Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 52

Tema: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

 1. #1
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Thumbs down Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Pravo pitanje za vlasti...

  Fotografisano sinoć. Luksuzan automobil sa kosovskim tablicama u Srbiji. Onaj ko ga je pustio da uđe u Srbiju priznaje njegova dokumenta i njegove tablice...

  Prednja tablica nezavisne Republike Kosovo detaljnije...

  Mercedes sa Kosova otpozadi...

  Zadnja tablica nezavisne Republike Kosovo detaljnije...

  Prvo da postavim pitanje otkud automobil sa kosovskim tablicama u Srbiji? Znači da ga je neko pustio preko graničnog prelaza između nezavisne Republike Srbije i nezavisne Republike Kosovo, koje namesničke i kvislinške vlasti nazivaju “administrativni prelaz”, što ne postoji nigde u svetu, i da priznaje njegova dokumenta, dakle kosovski pasoš i kosovsku vozačku dozvolu, kao i još neke papire sa simbolima Republike Kosovo. Zatim da ih pitam kakav je to administrativni prelaz između Srbije i Kosova? Kosovo je pokrajina? I Vojvodina je pokrajina, pa ja nikada u životu nisam video nikakav administrativni prelaz na putu između Beograda i Novog Sada.

  Drugo, zanima me po čemu su oni koji su pustili NATO okupatore na Kosovo 1999. godine, a posle 2000. priznali nezavisnost Kosova, jer priznaju njihova dokumenta, i puštaju građane Republike Kosovo, kao i njihove automobile sa kosovskim tablicama, u Srbiju, dakle zanima me po čemu su oni patrioti, a po čemu sam ja koji je sve to primetio, i fotografisao luksuzni automobil sa kosovskim tablicama, strani plaćenik i domaći izdajnik? Nije mi jasno. Niti će mi ikada biti jasno.

  Srbija je prva priznala nezavisno Kosovo. Kako? Pa tako što je ihahaj od kada pristala na pregovore sa drugom stranom, odnosno Kosovom. A kada neko pristane na pregovore sa “drugom stranom” - to znači da priznaje drugu stranu kao 100% jednaku sebi, odnosno ravnopravnu. Iz toga sledi da je Srbija priznala nezavisno Kosovo među prvima, ako ne i prva... jer je pristala na to da je Kosovo “druga strana u pregovorima” daleko pre nego što je Skupština Kosova proglasila nezavisnost. Isti slučaj imali smo u XIX veku sa Turskom i Srbijom 1876-78. godine. Patriote, nema šta. Za ulazak u uzroke treba mnogo vremena i rečenica, za šta ovde baš i nema mesta. Uglavnom, ne ulazeći u to šta su za ostanak i naseljavanje Albanaca iz Albanije na Kosovo uradili Karađorđevići, najveći neprijatelji srpskog naroda i Srbije, koji su je i sveli na ovakve granice, a šta Tito i njegov režim - tek, 90-tih godina XX veka imali smo blizu dva miliona Albanaca koji su hteli da nastave da žive u Srbiji onako kako su živeli u Jugoslaviji. Ali politički pigmeji iz Beograda, tada na vlasti, želeli su teritoriju Kosovo, ali ne i kosovske Albance na njoj. Nije li pokojni Ibrahim Rugova lepo i civilizovano predložio pokojnom Slobodanu Miloševiću 1991. godine da Albanci sa Kosova ostanu građani Srbije, ali... da budu ravnopravno zastupljeni u samoj toj državi... što znači da imaju 60-80 poslanika u Skupštini (od 250), zatim dva potpredsednika vlade i pet ministara, zatim da njihovi regruti služe vojsku u Srbiji itd. Milošević se preračunao i shvatio da bi, recimo, vojska (zbog mladog albanskog življa) bila oko 55% popunjena albanskim momcima sa Kosova i da bi to zapravo bila albanska vojska. I njegov kategorički odgovor bio je - ne. To je uzrok. I onda imamo posledicu - bojkot države Srbije od strane celog albanskog življa sa Kosova. Militantni Albanci su formirali paravojne formacije i terorističke skupine, počinili neke zločine, na šta je srpska strana adekvatno odgovorila, takođe počinivši ratne zločine - i imali smo rat 1999. godine. (Ne zaboravimo hladnjače pune izvesnog broja brutalno pobijenih albanskih civila sa Kosova pobacane u Dunav. Šta će Albanci sa Kosova u hladnjačama u Dunavu?) Onda kad su shvatili da mogu da iskoriste svoju situaciju u sopstvenu korist, imali smo i sukobe u Preševskoj dolini i u Makedoniji, malo kasnije, i kao rezultat nezavisno Kosovo. I danas nije problem to što je Kosovo nezavisna država, nego je problem javno reći da je tako. Pih! Treba li da budemo ljubomorni na Albance zato što se bore i što su se izborili za državu? Treba li da pričamo bilo šta ako znamo da oko 2.000.000 Srba u Srbiji ne želi državu Srbiju, već želi SRJ, SCG... ili to da “Srbija bude ruska gubernija”, kako je to izjavio bivši predsednik Tomislav Nikolić? Stvari će se, naravno, odvijati na našu štetu i u narednom periodu. Ja poznajem daleko više Mađara koji žele dobro Srbiji nego Srba koji joj žele dobro. I to mi nije jasno.

  Ovako. Tip stavi na grudi i na leđa tablu na kojoj piše: “Ne dam nikome 1.000.000 $!” I počnu da se skupljaju oko njega ljudi kao muve na *****, misleći da se ogrebu. I pitaju ga zašto nikome ne dâ 1.000.000 $. A onda shvate da je lud pa ga pitaju ima li uopšte tih 1.000.000 $. I on veli: “Nemam! Ali ne dam!” Pa ga pitaju kako ne dâ ako nema. A on veli: “Eto, tako, ne dam! Ma ne dam iz inata!” I kad ga naposletku pitaju otkud mu ideja da nikome ne da 1.000.000 $ ako ih nema on odgovara: “Naučio sam od svoje domovine. Srbija više nema Kosovo pa ga ipak nikome ne dâ.”

  Srbija je jedina država na svetu koja je modernu državnost (5. juna 2006. godine) stekla ne kao želju većinskog naroda ili njenih građana, bez obzira na njihovu nacionalnost, već kao posledicu referenduma u Crnoj Gori od 21. maja 2006. godine. Period 21. maj - 5. jun 2006. je veliko vreme (12-13 dana) koje je Srbija utrošila u to da se bori protiv sopstvene državnosti, a zalažući se za gubavu SCG. Kako je moguće da potomci onakvih junaka iz 1804. koji su masovno izginuli boreći se za ideale slobode i državnosti samo 200 godina kasnije postanu toliki degenerici da se bore protiv sopstvene države?! Još kad se setim kako je „velikosrbin“ Tomislav Nikolić tog 5. juna 2006. vikao na domara koji je krenuo da skine bednu zastavu SCG sa Skupštine Srbije i zameni je našom srpskom - „Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava!“ - muka mi pripadne. Ko je pravio najveće svinjarije; izazvao najveću inflaciju u istoriji i štampao novčanicu sa 11 nula; opljačkao sopstvene građane preko piramidalnih fantomskih banaka; isterao silne intelektualce u inostranstvo; raselio preko milion ljudi; organizovao atentate; ostavljao tenkove pored bolnica za vreme bombardovanja, da bi piloti aviona NATO pakta gađali tenk i pobili pacijente u bolnici; ko je ostavio tenk pored kuće male Milice, da bi devojčica bila ubijena na noši; ko je ostavio 16 radnika RTS-a u zgradi televizije, namerno, da budu ubijeni, praktično ih je javno pogubio; ko je nahuškao policiju na učenike i studente i gazio srpsku decu na protestima po beogradskim ulicama, a pobijene albanske civile ubacivao u hladnjače i pobacao u Dunav, ili pak zakopavao po ravnici u Batajnici, zbog čega su neki policajci osuđeni; ko je ubio bivšeg predsednika Ivana Stambolića i zakopao ga kao psa u šumi na Fruškoj Gori; i učinio sve najgore protiv svojih građana i građana nekoliko susednih država? Pa zna se. PatriJoti.

  Ja kao strani plaćenik i domaći izdajnik ovako i ovoliko. Šta patriJote imaju da kažu na ovo? Ojha. Ende.
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku. 2. #2
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.230
  Reputaciona moć
  326

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  u normalnoj zemlji ne bi mogao da udje

  kad bi to pokusao nas carinik , sutradan bi dobio ostar ukor , ko je on da se mesa u spoljnu politiku srbije
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 3. #3
  Poznat Moljac64 (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SURCIN
  Poruke
  7.234
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  nisam procitao sve, ali bar sto se tice tablica, nazalost je ova "vlast" dopustila da se to radi time sto je priznala registarske tablice kosova

 4. #4
  Moderator Straks92 (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  16.327
  Reputaciona moć
  260

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Napraviti zid na granici sa Kosovom.

 5. #5
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.230
  Reputaciona moć
  326

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  sad sam procitao ceo tekst

  to je to u principu

  ne vole srbi da razmisljaju , ako im neko ( nekako su dosli do toga da je autoritet)

  kaze bilo sta, oni ce ga slepo slusati

  zato nas lako dele i svadjaju

  navijace i ostale , bez obzira koliko je to sada glupo

  zato ima monarhista , bez obzira koliko je to sada glupo

  zato ima komunista, bez obzira koliko je to sada glupo

  yato pristajemo na sve , bez obzira koliko je to sada glupo
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 6. #6
  Veoma poznat zlatko01 (avatar)
  Učlanjen
  28.03.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  plavi hotel
  Poruke
  10.379
  Reputaciona moć
  206

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  svakog dana kroz Kruševac prođe, minimum sto vozila sa ks tablicama...a možda i mnogo više

 7. #7
  Veoma poznat Blues Brothers (avatar)
  Učlanjen
  26.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pusher Street-Christiania
  Poruke
  12.774
  Reputaciona moć
  222

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Rezultat Briselskog sporazuma izmedju Kosovës - Srbije od 15, 11.16. Prikazane tablice su starijeg datuma i rok trajanja im je 5 godina od pomenutog datuma.

  Nove RKS tablice izgledaju ovako a i one su vazece za Srbiju


 8. #8
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio sasasta Pogledaj poruku
  u normalnoj zemlji ne bi mogao da udje

  kad bi to pokusao nas carinik , sutradan bi dobio ostar ukor , ko je on da se mesa u spoljnu politiku srbije
  U normalnoj zemlji?

  Normalna zemlja ne pušta okupatore na svoju teritoriju, povači se, proglašava pobedu nad okupatorom, sebe za patriote, a većinu građana za strane plaćenike i domaće izdajnike.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Moljac64 Pogledaj poruku
  nisam procitao sve, ali bar sto se tice tablica, nazalost je ova "vlast" dopustila da se to radi time sto je priznala registarske tablice kosova
  Jeste, kriva je ova vlast, koja se naslonila na neke prethodne, i na one najgore vlasti koje su 1999. pustile NATO okupatore na Kosovo.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Straks92 Pogledaj poruku
  Napraviti zid na granici sa Kosovom.
  Nema zida, "samo" minsko polje debelo po 2,5 km sa obe strane...

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio sasasta Pogledaj poruku
  sad sam procitao ceo tekst

  to je to u principu

  ne vole srbi da razmisljaju , ako im neko ( nekako su dosli do toga da je autoritet)

  kaze bilo sta, oni ce ga slepo slusati

  zato nas lako dele i svadjaju

  navijace i ostale , bez obzira koliko je to sada glupo

  zato ima monarhista , bez obzira koliko je to sada glupo

  zato ima komunista, bez obzira koliko je to sada glupo

  yato pristajemo na sve , bez obzira koliko je to sada glupo
  Ja sve objasnio. Ti sve rekao.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio zlatko01 Pogledaj poruku
  svakog dana kroz Kruševac prođe, minimum sto vozila sa ks tablicama...a možda i mnogo više
  A tek autoputem...

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Blues Brothers Pogledaj poruku
  Rezultat Briselskog sporazuma izmedju Kosovës - Srbije od 15, 11.16. Prikazane tablice su starijeg datuma i rok trajanja im je 5 godina od pomenutog datuma.

  Nove RKS tablice izgledaju ovako a i one su vazece za Srbiju

  Znam sve. Ostaje pitanje ko je onda kriv. I kako taj što je kriv može da vređa one koji nisu to uradili?
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 9. #9
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  106.044
  Reputaciona moć
  2256

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Moljac64 Pogledaj poruku
  nisam procitao sve, ali bar sto se tice tablica, nazalost je ova "vlast" dopustila da se to radi time sto je priznala registarske tablice kosova
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 10. #10
  Iskusan blooser (avatar)
  Učlanjen
  05.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.916
  Reputaciona moć
  206

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Zoran Jov Pogledaj poruku
  Pravo pitanje za vlasti...

  Fotografisano sinoć. Luksuzan automobil sa kosovskim tablicama u Srbiji. Onaj ko ga je pustio da uđe u Srbiju priznaje njegova dokumenta i njegove tablice...

  Prednja tablica nezavisne Republike Kosovo detaljnije...

  Mercedes sa Kosova otpozadi...

  Zadnja tablica nezavisne Republike Kosovo detaljnije...

  Prvo da postavim pitanje otkud automobil sa kosovskim tablicama u Srbiji? Znači da ga je neko pustio preko graničnog prelaza između nezavisne Republike Srbije i nezavisne Republike Kosovo, koje namesničke i kvislinške vlasti nazivaju “administrativni prelaz”, što ne postoji nigde u svetu, i da priznaje njegova dokumenta, dakle kosovski pasoš i kosovsku vozačku dozvolu, kao i još neke papire sa simbolima Republike Kosovo. Zatim da ih pitam kakav je to administrativni prelaz između Srbije i Kosova? Kosovo je pokrajina? I Vojvodina je pokrajina, pa ja nikada u životu nisam video nikakav administrativni prelaz na putu između Beograda i Novog Sada.

  Drugo, zanima me po čemu su oni koji su pustili NATO okupatore na Kosovo 1999. godine, a posle 2000. priznali nezavisnost Kosova, jer priznaju njihova dokumenta, i puštaju građane Republike Kosovo, kao i njihove automobile sa kosovskim tablicama, u Srbiju, dakle zanima me po čemu su oni patrioti, a po čemu sam ja koji je sve to primetio, i fotografisao luksuzni automobil sa kosovskim tablicama, strani plaćenik i domaći izdajnik? Nije mi jasno. Niti će mi ikada biti jasno.

  Srbija je prva priznala nezavisno Kosovo. Kako? Pa tako što je ihahaj od kada pristala na pregovore sa drugom stranom, odnosno Kosovom. A kada neko pristane na pregovore sa “drugom stranom” - to znači da priznaje drugu stranu kao 100% jednaku sebi, odnosno ravnopravnu. Iz toga sledi da je Srbija priznala nezavisno Kosovo među prvima, ako ne i prva... jer je pristala na to da je Kosovo “druga strana u pregovorima” daleko pre nego što je Skupština Kosova proglasila nezavisnost. Isti slučaj imali smo u XIX veku sa Turskom i Srbijom 1876-78. godine. Patriote, nema šta. Za ulazak u uzroke treba mnogo vremena i rečenica, za šta ovde baš i nema mesta. Uglavnom, ne ulazeći u to šta su za ostanak i naseljavanje Albanaca iz Albanije na Kosovo uradili Karađorđevići, najveći neprijatelji srpskog naroda i Srbije, koji su je i sveli na ovakve granice, a šta Tito i njegov režim - tek, 90-tih godina XX veka imali smo blizu dva miliona Albanaca koji su hteli da nastave da žive u Srbiji onako kako su živeli u Jugoslaviji. Ali politički pigmeji iz Beograda, tada na vlasti, želeli su teritoriju Kosovo, ali ne i kosovske Albance na njoj. Nije li pokojni Ibrahim Rugova lepo i civilizovano predložio pokojnom Slobodanu Miloševiću 1991. godine da Albanci sa Kosova ostanu građani Srbije, ali... da budu ravnopravno zastupljeni u samoj toj državi... što znači da imaju 60-80 poslanika u Skupštini (od 250), zatim dva potpredsednika vlade i pet ministara, zatim da njihovi regruti služe vojsku u Srbiji itd. Milošević se preračunao i shvatio da bi, recimo, vojska (zbog mladog albanskog življa) bila oko 55% popunjena albanskim momcima sa Kosova i da bi to zapravo bila albanska vojska. I njegov kategorički odgovor bio je - ne. To je uzrok. I onda imamo posledicu - bojkot države Srbije od strane celog albanskog življa sa Kosova. Militantni Albanci su formirali paravojne formacije i terorističke skupine, počinili neke zločine, na šta je srpska strana adekvatno odgovorila, takođe počinivši ratne zločine - i imali smo rat 1999. godine. (Ne zaboravimo hladnjače pune izvesnog broja brutalno pobijenih albanskih civila sa Kosova pobacane u Dunav. Šta će Albanci sa Kosova u hladnjačama u Dunavu?) Onda kad su shvatili da mogu da iskoriste svoju situaciju u sopstvenu korist, imali smo i sukobe u Preševskoj dolini i u Makedoniji, malo kasnije, i kao rezultat nezavisno Kosovo. I danas nije problem to što je Kosovo nezavisna država, nego je problem javno reći da je tako. Pih! Treba li da budemo ljubomorni na Albance zato što se bore i što su se izborili za državu? Treba li da pričamo bilo šta ako znamo da oko 2.000.000 Srba u Srbiji ne želi državu Srbiju, već želi SRJ, SCG... ili to da “Srbija bude ruska gubernija”, kako je to izjavio bivši predsednik Tomislav Nikolić? Stvari će se, naravno, odvijati na našu štetu i u narednom periodu. Ja poznajem daleko više Mađara koji žele dobro Srbiji nego Srba koji joj žele dobro. I to mi nije jasno.

  Ovako. Tip stavi na grudi i na leđa tablu na kojoj piše: “Ne dam nikome 1.000.000 $!” I počnu da se skupljaju oko njega ljudi kao muve na *****, misleći da se ogrebu. I pitaju ga zašto nikome ne dâ 1.000.000 $. A onda shvate da je lud pa ga pitaju ima li uopšte tih 1.000.000 $. I on veli: “Nemam! Ali ne dam!” Pa ga pitaju kako ne dâ ako nema. A on veli: “Eto, tako, ne dam! Ma ne dam iz inata!” I kad ga naposletku pitaju otkud mu ideja da nikome ne da 1.000.000 $ ako ih nema on odgovara: “Naučio sam od svoje domovine. Srbija više nema Kosovo pa ga ipak nikome ne dâ.”

  Srbija je jedina država na svetu koja je modernu državnost (5. juna 2006. godine) stekla ne kao želju većinskog naroda ili njenih građana, bez obzira na njihovu nacionalnost, već kao posledicu referenduma u Crnoj Gori od 21. maja 2006. godine. Period 21. maj - 5. jun 2006. je veliko vreme (12-13 dana) koje je Srbija utrošila u to da se bori protiv sopstvene državnosti, a zalažući se za gubavu SCG. Kako je moguće da potomci onakvih junaka iz 1804. koji su masovno izginuli boreći se za ideale slobode i državnosti samo 200 godina kasnije postanu toliki degenerici da se bore protiv sopstvene države?! Još kad se setim kako je „velikosrbin“ Tomislav Nikolić tog 5. juna 2006. vikao na domara koji je krenuo da skine bednu zastavu SCG sa Skupštine Srbije i zameni je našom srpskom - „Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava!“ - muka mi pripadne. Ko je pravio najveće svinjarije; izazvao najveću inflaciju u istoriji i štampao novčanicu sa 11 nula; opljačkao sopstvene građane preko piramidalnih fantomskih banaka; isterao silne intelektualce u inostranstvo; raselio preko milion ljudi; organizovao atentate; ostavljao tenkove pored bolnica za vreme bombardovanja, da bi piloti aviona NATO pakta gađali tenk i pobili pacijente u bolnici; ko je ostavio tenk pored kuće male Milice, da bi devojčica bila ubijena na noši; ko je ostavio 16 radnika RTS-a u zgradi televizije, namerno, da budu ubijeni, praktično ih je javno pogubio; ko je nahuškao policiju na učenike i studente i gazio srpsku decu na protestima po beogradskim ulicama, a pobijene albanske civile ubacivao u hladnjače i pobacao u Dunav, ili pak zakopavao po ravnici u Batajnici, zbog čega su neki policajci osuđeni; ko je ubio bivšeg predsednika Ivana Stambolića i zakopao ga kao psa u šumi na Fruškoj Gori; i učinio sve najgore protiv svojih građana i građana nekoliko susednih država? Pa zna se. PatriJoti.

  Ja kao strani plaćenik i domaći izdajnik ovako i ovoliko. Šta patriJote imaju da kažu na ovo? Ojha. Ende.
  Kako ko?

  Pa Putin. Sve sto ne valja uradio je V. V. Putin.

 11. #11
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Kako mu "lepo" stoji...

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio blooser Pogledaj poruku
  Kako ko?

  Pa Putin. Sve sto ne valja uradio je V. V. Putin.
  Ovolicki komentar za ovoliki post?

  Ovo mora da se predloži za Nobelovu nagradu.
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 12. #12
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Ово је велеиздаја!

  "Krivično delo neprijateljske propagande iz člana 133. KZ SFRJ se vrši radi prenošenja neprijateljskih ideja na druge, odnosno stvaranja istomišljenika, a može predstavljati i prethodnu fazu za izvršenje Krivičnog dela udruživanja radi neprijateljske delatnosti."
  But what is liberty without wisdom, and without virtue? It is the greatest of all possible evils; for it is folly, vice, and madness, without tuition or restraint.

 13. #13
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio КласичноЛибералан Pogledaj poruku
  Ово је велеиздаја!

  "Krivično delo neprijateljske propagande iz člana 133. KZ SFRJ se vrši radi prenošenja neprijateljskih ideja na druge, odnosno stvaranja istomišljenika, a može predstavljati i prethodnu fazu za izvršenje Krivičnog dela udruživanja radi neprijateljske delatnosti."
  Da, ja sam kriv što sam primetio da su izdajnici priznali Republiku Kosovo. Ja sam izdajnik. Po zakonima SFRJ. A oni koji su to uradili su patrioti. Šteta za tebe što SFRJ više ne postoji. Niti će ikada postojati.
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 14. #14
  Buduća legenda Motorcyclist (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ruzinov, BL
  Poruke
  29.617
  Reputaciona moć
  554

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Pa dobro sta je potpisano?

 15. #15
  Veoma poznat zlatko01 (avatar)
  Učlanjen
  28.03.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  plavi hotel
  Poruke
  10.379
  Reputaciona moć
  206

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  jedino pozitivno u svemu ovom...da se pokazalo, da su obično oni koji se najviše busaju u grudi i urlaju o nacionalizmu....najveće jajare, izdajnici i lopovčine

 16. #16
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Motorcyclist Pogledaj poruku
  Pa dobro sta je potpisano?
  To znaju samo predsednik i premijer(ka).
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 17. #17
  Vasilij Zajcev nije na forumu
  Кад снајпериста намигне, то увек обара с ногу.
  Moderator Vasilij Zajcev (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  An der Westfront
  Poruke
  8.529
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  332

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Dva pitanja:
  1. Zašto ovo niko nije uhapsio?
  2. Zašto niko nije polupao automobil?
  Die Sonne kann nicht ohne Schein, der Mensch nicht ohne Liebe sein.

 18. #18
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio zlatko01 Pogledaj poruku
  jedino pozitivno u svemu ovom...da se pokazalo, da su obično oni koji se najviše busaju u grudi i urlaju o nacionalizmu....najveće jajare, izdajnici i lopovčine
  Upravo tako. Takvima sam i posvetio uvodni post.
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 19. #19
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.230
  Reputaciona moć
  326

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Vasilij Zajcev Pogledaj poruku
  Dva pitanja:
  1. Zašto ovo niko nije uhapsio?
  2. Zašto niko nije polupao automobil?
  2. njihova policija uhvati jednog od sto koji ostete nas

  dok nasa hvata svakog naseg koji osteti njihovo

  a pusta one koji ostete nas
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 20. #20
  Buduća legenda
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.336
  Reputaciona moć
  728

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Blues Brothers Pogledaj poruku
  Rezultat Briselskog sporazuma izmedju Kosovës - Srbije od 15, 11.16. Prikazane tablice su starijeg datuma i rok trajanja im je 5 godina od pomenutog datuma.

  Nove RKS tablice izgledaju ovako a i one su vazece za Srbiju

  Zutara, kao i zastava BiH. Sredice to cika Velja.

 21. #21
  Veoma poznat Blues Brothers (avatar)
  Učlanjen
  26.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pusher Street-Christiania
  Poruke
  12.774
  Reputaciona moć
  222

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Vasilij Zajcev Pogledaj poruku
  Dva pitanja:
  1. Zašto ovo niko nije uhapsio?
  2. Zašto niko nije polupao automobil?
  Po kom osnovu da ga uhapse ?

 22. #22
  Buduća legenda
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.336
  Reputaciona moć
  728

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Drugo, zanima me po čemu su oni koji su pustili NATO okupatore na Kosovo 1999. godine, a posle 2000. priznali nezavisnost Kosova, jer priznaju njihova dokumenta, i puštaju građane Republike Kosovo, kao i njihove automobile sa kosovskim tablicama, u Srbiju, dakle zanima me po čemu su oni patrioti, a po čemu sam ja koji je sve to primetio, i fotografisao luksuzni automobil sa kosovskim tablicama, strani plaćenik i domaći izdajnik? Nije mi jasno. Niti će mi ikada biti jasno.

  Srbija je prva priznala nezavisno Kosovo. Kako?
  Sam si dao odgovor, kazes da je Srbija priznala Kosovo. A Srbija ne moze priznati Kosovo bez menjanja sopstvenog ustava. Kosovo su priznali Amerika sa njenim podguznim muvama, dok sa druge strane Kina, Severna Koreja i Rusija nisu priznale Kosovo.

 23. #23
  Vasilij Zajcev nije na forumu
  Кад снајпериста намигне, то увек обара с ногу.
  Moderator Vasilij Zajcev (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  An der Westfront
  Poruke
  8.529
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  332

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Blues Brothers Pogledaj poruku
  Po kom osnovu da ga uhapse ?
  Ulazak na teriotoriju Republike Srbije sa tablicama države koja nije priznata od strane Republike Srbije. Ne razumem zašto sporazumom priznati Kosovu tablice, a ne priznati im nezavisnot. Koga oni ovde hebu?
  Die Sonne kann nicht ohne Schein, der Mensch nicht ohne Liebe sein.

 24. #24
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Blues Brothers Pogledaj poruku
  Po kom osnovu da ga uhapse ?
  Ni po kom. Mogu jedno da mu ukradu auto. Policija to i radi.
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 25. #25
  Veoma poznat Blues Brothers (avatar)
  Učlanjen
  26.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pusher Street-Christiania
  Poruke
  12.774
  Reputaciona moć
  222

  Podrazumevano Re: Ko, kako i zašto pušta automobile sa Kosova sa kosovskim tablicama u Srbiju?

  Citat Original postavio Vasilij Zajcev Pogledaj poruku
  Ulazak na teriotoriju Republike Srbije sa tablicama države koja nije priznata od strane Republike Srbije. Ne razumem zašto sporazumom priznati Kosovu tablice, a ne priznati im nezavisnot. Koga oni ovde hebu?
  Navedene tablice su priznate od strane Srbije .
  Ovo boldovano je vec drugo pitanje
  Poslednji put ažurirao/la Blues Brothers : 03.03.2018. u 01:15

Slične teme

 1. Kako zamisljate automobile u sledecem milenijumu?
  Autor Wolfbrother u forumu Književnost i jezik
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 23.01.2005., 17:43
 2. Kako instalirati nove automobile [Vice City]?!
  Autor karlo u forumu Video igre
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 30.10.2004., 09:04

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •