VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijaloga
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Tema: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijaloga

 1. #1
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Lightbulb VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijaloga

  Од почетка су многи слутили, а ми, који ових дана пишемо на ФСК, то смо одавно схватили (овде), много пре позива на „унутрашњи дијалог“, много пре Бриселског споразума, чак и пре него што су „издајничке жуте“ на власти замениле „напредне патриоте“ – доћи ће и тај тренутак. Доћи ће дан када ће самозвани „српски Де Гол“ објавити да „Алжир није Француска“ [/COLOR](хаеул: пре бих рекао, Лоару или Марсељ, јер Алжир није био француски ништа више него што је Косово и Метохија албанска) и да „Србија треба да прихвати реалност“. А формалан увод у тај историјско-атлантистички touche сасвим је прозаичан – дошао је на место председника.

  Још у јануару овде године Време је писало да Брисел подржава прелазак Вучића с премијерске на председничку функцију првенствено зато да би тај љубимац бриселско-берлинске администрације могао да са Тачијем склопи – као председник с председником, al pari – „правно обавезујући споразум“. Тако обојица председника могу добити чак и Нобелову награду за мир (овде).

  И ево како нови српски председник „ничим изазван“ – јер о томе није било речи у председничкој кампањи – већ у свом инаугурационом говору најављује „отварање унутрашњег дијалога о Косову“ (овде).

  Ако је Устав 2006, с преамбулом о Косову, усвојен консензусом политичких снага („да је Покрајина Косово и Метохија саставни део територије Србије, да има положај суштинске аутономије у оквиру суверене државе Србије и да из таквог положаја Покрајине Косово и Метохија следе уставне обавезе свих државних органа да заступају и штите државне интересе Србије на Косову и Метохији у свим унутрашњим и спољним политичким односима“), онда је тим јаснији ревизионистички значај овог инаугурационог „позива на дијалог“ новог председника и најмоћније политичке личности у данашњој Србији.

  Такође, било је све јасно и када је нови председник на исту тему објавио „ауторски текст“ у Блицу (овде), у коме се заложио да конфликт око Косова не оставимо као „најтежи терет својој деци“, већ да га решимо тако што „треба да покушамо да будемо реални“, те да „не треба да чекамо да нам у руке падне оно што смо одавно изгубили“, него да постигнемо споразум после кога ће „сви путеви политичке сарадње и економског напретка бити отворени за Србију – врата Европске уније, такође“.  „Вучић има свој план, али неће да га износи, већ хоће да чује и друга мишљења“, протумачио је намеру свог шефа један од напредњака задужених за Космет (овде). Но, хоће ли Вучић одустати од свог „плана“ ако чује громогласно не? „Иако Срби за то још нису спремни, нећу попустити – желим да кренем новим путем у вези Косова“, објаснио је сам Вучић у интервјуу швајцарском дневнику Блик (овде). И чему онда „дијалог“?

  Најзад, било је јасно како ће се све то, око „унутрашњег дијалога“, завршити када су нас, режиму блиски „конструктивни патриоти“, почели убеђивати да је предстојећи Вучић-Тачијев споразум „Србије и Косова“ геополитичка нужност. Наводно су „Американци у великом налету на Балкану“, а „Вучић је у Вашингтону“, приликом сусрета с потпредседником Персом, „добио једну од оних понуда које се дају у четири ока и обично се не одбијају“ (овде).

  Отуда, „црвена линија“ напредњачког патриотизма спрам „Косова“ јесте да „Србија не сме да подржи чланство Косова у УН, али нема потребе да прави проблем око пријема у остале међународне организације“ (исто). Дакле, Србија само не сме „да подржи“ чланство „Косова“ у УН – може да ћути када на дневни ред дође апликација те монструм-државе, може да окрене главу, може да фингира отпор, али „не сме да подржи чланство Косова у УН“ – и патриотска „црвена линија“ није пређена.

  А „Косово“ у Унеску или у Интерполу – боже мој, геополитичке околности су такве, у вези с тим не би требало да нагваждамо, важно је да држимо нашу напредно-патриотску „црвену линију“ у УН. Наравно, у контролисаном пољу ТВ реалности неће се наћи нико коме би била пружена прилика да објасни да Косово у Унеску – то је претварање српских манастира и цркава у косоварске споменике културе, а кроз коју годину и у искључиво албанске „задужбине“ (овде и овде). Такође, „Косово“ у Интерполу – то је расписивање међународно валидних потерница од стране Приштине за српским војницима и полицајцима који су бранили Косово (овде). Но, то је све за напредњачке „патриоте“ у реду и с прихватљиве стране „црвене линије патриотизма“.

  „Вучић ће по свему судећи потписати са Тачијем двострани уговор, овај пут без ЕУ“, још пре објаве „црвене линије патриотизма“ процењено је на ФСК (овде). „Уговор неће значити de iure признање, али ће бити на вишем правном нивоу од Бриселског. Њиме би се Србија обавезала да неће више представљати тзв. Косово у међународним организацијама. Тако би Приштини био отворен пут ка УН. Београд и Приштина ће разменити дипломатске мисије нижег ранга од амбасадорских“. Све то ће, наравно, бити праћено патетичним заклињањем пред домаћом јавношћу да „Косово остаје у нашим срцима“ и да „Србија неће никада, али ама баш никада, напустити Србе са Косова – проклет био свако ко тако нешто и помисли“.

  Тачност првог дела ове процене потврдио је убрзо аутор „црвене линије патриотизма“, док је други, заклињуће-проклињући део, исто тако брзо отелотворио један други напредњачки пропагандиста, у тексту под насловом „Силе бестелесне“. Ту нам је објашњено да је, заправо, најважнија – културна борба за Косово. „Данас, када се отвара унутрашњи дијалог о Косову и Метохији, имам потребу да укажем како је култура управо једно од најубојитијих оружја којима можемо и морамо бранити интерес на Косову и Метохији“ (овде).

  „Претпостављам да Информатика, новосадско предузеће, није било нимало бестелесно кад је Трећа Србија, са Паровићем (аутором „Сила бестелесних“ – С. А), почела да је пељеши. Тада силе бестелесненису биле на високој цени. (…) Одбрана српства `силама бестелесним` заправо значи одустајање од сваке политике на дуг рок и базично је дефетистичка философија која добро може донети паровићима, а српском народу само дугу агонију“ – лепо је приметио један критичар (овде).

  Све је, дакле, јасно. Напредњаци се спремају да нас лише „терета“ званог Косово, и сад ћемо само морати да се, из њихових уста, наслушамо већ познатих мантри другосрбијанског арсенала: „будимо реални, Србија не влада Косовом још од 1999“, „не можемо рећи да је наше оно што немамо“, „једина алтернатива је рат“, „кад си био у Призрену или у Пећи?“, „да ми лепо пустимо митове и да гледамо од чега живимо“ итд.

  Сто пута је већ одговарано на ове којештарије, и то ће се у напредњачкој кампањи издаје – коју они зову „унутрашњим дијалогом“ – морати урадити још стотину пута.

  Но, овом приликом подсетићу тек на чињеницу да се издајничко „прихватање реалности“ на делу територије увек завршава издајом целе земље.


  ▼ ▼ ▼
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 07.08.2017. u 00:40
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим. 2. #2
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: Слободан Антонић - Дошао је и тај час

  У Судетима Немци су били уверљива демографска већина, притисак је био страховит и са свих могућих страна, требало је „спасавати мир“ и „сачувати државу“… Али, када се Чехословачка, најзад, Минхенским споразумом „добровољно“ одрекла те територије, „колико је требало да Немци уђу у Праг?“ – пита нас (реторички) историчар Милош Ковић (овде, стр. 87). Ја ћу одговорити – само пет и по месеци (овде)! Толико је, наиме, требало да Чехословачка буде распарчана између Пољске, Мађарске и Немачке (овде).

  Па тако и ми – кад „коначно“ предамо Северну Митровицу великоалбанским нацистима и њиховим атлантитичким патронима, колико ће онда бити потребно да они стигну у Ниш? Колико ће бити потребно да хрватски нацисти, са истим тим патроном, стигну у Сремску Митровицу? Пет година? Или тек пет месеци?

  „Кад почнете да преговарате о томе чије је Косово“, стоји у једном оштроумном коментару (овде), „следећег дана ћете преговарати чији је Санџак, а прекосутра већ чија је ваша жена и чији је ручак у вашој шерпи“.

  Управо то је „реалност“ напредњачке патриотске политике. Она није само систематско слуђивање народа и безобразно кување жабе – њој су очи већ одавно побелеле и искочиле колико је кувана. То је издаја под велом патриотизма.


  Тачно је да Вучић сада има моћ да уради шта хоће. Али и томе ће једном доћи крај. И као што је сада доба издаје, исто тако ће куцнути и час за правду. Змија ће пожелети да побегне под неки камен. Али, неће га наћи. Јер, издаја је злочин који не застарева.

  Мислите о томе.

  ▻ Извор: ФСК via НСПМ.

  http://www.kurir.rs/vesti/politika/2...aloga-o-kosovu
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 07.08.2017. u 00:39 Razlog: Линк
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 3. #3
  Moderator Bole__Ser (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nebeska Srbija
  Poruke
  24.591
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  1150

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio haeul Pogledaj poruku
  Ма, није. Модератор се збунио. Мислио је да нисам поставио извор, а јесам - у наставку испот првог поста.
  Izvor nije validan. NSPM ne uplaćuje porez republici Srbiji. Dok postoji i drugi izvor koji nema veze sa napisanim tekstom. S'toga sam pronašao validan izvor sa istim tekstom na temi. Molim vas upoznajte se sa pravilnikom foruma !!!


  https://forum.krstarica.com/showthread.php/781514-VA%C5%BDNO-Pravilnik-foruma-Politika
  "Слобода се ниједном молбом добила није. Ни говором. Слобода се осваја." Цар Душан Силни

 4. #4
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio Bole__Ser Pogledaj poruku
  Izvor nije validan. NSPM ne uplaćuje porez republici Srbiji. Dok postoji i drugi izvor koji nema veze sa napisanim tekstom. S'toga sam pronašao validan izvor sa istim tekstom na temi. Molim vas upoznajte se sa pravilnikom foruma !!!


  https://forum.krstarica.com/showthread.php/781514-VA%C5%BDNO-Pravilnik-foruma-Politika
  Колега, то важи само за вести. Ово је текст професора Београдског универзитета. Небитно је, таман да је ручно исписан на тоалет папиру. Постављао сам Антонићеве текстове већ безброј пута, и увек сам наводио НСПМ и ФСК као изворе. Нико ми око тога није правио проблем. Уосталом, и Куриру је ФСК извор. Та не мислиш ваљда да је Антонић текст објавио у Куриру.

  Бар промени наслов у 'Слободан Антонић - Вућићева кампања издаје Србије'
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 06.08.2017. u 20:27
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 5. #5
  Moderator Platin (avatar)
  Učlanjen
  16.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  35.247
  Reputaciona moć
  2321

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Posto je Beograd izdao Srbe na toliko strana, nece da bude cudno da nastavi po starom.

  Jel se secamo Krajine? Ili se samo "sendvicari" (ovi sto vicu 'izdaja' prema svima osim prema sebi) neke vrste sete da se busaju u junacke grudi ovih dana u sred leta kada nema drugih 'akcija'? Da li ce da ucine da Srbi u Kninu bolje zive, u periodu 10.8.2017. - 1.8.2018.? Nece. Nije ih briga.

  Jel se secamo sta je Insajder saopstavao? Osim sto neki ne podnose Insajder, neka se zamisle nad cinjenicom da pare koje republicki budzet tamo salje jos uvek teku bez kontrole. Da se zamislimo i nad cinjenicom da moramo da delujemo na dva nacina. Mnogo je lakse Srbima severno od Ibra, a onima juzno je... njima svaka cast da postoje. Sto Srbija pravi Srbe prvog i drugog reda na KiM? Oni koji su imali sansu da rade kod drzave imaju pomoc a oni koji su se odlucili za privatne firme - nemaju. I onda cujem da neko iz udobnog Beograda vristi na neke "tacijeve Srbe". Mozda su to ipak Srbi koji moraju da jedu hleba, cini mi se?

  To sto smo mi srocili ustav 2006. godine je... to bismo mi hteli da bude. Ono sto je jaca kategorija je to da smo 1999. potpisali... nesto. A to je da natovci treba tamo da budu vojska, pa da ce stanje na dalje da se resava. Najvaznije je da smo svaku vlast predali UN. To sto su oni posle predali vlast drugom to vise nije vazno, jer smo se mi prvo slozili da mi ne upravljamo. Sva ova naknadna buka ima vrednost naknadne pameti = nula.

  Oni koji gledaju na kartu Srbije, pa bi da bude kao sto po ustavu pise ili retko ili nikako ne razmatraju kakvi to ljudi tamo zive. Srba ima 10%. Veliki deo ostatka su nama neverni Siptari, koji bi mogli samo da prave probleme. Da li mi imamo snage i novca da ih toliko placamo da cute? Nesto sumnjam.

  Takodje, setimo se istorije. Nemanjici su ukljucili razne krajeve, podigli crkve, doprineli sirenju kulture itd. Stanovnistvo je, sa druge strane, kategorija koja se stalno menja. I tada je bilo Srba van granica, a pogotovo danas. Posle Nemanjica je usledio period Turaka gde su Siptari sa islamom mogli da se sire, na nas racun. To je proces koji je trajao par vekova.
  Kosovo u vreme Boja na Kosovu ne lici na ono iz vremena Berlinskog kongresa. Znate li da je tada bilo organizovano preseljenje stanovnistva? Siptari su iz novododatih krajeva spusteni na jug a Srbi su se sa Kosova i okoline popeli na sever ka Srbiji. Tada je broj Srba i Siptara postao slican. U XX veku je Srba manje od pola i sve manje. Svakako, razne strane sile su se itekako mesale i neretko radile protiv nas.
  Pitanje je... da li Siptari ipak zasluzuju nesto, posto ih vec neko vreme ima u znatnijem udelu? Na to ne mozemo da zazmurimo.
  Takodje, mi Srbi ne mozemo da budemo obrisani kao da nikada nismo postojali.

  Ceo taj proces "dobijanja prava na zemlju" je vrlo komplikovan. Jedino sto vidim da vazi je zakon jaceg. Ali ne budimo fatalisti... Juce je bio neko, danas je neko drugi, sutra ce da bude neko treci. Ne postoje konacni pobeda ili poraz, postoji samo sutra. Krenimo da radimo pravu stvar, da bismo posle 50 godina rada imali rezultate bolje nego danas.

  Sto se vodje tice, on ce da uradi sve da bi ostao na vlasti... kao i svi ostali nasi turbo-patriote.
  Antonic mi lici politiku DSS - zabodimo glavu u pesak, pa mozda ce nesto samo od sebe da se popravi. Teoretsko pravo nema veze sa praksom. Ono je samo sargarepa kojom bogati i silni masu ostalima i zavaravaju ih da medjunarodno pravo postoji i funkcionise.

 6. #6
  Saliva nije na forumu
  komšinica kaže da patim od autošovinizma, šta je to i kako se leči
  Domaćin Saliva (avatar)
  Učlanjen
  27.02.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.641
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio Bole__Ser Pogledaj poruku
  Izvor nije validan. NSPM ne uplaćuje porez republici Srbiji. Dok postoji i drugi izvor koji nema veze sa napisanim tekstom. S'toga sam pronašao validan izvor sa istim tekstom na temi. Molim vas upoznajte se sa pravilnikom foruma !!!


  https://forum.krstarica.com/showthread.php/781514-VA%C5%BDNO-Pravilnik-foruma-Politika
  pa ne placa ni CNN porez republici Srbiji, a ni wikileaks pa su izvori apsolutno dozvoljeni
  argument je u najmanju ruku promasen i apsolutno neodrziv.


  izvori se mogu deliti samo na kredibilne i one koji to nisu, to je u zoni prihvatljive zdrave logike i zdrave diskusije.

  sve ostalo je mediokritetski.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio haeul Pogledaj poruku
  Колега, то важи само за вести. Ово је текст професора Београдског универзитета. Небитно је, таман да је ручно исписан на тоалет папиру. Постављао сам Антонићеве текстове већ безброј пута, и увек сам наводио НСПМ и ФСК као изворе. Нико ми око тога није правио проблем. Уосталом, и Куриру је ФСК извор. Та не мислиш ваљда да је Антонић текст објавио у Куриру.

  Бар промени наслов у 'Слободан Антонић - Вућићева кампања издаје Србије'
  zapanjujuce je da se recimo infromer i kurir mogu deliti bez ikakvih restrikcija ma koliko bili debilni i uvreda za logiku, a jesu, gde se clanci cesto potpisuju samo inicijalima i navode "anonimni izvori"

  a profesori beogradskog univerziteta pod punim imenom i prezimenom se ne mogu objavljivati
  Hans, get ze flammenwerfer für die Soros-Mitarbeiterliste ds, cro, ldp, AV

 7. #7
  Poznat haeul (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Terra Horribilis ▻ѣ→☰
  Poruke
  9.109
  Reputaciona moć
  166

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio Saliva Pogledaj poruku
  zapanjujuce je da se recimo infromer i kurir mogu deliti bez ikakvih restrikcija ma koliko bili debilni i uvreda za logiku, a jesu, gde se clanci cesto potpisuju samo inicijalima i navode "anonimni izvori"

  a profesori beogradskog univerziteta pod punim imenom i prezimenom se ne mogu objavljivati
  Апсолутно се слажем. Испада, да један Курир није објавио овај текст - и то без дозволе аутора, и само зато што је и сам тренутно мета напредњачке пропагандне машинерије - ја га не бих могао ни поставити! Значи, могу да поставим текст који се тиче интиме неких тамо спонзоруша, али не и речи професора Београдског универзитета! Побогу, људи, па шта је ово? Схватам да модерстори нису криви за ово, али свеједно.
  Poslednji put ažurirao/la haeul : 07.08.2017. u 00:43
  「一死固知忠義在」 · Србија никада неће ући у ЕУ. Помирите се с тим.

 8. #8
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.317
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Preuzeo AV šiptarske metode.
  Polako, korak po korak....
  Do krajnjeg cilja !
  Pa, Nobel za mir !?

 9. #9
  Iskusan
  Učlanjen
  03.05.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.876
  Reputaciona moć
  101

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio Bole__Ser Pogledaj poruku
  Izvor nije validan. NSPM ne uplaćuje porez republici Srbiji. Dok postoji i drugi izvor koji nema veze sa napisanim tekstom. S'toga sam pronašao validan izvor sa istim tekstom na temi. Molim vas upoznajte se sa pravilnikom foruma !!!


  https://forum.krstarica.com/showthread.php/781514-VA%C5%BDNO-Pravilnik-foruma-Politika
  Ajde molim te kakav porez kaki bakraci kazi nam lepo da se plasis izdajnicke vlasti.
  Dobro sad je svima jasno da je Vucic i vlast izdajnicka nego treba da vidimo kako da ih kaznimo ako, kao narod, prezivimo ovu monumentalnu izdaju.
  Poslednji put ažurirao/la capitosinora : 07.08.2017. u 01:54

 10. #10
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Citat Original postavio Saliva Pogledaj poruku


  zapanjujuce je da se recimo infromer i kurir mogu deliti bez ikakvih restrikcija ma koliko bili debilni i uvreda za logiku, a jesu, gde se clanci cesto potpisuju samo inicijalima i navode "anonimni izvori"

  a profesori beogradskog univerziteta pod punim imenom i prezimenom se ne mogu objavljivati
  To i mene cudi. Kada ce Centralni Komitet Krste krenuti u reforme i decentralizaciju.

  - - - - - - - - - -

  Zahtevamo novi Ustav u skladu sa XXI vekom!

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  03.05.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.876
  Reputaciona moć
  101

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE

  Izgleda da je Srbija kao drzava pred raspadom.
  Tako me podseca na Jugoslaviju pre nego sto se raspala.

 12. #12
  Iskusan Nataša Rostova (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2016.
  Pol
  ženski
  Poruke
  6.770
  Reputaciona moć
  149

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Poredjenje Sudeta mi je malo paušalno. Prvo Sudeti su bili oduzeti Nemačkoj, više su bili kazna nego što su realno pripadali Češkoj.
  U toj novostvotrperenoj državi nemačko stanovništvo trpelo je veliku represiju od strane češkoslovačkih vlasti i stanovništava. Tridesetih godina nakon jednog incidenta pobijeno je na desetine Nemaca, bez ikakvog kriterijuma. To je zapravo i bio okidač da se Hitler učvrsti jer je on obećao da će "štiti Nemce" gde god se nalaze.
  Sudet je po meni više komparativan nama iz Nemačke, nego iz Češke perspektive. Epilog jeste ulazak Nemaca u Prag ali i proterivanje 250.000 Nemaca i za Nemačku trajno izgubljena oblast gde su oni bili većina i koju su oni vekovima gradili.

  Sve je to dokaz da kad se vekovna carstva raspadaju i kad ih počnu komadati procesi traju više generacija koje medjusobno nanose nepravdu jedni drugima. Pa je jedan period jedna nepravda veća od druge, a onda dodje period kad ta druga nepravda počne biti veća od prve.

 13. #13
  Poznat DEDA.D (avatar)
  Učlanjen
  08.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.803
  Reputaciona moć
  309

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Ко и 1.х ИЗДА, за навјиек остаје пиз*а......сетимо се само "заклетве у цркви"......тако, да.....за вијек векова остаје пиз*а......!?!

 14. #14
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  278

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Мени само није јасно зашто један универзитетски професор одбија да учествује у једном позиву на дијалог и сматра да ће својим једниостраним памфлетом без икакве одговорности (а који ће свакако некога убедити да је његово страноивиште некаква *истина*) доипринети неком решењу заједничког нам пороблема?!......зар то професор бежи од дијалога и учи своје студенте како је заправо лупање етикета без могућности да му се одговори и једнострано мишљење без провере некаква врхунско *интелектзуално достигнуће*...заиуста у блесавом времену живимо...па *професоре* није те Вучић отерао у три лепе већ те позвао на разговор а ОВО је твој одговор на то?јер овако оцењујеш своје студенте?..*он је ментол,шта има да га пропитујем..пао је.*
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 15. #15
  Buduća legenda Boljarin (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.776
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  569

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  To se zove, ***** iz mase jer mu je to zadatak, nije on tu da sluzi narod nego da njega sluze.

  Takvih budaletina se namnozilo i najbolje znaju da ispricaju kafansku pricu.

 16. #16
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  278

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio Boljarin Pogledaj poruku
  To se zove, ***** iz mase jer mu je to zadatak, nije on tu da sluzi narod nego da njega sluze.

  Takvih budaletina se namnozilo i najbolje znaju da ispricaju kafansku pricu.
  ето шта су интернет и друштвене мреже донеле...свака дилеја може своју небулозу да пусти у етар без икакве одговорности...страшно је што је ово професор универзитета који се понаша ко обични рента спитер типа Курир....
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 17. #17
  Buduća legenda veliki krang (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.064
  Reputaciona moć
  522

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  ето шта су интернет и друштвене мреже донеле...свака дилеја може своју небулозу да пусти у етар без икакве одговорности...страшно је што је ово професор универзитета који се понаша ко обични рента спитер типа Курир....
  Apsolutno mu je svaka na mestu, što na žalost ne važi i za mozgove naprednjaka.
  https://www.youtube.com/watch?v=RP2u4wJcnS0

 18. #18
  Primećen član tamoneki (avatar)
  Učlanjen
  31.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  981
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio veliki krang Pogledaj poruku
  Apsolutno mu je svaka na mestu, što na žalost ne važi i za mozgove naprednjaka.
  Koje mozgove????...

 19. #19
  Buduća legenda veliki krang (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.064
  Reputaciona moć
  522

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio tamoneki Pogledaj poruku
  Koje mozgove????...
  Vala baš...
  https://www.youtube.com/watch?v=RP2u4wJcnS0

 20. #20
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  278

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio veliki krang Pogledaj poruku
  Apsolutno mu je svaka na mestu, što na žalost ne važi i za mozgove naprednjaka.
  ти очито се ложиш на шарене балоне које ти пушта а не занима те суштина...позван је на РАЗГОВОР а уместо тога он води монолог и избацује памфлете и то без нуђења ИКАКВОГ решењаљ за проблемн већ се бави чисто пљувњем онога који га је звао на разговор?!?!то је понашање једног универзитетског приофесора?шта ли та несрећа учи ту децу дас ми је знати?кад немате решење пљуните онога ко вас зове на разговор?!Што пре прогласити Ниш за главни град Србије...бар ће ове умишене волионе поасти у тоталну илегалу што и заслужују а не да се стално чују као *елита из главног града*...
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 21. #21
  Veoma poznat
  Učlanjen
  27.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Útgarðr
  Poruke
  10.919
  Reputaciona moć
  215

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Razgovor o čemu, dijalog o čemu? Konkretno i precizno?
  :Operation Werewolf:

 22. #22
  Buduća legenda veliki krang (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.064
  Reputaciona moć
  522

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  ти очито се ложиш на шарене балоне које ти пушта а не занима те суштина...позван је на РАЗГОВОР а уместо тога он води монолог и избацује памфлете и то без нуђења ИКАКВОГ решењаљ за проблемн већ се бави чисто пљувњем онога који га је звао на разговор?!?!то је понашање једног универзитетског приофесора?шта ли та несрећа учи ту децу дас ми је знати?кад немате решење пљуните онога ко вас зове на разговор?!Што пре прогласити Ниш за главни град Србије...бар ће ове умишене волионе поасти у тоталну илегалу што и заслужују а не да се стално чују као *елита из главног града*...
  Ja sam ti već objasnio da se u ovoj situaciji ne može voditi nikakav smislen razgovor, jer je stvar doterana do kraja. Dakle, da se popravi u korist Srba ne može, a može jedino da se razgovara o tome kako da se umiri bes naroda nakon priznavanja šiptarske terorističke tvorevine. A pošto je taj bes naroda jedino Vučićev problem, onda neka ga rešava sam. Kao što je i sve do sada radio sam.
  https://www.youtube.com/watch?v=RP2u4wJcnS0

 23. #23
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.927
  Reputaciona moć
  278

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio veliki krang Pogledaj poruku
  Ja sam ti već objasnio da se u ovoj situaciji ne može voditi nikakav smislen razgovor, jer je stvar doterana do kraja. Dakle, da se popravi u korist Srba ne može, a može jedino da se razgovara o tome kako da se umiri bes naroda nakon priznavanja šiptarske terorističke tvorevine. A pošto je taj bes naroda jedino Vučićev problem, onda neka ga rešava sam. Kao što je i sve do sada radio sam.
  не рођо...ви мањина себе сматрате неким *народом* и свој би бес некако да искажете а не народни...чак и да је све тако како кажеш (а по мени је то идиотски став...) али чак и да јесте,ЗАШТО НЕ ПРИСТАНЕШ НА ДИЈАЛОГ И КАЖЕШ ТО У ЛИЦЕ ОНОМЕ КО ТЕ ПОЗИВА НА РАЗГОВОР?!?КАЖЕШ И ОБРАЗЛОЖИШ! а не да држишпредавање у неком ЈАВНОМ монологу безт прилике да ти се одговори....јер ја могу да покушам али прилично сам сигуран да нећу наћи никакве ставове нити критике тог истог Антонића упућене Тадићу или Јеремићу кад су ћутали док се проглашавала независност Косова...а верујем да нећу наћи ни његове критике ИЗ ТОГ ВРЕМЕНА кад су извлачили питање КиМ изУН или кад су постављали погрешно питање МСП...ако заиста не могу да нађем његова моода у времену кад се постављао темељ данашње ситуације (а оставићу теби да ме демантујеш)-ШТА КОЈИ МОЈ ДАНАС СЕРЕНДА тај квази интелектуалац и сероња?
  једина борба коју водимо је борба на духовном плану..све остало су само последице....у тој борби једини Пут до победе јесте Господ Исус Христос!

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  27.01.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Útgarðr
  Poruke
  10.919
  Reputaciona moć
  215

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Citat Original postavio jeremijabg Pogledaj poruku
  не рођо...ви мањина себе сматрате неким *народом* и свој би бес некако да искажете а не народни...чак и да је све тако како кажеш (а по мени је то идиотски став...) али чак и да јесте,ЗАШТО НЕ ПРИСТАНЕШ НА ДИЈАЛОГ И КАЖЕШ ТО У ЛИЦЕ ОНОМЕ КО ТЕ ПОЗИВА НА РАЗГОВОР?!?КАЖЕШ И ОБРАЗЛОЖИШ! а не да држишпредавање у неком ЈАВНОМ монологу безт прилике да ти се одговори....јер ја могу да покушам али прилично сам сигуран да нећу наћи никакве ставове нити критике тог истог Антонића упућене Тадићу или Јеремићу кад су ћутали док се проглашавала независност Косова...а верујем да нећу наћи ни његове критике ИЗ ТОГ ВРЕМЕНА кад су извлачили питање КиМ изУН или кад су постављали погрешно питање МСП...ако заиста не могу да нађем његова моода у времену кад се постављао темељ данашње ситуације (а оставићу теби да ме демантујеш)-ШТА КОЈИ МОЈ ДАНАС СЕРЕНДА тај квази интелектуалац и сероња?

  Vi SNSovci verujete svašta.

  http://www.koreni.rs/intervju-slobodan-antonic/
  http://www.pecat.co.rs/2010/09/slobodan-antonic-srbija-je-degradirana/
  https://stanjestvari.com/2017/05/23/od-zla-na-gore/
  http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:417912-Slobodan-Antonic-Zavisni-smo-od-briselske-droge
  https://dijaspora.wordpress.com/2011/01/04/tekst-slobodana-antonica-koji-je-skinut-sa-sajta-nspm-posle-2-sata/

  S druge strane, kako ti možeš da veruješ Vučiću koji neprestano laže i sve što je obećao, slagao je?
  :Operation Werewolf:

 25. #25
  Buduća legenda Droid (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Berlin, 1933.
  Poruke
  28.786
  Reputaciona moć
  408

  Podrazumevano Re: VUČIĆEVA KAMPANJA IZDAJE SRBIJE: Sociolog Slobodan Antonić otkriva pozadinu dijal

  Mnogo lako se lacate izraza i etikete izdajnika. Cim nekog etiketiraju kao izdajnika, ja tom coveku vise verujem. Tako smo i Drazu 50 godina etiketirali, a sad pravimo spomenike.

  Glupsoni.

Slične teme

 1. SVE RUSKE IZDAJE SRBIJE
  Autor zemunski kej u forumu Politika
  Odgovora: 132
  Poslednja poruka: 04.04.2014., 14:05
 2. Vikiliks otkriva: Slobodan Milošević je mrtav!
  Autor Mjöllnir u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 05.12.2010., 14:47
 3. Odgovora: 53
  Poslednja poruka: 06.09.2010., 23:51
 4. Odgovora: 182
  Poslednja poruka: 05.09.2008., 10:12
 5. Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 01.08.2008., 11:31

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •