NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Tema: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

 1. #1
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.640
  Reputaciona moć
  881

  Thumbs up NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  "ЗЕМЉА КОЈА ИМА ОВАКВУ ОМЛАДИНУ, НЕ ТРЕБА ДА БРИНЕ ЗА СВОЈУ БУДУЋНОСТ"

  ЈОСИП БРОЗ - ТИТО  http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=365782&title=NDMBGD%3a+Za+nas+izborni+poraz+ne+postoji

  NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  * Mali je obavio posao za svoje ortake i sada može da ode. Naš dodatni posao jeste da, uz popravljanje štete, osiguramo da će nastavak njegove karijere biti u zatvoru, kaže Radovanović
  Na izborima očekujemo jako dobar rezultat. S druge strane, za nas je ulazak u izbornu utakmicu samo još jedan vid borbe, koja nastavlja da se odvija na ulici, po krajevima, po mesnim zajednicama, po blokovima.
  Ta borba je za naš grad, za javni interes, borba za jačanje glasova onih koji nisu reprezentovani, onih koji su nevidljivi za interesne grupacije, onih koji su ugroženi pritiskom raznih investitora. U tom smislu za nas izborni poraz ne postoji, zato što nezavisno od njega nećemo odustati od onoga čime se bavimo, kaže za Danas Ksenija Radovanović, aktivistkinja Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, odgovarajući na pitanje Danasa kakav rezultat očekujete i šta bi za vas bio izborni poraz. Danas je razgovarao i sa Dobricom Veselinovićem, takođe aktivistom ove inicijative koji navodi da bavljenje gradskim temama smatraju kao proces i svojevrsnu indukciju takozvane visoke politike.

  Šta mislite o Draganu Šapiću kao kandidatu i njegovom dosadašnjem političkom delovanju?

  Veselinović: On je klasičan primer balkanskog političara, poput Dragana Markovića Palme, koji pare građana usmerava u potkupljivanje glasova različitim programima, poput šoping tura u Temišvaru i Segedinu, dok zapošljava svoju rodbinu i namešta tendere. To se pokazalo kao uspešan model za očuvanje vlasti, ali ne i za stvaranje dobrobiti šire zajednice. Dok se Šapić bavi sopstvenom samopromocijom, na Novom Beogradu se dešava pregršt problema - od ilegalne gradnje na Savskom nasipu, neželjenih planova u blokovima 9a, 44 i 70a, nadogradnje skloništa, izgradnje pumpe u bloku 45 i drugih. Za sve to se on proglasio nenadležnim. Okej, nemaš formalne nadležnosti, ali imaš obavezu da se boriš za interese građana koje predstavljaš. Ako plan koji donosi Skupština grada ne valja, odeš tamo i vežeš se dok ga ne promene.

  * Sve se češće govori o tome da će Siniša Mali biti gradonačelnik. Da li bi vas to iznenadilo?

  Radovanović: To da Siniša Mali neće više biti gradonačelnik Beograda jeste jedino što je sigurno uoči ovih izbora, a produkt je četiri godine njegovog rada započetog otimanjem Savskog amfiteatra, a nastavljenog kroz rasprodaju zemljišta i resursa u vlasništvu Grada, sa kulminacijom u potpisivanju ugovora o izgradnji spalionice u Vinči. Mali je obavio posao za svoje ortake i sada može da ode. Naš je dodatni posao da, uz popravljanje štete, osiguramo da će nastavak njegove karijere biti u zatvoru.

  Veselinović: Iskreno da. Meni je neshvatljivo da čovek sa takvom količinom afera, prevara i kriminalnih radnji i dalje ima hrabrosti da sam sebe pogleda u ogledalo, a kamoli da obavlja neku javnu funkciju. Pretpostavljam da ni njemu to ne treba, ali da ga priroda dilova koje je ekipa oko njega započela tera da ostane tu gde jeste. S druge strane, na nama je da učinimo sve da se to ne desi.

  * Saša Janković je nedavno rekao da i dalje vidi mogućnost saradnje sa Ne da(vi)mo Beograd. Vi, za razliku od predsedničkih izbora, odbijate saradnju sa PSG. Koji Jankovićevi postupci su vas odredili da budete kategorični u odbijanju saradnje sa njegovim pokretom?

  Veselinović: Mi ne odbijamo saradnju kategorički. Potpisali smo apel za upućivanje misije OEBS-a za posmatranje izbora koji je inicirao PSG. Problem je što sem načelnih "treba da napravimo dobru priču" natuknica i poziva po medijima, ne postoji nijedan papir, predlog, koncept, ideja koja se može dalje razrađivati, o kojoj se može diskutovati. Izgleda da je manir "lideri će se dogovoriti, pa ćemo sve lako u kampanji" ipak i dalje dominantan. Mi to ne razumemo, niti se time bavimo.

  * Ukoliko vaši glasovi u Skupštini grada budu neophodni, hoćete li podržati kandidata opozicije, bio on Đilas ili Šapić?

  Veselinović: Ovo nisu izbori za gradonačelnika, već za odbornike i odbornice Skupštine grada. Isticanje kandidature za gradonačelnika je marketinški trik, skupštinska većina se uspostavlja pregovorima oko ideja, planova i koncepata. Mi smo spremni o tome da pričamo sa opozicionim listama koje uđu u Skupštinu. Nadamo se da njihov koncept nije mora Đilas ili mora Šapić, jer to niti je parlamentarno niti pravi dugoročnu promenu.


  * Mnogi Saši Jankoviću i bloku oko njega zameraju izostanak politike, odnosno prećutkivanje stavova o važnim državnim temama i pitanjima. Oni koji, ipak, prepoznaju obrise, svrstavaju ga na desnu, više nacionalističku stranu. Ne da(vi)mo Beograd nije u fokusu ovakvih kritika, iako se ni vi niste izjašnjavali o tim temama. To je, čini se, i jedan od razloga zbog kojih vas deo javnosti smatra "neozbiljnim". Nameravate li to da promenite i svoje delovanje proširite izvan gradskih tema?

  Veselinović: Grad nije neko usko polje kako se često implicira, grad je prostor u kom se odigrava život. U gradu ljudi stanuju, rade, prehranjuju se, obrazuju se, leče se, vole se... Dostupnost i kvalitet zdravstva i obrazovanja, održiv razvoj i dostojanstven život za sve, to su ključna državna pitanja.

  Radovanović: Ono što nas razlikuje od drugih političkih aktera jeste to što i polje politike smeštamo tamo gde je život, što ne verujemo u vođe koje imaju odgovore na "ozbiljna" pitanja, već u dijalog o svim pitanjima koja se tiču zajednice, počevši od skupštine stanara i mesnih zajednica. Čini mi se da smo eksplicitnim protivljenjem raznim prodajama i koncesijama, kao i zahtevima za demokratičniju upravu sebe jasno pozicionirali u ovoj diskusiji.

  Veselinović: Grad u ovom našem vremenu možda više nego ikada pre predstavlja "bojno polje" ideja, interesa, konflikata i prave politike. Ono kako izgleda i kako se razvija naš grad utiče i na to kakvi ćemo mi biti ljudi. Stoga, naše bavljenje gradskim temama smatramo kao proces i svojevrsnu indukciju tzv. visoke politike. Zato naš, i načine organizovanja društvenih pokreta sličnim nama, organizovanje na poslu, organizovanja u komšilucima, organizovanja nezavisnih alternativnih kolektiva vidimo kao neumitan proces, put koji se mora proći jer u njemu mi moramo postati dovoljno snažni da na kraju preovladamo. Prvo oni (grupe, komšijske inicijative, kolektivi) postaju dovoljno jaki da bi se oduprli onome što im radi vlast, a onda polako i postanu dovoljno snažni da zaista preuzmu institucije.

  * Možete li u kratkim crtama reći svoj stav o tome da li bi trebalo priznati kosovsku nezavisnost, uvesti sankcije Rusiji, prekinuti odnose sa Dodikom, odnosno reći da li biste ispunili sve uslove koji stoji kao prepreka evropskim integracijama i u tom smislu uspostavljanju dobrosusedskih odnosa, kroz suočavanje Srbije sa odgovornošću iz ratnog perioda?

  Radovanović: Naravno da se moramo suočiti sa odgovornošću iz ratnog perioda, ali ne kako bismo uklanjali prepreke na evropskom putu, nego zbog nas samih. U suprotnom to ne vodi ni iskrenom suočavanju, ni dobrosusedskim odnosima. Kao što se nezavisnošću sudstva i medija ili demokratizacijom ne smemo baviti zato što to od nas očekuje EU ili bilo ko drugi. Zato su sva ta "velika" pitanja veštačka, njihovo stavljanje u fokus služi paralisanju i konfuziji. Hoćemo li se zaista prepirati da li smo za Putina ili Trampa sve dok ne ostanemo bez poslednjeg hektara javnog zemljišta? Hajde prvo da vidimo kakvo društvo mi hoćemo da budemo. To je suštinsko pitanje, a da li je potencijalni kupac domaći tajkun, nemački biznismen ili arapski šeik je od sekundarnog značaja.

  Veselinović: Smatramo da imamo pravo da biramo šta stavljamo u fokus našeg rada. To pre oslikava ozbiljnost i odgovornost. Inicijativa je posvećena gradskim pitanjima, a ovako sužen javni i medijski prostor biramo da iskoristimo za ono čime se suštinski bavimo. Da li su pitanja kosovske nezavisnosti suštinski bitnija od pitanja da li građani i građanke Beograda, Banjaluke i Prištine imaju bezbedan i zdrav grad, dostupan javni prevoz, da li mogu sebi da priušte krov nad glavom, mesto u vrtiću, domu zdravlja, zadovoljavajući kvalitet kulturne ponude? Mi mislimo da ne. Građani svih ovih gradova su taoci korumpiranih političara koji nacionalističke i populističke politike koriste da sakriju svoje profitabilne dilove u kojima strada javni interes.

  Očekujemo napade sa svih strana
  * S koje strane očekujete jače napade u kampanji, vlasti ili opozicije?

  Radovanović: Napade ne delimo na napade vlasti i opozicije, a od obe ove strane očekujemo da energiju ulože u ispravne ciljeve, a to su oni koji se tiču razvoja dijaloga o načinima koji će život Beograda učiniti boljim.

  Veselinović: Očekujemo napade sa svih strana, ali pored toga očekujemo još veću podršku građana. Napadi kroz razne lažne organizacije, profile, nasrtaje i pretnje su već uveliko krenuli (zapravo nisu nikada ni prestali), no spremni smo mi na sve.

  Tekst objavljen u okviru dodatka Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" - "Patka osvaja Skupštinu 2. #2
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  35.288
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Комшо, ово су ти неки што се трпају у гузу, к'о, Боже ме прости, да су напредњаци.

 3. #3
  Domaćin Гамбино (avatar)
  Učlanjen
  25.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  БГД
  Poruke
  4.527
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Види комуњаре што се ухватио за жуту патку...
  Матео Салвини ''Северна лига'' ''Lega Nord'' !!! Хајнц-Кристијан Штрахе ''Слободарска партија Аустрије'' ''FPÖ'' !!! Марин ле Пен ''Национални фронт'' !!!

 4. #4
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.417
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1296

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Комшо, ово су ти неки што се трпају у гузу, к'о, Боже ме прости, да су напредњаци.  Kako u EU - rupico , ako ne "napr`dno i rikvercom" ...?
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 5. #5
  Moderator đavolčić (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zvornik
  Poruke
  28.532
  Reputaciona moć
  778

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Ovi ako pređu cenzus mogu biti prezadovoljni.

 6. #6
  Elita Branko Lori (avatar)
  Učlanjen
  13.12.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  17.218
  Reputaciona moć
  822

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Šapić je noćna mora SNS-a
  Malom se tresu gaće od Šapića . Istresće ga ovaj iz gaća radi pljuvačine o njemu.
  Zgadio mi se SNS sa letcima koji su preplavili NBGD i pluvačinom po Šapiću !
  Takav primitivizam nije vidjen "U novijoj istoriji "
  UPOZNAJ TIŠINU I TMINU

 7. #7
  Poznat DEDA.D (avatar)
  Učlanjen
  08.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.801
  Reputaciona moć
  309

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Citat Original postavio đavolčić Pogledaj poruku
  Ovi ako pređu cenzus mogu biti prezadovoljni.
  Више ни "целзијус" није оно што је био.....преш'о у "фаренхајте"....5Ц ти дође 41Ф.....значи са 5% добију 41 посланика, али "Ф" одељења.....

 8. #8
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.640
  Reputaciona moć
  881

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji  Javna rasprava o Studiji o proceni uticaja koju bi izgradnja “Kule Beograd” imala na Savski amfiteatar i njegovo okruženje, održava se u četvrtak, 28. decembra, u 10h, u prostorijama opštine Savski venac, ul. Kneza Miloša 69.
  Dođite da jasno kažemo NE novom simbolu prevare, korupcije, laži i otimačine.

  “Kula Beograd” je u medijima i izjavama predstavnika grada Beograda i Republike Srbije, najavljivana kao najviša kula na Balkanu, koja će Beogradu dati potpuno novi identitet i u potpunosti promeniti sliku glavnog grada.

  Ovo je u potpunosti tačno. Zbog njene visine od 168m i pozicije na samoj obali reke Save, svako od nas koji u ovom gradu živimo, ovaj grad posećujemo ili ga volimo, neće moći da izbegne pogled na “Kulu Beograd”. Ovaj pogled biće stalni podsetnik na ignorisanje naših glasova koji su od 2014. godine i prvih brisanja delova Beograda iz urbanističkih planova, upozoravali na brojne nezakonite radnje koje prate sprovođenje projekta “Beograd na vodi”, a koji su bili samo uvod u nasilje počinjeno tokom noći između 24. i 25. aprila, u Hercegovačkoj ulici. Ukoliko bude izgrađena, “Kula Beograd” imaće temelje na gušenju glasova građana i građanki Beograda utkanim u ruševine Hercegovačke ulice, njena armatura biće kanapi kojim su vezivani građani u noći fantomskog rušenja, a njena visina dokaz želje da se lažima, kršenjem zakona i nasiljem nadglasaju desetine hiljada ljudi koji su na ulicama zahtevali kazne i zahtevali odgovornost.

  Ukoliko bude izgrađena, sa svakim spratom “Kule Beograd”, jačaće i buka!

  Dođite, 28. decembra u 10h, da uglas kažemo NE “Kuli Beograd”!
  Poslednji put ažurirao/la комшија : 27.12.2017. u 12:19

 9. #9
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.640
  Reputaciona moć
  881

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  https://nedavimobeograd.wordpress.com/2017/12/28/ministarstvo-otkazalo-javnu-raspravu-o-kuli-beograd/  Ministarstvo otkazalo javnu raspravu o Kuli Beograd!

  by nedavimobeograd


  Nakon podnošenja brojnih primedbi inicijative Ne da(vi)mo Beograd i velikog interesovanja građana i građanki da zajedno uzmemo učešće u javnoj raspravi o objektu “Kula Beograd” i Studiji o proceni uticaja ovog objekta na životnu sredinu, Ministarstvo zaštite životne sredine, u poslednjem trenutku, samo par sati pre zakazanog vremena, otkazalo je javnu raspravu, koja je bila zakazana za danas, 28. decembar, u 10 časova!

  Zainteresovanost i brojnost građana i stručne javnosti željnih da daju mišljenje o najavljenom “novom simbolu Beograda”, kao i veliki problemi koje nisu uspeli da sakriju tekstom Studije, naterali su Ministarstvo da, iz navodno razloga tehničkih prirode, otkaže javnu raspravu.
  Međutim, pravi problemi nalaze se u izloženoj Studiji i mnogo su dublji. Niz nepravilnosti koje prate izradu ovog dokumenta, a koje se kreću od nepoštovanja zakona i kršenja procedura, do manipulacije neophodnim merama zaštite, potvrđuju da je jedina svrha ove Studije prikrivanja ozbiljnih posledica koje bi izgradnja objekta od 168m na samoj obali Save, ostvarila na prirodno okruženje, kao i pokušaj legalizacije radova koji se već obavljaju u Savskom amfiteatru.

  Otkazivanjem javne rasprave, Ministarstvo zaštite životne sredine potvrdilo je da su problemi Kule Beograd brojni i da ih ne može tek tako sakriti od javnosti. Dobili smo prvo poluvreme, a držaćemo ih na oku kada budu svirali za početak drugog.

  Podsećamo da je zbog brojnih radova kojima se krše zakoni RS (pa i oni izmišljeni za potrebe projekta “Beograd na vodi”), ugrožava bezbednost sistema za zaštitu od poplava i nanosi trajna šteta zaštićenom području prirode obale Save, kao i gradu Beogradu, inicijativa Ne da(vi)mo Beograd podnela brojne prijave inspekcijama Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Upravnom sudu, pa i prijavu Tužilaštvu. Simbolično, čak je i kamen temeljac za “Kulu Beograd”, koju vlast naziva novim simbolom grada, svečano položen bez potrebnih dozvola, samo deset dana pre izbora i noćnog rušenja u Hercegovačkoj ulici.


  Plan inicijative Ne da(vi)mo Beograd za rešavanje problema nastalih sprovođenjem projekta “Beograd na vodi” podrazumeva raskidanje štetnih ugovora, utvrđivanje odgovornosti svih umešanih u sprovođenje ovog projekta, vraćanje Savskog amfiteatra u pravni i planski sistem, kao i plan sanacije štete nastale na terenu. Sa ovim planom inicijativa će tražiti poverenje građana i na beogradskim izborima.
  Primedbe inicijative Ne da(vi)mo Beograd na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje objekta „Kula Beograd“ možete preuzeti ovde:

  Procedura:
  1. Prekršena procedura odlukom da nije potrebna procena uticaja za izvođenje šipova
  2. Prekršena procedura u postupku odlučivanja o potrebi izrade Studije o proceni uticaja na životnu sredinu
  3. Gde je pečat?

  Pravni i planski osnov:
  4. Izmene projekta iza zatvorenih vrata
  5. Čiji Master plan?
  6. Zastarela, netačna i nepotpuna dokumentacija
  7. Pokušaj legalizacije prethodnih nelegalnih radova

  Uništavanje Beograda:
  8. Skandalozan zaključak o tome da obali reke Save nedostaje šoping molova
  9. Na karti Srbije pogrešno obeležena teritorija grada Beograda

  Uništavanje obale:
  10. Lažno predstavljanje postojećeg stanja
  11. Nepotpuna dokumentacija o obaloutvrdi i obaveznim merama zaštite
  12. Protiv investitora već podneta krivična prijava zbog oštećenja obaloutvrde
  13. Kanalizacija – Nema projekta, nije procenjen uticaj
  14. Kanalizacija – Ima projekta, ali planirana infrastrukutra ne može da zadovolji potrebe

  Uništavanje prirode:
  15. Vetar – “Kej i promenada verovatno će biti pogodna za šetnju i poslovne pešačke komunikacije”
  16. Prećutan poguban uticaj koji je izgradnja već ostvarila na zaštićene vrste ptica
  17. Nisu propisane mere zaštite ptica
  18. Netačno predstavljena površina IBA (Important Bird and Biodiversity Area) područja pod međunarodnom zaštitom
  19. Netačno izneti podaci o globalnom zagrevanju atmosfere
  20. Studija nije usklađena sa Akcionim planom adaptacije na klimatske promene grada Beograda
  21. Toplotne pumpe – nisu analizirani podaci o štetnim posledicama zagrevanja reke Save

  Ne da(vi)mo Beograd!

 10. #10
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.640
  Reputaciona moć
  881

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=367054&title=NDMBGD%3a+Krivi%C4%8Dna+prijava+zbog+pumpe+u+Bloku+45+

  NDMBGD: Krivična prijava zbog pumpe u Bloku 45

  Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd je najavila da će podneti krivičnu prijavu zbog izgradnje pumpe u Bloku 45.  “Pumpa u bloku 45, protiv čije gradnje su građani više puta protestovali i podneli peticiju sa preko 1000 potpisa stanara, počela je sa radom bez upotrebne dozvole. Ova pumpa nalazi se tik ispod prozora stanara, u neposrednoj blizini čak dve osnovne škole, a peta je u nizu u ulici Jurija Gagarina”, navodi se u saopštenju i dodaje da će u narednom periodu, biti podneta i krivična prijava protiv svih onih koji su, kršenjem zakona, dopustili ugrožavanje bezbednosti i zdravlja građana bloka 45.

  Kako se dalje navodi, “i dok gradska vlast reklamira aplikaciju putem koje poziva Beograđane da, navodno, odlučuju o pitanjima razvoja grada, u Bloku 45, uprkos jasnom protivljenju stanara i protivno zakonima i propisima, tokom novogodišnjih praznika, započela je sa radom NIS-ova pumpa i to bez upotrebne dozvole”.


  U Inicijativi podsećaju da je kompanija NIS, pre manje od dva meseca, ubrzano započela izgradnju benzinske pumpe u Bloku 45 - pete pumpe na potezu od samo dva kilometra ulice Jurija Gagarina.

  “Uprkos tome što Plan generalne regulacije Beograda izričito navodi da izgradnja pumpi nije dozvoljena na razdaljini manjoj od 100 m od granice kompleksa dečije ustanove i škole, NIS-ova pumpa izgrađena je na udaljenosti od samo 60m od ograde OŠ “Kneginja Milica” koju pohađa više od 1000 đaka. Prve stambene zgrade u kojima živi preko 2000 stanara bloka 45 nalaze se na udaljenosto od samo 25 metara”, zaključuje se u saopštenju.

 11. #11
  Moderator Straks92 (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  16.294
  Reputaciona moć
  258

  Podrazumevano Re: NDMBGD: Za nas izborni poraz ne postoji

  Citat Original postavio đavolčić Pogledaj poruku
  Ovi ako pređu cenzus mogu biti prezadovoljni.
  Nece preci.

Slične teme

 1. Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 24.01.2013., 13:13
 2. Odgovora: 136
  Poslednja poruka: 12.06.2009., 00:22
 3. IZBORNI SISTEM
  Autor L.1 u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 18.01.2007., 16:18
 4. Odgovora: 81
  Poslednja poruka: 08.06.2006., 20:52
 5. PORAZ NA OLIMPIJADI???
  Autor Elmer_BG u forumu Košarka
  Odgovora: 42
  Poslednja poruka: 28.08.2004., 20:10

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •