https://www.youtube.com/watch?v=RP2u4wJcnS0
Ako predstavimo Hrvate kao ustaše, zločince, smradove, smeće i genetski otpad, jesu li zbog toga Srbi bar malo pametniji, bolji i ljepši?
Ja mislim da da.
I kite im narastu najmanje za col do dva.
kako je vama dosadno...
There are no desperate situations, there are only desperate people.
Bolje biti bogat, nego siromašan
Al kad vec pricamo o fudbalu da , tacno je da Zvezda i Partizan mogu samo da sanjaju one Mamiceve transfere od 10, 15 i 20 miliona al ni to ti nije garant za uspeh eto Dinamo je prodao Pjacu za 23 miliona u Juventus pa je grejo klupu poslali su ga na pozajmicu u Salke i tu se nije naigrao a guraju ga u reprezentaciji jer je on njihov projekat veruju u njega i istrpece ga kolko treba e sad sa druge strane imas slucaj Andrije Zivkovica koji je po meni bolji i kompletniji igrac od Pjace njega bi Mamic uvaljo za 30,35 miliona ubedjen sam . Partizan ne sto nije zaradio na njemu nego je cak platio i penale da ne ulazim sad u detalje ko prati zna o cemu pricam . ali eto taj Zivkovic se u toj Benfici izborio i postao jedan od najboljih igraca portugalske lige ..
ono sto raduje a sto danas malo ko zeli da prizna to je cinjenica da se u nasem FSS konacno radi planski Krstajic je pozvao manje vise sve koga treba .. da je osto Muslin gledali bi Gudelja i Stefana Mitrovica a ovako je neko ipak prepoznao da je trenutak da se ubace Milinkovic Savic , Milenkovic pre svih ali i Radonjic , Veljkovic , Zivkovic , Jovic , itd . . ne treba odma paniciti Sergeju su ovo bile prve takmicarske utakmice u reprezentaciji bice on zver samo ga treba istrpeti malo , jos je mlad a ne odma drvlje i kamenje .... ni Mitrovica nije hteo gol do pre godinu dve a sad uvek mozes racunati na njega znas da ce ga zabiti uvek
E sad zasto su Hrvati usli u finale a mi ispali u grupi . pa eto jednostavno ih je usrala jedna jaka generacija i sve im se poklopilo vecina glavnih igraca im ima od 30 do 33 godine puni su iskustva . da su talentovaniji od nas nisu , al su zato verovatno odradili bolju selekciju u mladjim kategorijama al ima i jos jedna jako bitna stvar a to je da su oni verovatno najborbenija repka na svetu u top 3 sigurno .. oni kidaju , ginu i za to im svaka cast
- - - - - - - - - -
A sta fali Cetnicima ?
Pa da, zato što je ustaških žrtava neuporedivo više nego što su četnici pobili zajedno neprijateljskih vojnika i civila, i to otkad postoji pojam "četnik", koji svakako ne datira od DSR. Znači, obraća se pažnja na zločince, a na četnike nemamo potrebe da obraćamo pažnju jer nisu zločinci
![]()
Rakitić je zajedno s Krstajićem bio na koncertu Malog Kninđe. Takav je njihov muzički ukus. Da je došla Ceca u ZG možda bi je hrvatski nogometaši dočekali s većim oduševljenjem jer oni obožavaju srpske cajke. To svi znaju u Hrvatskoj. Imate snimke na Youtube. Ne slušaju oni Rock & Roll ili Techno. Oni su svi neškolovani i iz primitivnih sredina.
Pa to se podrazumjeva. Ustaše su kao Hrvati organiziraniji nego Srbi. Tako nas je Austrija naučila. Red, rad i disciplina. Zato smo i bogatiji od Srba.
- - - - - - - - - -
Mi u Hrvatskom Saboru imamo samo dva slična idiota koje je narod izabrao, dok je to kod vas većina.
Poslednji put ažurirao/la mali hrvat : 18.07.2018. u 00:06
Da, ali vidiš, nije potrebna neka preterana organizacija za logor. Takođe, srpska država nikada nije promovisala istrebljenje Hrvata, kao ni četnici. Ali, najbolje je da konsultujemo sled događaja, koji glasi - Hrvati počinju sa planskim istrebljivanjima stotina hiljada civila, a potom četnici u samoodbrani počinju da ubijaju ustašeUzgred, ne pomažu vam red, rad i disciplina da se ne iseljavate, što znači da vas je Austrija jedino naučila da služite
![]()
Vi ste ubijali Hrvate u Jugoslavenskom parlamentu (braća Radić, Basariček i Pernar), a što ste tek radili po Hrvatskoj kad se to radilo u parlamentu, kad je sva policija i vojska bila srbske nacionalnosti. Zašto je buknuo ustanak na Velebitu u Lici? Kako su nastale ustaše?
Poslednji put ažurirao/la mali hrvat : 18.07.2018. u 00:05
Vidi malog!
Živ bio pa taki i ostao!!
Сабор не осликава баш тачно расположење хрвата мада се и коколинди омакне застава са белим пољем, Бујанец и Миро Барешић.
- - - - - - - - - -
Није истина. Краљ Александар вас је држао као мало воде на длану. Жандари хрвати су тукли српске свештенике на сред Теразија.
Pa ne mi, već pojedinac koji je uhapšen i robijao zbog toga. Sa druge strane, hrvatska država je sprovela plan ubijanja srpskog stanovništva u stotinama hiljada, razlika je prilično očigledna svakome, osim ustaši ili debilu. Što mu dođe na istoUzgred, i tu možemo da se obratimo sledu događaja, koji kaže da su Hrvati u Velikom ratu napravili neviđene zločine u Mačvi i Podrinju, a potom sami hteli da uđu u Kraljevinu jer, buljaši kakvi već jesu, nisu imali drugu bulju u koju bi se uvukli, a da ih spasi nestajanja...
Pošalji link