Glumac greškom otkrio da radi na GTA 6

Izgleda da se na šestom nastavku legendarnog Grand Theft Auto serijala uveliko radi, ako je verovati glumcu i kaskaderu Timu Nefu, koji je verovatno greškom u svom rezimeu dodao rad na snimanju pokreta (motion capture) za Grand Theft Auto 6, naravno podatak moramo uzeti sa određenom dozom skepticizma, pošto se možda radi o grešci u kucanju.
Foto: Youtube Screenshot/LispyJimmy
Rezime takođe navodi da glumac, sa stažom od oko sedam godina, radi i na igrama Red Dead Redemption 2 i Reborn. Tim Nef se do sada pojavljivao u raznim filmovima, serijama i muzičkim spotovima.

Postoji velika verovatnoća da je ovo curenje informacija tačno, ali dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu od strane studija i izdavača ništa 100% sigurno.

U svakom slučaju, razočaravajuća činjenica je da Grand Theft Auto 6 definitivno možemo očekivati tek 2019. godine, zato što većina studija pod pokroviteljstvom Rockstara radi na nastavku Red Dead Redemption, a u nedavnom intervjuu je jedan od zaposlenih u kompaniji Take-Two je izjavio da su aktivnosti Rockstara potpuno promenjene, nakon ogromnog komercijalnog uspeha GTA Online.

Možda Rockstar želi da načini isti potez kao sa Grand Theft Auto 5, da nastavak pusti na tržište sa dolaskom nove generacije konzola. Kakva su vaša očekivanja, recite nam u kometarima.


http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&nav_id=1287408