KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

 1. #1
  Iskusan
  Učlanjen
  14.12.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.170
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  https://www.blic.rs/vesti/hronika/kako-je-pao-svestenik-diler-policija-ga-zaustavila-na-pumpi-i-nasla-drogu-u-kolima-a/b952tw6
  KAKO JE PAO SVEŠTENIK DILER Policija ga zaustavila na pumpi i našla drogu u kolima, a u kući je krio vagicu za merenje

  Sveštenom licu iz Kruševca Stefanu Mitroviću (26) nakon hapšenja zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod tužioca u Kraljevu. Mitrovića je kraljevačka policija uhapsila sinoć oko 20 sati na benzinskoj pumpi u Vrnjačkoj Banji, nakon što mu je u kolima pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.

  Kako "Blic" saznaje, Stefan Mitrović je jerej u selu Drenova u opštini Trstenik. Policija ga je već neko vreme pratila i sinoć ga je s namerom zaustavila na benzinskoj pumpi. Izvršen je pretres i droga je pronađena u kolima, spakovana u kesice ispod sedišta.

  - U Mitrovićevoj "opel astri" droga se nalazila ispod suvozačevog sedišta. Ali to nije sve, u njegovoj kući u Kruševcu pronađena je i vagica za merenje droge - kaže naš izvor.

  Veruje se da je sveštenik krenuo da proda drogu i da je na pumpi trebalo de se izvrši primopredaja novca.

  Dok se pop iz Kruševca nalazi u pritvoru, policija istražuje da li ovaj slučaj ima veze sa nedavnim hapšenjem požeškog sveštenika Milana Jordovića (41) i bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića (43), koji su "pali" sa 27 kilograma skanka u Mrčajevcima kod Čačka.
  ako je u čačanskom Tužilaštvu ispričao pop Jordović, on i Marinković bili su izvršioci u velikom poslu transporta skanka iz Albanije u Švajcarsku, u kom je posredovala Svetlana P. iz Požege.

  Sveštenik, koji se prilikom saslušanja u policiji branio ćutanjem, na kraju je progovorio o krijumčarskom lancu, kako bi pokušao da izdejstvuje nagodbu sa tužilaštvom.

  Jordović i Marinković, inače tranvestit iz Požege, uhapšeni su u Mrčajevcima pošto je "pasatu" u kome su se nalazili otkriveno 52 paketa sa ukupno 27 kilograma skanka. Pop nije nosio mantiju, a Marinković je bio obučen u žensku odeću kako bi izgledali kao par. Inspektorima koji su ih presreli, rekli su da se vraćaju iz manastira Studenica.

  Po sveštenikovoj priči, njega i Marinkovića u narko lanac uvela je Svetlana P. koja ih je plaćala po svakoj turi. Za ovu poslednju Jordović je trebalo da dobije 5.000 evra.

  Nakon njihovog hapšenja, lisice su stavljene Svetlani i njenoj ćerki Ani P. (24) zbog krijumčarenja istog tovara skanka.

  Šta to beše sveštenik? 2. #2
  Veoma poznat ChristopherWalken (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.080
  Reputaciona moć
  364

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Sad ću da ispadnem glup ali mene buni jedna stvar - vagica za merenje. U svakoj vesti vezanoj za ovaj dogadjaj, bilo na TV, štampi ili internetu obavezno se pominje vagica za merenje kao da je to nešto nelegalno. Dobro, njom je merio svoju robu alo obavezno "našli su kokain, heroin, marihuanu, skank, ku*ac, palac i vagicu za merenje". Koga zabole za vagicu za merenje?!
  This life is an illusion, Your mind is perceptive.
  We were born alone, We will die alone.
  We are all, Alone

 3. #3
  Rocknrollsores nije na forumu
  Tri su najveća pada u istoriji čovečanstva,a to su:Adamov,Judin i papin!Sveti Justin Ćelijski
  Poznat
  Učlanjen
  20.09.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.399
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Sto ne pisete malo o policiji kako oni rade sa supstancama ,naravno ako smete ,..

  - - - - - - - - - -

  Kruševac: policijska mafija protiv države, reda i zakona
  Laka zarada na teškim drogama
  U pismu grupe radnika Policijske uprave Kruševac, koje je upućeno magazinu Tabloid, opisani su detalji prisne saradnje organizovanog kriminalnog udruživanja pojedinih policijskih funkcionera sa narko dilerima, zelenašima i drugim "eminentnim" predstavnicima podzemlja u rasinskom okrugu. Zbog ograničenog prostora, redakcija prenosi najvažnije delove iz njihovog obraćanja javnosti...
  ...
  Kaošto znate prvi smo (2013. godine) u Srbiji javno digli glas protivu našeg kriminogenog rukovodstva PU Kruševac, kao i rukovodstva PS Aleksandrovac i Varvarin. Protiv njih se ništa nije preduzelo od strane nadležnih organa, jer su oni ipak duboko ukorenjene i umrežene„zverke"na svim nivoima...
  Da podsetimo ko su oni učije smo gnezdo „žutih osa"(članova stare i Nove DS)čačnuli. To su, načelnik PU KruševcaMiljan Petrović, bivšišef BIA-e,Saša Vukadinović, njegov pomoćnikIvica Petrović, načelnik Rasinskog okrugaMilošRadulović, poslanik DS-aSrđan Milivojevići njegov partijski kolega državni sekretar u Ministarstvu finansijaMiodragĐidić, specijalni tužilac za organizovani kriminalMiljko Radisavljević,šef OKP-aDejan Purić...Tu su i načelnici,SašaĐurović, Goran Spasić, Zoran Ignjatović, S. Sebići mnogi drugi, kao i komandir saobraćajne policije sa neadekvatnom školskom spremom,Momir Minić, koji je u poteru za nama uključio i svog policajca iz auto-mafijeAleksandra Pajovićaumešanog u aferu saIvicom Boškovićemiz Konjuha (detaljnije možete pogledati na Internetu) kod koga su pronađeni spiskovi policajaca sa kojima je sarađivao i koji su mu ostali dužni stotine hiljada eura za usluge koje im je pružao!
  Međutim, u potragu za nama se uključuje i posebno izdvaja grupa policijskih službenika PU Kruševac koja na sebe preuzima zadatak da nam stane na put,a predvodi je pored uzdrmanog načelnika PU Kruševac Miljana Petrovića i sa velikim razlogom uznemireni načelnik Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a SrbijeMilošPerović,koji je angažovao svoje najodanije inspektore:Igora MilosavljevićaiPredraga Jakovljevićada „pročešljaju"svakog kolegu uz nezakonito i neovlašćeno prisluškivanje, koje uveliko koriste. Usput je načelnik (JZZ) M. Perović,naložio iSlavku Ivezićuda oslušnešta se priča među ostalim policajcima.
  Iako je neplanski premešten Miloša Perovića (JZZ) u PU Niš,kako bi ga sačuvali od afera u koje je umešan, to ne ometa M.Perovića da i dalje vuče konce, i upravlja svojim marionetama u PU Kruševac, i da zloupotrebljava jedinicu za lične potrebe, i potrebe svog krimogenog klana, preko pomenutih najodanijih inspektora.
  Zašto kažemo da je neplanski premešten-zatošto im je prvobitni, ali neuspeli plan bio da načelnika Miljana Petrovića dovedu u Beograd. To obećanje jošvaži, samo da se Petrovićstrpi dok se prašina ne slegne i neprođupredstojeći parlamentarni izbori,a da Miloša Perovića postave za načelnika PU Kruševac, i samim tim bi njegovi najodaniji inspektori iz klana napredovali, i bili uz njegove skute.
  U početku nam nije bilo jasno odakle im tolika smelost i bahatost da otvoreno krenu u hajku, pa da nas kako kažu: smene, premeste, suspenduju, izbace, srede i ućutkaju, ali na našužalost, može im se...
  Treba da objasnimo i zašto albanski narko-bosĆazim Osmani koristi bašlažno ime MilošPetrović(M.P.). Naime, na tu ideju su došli načelnik Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a Srbije MilošPerović(M.P.) i načelnik PU Kruševac Miljan Petrović(M.P.) daĆazim ima ime od jednog, a prezime od drugog. Pogledajte samo datume i godine rođenja od sve trojice M.P. i videćete da se svima nama, pa i vama gospodo iz vrha odlazeće i dolazeće vlasti sprdaju ispred nosa.
  Ovaj ogranak policijske mafije iz PU Kruševac ne zadovoljava sa onim delom narkotika koji dobijaju po službenoj i „žutoj staroj i novoj" DS-partijskoj liniji,većse za svoje velike apetite dodatno snabdevaju iz susedne Bugarske, uz pomoćogranka policijske mafije iz PU Niš,i to bez znanjačelnika policijske mafije Srbije...
  Velike količine novca ovaj ogranak policijske mafije zajednički je ulagao preko bivšegšefa BIA-e Saše Vukadinovića kodAleksandra Andrejića-Karelijaza kupovine preduzeća, kaošto je to slučaj sa kruševačkim preduzećem„Cepak".
  Takođe, Kareli daje njihov novac na dugoročne pozajmice sa dobrim kamatama ozbiljnijim privatnim preduzetnicima po Srbiji, a dok su M. Perovićevi (JZZ) kum Ostoja i prijateljGoran Makragić, inače vođa manje kriminalne grupe sa debelim dosijeom, vlasnik kladionica i hotela„Palas"u Kruševcu, zaduženi za kamatarenja po Rasinskom okrugu...
  Za uspešne poslove i stalni priliv novca kruševački ogranak policijske mafije mora da zahvali i svojim saradnicima-kriminalcima iz građanstva. Načelnici PU Kruševac Miljan Petrovići Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a Srbije MilošPerović, a uz pomoćsvojih odanih inspektora stvorili su veliku distributivnu mrežu za narkotike pridobivši ucenama, dogovorima i međusobnim uslugama krupne i sitne kriminalce kao i vođe ozbiljnijih kriminalnih grupa.Takav jedan pridobijeni vođa kriminalne grupe jeGoran Obradović,zvaniSuša, koji je pod ličnom zaštitom Miloša Perovića, i njegovih inspektora. Kako i ne bi kada je Sušina grupa jedna od glavnih za rasturanje narkotika kruševačkog ogranka policijske mafije.
  Kada uhapsimo nekog iz Sušine grupe„koga nije trebalo da hapsimo", kaošto je bio slučaj prošlog leta sačlanom pomenute grupe, kod koga je pronađeno blizu 30 grama kokaina, odmah bude obavešten MilošPerović,te on sa svojim inspektorima vrši pritisak da se tom licu prikaže samo mala količina kokaina dovoljna"za lične potrebe",kako bi mu ublažili krivično delo i nesmetan dalji rad kao njihovog dilera. Preostali kokain M. Perović,zadržava i preko svojih inspektora vraća svojim uličnim dilerima. Takvih primera ima dosta, a imamo slučaj mladog inspektora, tek primljenog u policijsku mafiju, koji je u kruševačkom naselju Ujedinjene nacije lično snabdevao drogom maloletničku dilersku grupu iz tog naselja i "OŠDositej Obradović"!
  Taj policajac nije suspendovan, većje samo premešten van grada, jer gaštiti policijska mafija. Zatim imamo slučaj gde kruševački ogranak policijske mafije dobija dojavu o velikoj plantaži opojne droge marihuane u selu preko reke Morave. Tajno su obilazili plantažučekajući vreme berbe i po završenoj berbi odabrana grupa inspektora kruševačkog ogranka policijske mafiječamcem je prešla reku uz pomoćribara i izvršila pretres vlasnika plantaže kod koga je pronađeno između 1 i 2 kilograma marihuane, ali od ostale droge nije bilo ni traga, a ni mirisa.
  Vlasnik plantaže je priveden, ali je ubrzo i pušten,čim su iskusni „travari" i konzumatori droga iz ovog ogranka policijske mafije utvrdili da je kvalitet zaplenjene marihuane odličan i da tamo negde toga ima u izobilju. Zatim su pozvali svog kompanjona vođu kriminalne grupe G. Obradovića, koji im, kao i svi ostali služi za prljave poslove, pa mu daju instrukcije o puštenom vlasniku plantaže, kako bi otišao kod njega i ponudio nagodbu: da mu vlasnik plantaže preda još9 kilograma iste marihuane, kako bi sa većoduzetom sve težilo nešto više od 10 kilograma, i da se ceo slučaj zataška i zaboravi, ali da je vlasnik plantaže od tada u obavezi da svake naredne godine od berbe odvaja desetku (10 kg.) prvoklasne marihuane, za ovu grupu inspektora iz kruševačkog ogranka policijske mafije.
  Vlasnik je pristao i predaočak 11 kilograma, jer taj vođa kriminalne grupe za sebe uzeo 2 kilograma, i jošuvek uzima koliko mu treba!
  Dešava se i to da manje grupe sitnih kriminalaca, pa i raseljena lica sa Kosova i Metohije, prevarom dođu u posed većih količina teških droga (po nekoliko kilogramačistog albanskog heroina). Da bi tu drogu unovčili, ne obraćaju se za pomoćpoznatim kriminalcima, nego se, "radi sigurnosti", direktno obraćaju uvaženim i "poštenim" inspektorima iz kruševačkog ogranka policijske mafije. Jedan takav je iIgor Milosavljević(da ne otkrivamo sada sva imena i sve grupe iz razloga dalje istrage). Sa njim se, na primer, teške droge lako pretvore u veliki novac.
  Podeli se tako i više od stotinu hiljada evra, ali, policijska mafija obično uzima veći deo kao bi takvog kriminalca primila u svoje jato kao saradnika i gledala ga kao svog brata.
  Desilo se da jedan takav kriminalac i jedan inspektor po obavljenom poslu srećni, zadovoljni, pijani i nadrogirani od svoje robe završe u sobi ali kao„topla braća". Nemamo ništa protiv takve romanse dok je iza zatvorenih vrata ali protiv ovakvog kriminala imamo i te kako!
  Poznato je da kruševački ogranak policijske mafije drži ušaci dobar broj sudija Višeg i Osnovnog suda u Kruševcu, i da svi građani koji su imali bilo kakve dodirne tačke sa ovim ogrankom policijske mafije, a nisu završili u njihovom jatu, završe kod njihovih sudija.Te sudije po naređenju policijske mafije prihvataju podmetnute dokaze, lažne svedoke, i izriču kaznene mere koje policijska mafija odredi nekome.
  Treba utvrditi koju korist oni imaju od policijske mafije, pa ih tako slepo slušaju?! Sa nekim tužiocima, kakav jeMiodrag Surla,koji ješetan po partijskoj liniji(DS) od grada do grada, po centralnoj Srbiji i za sobom ostavljao haos, i njihovim zamenicima u oba suda, je isto kao i sa sudijama.

 4. #4
  Rocknrollsores nije na forumu
  Tri su najveća pada u istoriji čovečanstva,a to su:Adamov,Judin i papin!Sveti Justin Ćelijski
  Poznat
  Učlanjen
  20.09.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.399
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Umesto tužilaštvo da bude naredbodavni organ policiji i drugim državnim organima koji se bave suzbijanjem kriminala, ono je postalo slepi sluga policijskoj mafiji, koja se postavila iznad tužilaštva. Sa ovakvim tužiocima i sudijama neka se pozabavi ministar pravdeNikola Selaković.
  Pozivamo svečasne, savesne i poštene kolege iz ostalih 26 PU Srbije da slede našprimer i da se oglase protivu policijske mafije u Srbiji. Dajemo punu podršku našem kolegiZvonku Lazareviću,koji se većdesetak godina bori protivu kruševačkog ogranka policijske mafije.
  Nije tako
  U prošlom broju u tekstu''Ko su srpski policijski atašei i ostali EU eksperti koji godišnje troše preko milion evra iz budžeta Srbije?", pomenuto je i imeDejana Radenkovića, pomoćnika načelnika UKP-a, opisano je njegovo kretanje u službi, što je sve tačno navedeno, osim kvalifikacija, kojima su autori pisma koje je upućeno Tabloidu, predstavili njegov rad.

 5. #5
  Iskusan pustos (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.892
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Lepo si to smislio, u vremenu opste pljuvacine, skeni paznju na drugog i problem resen.

  Zaboravio si da je crkva (neopravdano) monoplizovala moralni autoritet i nema prava da pljuje druge kada nesto zgresi i njeni clanovi pocine kriminalno delo.
  Umesto sto kukas na policiju, okreni se vladikama i zapitaj ih, zasto im je kuca postala Sodoma i Gomora.

 6. #6
  Poznat fauler (avatar)
  Učlanjen
  01.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.021
  Reputaciona moć
  209

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Citat Original postavio ChristopherWalken Pogledaj poruku
  Sad ću da ispadnem glup ali mene buni jedna stvar - vagica za merenje. U svakoj vesti vezanoj za ovaj dogadjaj, bilo na TV, štampi ili internetu obavezno se pominje vagica za merenje kao da je to nešto nelegalno. Dobro, njom je merio svoju robu alo obavezno "našli su kokain, heroin, marihuanu, skank, ku*ac, palac i vagicu za merenje". Koga zabole za vagicu za merenje?!
  Vagica nađena sa drogom je na sudu dokaz da je robu spremao za prodaju i onda ne može da se vadi kako je drogu držao za ličnu upotrebu.

 7. #7
  Rocknrollsores nije na forumu
  Tri su najveća pada u istoriji čovečanstva,a to su:Adamov,Judin i papin!Sveti Justin Ćelijski
  Poznat
  Učlanjen
  20.09.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.399
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Citat Original postavio pustos Pogledaj poruku
  Lepo si to smislio, u vremenu opste pljuvacine, skeni paznju na drugog i problem resen.

  Zaboravio si da je crkva (neopravdano) monoplizovala moralni autoritet i nema prava da pljuje druge kada nesto zgresi i njeni clanovi pocine kriminalno delo.
  Umesto sto kukas na policiju, okreni se vladikama i zapitaj ih, zasto im je kuca postala Sodoma i Gomora.
  Jok ,neko ce da cuti kada nam murija diluje drogu ,mnogo si ti pametan!

  - - - - - - - - - -

  Koji bese visoko policijski sluzbenik se sastajao sa Cazimom Osmanijem ,znate vi tu nesto da pricate ,za pojedince ,a ceo sistem nam je u rasulu ,

 8. #8
  Iskusan pustos (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.892
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: KAKO JE PAO JOŠ JEDAN SVEŠTENIK DILER

  Citat Original postavio Rocknrollsores Pogledaj poruku
  Jok ,neko ce da cuti kada nam murija diluje drogu ,mnogo si ti pametan!

  - - - - - - - - - -

  Koji bese visoko policijski sluzbenik se sastajao sa Cazimom Osmanijem ,znate vi tu nesto da pricate ,za pojedince ,a ceo sistem nam je u rasulu ,
  Kad te Isus na Sudnji Dan bude pitao:
  "Zasto si branio narko-dilere?"
  Ti ces verovatno odgovoriti:
  "Ali, samo sam tebe branio!"

Slične teme

 1. Jos jedan junak je pao
  Autor Bustura u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 12.03.2004., 23:47
 2. DILER
  Autor GRESNIK-M u forumu Video igre
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 18.02.2004., 22:13
 3. Zeznuo sam jedan komp sa win98, pao sistem sta sad..?
  Autor Boban_bgd u forumu Operativni sistemi
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 07.11.2003., 14:04

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •