Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 76

Tema: Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu

 1. #1
  Iskusan
  Učlanjen
  21.11.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  5.797
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu

  Bivši hrvatski premijer i šef obaveštajnih službi Josip Manolić u svojim memoarima “Politika i domovina” piše i o Željku Ražnatoviću Arkanu.

  “Početkom 1991. godine, tačnije, u aprilu te godine, Republika Hrvatska kupila je njegovim posredovanjem od njegove kompanije iz vojnog skladišta u Batajnici mnogo oružja, pretežno kalašnjikove AK 47 i protivtenkovsko naoružanje. Bila je reč o dvanaest šlepera oružja”, ističe Manolić.
  Prema njegovim rečima, danas “valja otkriti neke detalje kako bi se priča o Arkanu svela u pravi kontekst”.

  “Operacija nabavke videozapisa o likvidaciji hrvatskih branitelja s Ovčare tema je o kojoj se i danas čovek mora zapitati: ‘Predsedniče, čemu to?’. U februaru 1992. godine predsednik Tuđman isplatiće dva miliona nemačkih maraka za nabavku videozapisa koji je posedovao Željko Ražnatović, barem tako stoji u dokumentima, koje hrvatska država i danas ima. Gotov novac biće odnesen Arkanu, a videokaseta, zamotana u aluminijsku foliju, biće predana predsedniku Tuđmanu u njegovoj porodičnoj kući u Nazorovoj ulici”, piše Manolić.  Nastavak na donjem linku...

  http://www.kurir.rs/vesti/politika/2...li-to-nije-sve

  Arkan je poznati beogradski kriminalac i izdajnik... 2. #2
  Buduća legenda комшија (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.843
  Reputaciona moć
  884

  Question Аркан Хрватима продавао оружје?!

  http://www.pravda.rs/2017/07/30/arkan-hrvatima-prodavao-oruzje/  Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Бивши хрватски премијер и шеф обавештајних служби у својим мемоарима “Политика и домовина” пише и о Жељку Ражнатовићу Аркану, преноси хрватски “Телеграм”

  “Остаје ми сада споменути два најважнија догађаја око Аркана, за које мислим да не би смели да остану државна тајна, ма како то неки још данас жарко желе”, наводи Манолић.

  Како наводи, Жељко Ражнатовић Аркан “још је током истраге и боравка у Реметинцу и пре режираног суђења постао добављач оружја за потребе Републике Хрватске”.

  “Почетком 1991. године, тачније, у априлу те године, Република Хрватска купила је његовим посредовањем од његове компаније из војног складишта у Батајници много оружја, претежно калашњикове АК 47 и противтенковско наоружање. Била је реч о дванаест шлепера оружја”, истиче Манолић.

  Према његовим речима, данас “ваља открити неке детаље како би се прича о Аркану свела у прави контекст”.

  “Ко је одобрио трговину оружјем са Жељком Ражнатовићем Арканом? Зашто ја, као ондашњи председник Владе, нисам имао информацију о тим набавкама? Да ли је трговина с њим била покриће за неке друге услуге, како је то оружје плаћено, зашто је целу операцију водио ‘обавјештајни круг’ и на страни купаца и на страни продавача? Можда одговор знају неки појединци из Осијека који су оних дана били господари живота и смрти у Осијеку, а претпостављам да детаље знају и неки данас живи Вуковарци, склоњени на отоку Крку, као и они који су пратили шлепере до истовара”, наводи бивши хрватски премијер.

  Он истиче да није испитивао “шта о томе знају Главаш, Перковић и Шекс”, али верује да им детаљи “нису непознати”.

  “Неколико дана пре плаћања оружја Ражнатовићу Аркану, наши појединци, у згради Жупанијског суда у Осијеку, припремиће две актовке пуне злата и сребра. Наиме, оружје је наводно плаћено златом и сребром. Питања која се и данас намећу гласе - чије је било то злато и сребро, има ли оно неку везу с убијеним осјечким шверцерима златом, ко је, заправо, особа која је злато донела на Жупанијски суд у Осијеку и на крају, коме је преузиматељ актовки заправо предао пошиљку злата? Је ли реч о оружју које се касније обилно препродавало по Славонији, је ли део отишао у Вуковар?”, пише Манолић.

  “Чињеница је да је дванаест шлепера оружја стигло и да је предано, а да је Аркан тих дана боравио у Реметинцу. Постоји и информација да је Аркан тим оружјем заправо купио своју слободу. Верујем да ће ови редови изазвати неке припаднике Службе за заштиту уставног поретка, који су пратили и преузели оружје, да се ипак јавно испитају о пошиљци”, додаје он.

  Манолић наводи да о целом случају постоји и забелешка у Државном тужилаштву.

  “Иако су неки протагонисти ове приче мртви, па и мој пријатељ Лазо Пајић, који је о свему овоме знао много више, нема никаква разлога да се та и с њом повезане истраге не наставе, поготово зато што неке индиције говоре како су одређена осјечка убојства, па и оно Јосипа Реихла-Кира, имала повезнице са Загребом”, пише својевремено најближи сарадник хрватској председника Туђмана.

  Међутим, како наводи, то није све о Аркану.

  “Хрватска ће се и 1992. године користити услугама Жељка Ражнатовића. И та ће се операција збивати мимо мојих очију, у највећој тајности. Штовише, мислим да сам свесно био искључен при њеној организацији због чињенице да смо председник Туђман и ја тад већ били ‘затегнули конопац’. Избором људи који ће бити укључени у ту операцију, а неки су и данас живи, Туђман, после и његови наследници, затворили су круг оданих и моћних”, истиче Манолић.

  Како наводи, он и Туђман бројним обавештајним операцијама размишљали су различито, понекад и дијаметрално супротно.

  “Операција набавке видеозаписа о ликвидацији хрватских бранитеља с Овчаре тема је о којој се и данас човек мора запитати: ‘Председниче, чему то?’. У фебруару 1992. године председник Туђман исплатиће два милиона немачких марака за набавку видеозаписа који је поседовао Жељко Ражнатовић, барем тако стоји у документима, које хрватска држава и данас има. Готов новац биће однесен Аркану, а видеокасета, замотана у алуминијску фолију, биће предана председнику Туђману у његовој породичној кући у Назоровој улици”, пише Манолић.

  “Документи који говоре о споменутом видеозапису такође постоје; надам се да нису у међувремену уништени, као што постоје документи који показују да Арканово хапшење и суђење у Загребу није сматрано препреком наставку сарадње с тим човеком. Аркан ће остати у континуираном контакту са Златком Багарићем, све до Багарићевог убиства, али и с Фердинандом Јукићем, радником Службе за заштиту уставног поретка, те с још неким појединцима, великим хрватским бизнисменима чија имена засад не бих спомињао”, додаје он.

  Манолићеве тврдње да је Република Хрватска купила дванаест шлепера оружја од Жељка Ражнатовића, те да је Туђман лично наредио да се Ражнатовићу исплати два милиона марака за видеозапис убиства на Овчари, како наводи “Телеграм”, јесу две тврдње које “прилично драматично мењају хрватску (и српску) слику о Аркану, а део су опсежног поглавља о познатом случају Аркановог хапшења у Хрватској почетком 1991. године”.

  Они потом наводе да су хрватске обавештајне службе добиле информацију да Аркан припрема атентат на председника Туђмана, као и да је ухапшен у близини Двора.

  Ухапсили су га припадници Министарства унутрашњих послова, али српске националности, наводи “Телеграм”.

  У Реметинцу га је, тврди Манолић, слободно посећивало веома много људи, док су у исто време његовог досијеа нестајали из судског списа, па тако судија, наводно, заиста није имао много избора него да Аркана осуди на само двадесет месеци затвора, што није подразумевало обавезни притвор па је Аркан мирно напустио Хрватску.

  Манолић је од преузимања власти у априлу 1990. године па до ескалације сукоба с Туђманом крајем 1993. и у 1994. години, обављао дужности члана Председништва Републике Хрватске, па председника Владе, па шефа обавештајних служби, па, на крају, председника саборског Жупанијског дома.

  Уз све то, Манолић је имао и највише страначке дужности у време доласка на власт ХДЗ и у првим годинама рата.

  Жељко Ражнатовић Аркан био је оснивач и главни командант Српске добровољачке гарде, а такође је био оснивач и први председник Странке српског јединства, председник фудбалског клуба Обилић, а помиње се и као један од вођа навијача Црвене звезде.

  Убијен је у Београду 15. јануара 2000. год

 3. #3
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  odavno sam pisao o tome ovdje,

 4. #4
  Iskusan јанпи (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.488
  Reputaciona moć
  199

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Ко је Аркану дао то силно оружје ?
  Извадио га из свог левог џепа,Аркан поседовао 2 тоне наоружања,у свом власништву?
  Пиштаљка ти се позлатила Милораде !

 5. #5
  Saliva nije na forumu
  komšinica kaže da patim od autošovinizma, šta je to i kako se leči
  Domaćin Saliva (avatar)
  Učlanjen
  27.02.2017.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.641
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Ustase otkrile toplu vodu
  a Tudjmanovi nisu bili kucni prijatelji sa Mirom Markovic i Slobodanom Miosevicem, i nisu kampovali u Beogradu
  Tadasnja vlast Srbije, ukljucujuci Dacica i Vucica, nisu izdajnici srpskog naroda, nisu prodali Krajinu i nisu unistavali srpski narod

  - - - - - - - - - -

  ko kaze drugacije, laze
  Hans, get ze flammenwerfer für die Soros-Mitarbeiterliste ds, cro, ldp, AV

 6. #6
  Poznat
  Učlanjen
  29.10.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.202
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  A ko je formacijsko oružije TO Srbije, daleko prije Arkana proda Rvatima?

  Odgovor je jednostavan,
  ONI KOJI SRBE IZ RVACKE PRODALI RVATIMA!

 7. #7
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.562
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6200

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Ceca da plati porez
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 8. #8
  Aktivan član Sin_tisućljetne_kulture (avatar)
  Učlanjen
  22.12.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.926
  Reputaciona moć
  27

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Jbg, ispada da smo i mi bosanskim Srbima prodavali naftu i druge stvari kad je Srbija nametnula sankcije R. Srpskoj, a zauzvrat bosanski Srbi nisu prstom mrdnuli kad je krenula Oluja... Nije rat samo oružje, rat se vodi i na drugim poljima, ne samo na bojišnici...

 9. #9
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.218
  Reputaciona moć
  325

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Saliva Pogledaj poruku
  Ustase otkrile toplu vodu
  a Tudjmanovi nisu bili kucni prijatelji sa Mirom Markovic i Slobodanom Miosevicem, i nisu kampovali u Beogradu
  Tadasnja vlast Srbije, ukljucujuci Dacica i Vucica, nisu izdajnici srpskog naroda, nisu prodali Krajinu i nisu unistavali srpski narod

  - - - - - - - - - -

  ko kaze drugacije, laze
  mi vecito velicamo pogresne

  i od njih pravimo heroje i junake
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 10. #10
  Moderator proka (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  41.768
  Reputaciona moć
  1264

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio georgejune Pogledaj poruku
  Ceca da plati porez
  a dok ne plati, da dokaže da je sve što ima u skladu sa zakonom stečeno i da je plaćen porez na prihod od kog je finansirana kupovina celokupne imovine
  zivot je previse kratak da bi pio lose vino :)

 11. #11
  Buduća legenda
  Učlanjen
  05.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  25.239
  Reputaciona moć
  382

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Dvopek Pogledaj poruku
  odavno sam pisao o tome ovdje,
  Jesi ti onaj Iwo Jima pohrvaceni šiptar iz Hrtkovaca ?

 12. #12
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.218
  Reputaciona moć
  325

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio proka Pogledaj poruku
  a dok ne plati, da dokaže da je sve što ima u skladu sa zakonom stečeno i da je plaćen porez na prihod od kog je finansirana kupovina celokupne imovine
  prosao je voz za to

  nakon * demokratskih promena * je trebalo sve to pretresti

  sad su na vlasti isti koji su bili do 2000-te

  zamenili su mesta i pricu ali su isti

  sve je to zasluga kostunice pre svega
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  05.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  25.239
  Reputaciona moć
  382

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Oni bi slično oružje kupili od drugih pa je razumljvo što je neko odvavde odlučio da im proda.Na prvi pogled apsurdno ali nije tako.

 14. #14
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.218
  Reputaciona moć
  325

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Gruban Pogledaj poruku
  Oni bi slično oružje kupili od drugih pa je razumljvo što je neko odvavde odlučio da im proda.Na prvi pogled apsurdno ali nije tako.
  pa da , logicno je da neko iz srbije stavi te pare u dzep

  nego da tajne sluzbe sprece kupovinu

  a to sto deca ginu nema veze

  - - - - - - - - - -

  sigurno si iz sps-a
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 15. #15
  Ističe se waikiki (: (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2016.
  Pol
  ženski
  Poruke
  2.040
  Reputaciona moć
  82

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio комшија Pogledaj poruku
  http://www.pravda.rs/2017/07/30/arkan-hrvatima-prodavao-oruzje/  Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Бивши хрватски премијер и шеф обавештајних служби у својим мемоарима “Политика и домовина” пише и о Жељку Ражнатовићу Аркану, преноси хрватски “Телеграм”

  “Остаје ми сада споменути два најважнија догађаја око Аркана, за које мислим да не би смели да остану државна тајна, ма како то неки још данас жарко желе”, наводи Манолић.

  Како наводи, Жељко Ражнатовић Аркан “још је током истраге и боравка у Реметинцу и пре режираног суђења постао добављач оружја за потребе Републике Хрватске”.

  “Почетком 1991. године, тачније, у априлу те године, Република Хрватска купила је његовим посредовањем од његове компаније из војног складишта у Батајници много оружја, претежно калашњикове АК 47 и противтенковско наоружање. Била је реч о дванаест шлепера оружја”, истиче Манолић.

  Према његовим речима, данас “ваља открити неке детаље како би се прича о Аркану свела у прави контекст”.

  “Ко је одобрио трговину оружјем са Жељком Ражнатовићем Арканом? Зашто ја, као ондашњи председник Владе, нисам имао информацију о тим набавкама? Да ли је трговина с њим била покриће за неке друге услуге, како је то оружје плаћено, зашто је целу операцију водио ‘обавјештајни круг’ и на страни купаца и на страни продавача? Можда одговор знају неки појединци из Осијека који су оних дана били господари живота и смрти у Осијеку, а претпостављам да детаље знају и неки данас живи Вуковарци, склоњени на отоку Крку, као и они који су пратили шлепере до истовара”, наводи бивши хрватски премијер.

  Он истиче да није испитивао “шта о томе знају Главаш, Перковић и Шекс”, али верује да им детаљи “нису непознати”.

  “Неколико дана пре плаћања оружја Ражнатовићу Аркану, наши појединци, у згради Жупанијског суда у Осијеку, припремиће две актовке пуне злата и сребра. Наиме, оружје је наводно плаћено златом и сребром. Питања која се и данас намећу гласе - чије је било то злато и сребро, има ли оно неку везу с убијеним осјечким шверцерима златом, ко је, заправо, особа која је злато донела на Жупанијски суд у Осијеку и на крају, коме је преузиматељ актовки заправо предао пошиљку злата? Је ли реч о оружју које се касније обилно препродавало по Славонији, је ли део отишао у Вуковар?”, пише Манолић.

  “Чињеница је да је дванаест шлепера оружја стигло и да је предано, а да је Аркан тих дана боравио у Реметинцу. Постоји и информација да је Аркан тим оружјем заправо купио своју слободу. Верујем да ће ови редови изазвати неке припаднике Службе за заштиту уставног поретка, који су пратили и преузели оружје, да се ипак јавно испитају о пошиљци”, додаје он.

  Манолић наводи да о целом случају постоји и забелешка у Државном тужилаштву.

  “Иако су неки протагонисти ове приче мртви, па и мој пријатељ Лазо Пајић, који је о свему овоме знао много више, нема никаква разлога да се та и с њом повезане истраге не наставе, поготово зато што неке индиције говоре како су одређена осјечка убојства, па и оно Јосипа Реихла-Кира, имала повезнице са Загребом”, пише својевремено најближи сарадник хрватској председника Туђмана.

  Међутим, како наводи, то није све о Аркану.

  “Хрватска ће се и 1992. године користити услугама Жељка Ражнатовића. И та ће се операција збивати мимо мојих очију, у највећој тајности. Штовише, мислим да сам свесно био искључен при њеној организацији због чињенице да смо председник Туђман и ја тад већ били ‘затегнули конопац’. Избором људи који ће бити укључени у ту операцију, а неки су и данас живи, Туђман, после и његови наследници, затворили су круг оданих и моћних”, истиче Манолић.

  Како наводи, он и Туђман бројним обавештајним операцијама размишљали су различито, понекад и дијаметрално супротно.

  “Операција набавке видеозаписа о ликвидацији хрватских бранитеља с Овчаре тема је о којој се и данас човек мора запитати: ‘Председниче, чему то?’. У фебруару 1992. године председник Туђман исплатиће два милиона немачких марака за набавку видеозаписа који је поседовао Жељко Ражнатовић, барем тако стоји у документима, које хрватска држава и данас има. Готов новац биће однесен Аркану, а видеокасета, замотана у алуминијску фолију, биће предана председнику Туђману у његовој породичној кући у Назоровој улици”, пише Манолић.

  “Документи који говоре о споменутом видеозапису такође постоје; надам се да нису у међувремену уништени, као што постоје документи који показују да Арканово хапшење и суђење у Загребу није сматрано препреком наставку сарадње с тим човеком. Аркан ће остати у континуираном контакту са Златком Багарићем, све до Багарићевог убиства, али и с Фердинандом Јукићем, радником Службе за заштиту уставног поретка, те с још неким појединцима, великим хрватским бизнисменима чија имена засад не бих спомињао”, додаје он.

  Манолићеве тврдње да је Република Хрватска купила дванаест шлепера оружја од Жељка Ражнатовића, те да је Туђман лично наредио да се Ражнатовићу исплати два милиона марака за видеозапис убиства на Овчари, како наводи “Телеграм”, јесу две тврдње које “прилично драматично мењају хрватску (и српску) слику о Аркану, а део су опсежног поглавља о познатом случају Аркановог хапшења у Хрватској почетком 1991. године”.

  Они потом наводе да су хрватске обавештајне службе добиле информацију да Аркан припрема атентат на председника Туђмана, као и да је ухапшен у близини Двора.

  Ухапсили су га припадници Министарства унутрашњих послова, али српске националности, наводи “Телеграм”.

  У Реметинцу га је, тврди Манолић, слободно посећивало веома много људи, док су у исто време његовог досијеа нестајали из судског списа, па тако судија, наводно, заиста није имао много избора него да Аркана осуди на само двадесет месеци затвора, што није подразумевало обавезни притвор па је Аркан мирно напустио Хрватску.

  Манолић је од преузимања власти у априлу 1990. године па до ескалације сукоба с Туђманом крајем 1993. и у 1994. години, обављао дужности члана Председништва Републике Хрватске, па председника Владе, па шефа обавештајних служби, па, на крају, председника саборског Жупанијског дома.

  Уз све то, Манолић је имао и највише страначке дужности у време доласка на власт ХДЗ и у првим годинама рата.

  Жељко Ражнатовић Аркан био је оснивач и главни командант Српске добровољачке гарде, а такође је био оснивач и први председник Странке српског јединства, председник фудбалског клуба Обилић, а помиње се и као један од вођа навијача Црвене звезде.

  Убијен је у Београду 15. јануара 2000. год
  Ime: 963195_slobodan-milosevic-zeljko-raznatovic-arkan-radovan_ls-s.jpg
Pregleda: 297
Veličina: 48,2 KB

 16. #16
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Gruban Pogledaj poruku
  Jesi ti onaj Iwo Jima pohrvaceni šiptar iz Hrtkovaca ?
  Iwo je ,,al nism pohrvaćen,nisam iz Hrtkovaca vec iz N.Slankamena,i nisam šiptar već Hrvat-katolik,
  oš da ti dam i pin kartice,

 17. #17
  Moderator sasasta (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.218
  Reputaciona moć
  325

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Dvopek Pogledaj poruku
  Iwo je ,,al nism pohrvaćen,nisam iz Hrtkovaca vec iz N.Slankamena,i nisam šiptar već Hrvat-katolik,
  oš da ti dam i pin kartice,
  to znamo
  smisao zivota - svako ima svoj . opsti - nacionalni , verski , politicki - nije dobar .

  to su sve manipulacije gomilom a osoba je jedinka koja ima svoje vizije.

 18. #18
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Gruban Pogledaj poruku
  Oni bi slično oružje kupili od drugih pa je razumljvo što je neko odvavde odlučio da im proda.Na prvi pogled apsurdno ali nije tako.
  Arkan je volio samo jednu stvar u životu a to je kešovina...za srbiju ga je boleo đokica,
  ej bre srbi, nemate vi pojma kako ste sami sebe namagarčili,al to je u redu,ko će koga ako nece svoj svoga,

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio sasasta Pogledaj poruku
  to znamo
  4262 eto ti Ga,

 19. #19
  Elita GeorgeV (avatar)
  Učlanjen
  16.11.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  19.633
  Reputaciona moć
  411

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Ma, nemoguće...

 20. #20
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  al ne znate vi sijelu prioču nije samo Arkan nama prodavao oruzje,sjetite se generala Čada, Rijeke i Katarine-vojnog kompleksa,nemate vi pojmažsvaka čast ovom čovjeku,spasio je mnoge nedužne živote,generale Čad moj naklon do poda,skidam kapu,želim vam miran i dug život,
  http://arhiva.portalnovosti.com/2010/05/covjek-ciji-je-neposluh-spasio-rijeku/

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio GeorgeV Pogledaj poruku
  Ma, nemoguće...
  OOOOOO,Đuka,pozzzz,
  Poslednji put ažurirao/la Dvopek : 30.07.2017. u 15:52

 21. #21
  Elita 0077 (avatar)
  Učlanjen
  01.06.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.708
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  407

  Podrazumevano Re: Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu

  Lupa cica ko otvoren prozor..sto to nije govorio dok je Arkan bio ziv

 22. #22
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu

  a zarobili mi bili Arkana,i pustili,i jos ne kontate matemotiku,

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  19.02.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.479
  Reputaciona moć
  141

  Podrazumevano Re: Arkan je Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja da bi kupio svoju slobodu

  Citat Original postavio Dvopek Pogledaj poruku
  a zarobili mi bili Arkana,i pustili,i jos ne kontate matemotiku,
  KESH yyebucka, a ti ovde yedi qomna

 24. #24
  Elita GeorgeV (avatar)
  Učlanjen
  16.11.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  19.633
  Reputaciona moć
  411

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio Dvopek Pogledaj poruku

  OOOOOO,Đuka,pozzzz,
  Dobar dan.

  Eto vidiš kako smo bili dobri prema vama. I dali smo vam oružje, I učili vas da ratujete 70 godina (al još vas nismo sve naučili, to kad zaslužite...), I još vas pustili da pobedite tu kod kuće...

  A vi opet ista pesma, I još skidate Tita...

  Stvarno ste najgori od svih Srba...

 25. #25
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  CROATIA-EU
  Poruke
  3.300
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аркан Хрватима продавао оружје?!

  Citat Original postavio GeorgeV Pogledaj poruku
  Dobar dan.

  Eto vidiš kako smo bili dobri prema vama. I dali smo vam oružje, I učili vas da ratujete 70 godina (al još vas nismo sve naučili, to kad zaslužite...), I još vas pustili da pobedite tu kod kuće...

  A vi opet ista pesma, I još skidate Tita...

  Stvarno ste najgori od svih Srba...
  Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku GeorgeV.
  a ybga,
  al čekaj kad Šeki otegne,tu tek ima da se kotrlja,

Slične teme

 1. Arkan Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja ...
  Autor dalmata u forumu Politika
  Odgovora: 96
  Poslednja poruka: 30.07.2016., 17:28
 2. Kako je Slovenija prodavala oružje Hrvatskoj i BiH
  Autor cave man u forumu Politika
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 04.05.2016., 23:03
 3. Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?
  Autor kety u forumu Politika
  Odgovora: 1321
  Poslednja poruka: 09.11.2009., 17:16
 4. Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 17.12.2008., 20:10
 5. Slovenci prodavali Hrvatskoj oružje JNA
  Autor cizmice u forumu Politika
  Odgovora: 41
  Poslednja poruka: 26.05.2008., 21:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •