Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

 1. #1
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Thumbs up Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  СТОП ДЕСНИЧАРСКОМ ДИВЉАЊУ! ПОСЛЕ ПАДА ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА, ВАЦИЋА И ОСТАЛЕ ЛУСТРИРАТИ!
  http://rs.n1info.com/a347759/Vesti/Vesti/Hapsenje-nakon-pretnji-Mariniki-Tepic.htmlhttp://

  Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Tomislava Lovrekovića iz Novog Sada zbog sumnje da je pretio smrću poslanici Mariniki Tepić. Lovrekoviću je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  Hapšenje je stiglo kao odgovor na prijavu koju je Tepić podnela zbog, kako kaže, organizovanih pretnji i poziva na ubistvo koje dobija od pojedinih ultradesničarskih grupa.

  Pretnje Mariniki Tepić su počele odmah nakon što je poslanica u Skupštini pitala šta, kako kaže, britanski fašista Džim Douson radi u Srbiji, a naročito u Vladinoj kancelariji za Kosovo i Metohiju i to u zagrljaju sa Mišom Vacićem. Posle priloga emitovanog na TV N1 "Ultradesničari s Vacićem u vladinoj kancelariji" i inicijative Nove Stranke da se zabrani "Nacionalni srpski front" pretnje poslanici su se intezivirale. Jednu, koju je shvatila kao direktnu pretnju smrću,Tepić je prijavila je policiji.

  "N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jednu. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi.“

  Potpisnik tih reči u tekstu na portalu Nacionalist Tomo Lovreković je uhapšen. Samo sat, pošto su Lovrekoviću stavljene lisice, Tepić kaže da je stigla nova pretnja. Ovaj put od Miše Vacića.

  "Poput Jakobinaca u skupštini @MarinikaTepic zavodi teror totalitarne represije! Prvo lažima optužuje, potom po takvoj lažnoj optužnici progoni. Dokle će trajati jakobinski teror?", reči su Miše Vacića.

  "Svi dobro znamo da su Jakobinci završili na giljotini, tako da je to bio razlog da se pokupim bukvalno iz Skupštinskih klupa i odem ponovo u policijsku stanicu Stari grad i prijavim ove pretnje koje su mi preko tviter naloga Miše Vacića prijavljene i tražim sigurnost za moju bezbednost", kaže Marinika Tepić.

  Profesor sociologije Beogradskog Univerziteta Vladimir Ilić objašnjava da hapšenjem pojedinaca ultradesničara država samo simulira borbu protiv njih.

  "Država uvek može da razbije desni ekstremizam ako to želi, ona ne želi jer policija, politička policija i drugi centri moći preko sile i korupcije utuču na te huligane i neonaciste. Cela priča o ekstramizmu služi da se prikrije da su država i društvo ekstremistički", kaže on.

  U slučaju hapšenja za pretnje upućene narodnoj poslanici, Tepić podseća da je ono usledilo tek pošto je slučaj lično prijavila policiji, umesto da su, kako kaže, nadležni reagovali sami po službenoj dužnosti.

  - - - - - - - - - -

  Томислав Ловрековић на кафи код националисте Бизона
 2. #2
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  http://danas.rs/dijalog.46.html?news_id=364392&title=%c5%a0amaranje+demokratije

  Kako jedan vojnik Vučićeve partije nesmetano vlada južnim Banatom

  Šamaranje demokratije  U Vršcu se, i pre nego što je poslanica Marinika Tepić postavila poslaničko pitanje, šaputalo da je komesar SNS-a šamarao gradonačelnicu Vršca.

  Posle javno izrečene sumnje, priče su dobile u snazi obogaćene mnogim ružnim detaljima. Nema pouzdanih podataka šta se zaista zbilo između opskurne ličnosti koju nazivaju koordinatorom i vršačke gradonačelnice, ali od kako se koordinator pojavio u varoši, posle lokalnih izbora prošle godine, život grada i građana se drastično menjao nagore.

