Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  22.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nis
  Poruke
  3.277
  Reputaciona moć
  136

  Podrazumevano Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Zenska sloboda i razvrat, nerazdvojeni su pojmovi. A posledica toga je rod ljudski bez budućnosti. Kad narodi izmene moral, onda izmene i pamet, da bi govorili u odbranu svoga razvrata.

  "Ne upravljaju djela svojih da se vrate k Bogu svojemu; jer je duh bludni u njima i ne znaju Gospoda" (Is.5,4). Teše se pokvarenim mislima – i ono što je bolest kažu da je zdravlje. Ne znaju šta rade, i nazivaju zastarelim i mrtvim ona vremena koja ih osuđuju.

  "I otkriću rugobu njezinu pred milosnicama njezinijem, i niko je neće izbaviti iz moje ruke. I ukinuću svaku radost njezinu"(Is.2,10,11).

  "Volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvojega, i on će ti biti gospodar", to su prve reči koje je Bog rekao prvoj ženi (1.Mojs.3,10,16). Nemamo mi gospodara nad sobom, mi smo slobodne, mi smo ravne čoveku u svakom pogledu, i možemo da budemo veće od čoveka", vele moderno – mudre žene ovoga razvratnog veka. Svetinja braka je velika, jer je Bog stvorio čoveka po obličju svojemu, "muško i žensko stvori ih, zato će ostaviti čovjek oca svojega i mater svoju, i prilijepiće se k ženi svojoj, i biće dvoje jedno tijelo",(1.Mojs.1,27;2,24).

  Tako značajno čovek čuva ženu, po prirodi i po naredbi Božijoj. No žena kad se dohvati prevlasti, ruši čovekovu čast, i vlast i budućnost. Od ženskog razvrata ništa strašnije nema jer posledica toga je rod ljudski bez budućnosti.

  Faraonsko carstvo propalo je zbog razvrata žena. Sva mudrost misirska pretvorena u bludomudrost. Persijsko carstvo propalo zbog razvrata žena. Utrošiše zadnje napore duha na pravljenje sosova po kujnama, i na šareno i kinđureno oblačenje žena. Rimsko carstvo propade zbog razvrata žena. Žene su pijančile, vodile intrige, preduzimale atentate na vojskovođe i senatore. Giljotina se pojavi u istoriji zbog razvrata na Lujevom dvoru. Tekovine žena koje nikoga ne slušaju, ni oca, ni muža, ni Crkvu.

  Srce romana, srce bioskopa, srce plaža i korzoa, svemu tome je razvrat ženski kao srce, krv i duša. Gazi se ženski obraz. Danas je puno ludih reči: Lepotica, zvezda, kraljica, mis sveta, manekenka, starleta, glumica. Laskavci izmišljaju imena da podignu gordost ženskoj taštini, i da umnože idole u ženskoj pameti. Da podignu bezumlje na stepen morala. Da unište svaku uspomenu na red, na poštovanje, na obraz, na stid. Razvratni pojmovi vode u razvratni život, u očajanje i smrt. Ko gazi zakone, njega i zakoni pogaze bespovratno.

  "Ali hoću da znate da je svakome mužu glava Hristos; a muž je glava ženi; a Bog je glava Hristosu. Jer muž nije sazdan žene radi nego žena muža radi"(1.Kor.11,3,9).

  To je zastarelo, vele moderne žene. Nije zastarelo nego se na vas moderne i savremene najviše odnosi. Vaša socijalna jednakost i vaše škole doneše nam propast. Jer ulice, i kafane, i televizijske stanice i dnevne novine oživeše od vašeg klikota, a vaša srca i vaši domovi ostadoše bez radosti. Vaše ponašanje dokazuje da nemate glave.

  Mogli ste pre sto godina i posumnjati u gornje reči apostolove, no baš danas vidimo da su one beskrajno i doslovno istinite. Vaš je komunizam opasniji od boljševičkog komunizma. Jer se sva današnja svetska uživanja zasnivaju na razvratnom životu. Zlatna valuta svih modernih krađa, svih kriminalnih prestupa, svih pohlepa i požuda za novcem, ideal varoško-kulturnog pakla to su dušegubne naslade i razvrat žena. One su rešene da razruše svet. Jer svet počiva na duhu, na moralu, na istini, na volji Božijoj. One brišu i svet, i Sveto Pismo, i hrišćanstvo, i razum, i svačiju budućnost. One su satanska izvršna vojska.

  Ženi je zmija posavetovala da bude kao Bog. No ta žena znala je za Boga, zmija savetuje da budu kao čovek i veće od čoveka. O bezumlje, o smaku sveta pre Strašnoga Suda, o ponore koji se sve više otvaraš, o stvorovi živi koji ste ružniji od svih mrtvaca! Neće žena da bude žena! Ona hoće da bude ono što nije! Ona hoće Boga da nadmudri! Sladak joj je razvrat, slatka joj je smrt. Zaspa čovečanstvo i svi njegovi stražari. Ucrvlja se srž drveta roda ljudskog. Prestigosmo sve idolopoklonike za koje istorija zna. Na ogromnim koncertima slavi se pad ženske časti. To uveseljava sve moguće đavole. Jer nesvesne mase varoške žure na te slave, zaboraviše sasvim slavu Božiju. Slavi se pad roda ljudskog i propast sveta.

  "Svako carstvo koje se razdijeli samo po sebi, opustjeće; i svaki grad ili dom koji se razdijeli sam po sebi, propašće"(Mat.12,25).

  A kakvog carstva može imati u glavama za koje ne važe ni ljudski ni Božiji zakoni! Padoše zemaljski carevi, padoše strogi zakoni, pade starešinstvo, i u svetu zavlada bezakonje i strah. Zbog množine nauka, zbog množine mudrosti, zbog množine udruženja i zavera, zbog množine učitelja, zbog množine feminizma i nihilizma. Zapovest starijeg ne vlada više u varoši. Na čelu varoške vlade stoji ženska pamet. A žensku pamet rukovode ulične reklame.

  Za mesec dana stigla je "golotinja" iz Pariza u Srbiju. I sve učene Srpkinje obukoše bludociljnu uniformu. A da bi se tako mudro obukle, počeše ismevati i svoje roditelje i sve svoje mrtve kao proste i glupe. "Bezumnicima je šala grijeh" (Pr.Sol.14,9). Više ne slušaju muževe, jer slušaju žurnale i televiziju. Više ne slušaju skromnost i štednju, već slušaju slasti i uživanje.

  Samovolja u kući. Dom je razdeljen. Božije je zaboravljeno - a zemaljsko vuče na sve strane. Svi traže više nego što imaju, i više nego što im pripada. To je "feminizam" i anarhija od koje danas strada ceo svet. Strada od onoga što ima, jer je grabljiv i Bogu neblagodaran.

  Ovo nije priča. Ovo je istina koja stoji na čelu današnje istorije. Nigde u Svetom Pismu ne spominje se "bludno vino". Jer to znači neko pijanstvo koje nema veza sa vinom od vinove loze. Međutim, knjiga koja govori o smaku sveta i Strašnom Sudu, knjiga koja završuje Sveto Pismo, spominje tu strašnu reč-kao poslednji greh roda ljudskog (Otk.gl.17i18). I zaista, mi vidimo sve strašne posledice ton-filmova i nudizma, da im je posledica "infanticijada" – rat protiv začeća u utrobi. Takav rat nikad do danas nije postojao.

  Milioni po varošima traže novac za uživanje. Koncerti, diskoteke i kafana postaju svetilista. A novine i televizija škole i ucitelji te bludne religije. Ta religija nadvladava sve ostale religije – i njen moral zarobi sve pismene ljude. Ta religija poništi sve klasične pojmove, i pretvori svet u pobunjenike. U toj religijii žene stvoriše svoju filozofiju: i mnoge postadoše artistkinje i glumice po svojim kućama. Na izradi ženske mode zaposleni su milioni ljudi, i uživanjem u tu modu zarobljeni su milijarde pameti, a osuđivači te mode jesu milioni nerođenih zbog cedomorstva. Žena u modi mrzi na svoj dom, mrzi na svoj porod, mrzi na radjanje i odgajanje dece. Ona se oblači radi toga da je gledaju ljudi. Ta ocena neobično uzdiže njenu pamet do uobraženja.

  Degeneriše se naglo sva bela rasa. Moral Indijanaca, moral Kitajaca, moral Japanaca, koji čuvaju svoja neznabožačka pravila, nadvisiše hrišćane koji gaze svoj bogomoral. Godine 1932, u Nemačkoj je rođeno 792.000 manje nego predratno; u Engleskoj 375.000 manje nego predratno; u Španiji 170.000 manje nego predratno. U Petrogradu je 1929. godine bilo 78.000 pobačaja. Kad se saberu ova smanjivanja rođenih na Zapadu, posle rata, iznosi oko 50 miliona. Broj prekomerno veći od poginulih u Evropskom Ratu.

  Tako nemoral ženske mode vodi narode u grob.

  Spasavajte se u Hristu Vi koji čujete, vidite.
  Molite se Hristu da stalno pada kisa i da opere bojne otrove iz kemtrejlsa 2. #2
  Anonymous man nije na forumu
  ٠ૐ٠"As above, so below, as within, sowithout, as the universe, so the soul"
  Domaćin Anonymous man (avatar)
  Učlanjen
  29.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Čačak
  Poruke
  4.933
  Tekstova u blogu
  22
  Reputaciona moć
  206

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Brate

  - - - - - - - - - -

  Nadji curu

  - - - - - - - - - -

  Ustvari

  - - - - - - - - - -

  Nemoj
  An old friend once told me something that gave me great comfort. Something he read. He said Mozart, Beethoven and Chopin never died. They simply became musicૐ

 3. #3
  Брат Пабло nije na forumu
  Деца смо Новог Сада сви те Звездо волимо
  Zainteresovan član Брат Пабло (avatar)
  Učlanjen
  26.05.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Атина
  Poruke
  207
  Reputaciona moć
  18

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Od verskih fanatika se ne može živeti,a da malo gledate svoja posla?

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  30.03.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.926
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud


 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  07.08.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  621
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Vi fanatici niste normalni! Bolesni ste u glavu! Toliko mržnje prema seksu, a svi ga praktikujete bolesni licemeri!!!

 6. #6
  Брат Пабло nije na forumu
  Деца смо Новог Сада сви те Звездо волимо
  Zainteresovan član Брат Пабло (avatar)
  Učlanjen
  26.05.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Атина
  Poruke
  207
  Reputaciona moć
  18

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Citat Original postavio Prepotopko Pogledaj poruku
  Vi fanatici niste normalni! Bolesni ste u glavu! Toliko mržnje prema seksu, a svi ga praktikujete bolesni licemeri!!!
  Tačnije nisu u stanju da ribu odvedu u krevet pa licemerno pljuju i pozivaju se na moral al ko ih ebe normalni ljudi ih gledaju kao morončine što i jesu.

 7. #7
  Primećen član
  Učlanjen
  07.08.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  621
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Citat Original postavio Брат Пабло Pogledaj poruku
  Tačnije nisu u stanju da ribu odvedu u krevet pa licemerno pljuju i pozivaju se na moral al ko ih ebe normalni ljudi ih gledaju kao morončine što i jesu.
  To je tačno. Postavljač teme se zove Tražim Curu Za Brak. Možeš misliti.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Брат Пабло Pogledaj poruku
  Od verskih fanatika se ne može živeti,a da malo gledate svoja posla?
  To im i jeste posao i duhovna hrana da gledaju u drugi krevet pošto nisu sposobni da smuvaju devojku.

 8. #8
  trustnoone nije na forumu
  Uvek je bilo budala,ali nije bilo interneta pa su patili samo rodbina i prve komsije...
  Domaćin trustnoone (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosmopolita
  Poruke
  3.258
  Reputaciona moć
  153

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Citat Original postavio Prepotopko Pogledaj poruku
  Vi fanatici niste normalni! Bolesni ste u glavu! Toliko mržnje prema seksu, a svi ga praktikujete bolesni licemeri!!!
  E da ga je praktikovao bar jednom,ne bi mlatio ovde gluposti....
  Onda kada vise ne mozes....E tad NAJVISE MORAS!!!!!

 9. #9
  Primećen član
  Učlanjen
  07.08.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  621
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Lezbofeminizam golotinja i razvrat i blud

  Citat Original postavio trustnoone Pogledaj poruku
  E da ga je praktikovao bar jednom,ne bi mlatio ovde gluposti....
  Ni sam ne veruje u to što lupeta.

Slične teme

 1. Američki filmovi promovišu razvrat i blud.
  Autor Svabov u forumu Politika
  Odgovora: 325
  Poslednja poruka: 20.09.2008., 13:27
 2. Golotinja
  Autor divlja u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 377
  Poslednja poruka: 19.12.2007., 01:16
 3. Priroda to sve radi sama - blud
  Autor Petar_Pan u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 28
  Poslednja poruka: 05.03.2006., 22:04
 4. PROTIVPRIRODNI BLUD koalicije
  Autor lider u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 03.02.2006., 13:00
 5. Zasto je gerantofilija,nekrofilija protivprirodan blud a...
  Autor Tuzni_patak u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 08.08.2004., 13:02

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •