INICIJATIVA DRUŠTVA "NIKOLA VASOJEVIĆ": Sloba u Beranama dobija ulicu?
M. SEKULOVIĆ | 11. januar 2018. 11:56
Inicijativa Srpskog istorijsko-kulturnog društva "Nikola Vasojević". Uskoro će se odrediti deo Berana koji će poneti ime bivšeg predsednika SRJ
U obrazloženju inicijative dat je stav i Milorada M. Radevića,nekadašnjeg direktora Arhiva Srbije(1993- 2000)iambasadoraSRJ u Belorusiji (2000-2001)godine o Slobodanu Miloševiću, koji je proveo decenije u druženju sa bivšim predsednikom SRJ.
- Nesporno je da je bio čovek blistavog uma, intelektualac svestranog obrazovanja, široke kulture i izuzetne ljudske energije. Govorio je kratko, jasno, precizno i razumljivo za sve ljude, logično i argumentovano. Vreme je pokazalo da je bio veći prijatelj drugima nego oni njemu. Jer, mnogi takozvani prijatelji posle puča 5. oktobra 2000. godine pobegli su glavom bez obzira i prekinuli svaku komunikaciju sa njim, sa Mirom i njihovom decom.
ISTORIJSKA LIČNOST
Kako se navodi u inicijativi Srpskog istorijsko-kulturnog društva "Nikola Vasojević" iz Berana kada je reč o predsedniku Slobodanu Miloševiću, istorija će mu dati ono mesto koje pripada časnim ljudima, herojima koji žrtvuju i život za svoj narod i državu i za njihovo dostojanstvo.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:705544-INICIJATIVA-DRUSTVA-NIKOLA-VASOJEVIC-Sloba-u-Beranama-dobija-ulicu

Dok su na vlasti u Srbiji strani placenici i domaci izdajnici!

Dizace se spomenici i davati bulevari stranim placenicima i domacim izdajnicima!