OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su neke komplikacije i teškoće. Na polju ljubavi očekuje vas period u kojem nećete imati mnogo snage za rasprave sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, nastavljaju vam se neke tegobe koje ste imali od ranije. Takođe, trebalo bi dodatno da vodite računa o stomaku i organima za varenje.

BIK

Ukoliko planirate u inostranstvo – dobar je period, ali na kraćim putovanjima su moguća otežanja. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da gajite neke iluzije o voljenoj osobi. Na polju zdravlja, naglašeni su mogući problemi sa osetljivim disajnim putevima. Ukoliko imate problem sa astmom, sada budite posebno oprezni. Izbegavajte maksimalno duvanski dim.

BLIZANCI

Može se reći da imate utisak da na poslovnom planu tapkate u mestu, iako finansije nisu loše. Emotivno stanje vam je stabilno, imate manje trzavice, ali sve je rešivo. Zdravstvena situacija je predstavljena kroz određena otežanja, pogotovo sa tegobama koje su posledica loše ishrane. Na prvom mestu kontrolišite holesterol i pazite na svoju jetru.

https://www.krstarica.com/horoskop/astrologija/nedeljni-horoskop-4-12-10-12-2017/

Нека вам ово буду смернице...