  Pošto SNS funkcioniše po principima mafije, bilo je neophodno da se pokaže moć i zavede kontrola nad socijalnim, političkim i ekonomskim segmentima grada. Ovaj proces se odvijao prinudama, ucenama, zastrašivanjem i potkupljivanjem. Svi elementi slobodnog građanskog društva su suspendovani. Najpre je devetoro odbornika koji su izabrani na listama Grupe građana "Za bolji Vršac", Pokreta "Vršačka regija" i Socijalističke partije Srbije prešlo u SNS, čime je obezbeđena apsolutna većina u lokalnom parlamentu. Udaren je prvi veliki šamar demokratskom pravu građana da biraju svoje predstavnike, jer su "preletači" pogazili njihovu izbornu volju. Sve odluke relevantne za funkcionisanje grada donesene su i donose se u gradskom odboru SNS-a pod budnim okom i čvrstom rukom komesara, čime je potvrđen još jedan šamar proklamovanoj obavezi odbornika da donose odluke u skladu sa interesima onih koji su ih birali.

  Lokalni mediji su smeli da donose samo afirmativne vesti o uspesima gradske vladajuće garniture, dok su za disonantne tonove koji bi se javili od neistomišljenika ostajali zatvoreni. Vršačkoj televiziji sa državnom frekvencijom zabranjeno je da prisustvuje i izveštava sa zasedanja gradske skupštine, jer se njihov vlasnik zamerio glavnom kontroloru i neprikosnovenom vlastodršcu Branku Maloviću. Usledio je jak šamar slobodi medija i nepristrasnom i slobodnom informisanju. Još jači šamar je udaren lokalnim privrednicima, jer im je onemogućeno da rade u svom gradu. Sve, pa i najsitnije poslove dobijaju na specijalnim tenderima ljudi iz drugih mesta, najčešće iz Loznice. O sitnim ćuškama i čvrgama ne vredi govoriti jer ih ima mnogo i često se događaju.

  Osim kontrole i straha poznati i cenjeni "vojnik partije" Branko Malović želi da nas ponizi i pokaže nam kako bivši vozač nekog ministarstva može nesmetano da vlada južnim Banatom. Postavio je jasna pravila i oni nad kojima vlada treba samo da ga slušaju. Poslušnost može da se obezbedi i po nekim šamarom, ako je neophodno. NJegovi podanici ga poznaju i trude se da ga ne ljute. Oni koji nisu pod njegovom kontrolom brane se od osećanja poniženosti i sramote koristeći različitu paletu sopstvenih mentalnih resursa - podsmehom i ironijom kao umetnik Živko Grozdanić, pisanjem angažovanih tekstova u retkim nezavisnim medijima kao što čini Dragana Rakić i Pančevci na portalu www. pančevo.city. Većina se brani poništavanjem komesarevog prisustva kroz aktivnosti koje još uvek mogu da zaštite ličnost od dezintegracije. Branimo se pojedinačno, ili u malim grupama istomišljenika, ali za sada ne posedujemo zajedničke efikasne mehanizme koje bi iskoristili na budućim izborima da povratimo građansko dostojanstvo.

  Ne znamo da li je vršačka gradonačelnica bila išamarana, ali znamo da smo svi osramoćeni jer je pristala da umesto nje i odbornika gradom upravlja arogantni nasilnik iz Beograda. NJegov atak na pristojnost i civilizovano ponašanje je metaforični šamar koji je svima udaren, a primila ga je gradonačelnica kao naš predstavnik.

  Autorka je odbornica u Skupštini grada Vršca
  Poslednji put ažurirao/la комшија : 08.12.2017. u 11:59

 3. #3
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  https://forum.krstarica.com/showthread.php/799991-Ili%C4%87-Nisu-problem-neonacisti-dr%C5%BEava-je-ekstremisti%C4%8Dka

  Ilić: Nisu problem neonacisti, država je ekstremistička  U regionu postoji više od 60 veb-sajtova koji otvoreno podržavaju razne ekstremne ideje, pokazuje istraživanje BIRN-a.[/B] Sociolog Vladimir Ilić, međutim ocenjuje da priča o ekstremnim organizacijama služi za prikrivanje ekstremizma države i društva, dok istoričar Hrvoje Klasić upozorava da mladi danas imaju veću trpeljivost prema ekstremnim idejama.

  Grupe ekstremne desnice na Balkanu nemaju pristup tradicionalnim medijima, pa se okreću internetu kao moćnoj platformi na kojoj mogu da šire svoje radikalne poruke. U regionu postoji više od 60 veb-sajtova koji otvoreno podržavaju razne desničarske ideje, poput etnički čistih država, neonacizma i homofobije, podaci su do kojij je došla Balkanska istraživačka mreža (BIRN).

  Urednik BIRN-a Denis Džidić za Dan užvio TV N1 objašnjava da se u BiH uglavnom radi o grupama koje imaju uporište u prošlosti, pa tako “postoje neoustaške, neočetničke, pa čak i jedna probosanska desničarska organizacija koja nije na religijskoj osnovi”.

  Podaci govore da narativi jednih povećavaju narative drugih, ukazuje Džidić i ističe da se vesti o incidentima u jednoj državi zloupotrebljavaju kako bi se mobilisala sopstvena etnička zajednica.

  “Koriste jako vesti da se plašimo jedni drugih, da se štiti 'naše'”, objašnjava on.

  Istraživanje, kako kaže, nije pokazalo direktnu vezu političkih elita sa ekstremnim organizacijama, ali je vidljivo da su te grupe jako vezane za političku retoriku nacionalističkih stranaka. “Oni se hrane nacionalizmom koji je dominantan u politici. Jasno se može uvideti sprega”, kaže on.

  Ističe i da npr. u BiH ne postoji nikakvo učenje o proteklom ratu, jer tri naroda ne mogu doći do konsenzusa o tom pitanju. I ne samo da se ta tema ostavlja po strani, već se revidira ono što se dešavalo u Drugom, pa i u Prvom svetskom ratu, dodaje Džidić.

  Mladi stoga imaju razlilite percepcije o dešavanjima u prošlosti i pošto nemaju sistemske odgovore, lako se vezuju za ono što pročitaju na internetu, upozorava urednik BIRN-a.

  "Desničarske grupe deo državne uprave, bez fiksnih plata"  Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Vladimir Ilić, Ilić ekstremizam posmatra it šireg ugla i ocenjuje da se taj pojam koristi da se sakrije pravi eksremizam – ekstremizam države i društva.

  Nereagovanje države i javnih servisa u slučaju rušenja objekata u Savamali, Ilić vidi kao ekstremizam, kao i siromaštvo u koje građani sve dublje tonu.

  “Ekstremistička je država, ekstremističko je društvo, a ne neke marginalne grupe koje bi država mogla lako da likvidira”, ocenio je Ilić i dodao da država toleriše neonacističke grupe kako bi sebe predstavila kao neeksremnu.

  “Desne ekstremne organizacije su deo državne uprave, samo bez fiksnih plata”, tvrdi Ilić i ocenjuje da nisu ugroženi samo pojedini novinari, već svih sedam miliona građana Srbije.

  “Naš narod živi u uslovima najgoreg ekstremizma. Ljudi su u socijalizmu odlazili iz zemlje da se vrate, ljudi danas odlaze i ne vraćaju se”, podseća on i ocenjuje da će ekstremizma biti dok god bude siromaštva i visoke nezaposlenosti, jer stav formira društvena struktura.

  Na pitanje kakva nas onda budućnost čeka i imali svetle tačke, Ilić je rekao da je “realno nema”, ističući da je sociolog i da njegov posao nije da laže.

  Klasić: Pomerena granica šta je uopšte ekstremno  U razgovor se iz Zagreba uključio istoričar Hrvoje Klasić koji je govoreći o pretnjama upućenim redakciji portaka Indeks zbog teksta o liderima Herceg-Bosne koji su u Hagu osuđeni zbog ratnih zločina u BiH, rekao da su svi koji su ikada doveli u pitanje službeni narativ hrvatske istorije, bar jednom suočili sa pretnjama.

  Kaže i da mu je, kada je poslednji put pretnje smrću prijavljivao policiji, rečeno da se pretnja uzima u obzir samo ako je direktna, pa po tome npr. poruke poput “Plivaćeš Savom” ili “Izvadiću ti oči”, nisu pretnja smrću.

  Klasić ističe da hratska politička elita jedno govori javno, a drugo tajno, te da je nažalost tajno razmišljanje dominantno. Podseća da reustašizacija nije počela sada, ali da je 90-h na čelu države bio antifašista i bivši partizan, dok su se u praksi ulice nazivale po ustašama, a u upotrebu se vraćao pozdrav “Za dom spremni”

  Takva situacija je, prema Klasićevoj oceni, zbunila javnost i stvorila plodno tlo za ekstremne poruke, što je na kraju i pomerilo granicu toga šta je uopšte ekstremno. Kaže da mu kao istoričaru nikada nije padalo na pamet da će se jednog dana baviti pitanjem da li je Jasenovac uopšte postojao, a to se danas nažalost dešava.

  Hrvatske elite sa figom u džepu, jedno javno, drugo tajno, a tajno je dominantno razmišljanje. Reustašizacija nije krenula sada, 90-ih antifašist i partizan na čelu države, a u praksi ulice po ustaškim, za dom spremni. Kada imatze situaciju kada zbunjujete javnost, naravno da ovakve eksteeme poruke dolaze na plodno tlo. Ne znate više šta je ekstremno, ne bi mi palo na palmet da ću se baviti temom da li je Jasenovac postojao. Gde je granica toga šta je ekstremno to je pravo pitanje.

  “Pitanje je šta je nama u studiju ekstremno? Nama je možda jedno, ali onima koji su rođeni 90-ih i koji su u udžbenicima istorije čitali o tim Srbima, Hrvatima, Šiptarima… Njima je granica viša”, upozorava on.

  Sreća u nesreći je, kako kaže, što više nisu ni ti udžbenici, ni ta škola ključni u odgoju mladih, ali je loše što na mlade utiče društvo u celini. U susretu sa njima, kako kaže, čuje “stravične stvari”, ne samo po nacionalnom pitanju, veći po pitanju izbeglica, seksualnih manjina i svih drugih razlika.

  - - - - - - - - - -

  Poslednji put ažurirao/la комшија : 08.12.2017. u 12:32

 4. #4
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  http://www.marks21.info/antifasizam/srpski-sabor-dveri-predvorje-domacinskog-fasizma

  Srpski sabor Dveri: Predvorje domaćinskog fašizma  Krajnje je vreme da se tzv. „patriotske organizacije" poput Dveri, Srbske Akcije i Nomokanona kvalifikuju kao ono što zaista jesu – kao fašističke.

  Kao što bi se edipalni šizofreničar vratio u sigurnost majčine utrobe, tako bi se propadajući sitni srpski buržuj vratio u idiličnu patrijarhalnu ušuškanost porodičnih zadruga, kroz vertikalu „Bog-kralj-domaćin".1

  Ekonomski usponi i padovi dovode do sve veće polarizacije na dve antagonistične klase, terajući našeg ćiftu da se svrsta u jedan od neprijateljskih tabora. Što se više razdvaja zemlja pod njegovim nogama, to sve čvršće steže svoju slamku spasa – svest o „svojoj sudbini kao o sudbini nacije".2

  Fašista, naoružan Svešću, smatra za sebe da je Izabrani koji će osloboditi svoju naciju ogrezlu u dekadenciji: „Moja najdublja osećanja ne mogu bolje izraziti do u obliku blagodarenja Proviđenju koje me je pozvalo i pomoglo mi...da postanem Firer moga naroda".3

  On ne razume podelu društva na klase, već percipira naciju kao bolestan ili zdrav organizam, dok se pojedinac stapa u ovaj transcedentni entitet – zapravo ceo njegov život je u potpunosti podređen zajednici u kojoj „svaki srpski raskol, podela i nesloga su prošlost i smrtni greh novog rodoljublja".4

  Posebno je zabrinjavajuće što se njihov aktivizam pre svega odnosi na akademsku sredinu – npr. u slučaju Dveri to je Mašinski fakultet u Beogradu, ili u slučaju Nomokanona, Pravni. U vreme strukturne krize kapitalizma, a usled nedostatka adekvatne leve alternative, ovakve organizacije igraju na nacionalističku kartu, trudeći se da privuku sve socijalno frustritane studente. Međutim, krucijalno pitanje je – šta ih čini fašističkim?

  „Ni levo ni desno"

  Ako bi se tražio naš idejni izraz danas, onda bi najtačnije bilo reći da smo (N)I LEVO (N)I DESNO. Jer, ako je desno: vera, državotvornost, nacionalna samobitnost, svetost tradicionalnog braka i porodice – onda smo desno. Ali, ako je desno: novi monopol i neodgovornost povlašćenih društvenih slojeva, kapitalizam bez socijalne funkcije, ceremonijalna religioznost bez misionarske i milosrdne sadržine, onda nismo desno.

  Takođe, ako je levo antiglobalizam, narodna socijalizacija duhovnih i materijalnih dobara, preustrojstvo kapitalističkog stroja u korist pojedinca i celine, revolucionarni žar moralne samosvesti protiv korupcije kao duhovnog oblika kapitalizma, jednom rečju, socijalni patriotizam sa hrišćanskim likom, lišen neomarksističkog rata protiv vere i nacije, onda smo levo.

  Ako je, pak, levo: neodstupno zalaganje za odumiranje države, nacionalnih individualiteta i religijske svesti, dalje nepristajanje na privatnu svojinu, slobodu mišljenja i delovanja, kao i večiti internacionalizam i diktatura raznih manjina kao novog proleterijata, onda ne možemo i nećemo biti levo.5

  Na evropskoj ideološkoj skali, Srbska Akcija ne pripada „desnici", ni „umerenoj" niti „ekstremnoj", već grupacijama Trećeg puta, koje ukazujući na neodvojivost nacionalizma i borbe za socijalnu pravdu, stoje jednako udaljeno i od vladajućih demo(no)kratskih mondijalista (bilo da pripadaju levom ili desnom centru), kao i od levičarskih, neokomunističkih i anarhističkih grupacija.6

  Fašizam sebe želi da predstavi kao „treći put" između marksizma i kapitalizma. „Ličnost i klasa – liberalizam i marksizam – su zlo. Nacija je dobra."7

  Cela ova koncepcija se ruši kao kula od karata kada se postavi pitanje privatne svojine. I pored zalaganja za određeni stepen državne intervencije u privredi, mora postojati „nužna dozvola privatne inicijative i privatne svojine".8

  Dveri čak ni nemaju nikakav ekonomski (i uopšte bilo kakav) program – zapravo, sve se zatrpava pukim apstrakcijama poput „Deca su naš nacionalni program", ili „Počnimo sa poštovanjem i praznovanjem svetinje ljudskog života, braka, mnogočlane porodice."9

  Dakle, sve se zadržava u sferi duhovnog („kult tradicionalizma", Umberto Eko), odnosno u oblasti purifikacije jednog društva „zatrovanog" „antisocijalnim" ili „totalitarnim" idejama, kako npr. „dverjani" vide homoseksualnost.

  Nastojanja da se nacionalni i socijalni programi spoje datiraju iz poslednjih decenija 19. veka10, a ovakvi pokreti su naročito bili zastupljeni posle prvog svetskog rata, kada je trebalo pendrecima samleti radničku oštricu – čiji su najbrutalniji primeri italijanski fašizam i nemački nacional-socijalizam.

  Same Dveri se, pod maskom „socijalnog patriotizma", iz petnih žila trude da izjednače studentske i radničke proteste u Evropi sa divljanjem huligana i fašista 10.10. u Beogradu. Pored toga što se samo zvanično zalažu za radnička prava, njihovo „levičarenje" se svodi na organizovanje „Porodičnog marša" ili „Pokreta za život" – kako bi se pod plaštom promovisanja tradicionalnih vrednosti izvršila homogenizacija nacije – nije bitno da li je neko radnik ili kapitalista – mi smo svi „Srbi".

  „Revolucija"

  Dosledno ispovedanje Srbske ideje u današnjem vremenu mora imati nacionalno-revolucionarni izraz, odnosno krajnje negativno delatno nastrojenje prema vladajućem sistemu, koji je zadojen smradnim duhom mondijalizma, koristoljublja i obezduhovljenosti. Stojeći na takvim pozicijama, Srbska Akcija sebe vidi delom opšteevropskog nacionalnog fronta borbe protiv cionističko-atlantističke okupacije našeg kontinenta.11

  „Oslobođenje misli i dela. Nemamo vremena za čekanje. Ne čekamo više nikoga i ništa. Samoorganizujemo se. Podižemo duhovni i moralni ustanak. Rušimo lažne autoritete i oslobađamo zarobljene snage ovoga naroda. Delujemo moderno a tradicionalno. Ne odstupamo i ne predajemo se.12

  Prvo, bitno je istaći da ovde nema nikakve revolucije. „Sitni buržuj je prema ideji razvoja neprijateljski raspoložen, jer razvoj ide neumitno protiv njega; napredak mu nije doneo ništa osim dugova koje ne može da otplati."13 Ali, Dveri se zapravo zalažu za „antirežimske i antisistemske integracije".14

  Tako je – one su toliko antirežimske i antisistemske da dobijaju novac za rad od ministarstava15, čiji članovi govore policiji ko sme da uđe na Mašinski fakultet (u strahu od „ekstremista") ili podržava donošenje Ustava iz 2006.16

  Srbska akcija se formalno zalaže za „konzervativnu revoluciju u duhovnom, nacionalnom i socijalnom pogledu"17, dok s druge strane, radina obnovi korpotaivističkih ustanova fašističkih država („strukovni sabori", gde bi organizacije radnika i kapitalista išle ruku pod ruku), ili se bazira na diskretnom glorifikovanju „privatne inicijative i privatne svojine".18

  Ovo predstavlja tipičnu organsko-integrativističku koncepciju društva – nacija je organizam, zatrovan raznim antinduhovnim elementima koji nagrizaju tkivo jednog naroda. Njihov zadatak je da izvrše nacionalni preporod (palingenezu), čisteći Srbiju od ovakvih elemenata. „Više od sedamdeset godina od Musolinijeve moralne i duhovne revolucije, Boško Obradović poziva na duhovni i moralni ustanak".19

  U ekonomskom smislu, socijalna suština ostaje ista – njihova „revolucija" ne ukida dijalektiku radnik-kapitalista, šta više, ona ih „miri". Sam Obradović, koji je jedno vreme pisao tekstove za Novu iskru (ljotićevski list) napadao je individualizam, materijalizam i ateizam kao tekovine francuske revolucije „koje stoje u suprotnosti sa srpskom organskom mišlju", u kojoj postoji „nadređenost zajednice... u odnosu na jedinku".20

  Dverjanska „Srpska mreža", kao i „antikapitalizam" Srbske akcije, predstavljaju se u svom egalitarističkom obličju,ali dovoljno je pogledati njihove socijalne postulate da bi se shvatilo da se radi o sitnoburžoaskim i reakcionarnim pokretima fašističkog opredeljenja.

 5. #5
  Moderator đavolčić (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zvornik
  Poruke
  29.414
  Reputaciona moć
  838

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Izvor sajt koji se zove marks21

 6. #6
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Citat Original postavio đavolčić Pogledaj poruku
  Izvor sajt koji se zove marks21
  Одлична анализа деловања двераца. Можда чак и најбоља која се може наћи на нету! Додуше мало старијег датума, тј пре него их је Бојан Пајтић угурао у парламент позвавши гласаче ДС-а да гласају за њих на поновљеним изборима у пар општина.

 7. #7
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića


 8. #8
  Buduća legenda Komunistkinja (avatar)
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Стаљинград на реци Волги
  Poruke
  40.669
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  591

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Мени су исто тако и горе екстремне групе типа жене у црном , фондови за хуманитрано право , заштитник грашана итд..сви ти су вечи фашисти од ових горе наведених
  Информационное бюро коммунистических и рабочих партий
  Живео Стаљин и светска револуција

 9. #9
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Citat Original postavio Komunistkinja Pogledaj poruku
  Мени су исто тако и горе екстремне групе типа жене у црном , фондови за хуманитрано право , заштитник грашана итд..сви ти су вечи фашисти од ових горе наведених
  Нормално је што тако "мислиш", зато што си кагебеовка; КГБ пардон ФСБ подржава екстремистичке десне организације не само у Србији.

 10. #10
  Aktivan član Рацка варош (avatar)
  Učlanjen
  15.05.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Романијско сијело
  Poruke
  1.297
  Reputaciona moć
  28

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Citat Original postavio комшија Pogledaj poruku
  Нормално је што тако "мислиш", зато што си кагебеовка; КГБ пардон ФСБ подржава екстремистичке десне организације не само у Србији.


  нема гадније сорте од вас ајфон антифашиста
  жене и дјеца ба

 11. #11
  Aktivan član Рацка варош (avatar)
  Učlanjen
  15.05.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Романијско сијело
  Poruke
  1.297
  Reputaciona moć
  28

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Тако је радила Мариника: нека 300 деце заврши на улици, ионако су „фашисти“!


  Не да „фашистима“

  Тадашња (сада одавно бивша) управа фудбалског клуба Нови Сад, аплицирала је код секретаријата којим је тада руководила Тепић за помоћ, а онда у усменом разговору са њом тражила да се клуб који носи име града и има вишедеценијску славну традицију спаси од гашења и да она учини шта је до ње.

  Тепићева је тада, у згради Извршној већа, пред неколико сведока, на констатацију да ће без финансијске помоћи више од три стотине деце у омладинској школи Новог Сада завршити на улици, кроз осмех рекла:

  – Нека фашисти и заврше на улици – алудирајући на патриотску оријентацију клуба и краја у коме је стациониран.
  жене и дјеца ба

 12. #12
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  56.115
  Reputaciona moć
  1403

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Hrvat narkoman Toma ikona srpskih patriota .
  The Show Must Go On...

 13. #13
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.216
  Reputaciona moć
  914

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića


 14. #14
  Saliva nije na forumu
  komšinica kaže da patim od autošovinizma, šta je to i kako se leči
  Domaćin Saliva (avatar)
  Učlanjen
  27.02.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.869
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  pa sta je taj lovrekovic

  ustasa?
  Hans, get ze flammenwerfer für die Soros-Mitarbeiterliste ds, cro, ldp, AV

 15. #15
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  38.356
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1485

  Talking Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Citat Original postavio комшија Pogledaj poruku
  СТОП ДЕСНИЧАРСКОМ ДИВЉАЊУ! ПОСЛЕ ПАДА ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА, ВАЦИЋА И ОСТАЛЕ ЛУСТРИРАТИ!
  http://rs.n1info.com/a347759/Vesti/Vesti/Hapsenje-nakon-pretnji-Mariniki-Tepic.htmlhttp://

  Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Tomislava Lovrekovića iz Novog Sada zbog sumnje da je pretio smrću poslanici Mariniki Tepić. Lovrekoviću je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  Hapšenje je stiglo kao odgovor na prijavu koju je Tepić podnela zbog, kako kaže, organizovanih pretnji i poziva na ubistvo koje dobija od pojedinih ultradesničarskih grupa.

  Pretnje Mariniki Tepić su počele odmah nakon što je poslanica u Skupštini pitala šta, kako kaže, britanski fašista Džim Douson radi u Srbiji, a naročito u Vladinoj kancelariji za Kosovo i Metohiju i to u zagrljaju sa Mišom Vacićem. Posle priloga emitovanog na TV N1 "Ultradesničari s Vacićem u vladinoj kancelariji" i inicijative Nove Stranke da se zabrani "Nacionalni srpski front" pretnje poslanici su se intezivirale. Jednu, koju je shvatila kao direktnu pretnju smrću,Tepić je prijavila je policiji.

  "N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jednu. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi.“

  Potpisnik tih reči u tekstu na portalu Nacionalist Tomo Lovreković je uhapšen. Samo sat, pošto su Lovrekoviću stavljene lisice, Tepić kaže da je stigla nova pretnja. Ovaj put od Miše Vacića.

  "Poput Jakobinaca u skupštini @MarinikaTepic zavodi teror totalitarne represije! Prvo lažima optužuje, potom po takvoj lažnoj optužnici progoni. Dokle će trajati jakobinski teror?", reči su Miše Vacića.

  "Svi dobro znamo da su Jakobinci završili na giljotini, tako da je to bio razlog da se pokupim bukvalno iz Skupštinskih klupa i odem ponovo u policijsku stanicu Stari grad i prijavim ove pretnje koje su mi preko tviter naloga Miše Vacića prijavljene i tražim sigurnost za moju bezbednost", kaže Marinika Tepić.

  Profesor sociologije Beogradskog Univerziteta Vladimir Ilić objašnjava da hapšenjem pojedinaca ultradesničara država samo simulira borbu protiv njih.

  "Država uvek može da razbije desni ekstremizam ako to želi, ona ne želi jer policija, politička policija i drugi centri moći preko sile i korupcije utuču na te huligane i neonaciste. Cela priča o ekstramizmu služi da se prikrije da su država i društvo ekstremistički", kaže on.

  U slučaju hapšenja za pretnje upućene narodnoj poslanici, Tepić podseća da je ono usledilo tek pošto je slučaj lično prijavila policiji, umesto da su, kako kaže, nadležni reagovali sami po službenoj dužnosti.

  - - - - - - - - - -

  Томислав Ловрековић на кафи код националисте Бизона

  je l` se vratila u Skupstinu nakon prijavljivanja ...?  Ipak joj je tamo radno mesto , a ne po policijama ...

  Ili , mozda ...?
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  23.439
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1188

  Podrazumevano Re: Tepić: Iz Skupštine sam otišla u policiju da prijavim Vacića

  Citat Original postavio комшија Pogledaj poruku
  Pa sto nisu zakazali negde ferku, nego bodre policiju. Najbolje svako jedan na jedan.
  Jeremic: Da li je unilateralna deklaracija Privremenih institucija samouprave na Kosovu o nezavisnosti od 17. februara 2008. godine u saglasnosti s međunarodnim pravom?
  Odgovor Suda pravde: Da

Slične teme

 1. Spor oko sednice Skupštine Beograda
  Autor risim u forumu Politika
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 04.06.2008., 10:04
 2. akt o osnivanju skup[tine ptanara
  Autor CAOMY Z u forumu Dom i porodica
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 27.10.2007., 14:05
 3. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 10.05.2007., 17:42
 4. Ko je platio koncert ispred Skupštine?
  Autor Feta Podouri u forumu Politika
  Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 16.01.2007., 17:48
 5. Istorija crnogorske skupštine (istinita sprdnja)
  Autor Zmaj_Svevlad u forumu Istorija
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 04.07.2006., 16:03

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •