BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milioner!
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Tema: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milioner!

 1. #1
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.942
  Reputaciona moć
  885

  Exclamation BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milioner!

  http://www.kurir.rs/vesti/politika/2889931/bahata-vuciceva-direktorka-poreske-uprave-ogrezla-u-kriminalu-a-zivi-kao-milioner  OBOŽAVA LUKSUZ

  BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milioner! ČITAJTE U KURIRU

  02.08.2017. 22:29h

  Ivana Draganjac više puta godišnje letuje na najskupljim destinacijama, što košta najmanje 20.000 evra, voli jahte, luduje za markiranom garderobom, a zna i da se veseli uz estradne pevače

  Ivana Draganjac, direktorka filijale Poreske uprave u beogradskoj opštini Stari grad, živi bukvalno kao milionerka!

  Kako Ivana Draganjac uživa u luksuzu, gde se odmara i na koje sve načine troši na desetine hiljada evra, pročitajte u KURIRU.
 2. #2
  Elita
  Učlanjen
  04.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  iza sedam brda i dolina u 3pm
  Poruke
  15.765
  Reputaciona moć
  389

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Krivična prijava

  POJAM. Krivična prijava je akt kojim se javni tužilac obaveštava da je izvršeno krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.
  KOME SE PODNOSI.Krivična prijava se podnosi nadležnom javnom tužiocu.
  KAKO SE PODNOSI.Podnosi se pismeno ili usmeno, telefonom, elektronskom poštom ili upotrebom drugih tehničkih sredstava i načina. Ako se krivična prijava podnosi usmeno, prijavilac će se upozoriti na posledice lažnog prijavljivanja, a prijava i upozorenje se unose u zapisnik. Ako je prijava saopštena telefonom ili upotrebom drugih tehničkih sredstava i načina, sačiniće se službena beleška, a ako je prijava podnesena elektronskom poštom, ona će se sačuvati na odgovarajućem nosiocu podataka i odštampati.
  PODNOŠENJE SUDU.Ako je krivična prijava podnesena sudu, policiji, drugom državnom organu, ili nenadležnom javnom tužiocu, oni će prijavu primiti i odmah je, zajedno sa svim njenim prilozima, ako su oni uz nju podneseni, dostaviti nadležnom javnom tužiocu.
  PODNOŠENJE POLICIJI. Kada je prijava podnesena policiji, ona će, ako smatra da postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, bez odlaganja sprovesti potrebne radnje prethodne istrage, koje spadaju u njenu nadležnost ili koje je po ovom zakoniku ovlašćena da sprovodi, o čemu će odmah obavestiti nadležnog javnog tužioca.
  PRIVATNA KRIVIČNA PRIJAVA potiče od građana ili pravnih lica koja nisu obavezna da je podnesu po službenoj dužnosti. Ona je po pravilu dobrovoljna, osim u slučaju kad je u Krivičnom zakoniku predviđeno da je neprijavljivanje krivičnog dela ili njegovog pripremanja krivično delo. Podnosilac privatne prijave je najčešće oštećeni, ali može da bude i svako drugo lice, uključujuću i učinioca krivičnog dela (samoprijava). Podnošenje lažne krivične prijave je krivično delo. Krivične prijave mogu biti i anonimne.
  SLUŽBENA KRIVIČNA PRIJAVA potiče od organa državne vlasti ili organizacija koje vrše druga javna ovlašćenja (organi teritorijalne autonomije ili lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove). Njeno podnošenje je obavezno. Podnosilac je dužan da navede dokaze koji su mu poznati i da preduzme mere da se sačuvaju tragovi, predmeti na kojima je ili pomoću kojih je učinjeno krivično delo i drugi dokazi. Organ unutrašnjih poslova sastavlja službenu krivičnu prijavu na osnovu prikupljenih obaveštenja i u njoj navodi dokaze koje je tim putem saznao.
  POSTUPANJE JAVNOG TUŽIOCA. Kada primi krivičnu prijavu ili obaveštenje policije o krivičnom delu, javni tužilac će razmotriti navode krivične prijave ili obaveštenja, te će pre odlučivanja o krivičnoj prijavi ili o obaveštenju, saslušati osumnjičenog, osim ako ga već u prethodnoj istrazi nije sam saslušao, ili ako postoji izrazita opasnost od odlaganja, odnosno ukoliko javni tužilac uvidom u zapisnik o saslušanju osumnjičenog od strane policije i traku, odnosno drugog nosioca zvučnog i video podataka o tome oceni da nema potrebe da saslušava osumnjičenog koji je u prethodnoj istrazi saslušan od strane policije.
  Izuzetno, javni tužilac može pre odlučivanja o krivičnoj prijavi ili o obaveštenju, saslušati osumnjičenog, kojeg je već saslušao u prethodnoj istrazi, ako to nalažu osobite okolnosti slučaja ili je ponovno saslušanje osumnjičenog neophodno radi prikupljanja dokaza u prilog njegovoj odbrani.
  REŠENJE O SPROVOĐENJU ISTRAGE. Javni tužilac donosi rešenje o sprovođenju istrage kada oceni da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni učinio krivično delo za koje se tereti u krivičnoj prijavi ili obaveštenju policije. U rešenju o sprovođenju istrage se moraju naznačiti: lični podaci okrivljenog, opis dela iz kojeg proizilaze njegova zakonska obeležja, zakonski naziv krivičnog dela i dokazi iz kojih proizilazi osnovana sumnja. U rešenju o sprovođenju istrage može se predložiti istražnom sudiji nadležnog suda da se okrivljenom odredi pritvor ili da se prisustvo okrivljenog, odnosno uslovi za nesmetano vođenje krivičnog postupka, obezbede drugim merama propisanim ovim zakonikom.
  ODBACIVANJE KRIVIČNE PRIJAVE. Javni tužilac će rešenjem odbaciti krivičnu prijavu, odnosno obaveštenje, ako iz same prijave ili obaveštenja proističe:

  1. da delo sadržano u krivičnoj prijavi ili obaveštenju policije nije krivično delo ili nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti;
  2. da je nastupila zastarelost krivičnog gonjenja;
  3. da je delo obuhvaćeno amnestijom ili pomilovanjem, ili ako postoje druge okolnosti koje trajno isključuju krivično gonjenje;
  4. da očigledno ne postoje dokazi koji ukazuju na verovatnoću da su navodi sadržani u krivičnoj prijavi istiniti.

  O odbacivanju krivične prijave javni tužilac će u roku od osam dana obavestiti podnosioca krivične prijave i oštećenog, koji se upućuje na mogućnost da sam preduzme krivično gonjenje, podnošenjem optužnice sudu u roku od 15 dana od dana dostavljanja rešenja o odbačaju prijave, a oštećeni se upozorava da propuštanjem tog roka gubi pravo na preuzimanje krivičnog gonjenja. O odbacivanju obaveštenja o krivičnom delu, javni tužilac će u roku od osam dana obavestiti policiju.
  PRIKUPLJANJE DOKAZA NEPOSREDNO ILI PREKO POLICIJE. Ako javni tužilac iz same krivične prijave ili obaveštenja policije ne može oceniti da li su verovatni u njoj sadržani navodi ili ako podaci u prijavi ili obaveštenju policije ne pružaju dovoljno osnova ni za donošenje rešenja o sprovođenju istrage, niti rešenja za odbacivanje prijave ili obaveštenja, a naročito ako je krivična prijava podnesena protiv nepoznatog učinioca, javni tužilac će sam, ili posredstvom drugih državnih organa, prikupiti potrebna obaveštenja. Javni tužilac može pozivati građane, a može preduzimati i sve potrebne dokazne radnje, osim onih za koje je isključivo nadležan istražni sudija, ili koje samo istražni sudija može da naredi. Ako javni tužilac nije u mogućnost da potrebne radnje sam preduzme, on će zahtevati da to učini policija, koja je dužna da bez odlaganja obavesti javnog tužioca o svakoj preduzetoj radnji.

  OŠTEĆENI I PRIVATNI TUŽILAC
  Zakonik o krivičnom postupku - "SlužbenI glasnik RS", br. 46/2006
  Rok za podnošenje predloga oštećenog i privatne tužbe
  Član 52.
  (1) Za krivična dela za koja se goni po predlogu oštećenog ili po privatnoj tužbi, predlog ili tužba se podnosi u roku od tri meseca od dana kad je ovlašćeno lice saznalo za krivično delo i lice za koje osnovano smatra da je učinilac.
  (2) Ako je podnesena privatna tužba zbog krivičnog dela uvrede, okrivljeni može do završetka glavnog pretresa i posle proteka roka iz stava 1. ovog člana podići privatnu tužbu (protivtužbu), protiv tužioca koji mu je uvredu naneo istom prilikom, a u takvom slučaju, sud donosi jednu presudu o obe privatne tužbe.
  Podnošenje predloga za krivično gonjenje ili privatne tužbe
  Član 53.
  (1) Predlog za krivično gonjenje se podnosi nadležnom javnom tužiocu, a privatna tužba nadležnom sudu.
  (2) Ako je oštećeni podneo krivičnu prijavu ili je podneo predlog za ostvarivanje imovinskopravnog zahteva u krivičnom postupku, smatraće se da je time podneo i predlog za gonjenje.
  (3) Kada je oštećeni podneo krivičnu prijavu ili predlog za gonjenje, a u toku postupka se utvrdi da se radi o krivičnom delu za koje se goni po privatnoj tužbi, prijava, odnosno predlog smatraće se blagovremenom privatnom tužbom ako su podneti u roku predviđenom za podnošenje privatne tužbe. Blagovremeno podneta privatna tužba smatraće se blagovremeno podnetim predlogom oštećenog ako se u toku postupka utvrdi da se radi o krivičnom delu za koje se goni po predlogu.
  http://projuris.org/krivicna_prijava.html

  Rodić prvo treba da se informiše šta podnosi a ne da stavlja bombastične naslove u svoje smeće od novina
  ako bi crnogorcima svetlele oči , beograd bio noću sijao kao Pariz

 3. #3
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.599
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6201

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Motke govnjive
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Koja budala veruje Kuriru i Informer?

 5. #5
  Ističe se Arkadijanac (avatar)
  Učlanjen
  22.01.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Dorcol
  Poruke
  2.771
  Reputaciona moć
  79

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Milica i Rada prošetale guze. Eh kad bih ih se dočepao, pocepo bi ih ko svinja mastan džak.
  Omne ignotum pro magnifico

 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Arkadijanac Pogledaj poruku
  Milica i Rada prošetale guze. Eh kad bih ih se dočepao, pocepo bi ih ko svinja mastan džak.
  Реално, могао би са тим гузицама да радиш шта хоћеш, вероватно су осигуране.

 7. #7
  Poznat DEDA.D (avatar)
  Učlanjen
  08.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.811
  Reputaciona moć
  311

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Arkadijanac Pogledaj poruku
  Milica i Rada prošetale guze. Eh kad bih ih se dočepao, pocepo bi ih ko svinja mastan džak.
  Појединцима се толико осладила Вођина гуза......да не излазе из ње......дал' је сласт, или страст....питање је сад....?!

 8. #8
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.599
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6201

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Koja budala veruje Kuriru i Informer?
  Znaci kurir laze sve za vucica?
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 9. #9
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio georgejune Pogledaj poruku
  Znaci kurir laze sve za vucica?
  Информер лаже за Вучића.

  Курир лаже за Вучића,

  То ти је исти новчић са два лица.

 10. #10
  libe strasni nije na forumu
  почетак краја диктатора најавио је курир
  Veoma poznat libe strasni (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СМЕДЕРЕВО
  Poruke
  14.433
  Reputaciona moć
  1344

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Koja budala veruje Kuriru i Informer?
  паризер прескочи курир--зна се ко овде лаже вучић&дезинформер
  ништа без снс,пинка&дезинформера

 11. #11
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio libe strasni Pogledaj poruku
  паризер прескочи курир--зна се ко овде лаже вучић&дезинформер
  Samo idiot vidi razliku izmedju informara i kurira.

 12. #12
  Supermoderator Ljuta Tica (avatar)
  Učlanjen
  09.05.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Страдија
  Poruke
  7.168
  Reputaciona moć
  1056

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Koja budala veruje Kuriru i Informer?

  Оуххх ... Треба упамтити овај твој коментар и цитирати га сваки пут када отвориш неку тему користећи извор из Информера
  Слободан као ... ' тица

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Ljuta Tica Pogledaj poruku
  Оуххх ... Треба упамтити овај твој коментар и цитирати га сваки пут када отвориш неку тему користећи извор из Информера
  Коначно си ми се обратио без неке увредљиве и фашистичке реченице. Шта ће то да значи?

 14. #14
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.942
  Reputaciona moć
  885

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion


 15. #15
  Ističe se Arkadijanac (avatar)
  Učlanjen
  22.01.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Dorcol
  Poruke
  2.771
  Reputaciona moć
  79

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Информер лаже за Вучића.

  Курир лаже за Вучића,

  То ти је исти новчић са два лица.
  Ih bre, još reci da Tabloid i Brkić lažu za Vučića.
  Omne ignotum pro magnifico

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  30.10.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.756
  Tekstova u blogu
  27
  Reputaciona moć
  1180

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Pa ako si normalan, neces verovati toj zutoj stampi.

 17. #17
  Veoma poznat zlatko01 (avatar)
  Učlanjen
  28.03.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  plavi hotel
  Poruke
  10.431
  Reputaciona moć
  207

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  lep život....seks, droga i alkohol.....ni ostaale stranke nisu bolje

 18. #18
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.942
  Reputaciona moć
  885

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  http://www.kurir.rs/vesti/politika/2890437/bahacenje-celnice-poreske-uprave-direktorka-milionerka-daje-9-000-evra-za-odmor-na-tajlandu  UŽIVA OD NAŠIH PARA

  BAHAĆENJE ČELNICE PORESKE UPRAVE: Direktorka milionerka daje 9.000 evra za odmor na Tajlandu! ČITAJTE U KURIRU!

  03.08.2017. 22:20h

  Čak 22 prosečne srpske plate potrošila je Ivana Draganjac, direktorka filijale Poreske uprave Stari grad, na samo jedno putovanje, i to na baškarenje na Tajlandu!

  Kurir otkriva da je Draganjčeva uživala u najluksuznijem „Nju star bič rizortu“ u tajlanskom mestu Ko Samui, poznatom po tome što tamo boravi samo najbogatija elita.

  Saznajte SAMO U KURIRU kako se bahati srpska poreznica, koja plaća basnoslovan novac samo na jedno letovanje i odakle joj novac za raskoš i luksuz...
  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio libe strasni Pogledaj poruku
  паризер прескочи курир--зна се ко овде лаже вучић&дезинформер
  "Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku libe strasni."

 19. #19
  Ističe se
  Učlanjen
  06.01.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.227
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Informer je djubretina. Kurir je bio, ali se promenio posle ovih pisanija o svemu i svakome iz i oko vlasti nesto sto se ne moze izmisliti.

 20. #20
  libe strasni nije na forumu
  почетак краја диктатора најавио је курир
  Veoma poznat libe strasni (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СМЕДЕРЕВО
  Poruke
  14.433
  Reputaciona moć
  1344

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  еј па и није нека-масна бре
  ништа без снс,пинка&дезинформера

 21. #21
  Iskusan
  Učlanjen
  03.05.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.882
  Reputaciona moć
  101

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Mračak@ Pogledaj poruku
  Koja budala veruje Kuriru i Informer?
  A kako tek da verujemo SNS - Vucicevim botovima kao sto si ti.
  To je najverovatnije sve tacno jel je tipicno za danasnju do koske korumpiranu Vucicevu Srbiju.
  Najverovatnije je kulovka ucenjuje firme i tako zgrce milione kao i vecina u SNS ovoj vlasti osim ovih sitnih
  SNS botova koji prduckaju za male privilegije po forumima.
  Poslednji put ažurirao/la capitosinora : 04.08.2017. u 09:10

 22. #22
  Poznat Arkania (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ZEMLJA KAPITALA
  Poruke
  9.044
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Kakvu je samo govnastu barustinu drug Vu napravio oko sebe.


  Meri coveka po ljudima kojima se okruzuje.....

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio capitosinora Pogledaj poruku
  A kako tek da verujemo SNS - Vucicevim botovima kao sto si ti.
  To najverovatnije sve tacno jel je tipicno za danasnju do koske korumpiranu Vucicevu Srbiju.
  Najverovatnije je kulovka ucenjuje firme i tako zgrce milione kao i vecina u SNS ovoj vlasti osim ovih sitnih
  SNS botova koji prduckaju za male privilegije po forumima.
  Verovatno to a i neke firme daju donacije da ne bi placale porez.

  Najbolja pozicija ikad za korupciju.

 23. #23
  Buduća legenda Rasejani Prorok (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  korak do bogatstva
  Poruke
  29.342
  Tekstova u blogu
  54
  Reputaciona moć
  690

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Odakle vam hrabrosti gospodine Jankoviću da se vi bavite Kosovom kada smo mi zaduženi za državu?

  Zajebana Portparolka SNS-a
  I ♥ Ceca

 24. #24
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.480
  Reputaciona moć
  2229

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Beograd grad lopova sa drzavne sise...
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 25. #25
  Poznat Arkania (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ZEMLJA KAPITALA
  Poruke
  9.044
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: BAHATA VUČIĆEVA DIREKTORKA PORESKE UPRAVE: Ogrezla u kriminalu, a živi kao milion

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  Beograd grad lopova sa drzavne sise...
  Ko i Vasington, Moskva i Peking...

Slične teme

 1. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 19.07.2017., 14:50
 2. Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 18.08.2012., 18:51
 3. Ne možeš pobeći od poreske uprave!
  Autor Demijurg u forumu Politika
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 10.02.2012., 11:36
 4. Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 17.10.2010., 18:02
 5. Tadiić uhapsio dva radnika Poreske uprave
  Autor Reg u forumu Politika
  Odgovora: 75
  Poslednja poruka: 25.08.2009., 11:44

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •