Шта све Вучић не зна и/или не жели да види
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Tema: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

 1. #1
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Lightbulb Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  У разговору на ТВ Пинк 30. октобра 2017.године г. Вучић је демонстрирао веома низак ниво разумевања политичких односа, а нарочито међународних односа.

  Његова мисао се заснива на нетачним увидима, а његови закључци су просто плитки. Вучић опише неко по нас негативно постојеће стање и прогласи да је оно вечно. Или одлуку Међународног суда правде у погледу декларације о независности тзв. Косова прикаже сасвим неистинито у корист сецесиониста и онда као велику државничку дилему постави ствари овако: пошто је све већ немогуће у погледу Косова шта нам ваља чинити.
  У овом тексту говорим о стварности коју Вучић не види:

  1. Промене у политичкој сфери САД које воде ка одустајању Америке од интервенционистичке политике у међународним односима,

  2. Јачање - економско и војно - Кине, Индије и Русије, као најважнијих држава које нису признале сецесију и утицај те чињенице на Србију,

  3. Промене унутар ЕУ и промене у појединим државама чланицама ЕУ које све до једне иду у правцу одустајања, или од признања сецесије, или од политике која је била ослонац агресији 19 чланица НАТО-а на нашу земљу,

  4. Домашаје одлуке Међународног суда правде.

  Унапред се извињавам што ће текст бити дужи, али шта ћу кад неко ко је Председник Србије толико не зна. Важно је макар највеће заблуде разјаснити.

  Ime: Vucic-pink2a.jpg
Pregleda: 184
Veličina: 28,1 KB

  1. Америка

  Из нашег угла посматрано, трајног решења питања Косова и Метохије, нема значаја да ли ће Трамп успети да пружи неки отпор дубокој држави у САД или неће. Он је на власт дошао обећавајући, између осталог, да ће одустати од интервенционизма у спољној политици и да ће се вратити концепту националне државе „Америка прво“.

  То што он одустаје од својих предизборних обећања, никако не значи да су грађани Америке од тога одустали.

  Тренутно су у поодмаклој фази два процеса. Стив Бенон, главни идеолог политике која је Трампа довела на власт, је напустио Белу кућу. Зато да би могао да се посвети окупљању и артикулисању оних снага у Америци које нису и неће одустати од политике која је победила на претходним изборима. То практично значи да ће Бенон за предстојеће изборе у новембру 2018.године, када се бира цео Конгрес и трећина Сената, припремити кандидате независно од воље Републиканске партије. А то даље значи да ће Републиканска партија имати избор: или да договоре кандидате са Беноном, у ком случају дубока држава губи битан ослонац, или ризиковати да на сваком месту поред њиховог кандидата буде кандидат Бенона, са добрим изгледима - или да их потуче, или да се гласови Републиканаца распу и да победи кандидат Демократа.

  Бенон се за овакав потез определио због тога што се показало да и у Сенату и у Конгресу седе политичари који не слушају грађане него дубоку државу. Без кадровских промена, ни стварне промене у политици Америке нису могуће.

  На другом крају политичког спектра је Берни Сандерс. По свим истраживањима тренутно далеко најпопуларнији политичар у Америци. Он је још много даље и убедљивије отишао од Бенона. Направио је организацију „Наша револуција“ која интензивно ради на припремању њихових кадрова и логистике за изборе 2018.године, са изузетно великим шансама да, или преузму руководство у Демократској партији, или да истакну своје кандидате и потуку Демократе у већини изборних јединица.

  Америка увелико иде путем преокретања Републиканске и Демократске партије ка жељи и вољи грађана Америке, или ка формирању четири равноправне партије. Поред две већ постојеће и групација око медија Брајбарт који је одлучујуће допринео победи Трампа са Беноном на челу и Наше револуције са Сандерсом на челу.

  Када саберемо оне које подржавају Бенона и Сандерса, а обојица су изразито против интервенционизма у спољној политици Америке, без обзира на њихове међусобне разлике по другим питањима, онда видимо да је то око 70% бирачког тела које излази на изборе. У целом бирачком телу је то и више, пошто је невероватно да се неко диви политици дубоке државе, а да не гласа.

  За нас у Србији је сасвим свеједно који ће се сценарио у Америци догодити, пошто у свим варијантама спремност Америке да интервенише изван својих граница, или битно опада, или нестаје. За нас је важно да разумемо да су те промене већ у току и да ће се њихови опипљиви резултати показати, или у наредне три године, или у наредних седам година, а за десет сасвим сигурно.

  За десет година, САД неће бити спремне да ратују ни за Берлин (фигуративно речено, пошто нико ни не мисли да угрози Берлин), а не за неку Приштину које се више нико неће ни сећати.

  Оно што забрињава је чињеница да Вучић све ове процесе који су више него видљиви, који су већ у развојној фази, уопште не уочава. Он о садашњем стању говори као да је оно вечно, а о надолазећим променама у САД, које су неминовне, не говори уопште.

  2. Кина, Индија, Русија

  Намерно сам одредио овакав редослед, због тога што се у нашој јавности претежно Русија приказује као могући ослонац Србије. А то није тачно. Све ове важне, моћне и велике државе, нису и неће признати сецесију.

  Када погледамо развој Кине и Индије и упоредимо га са развојем Америке, долазимо до закључка да ће у наредних 10 година економска снага Кине и Индије у збиру бити за четвртину већа од обима економије Америке (ако поредимо номинално - то значи најповољније по Америку). Ако поредимо по реалној куповној моћи, онда ће те две економије бити дупло веће од америчке. Ако томе додамо и Русију, онда је то 2,3 пута више.

  Поређења ради, 1999.године америчка привреда је била три пута већа од збира економија Кине, Индије и Русије. Три пута већа, а колико сутра ће бити више него два пута мања.

  Да ли ико сумња, да се оваква промена на економском плану неће одразати на промену у међународном политичком утицају? Већ за само 10 година, да се ништа друго не промени, сви који нису признали сецесију ће бити још много важнији у међународним односима него данас. А они који су признали ће бити слабији.

  Русија је већ данас војно јача од Америке. Конзервативно мерено - једнаке снаге као Америка. Ако војну моћ Кине и Русије посматрамо као једно, а према усаглашеној спољној политици Кине и Русије то је сасвим легитимно, онда су они већ данас битно војно јачи од САД. За десет година, обзиром да и Индија и Кина и Русија снажно подижу улагања у војску и веома блиско сарађују, што за резултат има велико убрзање у модернизацији ових армија, тај блок ће бити далеко војно надмоћији од Америке.

  Поређења ради, 1999.године војска САД је била јача од збира капацитета модерних борбених средстава Русије, Кине и Индије.

  Дакле, на међународном плану најдаље за десет година, а процес је такође увелико у току и више него видљив, наши стратешки савезници ће бити доминантни у свету, а стратешких противника или нећемо имати (процеси унутар САД) или ће бити много мање заинтересовани за Приштину, а свакако ће бити неупоредиво мање утицајни у међународним односима него што је то данас.

  Ништа од овога Вучић не види. А извесно га никада нико није чуо да о овим чињеницама говори.

  3. Промене у Европи

  Најлакше је у објашњавању кренути од Шпаније. Она је 1999.године учествовала у агресији на нашу земљу. Већ 2008. није признала сецесију. А да ли ико може да замисли да Шпанија поново учествује у некој војног кампањи против нас? То је наравно већ 2017.године сасвим немогуће.


  Аустрија се приближава тренутку када ће на власти бити оне снаге које су се одувек противиле сецесији КиМ. Уопште није немогуће замислити већ за 4 или 6 година да Аустрија повуче признање тзв. Косова.

  Исто важи за Француску. Али чак и да не повуче признање, политичка клима у Француској је таква да је сасвим искључено да би Француска за 5 или 10 година била спремна да интервенише на страни Приштине. Исто важи и за Италију, Холандију, па чак и за Немачку.

  Сама ЕУ највероватније неће постојати за 10 година, али ће односи у њој и ако опстане бити такви да ЕУ више није фактор у међународној политици.

  Укратко, цео концепт који је омогућио напад на нас 1999.године и условио незаконита признања сецесије 2008.године, се на наше очи распада. И тај је процес неповратан. И управо супротно, тренутно стање о коме Вучић говори је у својој силазној путањи и иде ка своме крају. Процеси су на свим пољима незаустављиви.

  Отуда је данас у Србији једино рационална расправа о томе шта треба радити у сусрет процесима који ће оснажити пуни суверенитет Србије, у овој години, у наредних 5 година итд.. Ако уважавамо реалност, онда уопште није тема одрицање од територијалног интегритета земље, нити било какво попуштање сецесионистичким захтевима. Вучићев интелект не добацује до ових релативно једноставних рационалних закључака и то је оно што брине.

  ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 04.11.2017. u 00:32
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим. 2. #2
  Moderator Stevcina zabica (avatar)
  Učlanjen
  24.06.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  <3
  Poruke
  71.514
  Reputaciona moć
  2805

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  lepo
  Mi zivimo njuz.net

 3. #3
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

  4. Одлука Међународног суда правде

  Истом приликом Вучић је директно неистинито приказао међународни домашај одлуке Међународног суда правде у погледу КиМ. Као да је том одлуком утврђено да је тзв.Косово имало право на сецесију, користећи право на самоопредељење.

  Ime: brisel-taci-i-vucic-u-prisustvu-federike-mogerini-dogovorili-implementaciju-sporazuma-o-pravosud.jpg
Pregleda: 172
Veličina: 32,9 KB

  Суд је изричито навео да:

  • није одлучивао о праву КиМ на самоопредељење које би се остварило сецесијом, пошто му такво питање није ни постављено,
  • није Скупштина КиМ као привремени орган управе у складу са резолуцијом уопште донела било какву декларацију о независности, па да стога није ни повређена резолуција 1244 СБ УН,
  • су декларацију донели грађани који су у тексту декларације сами себе означили као представнике албанског народа на Косову,
  • сходно томе није супротно међународном праву да нека група људи донесе неку декларацију о било чему, као своје право на изражавање мишљења, па ни декларацију о независности Косова.

  Колико је Вучићев став о неким трајним негативним последицама ове одлуке нетачан, види се посредно из даљих напора запада који је признао сецесију да правно уобличи тзв. независност: Бриселски споразуми, промена Устава Србије, укидање Резолуције 1244 СБ УН. Да је суд све то већ пресудио, ништа им од свега побројаног не би било потребно.

  Могуће је да нисам побројао ни све најважније теме у којима Вучић нема спосбности да их разуме, али се негде ипак мора ставити тачка. Наравно, сасвим је могуће да Вучић све то ради намерно, али у политици то није нека велика разлика. Објашњење је у том случају сасвим другачије. У првом случају је игнорант, а у другом морални патуљак. Али су ставови које износи у оба случаја дубоко погрешни.

  ▻Извор: http://www.nspm.rs/politicki-zivot/sta-sve-vucic-ne-zna-i/ili-ne-zeli-da-vidi.html.

  Ово није вест, већ анализа, и то прилично солидна. Стога, сасвим је небитно да ли је извор у АПР-у.
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 04.11.2017. u 00:32
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 4. #4
  Saliva nije na forumu
  komšinica kaže da patim od autošovinizma, šta je to i kako se leči
  Domaćin Saliva (avatar)
  Učlanjen
  27.02.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.641
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  gubitak veze sa realnoscu je u principu odlicna vest.
  tako je i milosevic ziveo u bajci.

  sto vise poleti, to ce brze da padne. a sa njim i ceo SNS
  Hans, get ze flammenwerfer für die Soros-Mitarbeiterliste ds, cro, ldp, AV

 5. #5
  Moderator Stevcina zabica (avatar)
  Učlanjen
  24.06.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  <3
  Poruke
  71.514
  Reputaciona moć
  2805

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio Saliva Pogledaj poruku
  gubitak veze sa realnoscu je u principu odlicna vest.
  tako je i milosevic ziveo u bajci.

  sto vise poleti, to ce brze da padne. a sa njim i ceo SNS
  ...
  Mi zivimo njuz.net

 6. #6
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio Saliva Pogledaj poruku
  gubitak veze sa realnoscu je u principu odlicna vest.
  tako je i milosevic ziveo u bajci.
  sto vise poleti, to ce brze da padne. a sa njim i ceo SNS
  Нажалост, проблем је у томе што он не мирује, већ испуњава налоге.

  Повлачи потезе чије последице нећемо лако моћи да отклонимо ни након његовог одласка.

  Зато нам није потребно само да оде, већ и да оде што пре.
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 04.11.2017. u 02:00
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 7. #7
  Poznat црна брада (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.652
  Reputaciona moć
  302

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić pitao je danas predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li njen brat ima veze sa firmom koja je otkupila dug Goše od 400.000 evra.
  On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da ima „konkretne sumnje“ da brat premijerke stoji iza firme u Zemunu, koja je pre samo mesec dana osnovana i koja je uspela za tih mesec dana da otkupi dug od 400.000 evra od firme sa Kipra koja je novi vlasnik Goše.
  On je rekao da je Privredni sud u Požarevcu već zakazao i ročiste za 16. novembar kako bi verovatno potvrdio tu odluku.
  „Uspeli su za mesec dana i da otkupe dug i zakažu ročište, pa jasno je da iza te firme neko ko je u dosluhu sa Srpskom naprednom strankom“, rekao je Milojičić.
  Po njegovim rečima, u „sve sumnjive poslove i malverzacije je uključen ili kum Aleksandra Vučića ili brat Ane Brnabić“.
  „Ovo je rodjačka država u režiji SNS i mi se protiv toga moramo izboriti“, dodao je Milojičić.
  On je kazao da je Goša primer kako se vlast ophodi prema svim radnicima u zemlji i podsetio da radnici te firme tri godine nemaju platu ni zdravstvene knjižice.
  Milojičić je rekao da u Srbiji štrajkuju nastavnici, vojnici, policajci i radnici Goše, te pozvao sve obespravljene radnike da se pridruže štrajku kako bi se „na demokratski način izborili protiv maltretiranja SNS“.

 8. #8
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.317
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Vidi taj sve !
  A, i šta mu promakne čauši mu kažu.
  Samo, lukav je on,
  selektivno se izjašnjava....

 9. #9
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  33.739
  Reputaciona moć
  1291

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio црна брада Pogledaj poruku
  Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić pitao je danas predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li njen brat ima veze sa firmom koja je otkupila dug Goše od 400.000 evra.
  On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da ima „konkretne sumnje“ da brat premijerke stoji iza firme u Zemunu, koja je pre samo mesec dana osnovana i koja je uspela za tih mesec dana da otkupi dug od 400.000 evra od firme sa Kipra koja je novi vlasnik Goše.
  On je rekao da je Privredni sud u Požarevcu već zakazao i ročiste za 16. novembar kako bi verovatno potvrdio tu odluku.
  „Uspeli su za mesec dana i da otkupe dug i zakažu ročište, pa jasno je da iza te firme neko ko je u dosluhu sa Srpskom naprednom strankom“, rekao je Milojičić.
  Po njegovim rečima, u „sve sumnjive poslove i malverzacije je uključen ili kum Aleksandra Vučića ili brat Ane Brnabić“.
  „Ovo je rodjačka država u režiji SNS i mi se protiv toga moramo izboriti“, dodao je Milojičić.
  On je kazao da je Goša primer kako se vlast ophodi prema svim radnicima u zemlji i podsetio da radnici te firme tri godine nemaju platu ni zdravstvene knjižice.
  Milojičić je rekao da u Srbiji štrajkuju nastavnici, vojnici, policajci i radnici Goše, te pozvao sve obespravljene radnike da se pridruže štrajku kako bi se „na demokratski način izborili protiv maltretiranja SNS“.

  "I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje..."

 10. #10
  Buduća legenda kojeimedadam (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СТВАРНИ ЖИВОТ
  Poruke
  25.952
  Reputaciona moć
  8640

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Могуће је да нисам побројао ни све најважније теме у којима Вучић нема спосбности да их разуме, али се негде ипак мора ставити тачка. Наравно, сасвим је могуће да Вучић све то ради намерно, али у политици то није нека велика разлика. Објашњење је у том случају сасвим другачије. У првом случају је игнорант, а у другом морални патуљак. Али су ставови које износи у оба случаја дубоко погрешни.
  ЧАК И ДА НЕ РАДИ НАМЕРНО У ШТА СУМЊАМ ...ТОЛИКО ДУБОКО ЈЕ ЗАГАЗИО У ИЗДАЈУ ДА МУ НЕМА ПОВРАТКА, А НИ ИЗБОРА

  ШТА ГОД ДА ОДЛУЧИ - НАЈЕБО ЈЕ ... ( то је блажа формулација )
  СРБИЈА МИ ЈЕ СВЕ - А ЗА СВЕ ОСТАЛО - НИШТА МИ НЕ ТРЕБА БЕЗ СРБИЈЕ

 11. #11
  Moderator Straks92 (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  16.327
  Reputaciona moć
  260

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Ajde Kina i Rusija ali Indija.

  Trebamo njihove železnice svakako.

  Ekonomije im rastu toliko a Srba ima koliko na primer u tim istočnim divovima?

  Jedva čekam da Srbende pohrle u Indiju da čiste klozet ko u Njemačkoj i Čemerici bajo moj.
  Poslednji put ažurirao/la Straks92 : 04.11.2017. u 03:10

 12. #12
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  То што је Индија у многим сферама доста неразвијена, а индијско друштво у великој мери сиромашно, не мења чињеницу да је Индија моћна регионална сила у успону. Индија никада неће моћи да парира Кини, из низа разлога, али јасно је да је на пути да постане једна од водећих сила у свету, што по многим мерилима већ и јесте.

  Срба је највише у земљама које су нам понајвише радиле о глави. Следећи твоју изузетно лошу логику, савезнике треба да тражимо управо међу земљама у којима је мало Срба.

  Разуме се, то нема везе с везом.
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 04.11.2017. u 03:29
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 13. #13
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.587
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6201

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  ne zeli da zna da mu brat ne prijavljuje radnike i radi na crno
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 14. #14
  Buduća legenda Alter_Ego_ (avatar)
  Učlanjen
  02.12.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  35.320
  Reputaciona moć
  559

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Dok su Indija i Banglades na nasoj strani, za Srbiju nema zime!

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  19.09.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  iza ogledala
  Poruke
  26.471
  Tekstova u blogu
  24
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Kad se skeptićka jama prepuni i počne da preliva...

 16. #16
  Primećen član cocta (avatar)
  Učlanjen
  15.10.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  725
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio Dragoljub69 Pogledaj poruku
  Kad se skeptićka jama prepuni i počne da preliva...
  Zanimljivo je što preliva već duže vreme, a niko ne reaguje, osim malo pisanije na internetu.

 17. #17
  Ističe se Дундурије (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.225
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Poslednji put ažurirao/la Дундурије : 04.11.2017. u 10:12
  свака употреба латинице за српски језик је антисрпски чин

 18. #18
  Elita Nosferatu___2 (avatar)
  Učlanjen
  18.11.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  In den freien Hansestädten
  Poruke
  17.212
  Reputaciona moć
  370

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Je li opet citirao neki tekst Slobodana Antonića?

 19. #19
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio Alter_Ego_ Pogledaj poruku
  Dok su Indija i Banglades na nasoj strani, za Srbiju nema zime!
  Колега, дај не глумимо будале кад то нисмо. Поента је да Кина, Индија и Русија никада неће признати независност нарко-терористичке творевине ако то не учинии сама Србија. Подршка било које земље нам је добродошла, тим пре ако је реч о земљама ранга помуенутњ три.
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 20. #20
  Moderator Straks92 (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  16.327
  Reputaciona moć
  260

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Dok ne uspostavimo trgovinsku razmenu sa Indijom nema nam spasa.

  Dakle prvo moramo izbiti na more a onda napraviti mornaricu, doći do Kalkute i oformiti Srbsku kompaniju tamo.

 21. #21
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  106.044
  Reputaciona moć
  2256

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Он дефинитивно никакве везе са животом људи у Србији нема - а ако има везе и ако зна како људи живе и раде, онда је веома морбидна особа.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 22. #22
  Veoma poznat igi192 (avatar)
  Učlanjen
  04.05.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  skandinavija
  Poruke
  10.681
  Reputaciona moć
  153

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види


 23. #23
  Ističe se TTokarev (avatar)
  Učlanjen
  01.02.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.771
  Reputaciona moć
  95

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Citat Original postavio kojeimedadam Pogledaj poruku
  ЧАК И ДА НЕ РАДИ НАМЕРНО У ШТА СУМЊАМ ...ТОЛИКО ДУБОКО ЈЕ ЗАГАЗИО У ИЗДАЈУ ДА МУ НЕМА ПОВРАТКА, А НИ ИЗБОРА

  ШТА ГОД ДА ОДЛУЧИ - НАЈЕБО ЈЕ ... ( то је блажа формулација )
  To i ja stalno trubim. Vucic je vec pokojni! Pitanje je samo dana...
  Ako ne utera Kosovo u UN, skinuce ga; ako prizna Kosovo skinuce ga opet.
  Kod Anglosaksonaca to ide tako, i nikako drugacije. U tome su oni zaista pravedni.
  Poslednji put ažurirao/la TTokarev : 04.11.2017. u 21:32
  С Кобой было тяжело, без Кобы еще тяжелее...

 24. #24
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.638
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 25. #25
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.638
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Шта све Вучић не зна и/или не жели да види

  Ime: _qFwOPXnurk.jpg
Pregleda: 32
Veličina: 36,1 KB
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

Slične teme

 1. Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 04.04.2012., 23:30
 2. Odgovora: 19
  Poslednja poruka: 19.12.2011., 22:22
 3. Шта све плаћамо!
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 29.12.2010., 11:16
 4. Шта све можеш у Шведској...
  Autor Сталкер u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 09.11.2009., 17:58
 5. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 27.07.2009., 21:34

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •