HRVATSKA NA NOGAMA - STIGLI SRBI!

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.233
Zadar je na nogama, dolazi Crvena zvezda

Očekuje se velika posjeta.

U prodaji su ulaznice za utakmicu 9. kola ABA lige između Zadra i Crvene zvezde, javljaju iz KK Zadra. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni ŠC Višnjik svaki dan (osim nedjelje) od 10 do 16:30.

- Zbog očekivane velike posjete, na dan utakmice bit će otvorena sva četiri ulaza u dvoranu, a navijače pozivamo da dođu barem sat vremena prije početka utakmice, kako bi se spriječile gužve. Isto tako, važno je napomenuti da od ove utakmice vrijede isključivo ulaznice izdane na blagajni Višnjika, koje imaju barkod.

Utakmica Zadar Crvena zvezda igra se u ponedjeljak od 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Istovremeno na blagajni se prodaju i ulaznice za slavljeničku utakmicu povodom 80. rođendana Giuseppea Pina Giergia u kojoj se 22. studenoga u Jazinama sastaju veterani Zadra i Olimpije (koju će predvoditi Ivo Daneu). Ova utakmica se igra u dvorani Jazine.

- - - - - - - - - -

izvor vijesti
https://basketball.hr/vijesti/zadar-je-na-nogama-dolazi-crvena-zvezda/3002

Srpski sa mnogo J se zove HRVATSKI :tajna:
 
Sad baš gledam utakmicu, ali sam našao link sa hrvatskim komentatorom. Mogu reći da je ono jedan od retkih normalnih ljudi u Hrvatskoj, pošto je ranije u sličnim prilikama (kada igraju Zadar i CZ) znao da napljuje navijače kada skandiraju ustaške slogane. I ovoga puta je bilo tako, debilana peva "ubij Srbina", a komentator popizdeo, kaže da bi najradije sada polomio svoj mikrofon zbog primitivizma navijača i sve to začinio rečenicom "2017. je godina, ovo je hrišćanska i katolička Hrvatska". Njegov kolega komentator na to dobacuje "aha, morgen", a ja padoh sa stolice od smeha :hahaha: Lepo je znati da i u onom zlu od naroda postoji poneki pameran i dobar čovek...
 

Back
Top