OVAN

Možete da se nadate značajnijem finansijskom poboljšanju u toku ovog perioda. Na polju ljubavi očekuje vas jako dobra faza ako ste slobodni, imaćete burne promene i avanture. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete neke veće probleme. Generalno ste snažni i energični. Međutim, treba da povedete računa o svojoj sklonosti ka porocima.

BIK

Očekuje vas generalno povoljna faza za posao, ali ipak treba da se čuvate prevelikih očekivanja. Kada je u pitanju ljubav, imaćete mogućnost da birate između više kandidata za vezu. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi. Takođe, u ovoj fazi možete da budete skloni gojenju pa dodatno treba da vodite računa o svojoj ishrani.

https://www.krstarica.com/horoskop/astrologija/nedeljni-horoskop-od-5-do-11-februara-2018/

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, trenutna faza za vas može da bude malo rizična. Na polju ljubavi imate konflikte sa voljenom osobom i to vam svakako ne prija. Kada se radi o zdravlju, možete da očekujete period u kojem ćete imati manjak energije, a mogu da uslede i problemi sa probavom, stomakom i svim organima za varenje, kao i sa bešikom.