Ma Kerky mene voli još od iha-ha dana. Pusti ti njene priče, lukavo je to žensko.![]()
У овај живот си послат не да имаш срећу, него да је заслужиш.
Talas : Zašto svako treba da savlada osnove ekonomije?
https://forum.krstarica.com/showthread.php/825007-Talas-Zašto-svako-treba-da-savlada-osnove-ekonomije
opravdano.dokle si stigao?
- - - - - - - - - -
napisi ovde, sta. ja se nesto ne razumem u to, ono kao iz entuzijazma, ali ne posedujem vatreno oruzje niti zelim da ga posedujem.
ali zanima me, cisto teorijski. sta preporucujes?
- - - - - - - - - -
hvala buraz![]()
blind kid whistling in a phone booth
Smejali ste se zecevima kad ono stanko iz samca kesnuo 6000 evrica na prodaji 60 komada zeceva divljih lovackom udruzenju Lijevce iz Nove Topole
Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.
2600, 2 kom ko i uglavnom radnim danom.
Evo i u hrvatskoj uzgajivacnice divljih zeceva
Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.
meni je i dalje smesno. smesno mi je sto ne odustajes. sve ti je lepo receno, sto se mene tice ti gaji zeceve do mile volje... ali nemoj da lozis ovaj narod k'o pojedini novinari, da ima leba od tih uzgajanja bradavicastih svinja...
nego, je l' si cuo na snimku da covek pominje pse lutalice i macke kao problem, jer su predatori zecevima... da li se secas da smo ti lepo pricali ovde da je to tako? kaze cak covek i da je video nekog sakala...
Tihi - zecicu!![]()
![]()
Sve si to lepo objasnio, ali shvati da je tu veliko ulaganje potrebno i ne mozemo da toliko ulozimo.
Daj neki drugi primer.
- - - - - - - - - -
Nisam i ne volim te.
Nista nije preokrenuo.
"Svi smo mi u istoj provaliji, samo neki gledaju u pravcu zvezda"
Kad je Tiksi ikad priznao da je lagao i podmetao?![]()
У овај живот си послат не да имаш срећу, него да је заслужиш.
Nijedan covek nije samo dobar, nego ima i svoje losije momente kad tako lupa jer mu nesto niej po volji, ne ide u zivotu, gnevan je na drugo i slicno. Pa se to smenjuje i vazno je sta je pretezno.
I mora da se oprosti.
ma nece on to da radi, samo lozi ljude. to nije dobar posao i da imas novca da ulozis u njega. pisao sam kako su zecevi na dnu lanca ishrane, i kako za 3-5 godina koliko ti treba samo da vratis ulozeno, postoji fina sansa da ti predatori ubiju deo zeceva, ili cak sve. tako da, sa ekonomske tacke gledista, za tu investiciju to nije dobro vreme povrata i nije dobar stepen rizika... takodje sam pisao i o tome koliko smrde ti kavezi sa zecevima, ako imas 100 zeceva... i sada zasto bi neko dao tolike pare da mu nesto smrdi u dvoristu? bolje se bavi vocem ili povrcem onda... ali ne vredi... ja pisem, pisem... bez efekta. ja u klin, on u plocu. kao zidu da pricam.
Pa jeste, to sve sigurno stoji, ali mozda neko ima uslova da se izbori sa tim, da budu dalje od dvorista npr. a da ih sacuva od predatora, to je jedna od ideja, sad naravno nije lako za svakog ostvariva, ali nije da je nemoguca.
Pre svega potrebno je veliko ulaganje i to vidim kao osnovni problem.
- - - - - - - - - -
Pun je ideja i to je lapo.
- - - - - - - - - -
I treba ohrabriti.
ja tu kao osnovni problem vidim sto ti tog zeca na kraju krajeva moras da ubijes, ili da das nekom drugom da ga ubije.
kod takvih poslova i takvih sredina, vise mi smeta surovost, nego bilo sta drugo. ti ljudi shvataju sve to na sasvim drugi nacin.
Pošalji link