OSTRVO BLUDA Seks, droga, alkohol u neograničenim količinama, cena smešna

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
113.126
Putnička agencija "Good Girls Company" u svoju ponudu je uključila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Na jednom mestu nalaze se prostituke, droga i alkohol.


Ostrvo%20bluda,%20all%  20inclusive_1000x0.jpg
Ostrvo bluda, all inclusive, Foto: Printscreen

Agencija obećava da će svi oni koji se 24. novembra sa njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu sa prostitutkama.


Ostrvo%20bluda_1000x0.jpg
Ostrvo bluda, Foto: Printscreen


"Good Girls Company" kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život "o kom su uvek sanjali" i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije, piše Mirror.

- Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - rekli su iz kompanije.

Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele "ovo čudesno" putovanje da provedu u varijanti seks, droga, alkohol kompanija je omogućila jahanje i golf.

Da ne bi sve ostalo na rečima, "Good Girls Company" je objavio i video najave za putovanje na kolumbijsko ostrvo bluda.

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke, nakon čega kreće zabava.

Cene aranžmana kreću se od 500, pa do 1.500 evra.




 
Hahaha hiljadu ipo evra. Dam im sipak hiljadu ipo evra! Ja da imam toliko para ja bi kupio polovnog novog golfa dvojku a mozda bi mi ostalo i da vratim kredit. Ne bih sigurno isao da se razvlacin sa raspalim kolumbijskim cigankama iz kojih viri cela azbuka venericnih bolesti. I sa smrcem njihov misomor i sljokam njihovu brlju. Boze sacuvaj pun li je svet budala!
 

Back
Top