http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/169127/Svadja-Novosadjana-i-Podgoricana-u-Budvi-letele-case-i-flase.html
Svađa Novosađana i Podgoričana u Budvi, letele čaše i flaše
Budvanska policija odustala je od krivičnog gonjenja grupe Podgoričana, uprkos tome što su pre tri noći praktično demolirali deo jednog od lokala u Starom gradu, tokom svađe sa dvojicom Novosađana.

Prema nezvaničnim saznanjima, u konkretnom slučaju nije bilo elemenata za postojanja krivičnog dela.

"Niko nije zadobio teške povrede, a u međuvremenu zavađeni muškarci su se pomirili, najverovatnije preko posrednika", rekao je sagovornik "Vijesti" blizak istrazi koji dodaje da vlasnik ugostiteljskog objekta nije podneo krivičnu prijavu zbog uništenja svoje imovine.

Incident se dogodio u sredu, sat iza ponoći, nakon što je ugašena muzika u tom lokalu u Starom gradu. Podgoričani su tada, navodno, dobacili nešto dvojici Novosađana, nakon čega je usledila najpre verbalna svađa, pa gađanje kafanskim inventarom.

"Na sve strane počele su da lete flaše i čaše. Gađali su se čime su stigli", kazao je jedan od očevidaca.

Rekao je da se dve grupe momaka u opštem metežu praktično nisu fizički obračunale.

"Ali prizor je bio zaista užasan, na sve strane polomljeno staklo, porušeni stolovi... Ostali gosti, turisti, brzo su se razbežali", dodao je očevidac incidenta.

Jedan od gostiju tvrdi da su konobari uspeli da spreče da ne dođe do žestoke tuče, dok se na licu mesta nisu pojavili pripadnici policijske Interventne jedinice.

"U međuvremenu, Podgoričani su otišli iz lokala, tako da su u stanicu policije privedeni samo Novosađani, koji su tretirani kao oštećeni", kazao je izvor "Vijesti".

Navodno, pripadnici obe grupe članovi su navijačkih grupa.

Policija je juče privela i Podgoričane, koji su saslušani.
Autor: Vijesti.me
Napred naši.