РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Tema: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

 1. #1
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  105.992
  Reputaciona moć
  2253

  Podrazumevano РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије

  24.11.2017.
  Већа група запослених у предузећу Телеком Србија упутила је главном и одговорном уреднику Магазина Таблоид писмо у коме између осталог пише: “…Поштовани господине Бркићу и редакцијо храброг Магазина Таблоид, обраћамо Вам се са молбом да објавите наше наводе који могу пљачкашки режим браће Вучић озбиљно уздрмати и разоткрити њихове праве намере…” У наставку писма, потписници говоре о криминалним намерама браће Александра и Андреја Вучића, тачније о њиховом плану да продају Телеком у току 2018. године и отпусте 3.500 радника. Редакција објављује ово писмо без скраћења

  Ми, радници Телекома смо огорчени оним што се дешава у нашој најбољој компанији и у Вама видимо једини светионик истине који би објављивањем скандала који се дешава у Телекому у режији СНС и њихових сатрапа озбиљно отворили очи народу и разоткрили њихове деструктивне намере. Наиме, у Телекому се у тајности припрема права сеча запослених у режији режимских људи предвођених директором ХР-а Драшком Марковићем званим Шампита (надимак је добио по томе што га је својевремено Војислав Шешељ, када му је пала шампита коју је носио натерао да је полиже са пода). Именовани је пре четири године постављен за директора ХР (људских ресурса) Телекома и од тада шта год уради само каже тако је наредио Андреј Вучић па се питамо да ли је могуће да је ТЕЛЕКОМ постао Андрејева прћија.

  Телеком је права слика и прилика погубне економске политике А. В. коју примењује и у другим фирмама, а која ће пре или касније произвести катастрофу. Кренимо редом…

  1. СНС је у Телекому, преко Драшка Марковића наравно, у протекле четири године запослио преко 500 људи без икаквих квалификација, осим што су имали чланску карту СНС, док је истовремено полуприсилно уз отпремнине отпустио близу 1.000 људи кроз такозване добровољне одласке. Да парадокс буде већи у исто време преко лизинг агенције Секвестра (која је вама добро позната и о којој сте већ писали) а сада и преко лизинг куће Wор Анд Царе (за коју се по фирми прича да је у Марковићевом власништву) ангажује се преко 1.500 људи. Поставља се питање да ли је нормално, ако већ желите да смањите број људи, да кроз добровољне одласке и уз високе отпремнине смањујете број људи да би истовремено довели преко 500 својих јуришника и плус ангажовали људе преко агенција и тако себи отворили простор да зарађују ваше компаније.


  2. Из Телекома су на консултанске услуге у последње четири године извучени милиони евра (који одлазе на финансирање кампање СНС) ангажујући увек исте консултанте, или је то АТ Цами или БСГ, и увек су то тимови од двоје или највише троје људи, који се на пројекту не задржавају никада дуже од месец дана, али ниједан пројекат није јефтинији од милион евра! Милиони евра се такође одлију на рачуне ваших колега из новинских кућа и агенција, чиме Вучић купује њихово ћутања.


  3. СНС је противуставно и противправно Телеком, који је акционарско друштво сврстао у јавна предузећа, да би нам насилно смањили плате за 10% и тако демотивисали запослене, а оне најбоље послали у конкурентске фирме. Додатно, укинули су радничке спортске игре, смањили су нам и готово укинули дневнице, синдикална права свели на минимум користећи нови драконски Закон о раду.


  4. Из Телекома је у последње четири године исисано десетине милиона евра и дато Звезди и Партизану не да би постигли врхунске резултате него да би се купила љубав хулигана на стадионима и да не би скандирали “Вучићу педеру!”. Поставља се питање колико је школа и болница могло бити донирано овим новцем по цену да понекад буде повређена сујета великог вође и да ли је Телеком дужан да плаћа неспособност Владе да се обрачуна са хулиганима.


  5. Из Телекома је преко фирми Славише Кокезе и Слободана Квргића блиским браћи Вучић, али и кума Николе Петровића и Ненада Ковача извучено преко 200 милиона евра кроз софтвере и набавку опреме и телефона и све је завршило у црним фондовима СНС.

  5. Телеком сваке године плати на име ЈП Поште Србије за закуп простора преко 25 милиона евра, иако је велики део закупљеног простора напустио, да би се она хвалила како позитивно послује и што је највећи парадокс, повећава плате запосленима. Дакле, нама смањење плата од 10 одсто, а онда отимачина закупнине и давање Пошти да нашим новцем себи повећавају плате! Свака част за економску логику.

  6. Један од голова којим смо победили Албанце у Бриселу са “пет према нула”, завршио је у Телекомовој мрежи. Дали смо позивни број Косову као држави, и формирали ћерку фирму по косовским законима према којима ако хоћеш да платиш рачун, он мора бити у еврима и морате имати личну карту државе Косово! И при том за председника Управног одбора поставите чувеног криминалца и батинаша Зорана Милојевића Зељу, леву и десну руку Звонка Веселиновића нарко трговца са Косова и Метохије.

  6. Оно што нас можда и највише боли јесте да је у последњих пет година кроз дивиденду Влада Србије узела Телекому близу пола милијарде евра, чиме нас је уништила у инвестицијама и борби са све растућом конкуренцијом. И то није све. Од прошлогодишњих деведесет милиона евра уплаћених у буџет Србије по основу дивиденде, Влада је са 40 милиона наших пара частила ави компанију ЕР Србија, не би ли некако прикрила њене губитке и пропаст “посла деценије” како су говорили, а од преосталог дела дали су преко 33 милиона евра Фијату. Од тога 23 милиона да исплати плате за 2. 500 запослених и плус десетак милиона евра да вероватно части менаџмент Фијата и нашим новцем поделе бонусе. Трагедија, шта друго рећи. Дакле, отимате од оних који поштено раде и уредно плаћају све порезе и доприносе и дајете за плате онима који су ослобођени било каквих пореских обавеза па чак и доприноса на плате како не би пропао посао века. Ако је и од Вучићаи СНС-а много је.

  7. Какво је исисавање новца у питању најбољи је доказ да је и унутар саме Срспек напредне странке, дошло до великог сукоба када је Телеком у питању. Тако и министар Стефановић уз много муке однео превагу над другим кланом, кланом Николе Петровића и за директора продаје у Телекому поставио државног секретара МУПа Јану Љубичић са основним задатком не да се бави продајом јер она нема везе о томе нити се икада бавила тиме већ да у кординацији са његовим оцем Бранком Стефановићем и појачањима која доведе из МУП-а истражи изнутра махинације у Телекому и евентуално некоме ставе заслужено лисице на руке. Ако је то циљ опростили би и партијско постављење и њено незнање.


  И сада шлаг на торти.

  Према нашим сазнањима, да би се опрале паре које су извучене, не само из Телекома, и да би се убациле у легалан бизнис А.Вучић је креирао причу да на јесен следеће године једном фонду прода 20 посто Телекома, уз услов да и он и његова братија опере свој капитал и постане сувласник Телекома. Услов Фонда је да се у међувремену отпусти, потпуно неоправдано, 3.500 људи како би они дошли на готов терен и не би морали да улазе у деликатан посао делења отказа. Драшко Марковић одмах током јула и августа у јеку годишњих одмора ангажује консултанта, Бостон консалтинг груп који је требао да размотри рационализацију запослених у Телекому. При томе консултатнстки уговор је тежак милион и по евра народних пара. Њих је ангажовао лично без тендера, у кафани, директор Марковић, и за само месец дана двоје људи је установило да у Телекому постоји вишак од 3.500 радника, што значи да сваког другог запосленог треба отпустити. План је скован у строгој тајности и тек је ових дана обелодањен, јер муњевитом брзином желе да га спроведу у дело.

  ...............
  ........................


  3. Позовите председника синдиката и нека они часно изнесу своје мишљење о свему. Ако вас буду ескивирали значи да су купљени.


  4. Позовите председника Надзорног одбор а проф. Милана Божића и питајте га да ли је као представник Владе упознат са планом реорганизације и ако јесте ко га је одобрио.


  5. Позовите министра Телекомуникација Расима Љајића и министра привреде Горана Кнежевића и питајте, да ли нешто знају о томе. Према нашим сазнањима чак ни они нису обавештени, јер је овде реч о породичном бизнису који се реализује у строгој тајности.


  6. Проверите сваки од наших навода, да ли је криминалац из Лепосавића, Зоран Милојевић Зеља председник Скупштине МТС Косово и да ли је Јана Љубичић нови директор продаје?

  Мислимо да ћете серијом текстова који ће настати као резултат овог писма, али и вашим истраживачким новинарством, најјаче до сада уздрмати Хвалисавца, јер ћете пољуљати комплетну његову економску логику. Ми ћемо остати са великом захвалношћу сто сте помогли да се компанија спаси и радовати се вашој одлуци да опстајете у овом лудилу које нас је захватило.  Извор: koreni.rs
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  13.09.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere in US...
  Poruke
  3.418
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Skinuli mi 150 din sa kartice

 3. #3
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  35.305
  Reputaciona moć
  559

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Какав ти је то избор корени.рс?

