"Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Tema: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

 1. #1
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Exclamation "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)

  Амерички амбасадор у Београду критиковао је намеру Министарства одбране Србије да на Војној Академији као предавач наступи и пензионисани генерал Владимир Лазаревић.

  Амерички амбасадор каже како је у САД незамисливо да неко ко је осуђен за ратни злочин касније предаје на војној академији, па је амбасадор Кајл Скот споменуо како је Америка осудила поручника Вилијама Келија за злочин почињен у вијетнамском селу Ми Лај.

  Да ли амбасадор мисли како нико у Србији не познаје чињенице о томе шта се догодило у Ми Лају и касније, или амбасадор сматра да су у Србији сви оболели од амнезије, тек ствари стоје овако. У вијетнамско село Ми Лај 16. марта 1968. године ушла је чета „Чарли“ из састава 1. батаљона 20. пешадијског пука 11. бригаде 23. пешадијске дивизије армије САД. И поубијала што бомбама, што бајонетима више од 500 цивила, међу којима и жене и децу. Командир чете, поручник Вилијам Кели, наредио је тај масакр, па је чак и лично убијао цивиле.
  Генерали војске СРЈ Милован Бојовић, Владимир Лазаревић и Драгољуб Ојданић током НАТО агресије на СРЈ 1999.
  © AP Photo/ Str
  Хоће ли Америка спречити српске ратне генерале да уче кадете

  После акције у Ми Лају, чета „Чарли“ и поручник Кели добили су од више команде похвале за „сјајно обављен задатак“. И нико ни да зуцне о масакру цивила.

  Ветеран из вијетнамског рата Род Рајденоур сазнао је о догађају у Ми Лају од тројице припадника чете „Чарли“, који су се мало опустили и распричали по повратку у САД. Почео је да о својим сазнањима пише члановима Конгреса, службеницима Стејт департмента и људима у Пентагону. И ником ништа — опште ћутање и одбијање да се покрене истрага. Онда је у новембру 1969. године Род Рајденоур срео чувеног новинара Симора Херша и све му испричао. Херш је то објавио, и Пентагон је био присиљен да покрене истрагу о злочину у Ми Лају. Поручник Кели је оптужен, као и 14 официра из команде његове бригаде, управо по командној одговорности. На крају судског процеса поручник Кели је осуђен на доживотни затвор, а 14 преосталих официра ослобођено је сваке одговорности за злочин у Ми Лају. Председник САД, Ричард Никсон је поручника Келија помиловао, и казна је претворена у три године кућног притвора. Три године кућног притвора за 500 убијених цивила, жена и деце? Главни командант америчких снага у Вијетнаму, генерал Вилијам Вестморленд није позван на командну одговорност?

  Генерал Владимир Лазаревић је за сваки случај злочина на Косову одмах тражио процесирање одговорних лица, сви припадници Треће армије војске СР Југославије имали су код себе штампани примерак Женевских конвенција о поступању у рату. То је утврдило и тужилаштво Хашког трибунала, и то није спорно.

  Поредити генерала Лазаревића са поручником Келијем, који је лично убијао цивиле, сукоб је с истином. Нема нити једног наређења генерала Лазаревића да се чине ратни злочини, и то је утврдио чак и Хаг. Па ипак, он је осуђен за „удружени злочиначки подухват“. Зашто?

  Зато што је то тражила званична политика САД. Да би се тиме легализовао злочин НАТО-а према СРЈ и Србији 1999. И зато сада екселенција Кајл Скот говори то што говори…"...

  Sa:
  https://rs.sputniknews.com/komentari/201710231113165129-general-keli-lazarevic-lazanski/
  ...Sto skotovima odgovara ...!
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец" 2. #2
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  105.926
  Reputaciona moć
  2253

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."


  NA ZAPADU PROUČAVAJU KАKО SU ОD SRBА DОBILI PО… А оd Bеоgrаdа trаžе dа zаbrаni nаšim gеnеrаlimа dа tо znаnjе prеnоsе!

  1. novembra 2017.  Srpskа vојnа dоktrinа, spоsоbnоst i pоdvizi u оdbrаni zеmlје tоkоm bоmbаrdоvаnjа 1999. izučаvајu u cеlоm svеtu, pа čаk i u јеdinicаmа NАТО-а.

  Pitаm sе zаštо оndа nаšа vојskа, аkаdеmci i sаdаšnjе stаrеšinе nе bi dоbili sаznаnjа о tоmе i čuli tа iskustvа, kаžе gеnеrаl Lаzаrеvić.
  – Ја nisаm pоlitičаr, niti sаm nа bilо kојi nаčin uklјučеn u pоlitičkа dеšаvаnjа. Biо sаm vојnik, i оstао sаm sаmо vојnik kојi је brаniо svојu dоmоvinu i uvеk ću јој služiti.
  Pоslе izlаskа nа slоbоdu i pоvrаtkа u Srbiјu, prе skоrо dvе gоdinе, pоtpunо sаm pоsvеćеn svојој pоrоdici i sеbi i nе znаm zbоg čеgа bi bilо kоmе smеtаlо mоје pојаvlјivаnjе u јаvnоsti – ističе prоslаvlјеni gеnеrаl.
  Priznаli su gеnеrаli NАТО, а ја tо s nајvеćim pоnоsоm ističеm, dа prоtiv hеrојstvа pripаdnikа nаšе vојskе nа Kоsmеtu nisu mоgli ništа i dа su zbоg tоgа bоmbаrdоvаli civilnе cilјеvе.


  Nisu znаli štа ih је snаšlо


  Оvim rеčimа pоčео је rаzgоvоr zа Pоlitiku“ gеnеrаl u pеnziјi Vlаdimir Lаzаrеvić, nеkаdаšnji visоki vојni stаrеšinа u Vојsci Јugоslаviје i kоmаndаnt Prištinskоg kоrpusа i Тrеćе (Niškе) аrmiјskе оblаsti u pеriоdu аgrеsiје NАТО.
  – Мi smо, tо је fаkаt, u prоlеćе 1999. gоdinе prеdnоst nаd аgrеsоrоm оstvаrili nеsаlоmivim bоrbеnim mоrаlоm, visоkоm pаtriоtizmоm, vrhunskоm оspоsоblјеnоšću, еfikаsnim sistеmоm kоmаndоvаnjа i zа аgrеsоrа nеshvаtlјivоm tаktikоm аngаžоvаnjа snаgа.
  Priznаli su glаvnоkоmаnduјući gеnеrаli NАТО-а, а ја tо s nајvеćim pоnоsоm ističеm, dа prоtiv hеrојstvа pripаdnikа nаšе vојskе nа Kоsmеtu nisu mоgli ništа i dа su zbоg tоgа bоmbаrdоvаli civilnе cilјеvе…
  Меnе, nаstаvlја gеnеrаl, sаmо pоgаđа štо u Srbiјi јоš pоstоје, ја sаm im tо imе оdаvnо dао, „NАТО dоbоšаri“, kојi svе pоkušаvајu dа dеmаntuјu, kојimа nikаkо nе gоdi dа sе čuје istinа.
  – А, znаm vеоmа dоbrо dа timе štо pоkušаvајu dа nаs dеmаntuјu, оni u stvаri pеru svојu sаvеst – ističе оn.

  Hеrојi sе nе zаbоrаvlјајu


  Nеkаdаšnji kоmаndаnt Prištinskоg kоrpusа оbјаsniо је i štа sе dоgоdilо 7. оktоbrа u Nišu nа susrеtu bivših pripаdnikа i stаrеšinа Prištinskоg kоrpusа i Тrеćе аrmiје, štо је izаzvаlо brојnа rеаgоvаnjа u zеmlјi i inоstrаnstvu?
  Zа slоbоdu i budućnоst Srbiје živоt је dаlо 568 nаših sаbоrаcа, 568 Оbilićа iz sаstаvа Prištinskоg kоrpusа, kојi su sе zаuvеk prеsеlili nа nеbо, u vеčnоst i bеsmrtnоst.
  – Pоslе 7. оktоbrа uvidео sаm kоliki је vеliki оdјеk imао tај nаš skup. Pоgrеšnо је kvаlifikоvаti nаš оvоgоdišnji susrеt kао prvi tаkvе vrstе.
  То је аpsоlutnо nеtаčnо. Јоš 2000. gоdinе mi smо sе оrgаnizоvаli i svih nаrеdnih gоdinа rеdоvnо sе sаstајаli.
  Sаdа nеkо pоkušаvа dа iskоristi i zlоupоtrеbi tе nаšе susrеtе, kојi nisu ništа drugо nеgо оbični i srdаčni susrеti stаrih i dоbrih priјаtеlја, drugоvа i sаbоrаcа, nаs kојi smо brаnili Srbiјu, а mnоgi sе nа rаznе nаčinе i žrtvоvаli u оdbrаni dоmоvinе – kаžе оn.
  Zаr ćе nеkо, pitа Lаzаrеvić, dа nаm tо zаbrаni, dа nаm оduzmе trеnutkе sеćаnjа?
  – Јеstе, оvоg putа su iznеtе nеkе rеči i аrgumеntоvаnе činjеnicе о nеviđеnim zlоčinimа.

  Izrеčеnа је istinа о mоnstruоznim zlоčinimа prеmа srpskоm nаrоdu i Srbiјi, prеmа nаmа kојi smо sе bоrili. Kоmе smеtа istinа dа su tаdа, prе 18 gоdinа, mnоgi izgubili mnоgо?

  Мi ćеmо njimа uvеk оdаvаti svu pоčаst. Zа slоbоdu i budućnоst Srbiје živоt је dаlо 568 nаših sаbоrаcа, 568 Оbilićа iz sаstаvа Prištinskоg kоrpusа, kојi su sе zаuvеk prеsеlili nа nеbо, u vеčnоst i bеsmrtnоst.

  Оni su, zајеdnо sа svimа nаmа, оdbrаnili Srbiјu u аgrеsiјi i оstvаrili јеdinstvеn i dоtlе nеzаbеlеžеn hеrоizаm kојi dаnаs prеdstаvlја primеr cеlоm svеtu – nе оstаvlја dilеmu gеnеrаl kојi је „trn u оku NАТО i SАD“.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 3. #3
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Exclamation Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Nije "samo to u pitanju" , vec i saznanje , ali ono zakasnelo (!) , da su izgubili deset godina svoje svetske dominacije i to na Balkanu , a i to gde i sa kim - sa Srbijom i sa Srbima ...!

  A u medjuvremenu su "im se desili Kina i Putin" .

  Sve u svemu , kao da ima istine u onom "da je Balkan opasniji od Bermudskog trougla" , jer tamo nestaju avioni i brodovi , a na Balkanu - "imperije dobre" .
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 4. #4
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Zlocinci Taci i Haradinaj mogu da se setkaju po Briselu , a general Lazarevic ne sme ni da se pojavi u javnosti ili da prenese svoje iskustvo i znanje u odbrani Srbije od zlocinacke agresije NATO pakta ?
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 5. #5
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.539
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  672

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  штампани примерак Женевских конвенција о поступању у рату.

  to su svi u jna pod vukovarom imali , male kartonske, bele korice
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  03.05.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.853
  Reputaciona moć
  101

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Sta ambasadora boli kuraccc sta Srbi rade sa svojim generalom.

 7. #7
  Veoma poznat Mortimer (avatar)
  Učlanjen
  22.01.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.365
  Reputaciona moć
  257

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Za svaki zlocin na Kosmetu su isli po komandnoj odgovornosti do Milosevica!

  A cmaricki zlocini do Kelija!

  Cudna je pravda!

  NATO-guzi!
  Sta radi pirgavi isped akvarijuma!

  Radi da zavadi ribice

 8. #8
  Aktivan član Byja (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Dubai
  Poruke
  1.196
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Pogrešna je paralela između Kelija i Lazarevića. Pre svega, Keli je bio samo poručnik, a Lazarević general. Takođe, Keli je direktno učestvovao u "borbama", a Lazarević nije.

  Međutim, ja bih povukao paralelu između druge osobe - Džejmsa "Mad Dog" Metisa.

  Aktuelni "ministar odbrane" (Secretary of Defence) SAD je Džejms "Mad Dog" Metis. Tokom svoje bogate karijere u drugom zalivskom ratu čovek je direktno komandovao operacijama poput prve i druge bitke za Faludžu (stradalo oko 1000+ civila, veliki broj ubijen fosfornim bombama), kao i (prvog u nizu) bombardovanja svadbene ceremonije, kada je, po direktnoj naredbi Ludog Psa, ubijeno oko 42 civila u Iraku. Dakle to je general koji je vodio USMC (Marine Corps) u Iraku tokom agresije na tu zemlju. Tokom rata, Metis baš i nije bio zabrinut za živote svojih marinaca, gurao ih je napred, iako su bili slabije opremljeni od pešadije. Zbog toga je došao i u sukob sa podređenim oficirima, koji su ipak više brinuli o svojim ljudima, što je kulminiralo smenom pukovnika Dodija, komandanta prve divizije, u sred ratnih dešavanja. Ako je toliko brinuo o životima svojih ljudi, možete misliti koliko je brinuo o životima Iračana.
  U svakom slučaju, čovek koji je komotno mogao da odgovara po komandnoj liniji za ratne zločinE, jedino što živimo u svetu gde se Amerima ne može suditi. Taj čovek je sad na daleko važnijoj poziciji od predavača na Vojnoj akademiji.

 9. #9
  Buduća legenda
  Učlanjen
  14.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.154
  Reputaciona moć
  1765

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Jeste,general Lazarevic je osudjen jer je branio svoju zemlju od raznoraznih Kelija potpomognutih militantnom manjihom trolova i od istih tih osudjen i odlezao nepostojecu kaznu dok je Taci koji jos nije odgovarao za nedela sa poternice premijer.

  Da napomenem najvazniju stavku ovde-covek koji je odlezao svoju kaznu tj. osudjivan je da se smatrati kao da isto delo nikada nije ni pocinio,ako mu se ta osuda pak posle odsluzenja kazne pominje,namece ili sprecava ga u obavljanju bilo kakve delatnosti to automatski znaci da se covek ponovo kaznjava za delo koje je vec odlezao !
  supreme commander of the universe

 10. #10
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Poenta i jeste da se komandna odgovornost podigne i na nivo Predsednika drzave , kao Vrhovnog komandanta i to posebno u drzavama koje raspolazu ubojitom ratnom masinerijom koja je u stanju da izazove nesagledive posledice po civilno stanovnistvo , kako one opasne po zivot i zdravlje , tako i po njihovu imovinu , a posebno i "Protiv mira" .

  Ali i da se ne iskoriscava "Pravo jacega" i da se ne zloupotrebljava "Veto u UN" , pa bi imali prilike da vidimo mnogo sto sta i to pocev od Drezdena i zapaljivih bombi koje su sprzile skoro ceo grad , "posipanje Oranzom" u Vijetnamu , atomske bombe po Hirosimi i Nagasakiju , onih 500.000 pobijenih devojcica i decaka u Iraku , zlocinacko bombardovanje Srbije od strane NATO - a iz 1999 - te ...
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 11. #11
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.539
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  672

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  postavljac je i za gen,lazarevica i za ds i cro!?

  malo ste zbrckani, fiju,fiju

  ds golim boskovim grudima jurisa na americke bajonete i maju, upisacu se od smeha
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 12. #12
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  AMERICKI SKOTOVI POKVARENI
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  08.07.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  18.289
  Reputaciona moć
  393

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  AMERICKI SKOTOVI POKVARENI
  sta se uzbudujes? pa nece valjda ameri da nam odredjuju predavace na vojnoj akademiji. ko im j.ebe mater.
  .Ovu rezoluciju su predložile Francuska, Velika Britanija, SAD, Belgija, Maroko i Mađarska, a izglasana je uz podršku Rusije sa 13 naprama 0.

 14. #14
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 15. #15
  Ističe se
  Učlanjen
  01.03.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  prljavi vilidzer sa zemunskim kompleksom
  Poruke
  2.923
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Citat Original postavio bakonja Pogledaj poruku
  Nije "samo to u pitanju" , vec i saznanje , ali ono zakasnelo (!) , da su izgubili deset godina svoje svetske dominacije i to na Balkanu , a i to gde i sa kim - sa Srbijom i sa Srbima ...!

  A u medjuvremenu su "im se desili Kina i Putin" .

  Sve u svemu , kao da ima istine u onom "da je Balkan opasniji od Bermudskog trougla" , jer tamo nestaju avioni i brodovi , a na Balkanu - "imperije dobre" .
  na dugorocnijoj strategiji putin je dobar potez za ameriku

 16. #16
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  general Lazarevic - SRPSKI HEROJ!

  Da nam je samo vise takvih!

  Americkim SKOTOVIMA - ne treba nista ni govoriti

  JER SU SKOTOVI
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 17. #17
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Citat Original postavio aetherius obscuritas Pogledaj poruku
  na dugorocnijoj strategiji putin je dobar potez za ameriku
  Da im otkrije ko su i sta su ?
  Smatras da oni to neznaju ?

  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 18. #18
  Ističe se
  Učlanjen
  01.03.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  prljavi vilidzer sa zemunskim kompleksom
  Poruke
  2.923
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Da im otkrije ko su i sta su ?
  Smatras da oni to neznaju ?

  treba im jak putin da bi posle dosao neki slabi jelcin...


  ukratko

 19. #19
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Smatras na sistem rotacije "dobar - los" ili ono kockarsko na ruletu "crno - crveno" ...?
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 20. #20
  Buduća legenda Rasejani Prorok (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  korak do bogatstva
  Poruke
  29.334
  Tekstova u blogu
  54
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Došo Mita na temu da ponosno maršira po svojoj sobi...

  - - - - - - - - - -

  dobro pa ga nisu stvarno zvali...
  I ♥ Ceca

 21. #21
  Ističe se
  Učlanjen
  01.03.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  prljavi vilidzer sa zemunskim kompleksom
  Poruke
  2.923
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Citat Original postavio bakonja Pogledaj poruku
  Smatras na sistem rotacije "dobar - los" ili ono kockarsko na ruletu "crno - crveno" ...?
  komplikovanije je od toga ali no ajd, ako volis da mislis da je putin spasenje naroda ruskog i serbonskog, ko sam ja da ti kvarim?

 22. #22
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1292

  Podrazumevano Re: "Поручник Кели и генерал Лазаревић (видео)..."

  Jos je prerano smatrati "da je dobar ili los i da li je ili nije za spasenje " , al` da mi sacekamo i u medjuvremenu se "opravimo" koliko je to nama moguce ...
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

Slične teme

 1. Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 08.08.2005., 19:10
 2. "ZAUVJEK MOJA" PLAGIJAT "NO VOY A LLORAR"
  Autor toodles u forumu Muzika
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 10.03.2005., 22:41
 3. Šta je dobro i interesantno u seriji "seks i grad"
  Autor Tuzni_patak u forumu Muškarci
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 09.02.2005., 16:55

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •