Moguće da nisu sigurne da li dobro torba... To je poenta, da znaju, možda bi i ranije.
Ali zato kada shvate... Imaš i onih devojaka, prema kojima si ispao ne znam ni ja šta, ali ako si bio dobar u tome, kada im se javiš, odgovoriće ti uvek.
"Živeti u Beogradu znači gledati sa filozofskim mirom kako preko noći obogaćene, bivše pevačice iz drumskih krčmi, kupuju senjačke vile propalih aristokratskih porodica." Momo Kapor.
Kakva je ovo revija lelemuda ovde?
Prošao sam ti ja buraz kroz to x puta, napatio se ko konj za džabe, još na kraju ja ispao grbav.. Nema od dugog nabacivanja ništa, još ćeš da joj postaneš, kako one to kažu "najbolji prijatelj" i zbog toga ne mogu biti sa tobom.. Bataljuj se te logike![]()
verovatno što ta neka ne zna da on dobro torba![]()
Everythings Ruined
Torbanje ? Jbt, ovde kao da sam zalutao među kinike ... Diogen u svoje bure mami cure .... Je li to takvo muvanje ?
Sinnke, sinko, nisi dovoljno uporan.
Vreme je za ljubav.
Slazem se.
Ja sam svog upoznala slucajno, slucajno smo zavrsili sami na jednom mestu, on je ponudio oralni sex sto sam ja prihvatila, rano ujutro sela u avion i otisla, a on me sutradan pitao email-om kakav mi je bio 'let'...
- - - - - - - - - -
I evo zivimo zajedno vec 5 ipo godina
Znači tvoj je torbar iz naprednog jezičkog odeljenja.
Men have two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich!
Da, sve je napredno, svi organi :-D
Čovek sa ogromnom slezinom!
Da ga ne hraniš previše?
Men have two emotions: hungry and horny. If you see him without an erection, make him a sandwich!
Ne, balansirano je sve.
E onda ga čuvaj.
Ti su pred izumiranjem.
Pošalji link