Samo jedan checkbox u formi ?
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Samo jedan checkbox u formi ?

  1. #1
    Poznat loop (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2005.
    Lokacija
    u senci divljeg kestena
    Poruke
    9.160
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Samo jedan checkbox u formi ?

    ovako

    Kod:
    <form name="asd" method="post" action="asd.php">
    <input name="kat" type="checkbox" id="kat" value="katalog">
                   <label for="kat" class="label">Kompletan katalog sa cenama</label>             
    </form>
    e sad mi treba da kad se stiklira to polje da se podaci iz forme automatski posalju znaci bez submit dugmeta.
    verovatno moze preko onClick ali ne znam tacno kako, ima li neko da zna?
    Hvala
    pozz



  2. #2
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Samo jedan checkbox u formi ?

    Citat Original postavio loop
    ovako

    Kod:
    <form name="asd" method="post" action="asd.php">
    <input name="kat" type="checkbox" id="kat" value="katalog">
                   <label for="kat" class="label">Kompletan katalog sa cenama</label>             
    </form>
    e sad mi treba da kad se stiklira to polje da se podaci iz forme automatski posalju znaci bez submit dugmeta.
    verovatno moze preko onClick ali ne znam tacno kako, ima li neko da zna?
    Hvala
    pozz
    Upotrebi:
    onChange="document.myempl.submit()"

    Gde je:
    "myempl" = ime forme

  3. #3
    Poznat loop (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2005.
    Lokacija
    u senci divljeg kestena
    Poruke
    9.160
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Samo jedan checkbox u formi ?

    Jeste code, to je to samo ne ide onChange jer ce tada teka kad stikliras pa odstikliras da posalje podatke, samo je potrebno zameniti sa onClick i to je to.

    Hvala puno, lafe

  4. #4
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Samo jedan checkbox u formi ?

    Ma da, u pravu si, ja sam sve vreme mislio na SELECT a ne na CHECKBOX....
    Teraj dalje...

  5. #5
    Aktivan član Glavni (avatar)
    Učlanjen
    28.09.2005.
    Poruke
    1.655
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano Re: Samo jedan checkbox u formi ?

    dobro je

Slične teme

  1. JOŠ SAMO JEDAN DAN
    Autor angel 021 u forumu Romantika
    Odgovora: 56
    Poslednja poruka: 06.01.2008., 10:42
  2. SAMO NA JEDAN DAN.........
    Autor Psihologue u forumu Ljubav i seks
    Odgovora: 169
    Poslednja poruka: 08.12.2006., 16:42
  3. CheckBox
    Autor loop u forumu Web dizajn
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 21.07.2005., 12:59
  4. Dva OS-a, a samo jedan...
    Autor jozza u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 15.07.2005., 02:10

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •