Nesvakidašnja scena na hrvatskom aerodromu: Ali, on je premijer! (video)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
76.358
Nesvakidašnja scena na hrvatskom aerodromu: Ali, on je premijer! (video)

Nesvakidašnja scena dogodila se danas na zagrebačkom aerodromu „Franjo Tuđman“, kada je jedna strankinja poželela da se slika sa predsednikom Sabora.
Ona očigledno nije znala da je reč o predsedniku hrvatskog parlamenta Goranu Jandrokoviću, već mu je prišla jer je bio obučen u hrvatski dres. Pošto je želela da se slika s njim, zamolila je njegovog saputnika, koji je u ovom slučaju bio niko drugi do premijer Hrvatske, da ih uslika.

Tako je Andrej Plenković uzeo mobilni telefon u ruke i uslikao Jandrokovića sa strankinjom, koja im se zahvaljivala. Međutim, kada su joj objasnili da se upravo slikala s predsednikom parlamenta Hrvatske, a da je fotograf bio premijer zemlje u koju je upravo doputovala, zbunjena strankinja je ponavlja: „O bože, baš mi je neprijatno“.

Plenković i Jandroković su inače krenuli na polufinalnu utakmicu u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Rusiji a u kojoj večeras igraju Hrvatska i Engleska. Obojica su na sebi umali dres hrvatske reprezentacije.

Snimak je na svoj Tviter profil postavio novinar regionalne N1 televizije Ivan Skorin.

https://www.krstarica.com/vesti/reg...rvatskom-aerodromu-ali-oni-je-premijer-video/

Чекај, како сад ово?

А онај наш сам иде на утакмице и никад му се не деси нешто овако цоол, него тамо неким Хрватима?

Можда ће ових дана, зарад противтеже у универзуму и нашем скромном председнику да се деси нешто цоол са неким случајним обожаваоцем.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top