Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balkana!
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Tema: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balkana!

 1. #1
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Lightbulb Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balkana!

  AMERIČKI POLITIKOLOG OTKRIVA
  EVO ZAŠTO JE JUGOSLAVIJA MORALA DA NESTANE! Tajna koju je otkrio američki politikolog o eksperimentu zvanom propast SFRJ!


  Koliko ja znam, ni jedna od država Balkana danas ne može sanjati ni pola prosperiteta koji je imala Jugoslavija. Bio je to napredak koji je među zapadnim silama izazvao želju da je unište  Fil Batler, američki politikolog, napisao je kolumnu u kojoj tvrdi da je raspad Jugoslavije bio deo šireg plana NATO saveza. Namera je bila da se oslabe geopolitički protivnici zapadnog bloka u regijama Trećeg sveta i da se progutaju zdrave ekonomije naroda ovih prostora.


  - Možete li zamisliti Evropu danas s Jugoslavijom kao ključnim igračem među narodima? Ja mogu. Jugoslavija je u stvari bila jedan od najvećih kulturnih i društvenih eksperimenata u istoriji.

  Osnovana na području sukoba nekadašnjeg Austrougarskog i Osmanskog carstva, Jugoslavija je sjedinila obe kulture na način koji nije viđen još od vremena Aleksandra Velikog, koji je nakon golemih osvajanja asimilirao narode. Eksperiment, ako ga mogu tako nazvati, trajao je nešto više od pola veka. Idealan iz razloga što su u jednoj državi živeli svi južnoslavenski narodi. Stvaranje Jugoslavije je djelomično bio i geostrateški potez Britanije i Francuske, kako bi se usporila ili blokirala Nemačka - piše Batler.

  Prema njegovim rečima odredbe tzv. "Krfske deklaracije" su udarile temelje ustavnoj monarhiji koja se ni po čemu nije razlikovala od Engleske.


  - Prava i pravo glasa, te poštovanje temeljnih principa Ilirskog pokreta su bili obećavajući aspekti rane Jugoslavije. Ali, tada je kralj Aleksandar ukinuo ustav i izbore, ali je zajednički život etničkih i kulturnih skupina je i dalje davao nadu za budućnost. Rat, političke spletke, unutrašnji i spoljni pritisci su u to vreme teško opterećivali ovu novu svetsku silu u nastajanju. Kao što je to bio slučaj u mnogim takvim eksperimentima, na kraju je autoritarna vlast postala nužna, možda i poželjna - tvrdi Batler.

  ....

  - Dakle, u suštini, Pokret nesvrstanih je težio samostalnom razvoju naroda između velikih sila s idejom koja negira Hladni rat. Naravno, velike sile koje su se bavile ideološkim ratovima i imale su svoje strategije, koje su uključivale apsorciju svake od tih siromašnih nezavisnih zemalja. - kaže američki stručnjak.

  Kao što vidimo danas, kaže Batler, strategija je bila izazvati bitke koje vode ka fragmentiranju, podeli i stvaranju nemoćnih zemalja i naroda širom sveta.


  Raspad Jugoslavije je najbolji primer, gde danas nijedna zemlja ne pokazuje naklonost prema Pokretu nesvrstanih. Umesto toga, EU i NATO su bili gravitaciona sila koja je privukla Sloveniju, Hrvatsku i ostale. Vidimo ostatke strategije Hladnog rata i u činjenici da su Belorusija i Azerbajdžan jedine dve preostale članice pokreta u Evropi, a Fidži se kao najnoviji član pridružio 2011. Međutim, 2012. je samit Pokret nesvrstanih video veću posećenost od bilo koje prethodne godine, što je možda i znak krize Zapada. Uz deklariranu svrhu "borbe za mir u svetu" i svojih temeljnih dogmi, pokret je ipak, barem teoretski, vredan posrednički okvir. Ali, dopustite mi da se vratim na slučaj Jugoslavije i kakva bi možda bila da postoji danas. - kaže Batler.


  - Čitajući Vašingtonov "think tank" propagandni Institut Brukings otkrivate ovo. U tekst "Odluka o intervenciji - Kako završiti rat u Bosni" iz 1998. godine autor Ivo H. Dalder počinje:

  - Dok danas mnogi pišu rečito i strastveno da objasne neuspeh Vašingtona i Zapada da se zaustave etničko čišćenje, koncentracioni logori i masakri stotina hiljada civila, malo ko je to pitanje postavio u leto 1995. godine, kada su SAD napokon odlučile preuzeti vodeću ulogu u okončanju rata u Bosni.

  Ali istina je, tvrdi Batler, puno jednostavnija od stvarnosti.

  - Nikome ne treba think tank da otkrije zašto je predsednik Bil Klinton oklevao da posreduje u Bosni. Klinton je u stvari nastavljao politiku svoga prethodnika, Džordža Buša starijeg, kojoj je cilj bio da destabilizuje jugoslavenski socijalistički uspeh.

  Sada znamo da su kod nas tajno obučeni pobunjenici odigrali ključnu ulogu u fragmentiranju regije preko organizacije poznate kao Atlantska brigada, koja se borila u ratu na Kosovu na strani Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), a brojala je oko 400 naoružanih boraca, kao što piše "Christian Science Monitor" 1999.

  Ovaj izveštaj otkriva da su SAD pod lažnim izgovorom vodile posrednički rat u bivšoj Jugoslaviji (proxy war).

  Što se tiče Bila Klintona i njegove nevoljnosti da se upliće u regiju nekad poznatu kao Jugoslavija, to je prljava istorija genocida i beskrajnih laži - navodi Batler.


  On napominje da priča koju je pronašao je priča o Francuzu koji je trenirao Atlantsku brigadu, što u svemu podseća kasnije na Ukrajinu, Libiju i Siriju.

  - Vidite "obrasce" koje nas vode do istine i više nego dovoljno. Stravična stratišta legitimne države Jugoslavije su služila za ulaganje u podelu preostalih komada zemlje, uz pomoć američkih predsednika, britanskih gospodara i nemačkih industrijalaca.

  Atlantska brigada je delovala u raznim posredničkim ratovima na Balkanu, a važni pripadnici su joj bili smrtonosne uboice iz inostranstva. Američki funckioneri u vrhu su ih dobro poznavali i upravljajući njima su vukli konce na Kosovu i širom Balkana. Jugoslavija je postala prototip, primer za delovanje u Avganistanu i Iraku, Arapskom proleću.

  Imena Medlin Olbrajt, Havijera Solane, generala Veslija Klarka i drugih se i dalje spominju. U bivšoj Jugoslaviji su prijatelji ključnih igrača u vladama doslovno planirali pretvoriti narode i zemlje u kreditore i investicioni "eldorado" - kaže Batler.

  Priča o tom genocidu u ime demokratije je prestrašna, kaže američki stručnjak.

  - Većina naroda ovih prostora je vraćena 200 godina unazad u neku vrstu srednjovekovnog postojanja bez nade. Jedini tračak nade za većinu bivših "Jugoslavena" je, sasvim prirodno, EU i NATO savez. Dok ovo pišem američki, britanski i nemački planeri već uređuju Siriju. Poznata Rand Korporacija izrađuje plan podele suverene države. Za one koji nisu svesni, Rand Korporacija je "Veliki brat" svih hegemonijskih think tankova", kaže Batler i postavlja ključno pitanje - Ko je je zašto uništio Jugoslaviju?

  - Sigurno je bilo zločina i genocida s obe strane u sukobima, od Kosova do ostalih ratova na Balkanu. Ali to nije poenta zbog čega sam se fokusirao na ovu katastrofu. Pre svega, nijedan narod bivše Jugoslavije danas nema pravo glasa. Drugo, podela među tim narodima je dovela do smrti ili preseljenja miliona ljudi.

  Ali moja "fantazija"o Jugoslaviji bi možda mogla biti iznenađenje. Dopustite mi da zaključim. Jugoslavija je izgrađena na ideji da u njoj Južni Sloveni neće ostati slabi i podeljeni narodi. Ujedinjeni u Jugoslaviju ne bi bili lak plen imperijalnim namerama, kao što vidimo da se događa danas. - ističe Batler.

  On kaže da je činjenica da je nakon Drugog svetskog rata socijalistička Jugoslavija postala neka vrsta evropske priče o uspehu.

  Između 1960. i 1980. zemlja je imala jednu od najvažnijih stope ekonomskog rasta u svetu, pristojan životni standard, besplatno zdravstvo i obrazovanje, garantovano pravo na posao, jednomesečni plaćeni godišnji odmor, stopu pismenosti od preko 90 odsto, a očekivani životni vek od 72 godine.

  Koliko ja znam, ni jedna od država Balkana danas ne može sanjati ni pola ovog prosperiteta. Bio je to napredak koji je među zapadnim silama izazvao želju da unište Jugoslaviju.

  Multietničko stanovništvo zemlje je imalo povoljan javni prevoz, stanovanje i komunalije. Neprofitna ekonomija je uglavnom bilo u državnom vlasništvu, što nije baš najbolji primer zapadne demokratske ljubavi. U to vreme su od resursa daleko bili Nemačka, Francuska ili Velika Britanija, a bankari Londona i Luksemburga nisu mogli izvlačiti milijarde iz socijalističkog sistema. - kaže Batler.

  On tvrdi da je Jugoslavija morala umreti, a Regan, Buš stariji i mlađi i Klinton su pomogli da se to dogodi.

  - Nagrađivani autor, politolog i gostujući saradnik u Institutu političkih studija u Vašingtonu, Majkl Parenti, često je govorio o katastrofi u Jugoslaviji. Prema Parentiu, američki cilj je bio pretvoriti jugoslavenske narode u regiju Trećeg sveta, a to se moglo ostvariti podelom zemlje koja će onda otvoriti svoje ekonomije korporativnoj eliti i zapadnim bankarima.

  Po raspadu Jugoslavije novonastale zemlje je trebalo da budu:


  1. Nesposobne da slede nezavisan kurs ličnog razvoja.

  2. Razbijenih ekonomija i prirodnih resursa u potpunosti dostupnih za multinacionalne korporacijske eksploatacije, uključujući i ogromna mineralna bogatstva na Kosovu.

  3. Osiromašenog, ali pismenog i osposobljenog stanovništva koje će biti prisiljeno raditi za minimalne nadnice, koje će predstavljati jeftin radni bazen s kojim će se lakše sniziti plate u Zapadnoj Evropi i drugde.

  4. Demontiranih industrija automobila, nafte, teških mašina, rudarstva i petrohemije, te raznih drugih industrija koje nisu smele biti konkurencija postojećim zapadnim proizvođačima.

  Zvuči li vam ova strategija poznato?

  Setite se plana Rand Korporacije za Siriju. Jesu li Ukrajina, Danbas i Krim razumeli ovo pre Evro Majdana? Koji je na kraju plan za Rusiju?

  Batler kaže da iako ovo zvuči preteće, to je jednostavno svet u kojem živimo danas.

  Izvor: www.kurir.rs  Jugoslaviju nije unistio Milosevic - Unistio je NATO, Amerika uz pomoc svojih slugu Hrvata, Albanaca , Bosnjaka

  Ako je za utehu i ovi koji su unistili Jugoslaviju po nalogu NATO-a i Amerike takodje danas zive kao najgori klosari
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима. 2. #2
  Buduća legenda sunchaya (avatar)
  Učlanjen
  26.08.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  33.967
  Reputaciona moć
  3158

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Fil Batler otkrio rupu na saksiji

 3. #3
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Fil Batler pisa po budalama koji podrzavaju EU I NATO tj sopstvene krvnike.
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 4. #4
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  59.067
  Reputaciona moć
  1403

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  "Није раја крива, завдло их са стране!" рече неки аутсајдер.

  Опет.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 5. #5
  Iskusan kentaur Nesh (avatar)
  Učlanjen
  08.02.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.176
  Reputaciona moć
  86

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  "Није раја крива, завдло их са стране!" рече неки аутсајдер.

  Опет.
  opet ti kenjas ko grlica...mogao bi za promjenu potraziti profesionalnu pomoc, dok jos ima nade...sve je bajo moj, na Balkanu bilo strogo kontrolisano....to sto su pustili primitivce da kolju, ruse, pale i razaraju, upravo je namijenjeno takvim blebanima kao sto si ti, koji misle da nesto znaju i da su kofol civilizovani...a kad bi malo porazmislio svojom glavom, koju odavno nemas kao svoju, vidio bi da su ratovi na Balkanu, bili strogo tempirani, kako vremenski, tako teritorijalno, i najzad, isto tako, brojem trenutnih aktera ratovanja u datom vremenu i prostoru....nijednog momenta, nijednog sekunda, nije doslo do sveopsteg rata i haosa...primjer su ti Albanci, koji su na pocetku bili mirni kao bubice, a kad su se rijesile neke stvari, naravno, po scenariju zapada, onda su pustili i njih sa lanca, da dovrse stvar....
  Poslednji put ažurirao/la kentaur Nesh : 30.07.2017. u 00:19

 6. #6
  Buduća legenda
  Učlanjen
  14.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.154
  Reputaciona moć
  1765

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  A i ti pricas sa dokonom budalom.

 7. #7
  Iskusan kentaur Nesh (avatar)
  Učlanjen
  08.02.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.176
  Reputaciona moć
  86

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio AZTEC Pogledaj poruku
  A i ti pricas sa dokonom budalom.
  nema nista gore nego kad seljacina u opancima, dodje na zapad, i uskoci u simike...za njega je to pocetak i kraj, smisao zivota i sva filozofija svijeta...naravno, to se ne odnosi na tebe....
  Poslednji put ažurirao/la kentaur Nesh : 30.07.2017. u 00:39

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  14.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.154
  Reputaciona moć
  1765

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Veliki je to pritisak u skucenoj lobanji neandertalskoj...

 9. #9
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  59.067
  Reputaciona moć
  1403

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Неки људи су рођени да буду жртве и то је океј.

  Било би лоше да су се ваше тужне животне приче издешавале неком квалитетном свету. Овако није проблем.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.321
  Reputaciona moć
  728

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Mi sa ovih prostora to znamo. Protivnici Srba, sto u ratu sto domaca skadija, kao krivca navode Milosevica.

  Vest treba da cirkulise zapadnim portalima, nama je manje vise jasno.

 11. #11
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Богата Социјалистичка Југославија је представљала опасност по Сиромашни Неолиберални Поредак.
  But what is liberty without wisdom, and without virtue? It is the greatest of all possible evils; for it is folly, vice, and madness, without tuition or restraint.

 12. #12
  Moderator Straks92 (avatar)
  Učlanjen
  04.04.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  16.291
  Reputaciona moć
  258

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Pitome Balkance zavadio divlji zapad.

  Takve duše od ljudi zakrvile samo zbog zapada.

 13. #13
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Све под фирмом демократије и људских права.

 14. #14
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio КласичноЛибералан Pogledaj poruku
  Богата Социјалистичка Југославија је представљала опасност по Сиромашни Неолиберални Поредак.
  da njen politicko-ekonomski model je predstavljao opasnost po zapad zato je unistena

  Neoliberalizam = Fasizam = Banditizam = Terorizam

  Zapad je razorio sve socijalisticke drzave koje je mogao - razlog je taj sto neoliberalni z apadni koncept pociva na pljacki i eksploataciji slabih i siromasnih

  Eto npr jedna Libija je bila primer ekonomskog prosperiteta Afrike

  Danas je to potpuno razorena zemlja , ekonomski devastirana , gde vladaju teror , pravna nesigurnost i siromastvo

  Gde god Amerika i zapadne drzave dodju ostave samo bedu i smrt.....

  Ukrajina, Sirija, Srbija, Libija, Irak....

  No na srecu konacno se Rusija uzdigla i suprostavila vasem fasizmu pa niste uspeli da unistite Ukrajinu i Siriju do kraja

  Vi ste zlikovci

  Fasisti i zlikovci. Bog ce vam suditi za vasa nedela....

  A najgori od svih ste vi Srbi , poturice zapadne, "Srbi Hamze" koji mislite da ste ne znam ti sta, ako sluzite Satani sa zapada i imperiji zla zvanoj Amerika...

  Vi ste niko i nista. Jeftine sluge...
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 15. #15
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  da njen politicko-ekonomski model je predstavljao opasnost po zapad zato je unistena

  Neoliberalizam = Fasizam = Banditizam = Terorizam

  Zapad je razorio sve socijalisticke drzave koje je mogao - razlog je taj sto neoliberalni z apadni koncept pociva na pljacki i eksploataciji slabih i siromasnih

  Eto npr jedna Libija je bila primer ekonomskog prosperiteta Afrike

  Danas je to potpuno razorena zemlja , ekonomski devastirana , gde vladaju teror , pravna nesigurnost i siromastvo

  Gde god Amerika i zapadne drzave dodju ostave samo bedu i smrt.....

  Ukrajina, Sirija, Srbija, Libija, Irak....

  No na srecu konacno se Rusija uzdigla i suprostavila vasem fasizmu pa niste uspeli da unistite Ukrajinu i Siriju do kraja

  Vi ste zlikovci

  Fasisti i zlikovci. Bog ce vam suditi za vasa nedela....

  A najgori od svih ste vi Srbi , poturice zapadne, "Srbi Hamze" koji mislite da ste ne znam ti sta, ako sluzite Satani sa zapada i imperiji zla zvanoj Amerika...

  Vi ste niko i nista. Jeftine sluge...
  Добро је да знаш одакле се ведри.

  На социјализам се мора насртати редовно и ефикасно. Разлог томе је што је социјализам психички поремећај који људе претвара у ходајуће лешеве. То није нужно опасно по велику Америку али јесте по мале народе.

  Када упоредимо Северну и Јужну Кореју долазимо до закључка да сам у праву и на тај начин себи олакшавамо избор између Сергејa Михајловичa Бринa и Радомана Божовића.
  But what is liberty without wisdom, and without virtue? It is the greatest of all possible evils; for it is folly, vice, and madness, without tuition or restraint.

 16. #16
  Buduća legenda Rasejani Prorok (avatar)
  Učlanjen
  14.04.2015.
  Pol
  muški
  Lokacija
  korak do bogatstva
  Poruke
  29.334
  Tekstova u blogu
  54
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Šta ga ENVEOISTA... rado jedu govna za male pare...

  Dobili Bosanci para da pljuju Titu a neki rade zadjabe misle da je to TRENDI

  Još pitaju šta će turske glave na austrougarskim grbovima a ne odgovaraju na čijoj se strani borila Banja Luka
  kad je AustroMadjarska nahpala Otomansku Imperiju bolan...

  Uzeli para i sad moraju jest govana....

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio КласичноЛибералан Pogledaj poruku
  Богата Социјалистичка Југославија је представљала опасност по Сиромашни Неолиберални Поредак.
  Nego, koja je proporcija govneta i iznosa u dolarima?
  Šta ga znam, možda se i ja prijavim?
  Gde je konkurs?
  I ♥ Ceca

 17. #17
  Iskusan КласичноЛибералан (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Golden State
  Poruke
  6.137
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio Rasejani Prorok Pogledaj poruku

  Nego, koja je proporcija govneta i iznosa u dolarima?
  Šta ga znam, možda se i ja prijavim?
  Gde je konkurs?
  Овако то отприлике изгледа. Поставе ти три питања и за 24 сата добијеш резултат теста. Овај је нпр. испрве ушао у Кућу Славних.

  Ime: 18985450_1070414709727238_1563574414_n.jpg
Pregleda: 94
Veličina: 142,4 KB  Нисам сигуран да си у социјализму живео довољно дуго да би био довољно говвнаст за деликатне задатке и послове. Мораш још да вежбаш.
  But what is liberty without wisdom, and without virtue? It is the greatest of all possible evils; for it is folly, vice, and madness, without tuition or restraint.

 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  05.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  25.209
  Reputaciona moć
  382

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio КласичноЛибералан Pogledaj poruku
  Овако то отприлике изгледа. Поставе ти три питања и за 24 сата добијеш резултат теста. Овај је нпр. испрве ушао у Кућу Славних.

  Ime: 18985450_1070414709727238_1563574414_n.jpg
Pregleda: 94
Veličina: 142,4 KB  Нисам сигуран да си у социјализму живео довољно дуго да би био довољно говвнаст за деликатне задатке и послове. Мораш још да вежбаш.
  Seca se perioda kad je Ante Markvović liberalizovao uvoz i kad je nakon decenija čežnje uspeo da kupi televizor u boji, a odmah zatim i video rikorder.

 19. #19
  Poznat
  Učlanjen
  24.12.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.541
  Reputaciona moć
  129

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio Straks92 Pogledaj poruku
  Pitome Balkance zavadio divlji zapad.

  Takve duše od ljudi zakrvile samo zbog zapada.
  Nisu neki zapadnjaci klali ljude, palili ljude žive u kućama, streljali zarobljene, pljačkali i palili cela sela i gradove, silovali curice od 11 godina. ...

  Sve su to radili lokalci. Vaše komšije.

  I danas bi radili isto

 20. #20
  Iskusan kentaur Nesh (avatar)
  Učlanjen
  08.02.2016.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.176
  Reputaciona moć
  86

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio JankoTheGreat Pogledaj poruku
  Nisu neki zapadnjaci klali ljude, palili ljude žive u kućama, streljali zarobljene, pljačkali i palili cela sela i gradove, silovali curice od 11 godina. ...

  Sve su to radili lokalci. Vaše komšije.

  I danas bi radili isto
  da pametnjakovicu...ali samo onda kad glavni baja u selu kaze da se moze....

 21. #21
  Zaslužan član georgejune (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Chase the Sun
  Poruke
  147.486
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  6196

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  nema veze opet je milosevic iznosio pare u gajbicama
  Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo

 22. #22
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  91.272
  Reputaciona moć
  2221

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio kentaur Nesh Pogledaj poruku
  da pametnjakovicu...ali samo onda kad glavni baja u selu kaze da se moze....
  tako je

  oni su pustili muslimanske ustaske i siptarske kerove s lanca
  Слава Христу који смрт победи, а част сваком који Христа следи. Кој га љуби срцем и устима, љубав своју печати делима.

 23. #23
  Elita Роло Томази (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд
  Poruke
  17.708
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  389

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio КласичноЛибералан Pogledaj poruku
  Богата Социјалистичка Југославија је представљала опасност по Сиромашни Неолиберални Поредак.
  Аха, дај сад неку табелу, не иде овако, посно...
  Ја босиљак садим- мени фридрих ниче!

 24. #24
  Poznat
  Učlanjen
  24.12.2015.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.541
  Reputaciona moć
  129

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio kentaur Nesh Pogledaj poruku
  da pametnjakovicu...ali samo onda kad glavni baja u selu kaze da se moze....
  Vidi. mogu shvatiti da ima neki psihopata tu i tamo. Ali kada skupe par stotina ljudi pa ih pobiju pa trpaju u jednu pa u drugu pa u trecu jamu... Za takvo nesto je potrebno na hiljade saucesnika u zlodelu.

  Kada imas masovnu grobnicu Tomasica gde je zatrpano 1000 ljudi i koja je udaljena 50m od kuce i svi sute 20godina o tome onda je problem u celom narodu.

  To znaci da je samo par normalnih a vecina su psihopate. Umesto da je obratno. To je bezanje od istine da je kriv SAD, Soros, paja patak ili neko deveti.
  Moze li tebe nagovoriti neko da zakoljes coveka ili silujes zenu? Mene ne

 25. #25
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  12.891
  Reputaciona moć
  662

  Podrazumevano Re: Americki politikolog:NATO je unistio Jugoslaviju da porobi i opljacka narode Balk

  Citat Original postavio sunchaya Pogledaj poruku
  Fil Batler otkrio rupu na saksiji
  Vala baš. To znamo još do nešto manje od 30 godina.

  To bi značilo da smo vodeća napredna nacija po informacijama.
  We are The Borg, you will be assimilated. Resistance is futile.

Slične teme

 1. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 10.06.2016., 13:48
 2. Odgovora: 60
  Poslednja poruka: 15.04.2014., 19:08
 3. Predstavljena knjiga-Agresija NATO na Jugoslaviju
  Autor gost 186661 u forumu Politika
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 02.04.2012., 01:06
 4. PRAGA 24. 3. Godisnica agresije NATO na Jugoslaviju.
  Autor Kosmaj.cz u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 11.03.2011., 18:56
 5. Americki MTV
  Autor HEMULI u forumu Televizija, radio i novine
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 22.03.2004., 11:44

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •