Адвокат америчког председника Доналда Трампа Мајкл Коен изјавио је да је порно глумици Стефани Клифорд, коју су медији осумњичили за везу са Трампом, платио 130.000 долара из личних средстава, али није рекао која је била сврха плац́ања, пише лист „Њујорк тајмс“.

Ime:  1114550172.jpg
Pregleda: 70
Veličina:  29,5 KB

„Ни Трампова организација ни Трампова кампања нису били учесници мог договора са госпођом Клифорд, нити су ми директно или индиректно рефундирали трошкове“, изјавио је Коен за „Њујорк тајмс“. „Исплата госпођи Клифорд била је законита и није представљала допринос кампањи, нити је била нечији расход на кампању“, додао је он.

Лист наводи да се Коен уздржао од одговора на додатна питања, укључујући и на она са којом сврхом је исплата извршена и да ли је Трамп знао за то.

Раније је „Волстрит џурнал“, позивајуц́и се на извор, саопштио да је адвокат америчког председника Доналда Трампа Мајкл Коен платио 130.000 долара порно глумици Стефани Клифорд у оквиру споразума да не открива своју везу са председником, а Бела куц́а је те информације демантовала.

Лист је, такође, навео да је веза глумице и Трампа започела годину дана након његове женидбе са Меланијом Трамп 2006. године. Касније је порно глумица негирала саопштења о својој вези са Трампом.

https://rs.sputniknews.com/svet/201802141114550230-tramp-advokat-porno-glumica/