 4. #4
  Iskusan Sugaenzi (avatar)
  Učlanjen
  24.07.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ni na nebu ni na zemlji (cardak)
  Poruke
  6.415
  Reputaciona moć
  121

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Bagru otpadniocku moramo pod hitno uza zid ovo je pitanje ili mi ili oni

 5. #5
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  35.305
  Reputaciona moć
  559

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio MarvelousBoy Pogledaj poruku
  Skinuli mi 150 din sa kartice
  Ја узео у ВИП за 999 динара (то је исто као и хиљаду динара) НЕОГРАНИЧЕНО КА СВИМ МРЕЖАМА + 2 гига интернета (а немам где да потрошим толико нета за месец дана).

  - - - - - - - - - -

  Без уређаја.

 6. #6
  Iskusan јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.480
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Мора се некако плати 1,5 милијарди евра годишње само камате на кредите које је овај режим бецомучно узимао.
  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 7. #7
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  105.992
  Reputaciona moć
  2253

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Какав ти је то избор корени.рс?
  Нису само КОРЕНИ ---- али оставио сам и њих због таквих као што си ти ............ кликни на наслов теме па ћеш видети...........
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 8. #8
  Iskusan Amuletum (avatar)
  Učlanjen
  28.09.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд
  Poruke
  5.557
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Спрема се велика пљачка српског народа ако Телеком не приватизују док још нешто вреди и некако послује.

 9. #9
  Domaćin pesho (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ispred dragstora
  Poruke
  3.224
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!


  sta je ono cim se meris

 10. #10
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.317
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Šta se, bre, sprema ?
  Ona je decenijama u toku !
  Takav kontinuitet i intenzitet podrio bi Ameriku !
  Ali, Srbija odoleva i pored svega....
  Feniks !

 11. #11
  Domaćin pesho (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ispred dragstora
  Poruke
  3.224
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Ја узео у ВИП за 999 динара (то је исто као и хиљаду динара) НЕОГРАНИЧЕНО КА СВИМ МРЕЖАМА + 2 гига интернета (а немам где да потрошим толико нета за месец дана).

  - - - - - - - - - -

  Без уређаја.
  da al ti nisu rekli da vazi dokle vazi a ne dokle bi ti hteo da vazi
  sta je ono cim se meris

 12. #12
  Saliva nije na forumu
  komšinica kaže da patim od autošovinizma, šta je to i kako se leči
  Domaćin Saliva (avatar)
  Učlanjen
  27.02.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.641
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Ја узео у ВИП за 999 динара (то је исто као и хиљаду динара) НЕОГРАНИЧЕНО КА СВИМ МРЕЖАМА + 2 гига интернета (а немам где да потрошим толико нета за месец дана).

  - - - - - - - - - -

  Без уређаја.
  ja imam flat rate, neograniceni internet. doduse meni je laptop na telefonu umrezen. dnevno ide oko 10GB.
  Hans, get ze flammenwerfer für die Soros-Mitarbeiterliste ds, cro, ldp, AV

 13. #13
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  47.387
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1261

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Radnici Telekoma mogli su bilo kad do sad da blokiraju državu jednim laganim štrajkom pa to nikad nisu uradili.
  Biće da se ovde tvrdi pazar oko otpremnina budući da su u toj firmi ipak pretežno zapošljavani razni pripadnici kaste podobnih u svim režimima koji su se izmenjali do sad.
  zzz

 14. #14
  Iskusan јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.480
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio buudala Pogledaj poruku
  Radnici Telekoma mogli su bilo kad do sad da blokiraju državu jednim laganim štrajkom pa to nikad nisu uradili.
  Biće da se ovde tvrdi pazar oko otpremnina budući da su u toj firmi ipak pretežno zapošljavani razni pripadnici kaste podobnih u svim režimima koji su se izmenjali do sad.
  И имају небеске плате у поређењу са републичким просеком.
  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 15. #15
  Buduća legenda Rasejani Prorok (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  korak do bogatstva
  Poruke
  29.334
  Tekstova u blogu
  54
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Tabloid nije validan izvor

  Sve živo razjebaše

  Pljačkaju nas sa fontanama i kaldrmama
  a upropaštavaju sa Telekomom i Aerodromom Beograd...
  Galeniku prodali, Torlak uništavaju sa nekom stranačkom dudlarom-šicerkom...

  misliš da prosečni lasač SNS-a zna u čemu je razlika izmedju Srbija-eirvejz i Aerodroma?
  I gde su radnici?

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio buudala Pogledaj poruku
  Radnici Telekoma mogli su bilo kad do sad da blokiraju državu jednim laganim štrajkom pa to nikad nisu uradili.
  Biće da se ovde tvrdi pazar oko otpremnina budući da su u toj firmi ipak pretežno zapošljavani razni pripadnici kaste podobnih u svim režimima koji su se izmenjali do sad.
  Pa blokirale su kolege iz drugog sektora - traže 13-tu platu a ona otišla u TV PINK
  A ovima važnija 13-ta plata od prodaje sledeće godine
  I ♥ Ceca

 16. #16
  Elita Umri_muski (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto gde otkrivate zaboravljene vestine
  Poruke
  18.162
  Reputaciona moć
  269

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Kod mene pada mrak, a kod vas?
  Nema veze sa temom, ali tako je to....uvek nesto sto nema veze sa sustinom price...

 17. #17
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  47.387
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1261

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio Amuletum Pogledaj poruku
  Спрема се велика пљачка српског народа ако Телеком не приватизују док још нешто вреди и некако послује.
  Telekom je privatizovan od svog osnivanja.
  To što je većinski vlasnik država i što ga tretira ko Alajbegovu slamu, je pitanje za nadležne službe.
  zzz

 18. #18
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  105.992
  Reputaciona moć
  2253

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio Umri_muski Pogledaj poruku
  Kod mene pada mrak, a kod vas?
  Nema veze sa temom, ali tako je to....uvek nesto sto nema veze sa sustinom price...
  да ПАДА МРАК - и БАШ ИМА ВЕЗЕ СА ТЕМОМ !!!
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 19. #19
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  47.387
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1261

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Citat Original postavio јанпи Pogledaj poruku
  И имају небеске плате у поређењу са републичким просеком.
  Nemaju.

  Sem toga i da imaju, jača mi pa lovuština republički prosek.

  Ovde se radi o tome da je neko počeo da peva o nečemu očemu je do sad ćutao.
  zzz

 20. #20
  Buduća legenda Rasejani Prorok (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  korak do bogatstva
  Poruke
  29.334
  Tekstova u blogu
  54
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  možda propevao neki pred penzijom pa mu sitno do Kosova?

  ko američki generali, prepodobre se u penziji... poštenje im tad najvažnije...

  - - - - - - - - - -

  Za par godina (nebitno koja je stranka u pitanju) skidamo natpise sa graničnih prelaza na kojima piše "Србија"
  Koji će natpis na tom mestu da stavimo odlučiće tenderska komisija sa pristiglim ponudama.
  I ♥ Ceca

 21. #21
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.519
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6198

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  motke govnjive
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 22. #22
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  23.02.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  284
  Reputaciona moć
  21

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Само нека кажуи колико им је корисника отишло из фиксне телефоније и мобилне телефоније.
  Пола Београда су у фискној изгубили због небулозних цена, они чак напалћују и индентификацију позива у 21 веку. Немају ни један беспалтан минут ка иностранству. Којом логиком мисле да привуку кориснике или бар да их задрже. Тамо где се појави конкуренција они остају без корисника.
  У задњих неколико месеци колико им је корисника, побегло и отишло код конкуренције. Сад нуде 100ГБ интернета, у тренутку кад скори сви код куће имају интенет и где год да седнеш можеш преко вајфаја да се конектујеш.

  Намерно срозавају Телеком да би га продали за три евра све са инфраструктуром и очишен од радника, сутра ће радити тамо робови.

 23. #23
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.524
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1306

  Talking Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Zamislite da "stane Telekom" ?
  Fiskalne kase , poslovna komunikacija , Privreda ili ono sto je od nje preostalo , razni energetski sistemi ...!
  Pa i sam Net ...!!!  A serpe , lonci i poklopci se potrosili od onomad , a ni Dzo se ne oseca najbolje ...
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 24. #24
  Buduća legenda buudala (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  47.387
  Tekstova u blogu
  29
  Reputaciona moć
  1261

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  Sve što oni sad tako naprasno "otkrivaju" se znalo i do juče.

  Pitanje je šta se to desio juče što je nateralo ove dilbere da pišu pisma novinarima.
  zzz

 25. #25
  Elita pivosok (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Osmanlı İmparatorluğu
  Poruke
  17.219
  Reputaciona moć
  339

  Podrazumevano Re: РАДНИЦИ ТЕЛЕКОМА ОТКРИВАЈУ: Спрема се великa пљачка Србије!!!

  pa braco penzije idu gore plate idu gore. ne donosi to deda mraz. narod lose zivi pa red je da se povecaju plate. a plate cemo povecati prodajuci telekom, eps, srbija sume. srbija gas itd
  "There are three signs of senility. The first sign is that a man forgets his theorems. The second sign is that he forgets to zip up. The third sign is that he forgets to zip down. "

Slične teme

 1. Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 04.08.2013., 11:06
 2. Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 14.10.2010., 20:34
 3. Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 07.06.2009., 13:56
 4. Odgovora: 79
  Poslednja poruka: 10.04.2009., 22:32
 5. Пљачка Скупштине Србије!
  Autor Djuka_SNS u forumu Politika
  Odgovora: 44
  Poslednja poruka: 19.02.2009., 14:49

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •