Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој издаји
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 88

Tema: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој издаји

 1. #1
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Lightbulb Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој издаји

  Епископ Атанасије Јевтић: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој велеиздаји

  + + +

  Његовој Светости Архиепископу Пећком и Патријарху Српском

  Господину ИРИНЕЈУ Патријаршија, Пећ-Београд

  Ваша Светости, пишем Вам поводом Ваших учесталих изјава да „верујете да Пред­сед­ник Вучић“… итд., до најновије изјаве: да „Верујете да и Вучић верује о Косову као и Срп­ски народ“… итд. Не схватам како не видите да тиме само хотимице-нехотице подржавате велеиздајника Вучића у његовој ужурбаности да што пре потпуно изручи Космет злочинцу Тачију и зликовцу Харадинају.

  (Нажалост, Ви и Еп. Теодосије сте подржали Вучића пре не­колико година да насилно спроведе изборе на Северу Косова и смени Председнике 4 Срп­ске Општине на Северу – са 70.000 становника чисто српске територије од 65 километара, у коју територију спада и сам врх Копаоника: граница са окупаторима НАТО-а је само 30 метара испод Панчићевог врха на Копаонику, па зато двојица издајника Николић-Вучић отада нису смели да иду на Газиместан да обележе Спомен и Помен Славног Косовског Боја, него иду у Крушевац, који је северно, ван Копаоника).  Тада је, уместо тих честитих људи, довео у 4 Општине своје мафијаше, преко којих спроводи свој издајнички посао! Та­ко је исто сада сменио и Ректора Универзитета у Митровици – са 12. 000 српских студента – да би преко неких полтрона могао Тачију да уручи и цео тај Универзитет! (Чује се да се он и Тачи спремају до добију „Нобелову награду за мир“!?!)

  Писао сам Вам, Ваша Светости, и слао мишљења и ставове, и стручне оцене и про­цене, млађих српских националних и патриотских мудрих глава (и сада Вас упућујем нпр. на НСПМ – сајт „Нова Српска Политичка Мисао“ – једини који јавно износи и објављује документоване текстове умних патриотских Срба, из Србије, Српског Патриотског удру­жења „Отаџбина“ са Космета, и из Босне и Херцеговине, у којима доказују Вучићеву виле­издају и разноразне манипулације са тзв. „унутрашњим дијалогом“, док јадне Србе и даље прогоне и хапсе Шиптари широм окупиране Свете Српске Земље, и киње их на хитлеров­ске начине. (Знате ли да Сестрама у Пећској Патријаршији Шиптари не дају воду потребну за живот!? – Иако Бистрица протиче вековима кроз саму Патријаршију!

  А познато је да су у Недељу Православља 16. марта 1981.г спалили велики Конак у Пећској Патријаршији, замало да спале и све Монахиње и госте који су се тада нашли у Патријаршији. И нико за то није одговарао! Потом су спалили и уништили још 140 наших небоземних Светиња – Цркава и Манастира, нарочито у време страшног Погрома 2004.г.). Недавно су шиптарски лопови и ма­фи­јаши обили и ПОКРАЛИ МАГАЦИН ХРАНЕ у селу Прековце код Новог Брда, од којих ре­зерви сакупљене по Српским крајевима хране рáди 6 кухиња широм Ко­сова и Метохије и храни 2.000 гладних (међу којима и приличан број јадних Шиптара!). И све то, и низ других тиранисања Срба од окупатора Евро-американаца и Шиптарских теро­риста. На недавној Слави у Мушутишту, где су избегли и протерани Срби дошли аутобу­сом да на згаришту своје прелепе Цркве Богородичине из 1305.г., која је била лепа као Гра­чаница, обележе своју Славу, ухапсили су недужног старца Србина Богдана Митровића, по „умишљеној оптужби“ месног Шиптара, који је том Србину узурпирао и присвојио плодну земљу у том селу! (Изнад Мушутишта су још 12. маја 1999.г. спалили средњевековни Мана­стир Свете Тројице, од које паљевине је Свети НОВОМУЧЕНИК ХАРИТОН Монах једва успео да спасе Сестре Монахиње и довезе их у Призрен, да би сутрадан он сам био кидна­пован од истих злочинаца, и тек фебруара 2000.г. нађено је његово раскомадано тело, без главе, на њиви ван Призрена према Врбици и албанској граници!). Пре 2 дана су претресли по Косову и привели на саслушање неколико радника Црвеног Крста – у присуству лицемерног Еулекса и окупаторског НАТО-а! Раднике Црвеног Крста у свету не хапсе ни у време самог рата! Ето колико Шиптарска џамахирија поштује светске стандарде права и демократије. А Срби на Косову и Метохији су сада бело робље нове светске „тоталне демократије“ (читај: демонократије!).


  Ви се питате, оправдано, зашто се протерани Срби не враћају на Косово? А не питате се зашто фамозни „спасилац Срба“ и „усрећитељ (=унесрећитељ) Србије“ Вучић, за коју ми­сли да је његова приватна прћија, ништа не предузима за заштиту преосталих Срба широм Космета? А и како би кад је то најординарнији лажов и манипулант! Претенциозно и нарцисоидно до болести је опседнут собом и својом најпримитивнијом „величином“! Србија под њим тоне све дубље и дубље, и све је отуђенија од свог Народа и Себе саме. Доказ тога су и фамозне тзв. „инвестиције“, којима само распродаје Српску земљу и природна блага по Србији (за пример узмимо распродају извора воде по Србији, а ускоро се спрема да распрода и српске бање, и то Турцима! Са тзв. „инве­сти­ци­јама“ Вучићева Србија је постала бедни просјак и колонијална земља немачких, арап­ских и других свет­ских кабадахија).

  Ви често говорите, на наша иступања: „То није став Цркве“! А једном приликом сам Вас у Писму питао: А да ли сте питали икога у Цркви, Синоду, Сабору, по народу и све­­штенству, који је стварно став о Косову Живе Цркве Светосавске и Светолаза­ревске?

  У време Вашег Светог Претходника сазиван је и држан Архијерејски Сабор више пута, и по мање важним питањима. Да ли Ви помишљате да у овој до сада нај­кри­тичнијој ситуацији САЗОВЕТЕ И ОДРЖИТЕ СВЕТИ АРХИЈЕРЕЈСКИ САБОР: у Бео­градској или Пећској Патријаршији? Да видите на лицу места мишљење и став Српских Архијереја! и обратите се јадном, Вучићевом демагогијом обманутом Народу. Бојим се да Ваши блиски сарадници нису Вам добри саветници.

  И још једна реч: када смо недавно били у Грачаници и на Газиместану, знате ли шта су ми бројни људи на Косову рекли? – „Овај Преседник није мој Председник!!! Овај Патри­јарх није мој Патријарх!!!  Иако немам чланство у Св. Арх. Сабору, молим Вас: Сазовите хитно Архи­је­рејски Сабор, да видите стварни став Отаца Архијереја и Свештенства и Народа? – да се не нађе­мо саучесници у Вучићевој велеиздаји, о којој се већ прича урби ет орби код нас и око нас. Помињете Русију, али знате ли шта би Русија стварно хтела од тог немачко-евро-аме­ричког глумца и циркузанта? Он срља ко гуска у маглу у тзв. „Евроинтеграције“, а прозир­но је за сваког окатог и трезвеног човека: да га неће примити тамо док не призна Косово. Хор пајаца и кловнова око њега само му аплау­ди­рају и хвале га, а он као пеливан игра дво­струку или и троструку игру на штету Свете Србије и Светог Косова.
  Ви кажете да „Вучић верује о Косову као што верује и наш народ“! – А он јавно гово­ри, и то с поругом и иронијом: да је Косово „МИТ“ и да је наше Косовско опреде­љења „МИТОЛОГИЈА“! Па зар то „верује“ наш Светосавски и Светолазаревски Народ?
  (Молим Вас, немојте као Патријарх Пећски и Свесрпски да подцењујете тај Божји Народ и да га вређате површним и неодговорним изјавама).

  (Ево шта Вучићеви полтрони, безкарактери и бескичмењаци поручују Српском народу, па и Вама Српском Патријарху: Михајловићева: СПЦ да не врши притисак на Вучића!

  Београд – Потпредседница Владе Зорана Михајловић саопштила је да очекује да Српска право­слав­на црква буде добар партнер у унутрашњем дијалогу о Косову.
  Осим тога, Михајловићева је навела и да очекује да СПЦ не врши притисак на председника Алексан­дра Вучића пре почетка разговора о Косову.
  „Србији је потребна нова политика која за циљ има бољи живот наших сународника на Косову, поли­тику заштите наше културне и верске баштине, очување економских интереса и помирења са албанским на­ро­дом“, навела је Михајловић. Поглавар СПЦ патријарх Ириније изјавио је да верује да председник Србије Александар Вучић о Косову и Метохији мисли што и црква и народ. „Верујем да оно што мисли црква и на­род, мисли и наш председник“, рекао је патријарх за „Вечерње новости“ од недеље 17. септембра, одго­ва­­рајући на питање шта мисли о унутрашњем дијалогу о решавању косовског питања. Извор: Бета недеља, 17.09.2017. 10:44 Фото: Танјуг)

  + Епископ умировљени Херцеговачки Атанасије
  Недеља, 17. септембра 2017.г. у Манастиру Тврдошу
  На празник Св. Свештеномученика
  Петра Херцеговачког и Дабробосанско

  ▻ Извор: http://91.222.7.144/crkva-i-politika...aradinaju.html.
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим. 2. #2
  Poznat јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.094
  Reputaciona moć
  224

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Јел то беше онај Атанасије који је брже-боље потрчао да преузме Епархију Рашко-Призренску од сада,већ
  рашчињеног ПРАВОГ Владике Артемија, кога је Синод(ови екуменисти на врху) оптужио због проневере неког новца?
  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 3. #3
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio јанпи Pogledaj poruku
  Јел то беше онај Атанасије који је брже-боље потрчао да преузме Епархију Рашко-Призренску од сада,већ
  рашчињеног ПРАВОГ Владике Артемија, кога је Синод(ови екуменисти на врху) оптужио због проневере неког новца?
  Не, ово је Атанасије који је послат да се што пре позабави са проблемима изазваним противканонским деловањем бившег владике Артемија, тј. расколника Марка.
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  29.299
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда


 5. #5
  Poznat јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.094
  Reputaciona moć
  224

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Да се разумемо:
  Екуменистима у врху СПЦ није битна никаква "истрага око шатро проневереног новца" која додуше никад није ни заживела .

  Владика Артемије је рашчињен због свог претераног залагања за националну,српску ствар.

  А овај овде,Атанасије је само пион у рукама оних који су га тамо и поставили.

  Значи,на његова писма не треба обраћати пажњу.
  Да се не ради о високо -рангираним свештеним лицима ја бих ту употребио и теже речи...
  хоћу само да кажем...
  тужан,продан и издајнички им је тај екуменизам
  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 6. #6
  Elita Deki1987 (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Banat
  Poruke
  18.785
  Reputaciona moć
  298

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Ko vise gubi ako Srbija prizna Kosovo a to je neizbezno ...

  1. SPC

  2. AV i SNS

  3. SRBSKI narod

  4. NLO
  Američki novinar u Jugoslaviji '89: Deca se više ne igraju "kauboja i Indijanaca", već "Srba i Hrvata"

 7. #7
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.316
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Patrijarh Irinej...!?
  Ima oči prevaranta !
  Neka mi Bog oprosti.
  I Sveti Petar.

 8. #8
  Elita Deki1987 (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Banat
  Poruke
  18.785
  Reputaciona moć
  298

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio Grof Vronski Pogledaj poruku
  Patrijarh Irinej...!?
  Ima oči prevaranta !
  Neka mi Bog oprosti.
  I Sveti Petar.
  SPC voodo team posmatra temu ...
  Američki novinar u Jugoslaviji '89: Deca se više ne igraju "kauboja i Indijanaca", već "Srba i Hrvata"

 9. #9
  Poznat јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.094
  Reputaciona moć
  224

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 10. #10
  Zainteresovan član ALEKSANDAR AAA (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sabac
  Poruke
  333
  Reputaciona moć
  8

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Vucic nece priznati Kosovo a I ako prizna,pobedio je ubedljivo sve rusofile na izborima,tako da ima pun legitimitet.Narod je za eu,jer je Vucic za eu,da je narod protiv eu onda bi glasali masovno za nekog rusofila.

 11. #11
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  38.437
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1497

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio cave man Pogledaj poruku  `Ajd` sad jednu sliku gde je "pisac i prevodilac ovog Pisma" u drustvu istih likova s` pocetka `90 - tih i na njihovim "seminarima" ...!
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 12. #12
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  37.319
  Reputaciona moć
  915

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда


 13. #13
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  А зашто Комшију, смаодекларисаник 'југословену' и антихришћанину, смета наводни сатанизам Ватикана?
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 14. #14
  Zainteresovan član ALEKSANDAR AAA (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sabac
  Poruke
  333
  Reputaciona moć
  8

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Mi smo toliko siromasna drzava I umesto da gledamo zivotni standard,mi samo se bavimo, ovi izdali ovo,ovi izdali ono,a u bre kako nam ne dosadi.

 15. #15
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio ALEKSANDAR AAA Pogledaj poruku
  Mi smo toliko siromasna drzava I umesto da gledamo zivotni standard,mi samo se bavimo, ovi izdali ovo,ovi izdali ono,a u bre kako nam ne dosadi.
  Захваљујући онима који се искључиво брину за свој лични "животни стандард" ми данас и јесмо ту где јесмо.
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 16. #16
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  93.185
  Reputaciona moć
  2268

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  odlican tekst vladike atanasija

  Daj nam Gospode sto vise ovakvih vladika...
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 17. #17
  lab_man nije na forumu
  In principio erat Verbum et Verbum erat apud Deum et Deus erat Verbum
  Iskusan lab_man (avatar)
  Učlanjen
  07.02.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.577
  Reputaciona moć
  146

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  odlican tekst vladike atanasija

  Daj nam Gospode sto vise ovakvih vladika...
  do juče si pljuvao po njemu...
  Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

 18. #18
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.12.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  13.301
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  a ima se crno na belo njegovo misljenje o kosovu i stav mu je bio ala vucicev..a vidi sad..koje su ga maje spopale samo on zna..

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  18.06.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Минск
  Poruke
  16.457
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio villaret Pogledaj poruku
  a ima se crno na belo njegovo misljenje o kosovu i stav mu je bio ala vucicev..a vidi sad..koje su ga maje spopale samo on zna..
  ДАЈ ТАЈ ТЕКСТ!

 20. #20
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  93.185
  Reputaciona moć
  2268

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio lab_man Pogledaj poruku
  do juče si pljuvao po njemu...
  da naravno da jesam jer je on i citav sinod SPC doneo katastrofalnu losu odluku rascinjenjem vladike Artemija

  Sad ko sto vidimo pokajao se i dozvao pameti vladika Atanasije

  Skapirao da je vladika Artemije bio od pocetka u pravu

  Da nisu oni njega rusili zbog ne znam kakvih pronevera, sto se pokazalo kao cista fabrikacija i laz, vec zbog toga sto nije hteo da poljubi cizmu Dzozefu Bajdenu i Hasimu Taciju
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 21. #21
  Zainteresovan član ALEKSANDAR AAA (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sabac
  Poruke
  333
  Reputaciona moć
  8

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Nije Vucic glup da formalno prizna Kosovo,ali svakako je drzavu okrenuo prema zapadu I Patrijarh Irinej ce ga podrzati

 22. #22
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  А, реците Ви нама: који је био Ваш претходни налог?
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 23. #23
  Buduća legenda Motorcyclist (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ruzinov-Gunzburg-Ulm
  Poruke
  31.759
  Reputaciona moć
  608

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Mogu ja poslati neku poruku irineju? Ima li adresu ili email?

 24. #24
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Патријарху Иринеју - немојте да будемо саучесници у Вучићевој изда

  Citat Original postavio b!keR Pogledaj poruku
  Mogu ja poslati neku poruku irineju? Ima li adresu ili email?
  А, о ком Иринеју је реч?
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 25. #25
  Iskusan
  Učlanjen
  03.05.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.192
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Javni ocajnicki apel pismo Atanasija Jeftica patrijarhu Irineju

  Ovo je ocajnicko pismo srpskom patrijarhu Irineju od strane Atanasija Jeftica
  u kome on apeluje na Patrijarha da se pobuni protiv onih koji ocigledno unistavaju Srbiju.


  Преосвећени владико Атанасије, нека Вас Бог благослови за храброст и искреност изреченим у овом писму. Хвала што сте ово писмо ставили на овај начин доступан свеколиком народу у земљи и иностранству. Са Богом и вером у Њега све можемо све да постигнемом. Садашњи патријарх је исувише наиван да схавти да га мафијаш Вучић перфидно вуче за нос па чак и цео Свети Синод Српске Православне Цркне


  Poslednji put ažurirao/la capitosinora : 24.09.2017. u 05:28

Slične teme

 1. Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 22.09.2017., 15:40
 2. Odgovora: 32
  Poslednja poruka: 17.07.2012., 23:43
 3. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 13.05.2008., 12:17
 4. Отворено писмо Каси
  Autor limojed u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 08.12.2006., 14:45
 5. ОТВОРЕНО ПИСМО
  Autor PAC-PAC u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 25.07.2005., 11:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •