Putin: Očito je da je Navaljni izbor SAD; Kim je zreo političar, osvojio je ovu rundu
Tanjug | 11. januar 2018. 21:45
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je očito da je opozicioni lider Aleksej Navaljni izbor Vašingtona za ruskog predsednika, zbog čega se žale što mu nije dozvoljeno da se kandiduje
"Osoba koju pominjete (Navaljni) nije jedina kojoj nije dozvoljeno da učestvuje, ali iz nekog razloga oni ne pričaju o drugim ljudima. To očito pokazuje želje američke administracije, kada se radi o tome koga žele da vide na čelu druge države", rekao je Putin.
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je severnokorejski lider Kim Džong un bio "pametan i zreo" i osvojio poslednju rundu sa Zapadom povodom njegovog nuklearnog i raketnog programa.
"Mislim da je Kim Džong un osvojio ovu rundu. On je završio svoj strateški zadatak - ima nuklearno oružje, ima rakete dometa do 13.000 kilometara i koje mogu da dosegnu do bilo koje tačke na svetu", rekao je Putin, prenosi Rojters.
Ruski predsednik smatra da Kim sada želi da smiri situaciju.
"On je već pametan i zreo političar", rekao je Putin.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:705740-Putin-Ocito-je-da-je-Navaljni-izbor-SAD-Kim-je-zreo-politicar-osvojio-je-ovu-rundu

Misevi u Fasingtonu dobili jos jednu cusku od Imperatora!