Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 68

Tema: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

 1. #1
  Moderator proka (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  42.026
  Reputaciona moć
  1270

  Podrazumevano Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  PRIČA KOJA JE ZAPALILA FEJSBUK

  ŽELI DA SVI ČUJU ZA NJEGOV SLUČAJ: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  DRUŠTVO 02.07.2017.


  - - - - - - - - - -

  Novosađanin je svoju priču podelio sa ljudima sa Fejsbuka, a mi je prenosimo u celosti:

  Retko nešto objavljujem, ali sad moram - kako naša država i mup Srbije štite gradjane i da li se isplati biti normalan gradjanin.

  Dana 09.06.2017. godine sa suprugom i sinom (9 godina ) sam izašao iz stana oko 18 časova. Pošto je bilo veoma toplo , ostavili smo prozor otvoren kako bi se stan luftirao. Vratili smo se kući u 21 čas. Kada je sin ušao u svoju sobu , imao je šta da vidi. Vidno potrešen , pitao me je da li sam ja nešto radio u njegovoj sobi. Odmah sam otišao u sobu i video da je sva isprevrtana. Izveo sam ženu i sina iz stana a ja sam se vratio u stan da proverim da li nekog ima u stanu . Obišao sam sve prostorije u stanu i pošto nikoga nije bilo počeo sam da gledam šta nedostaje. U prvom trenutku video sam da je nestao sinov tablet i novac. Izašao sam iz stana i rekao ženi da pozove policiju, i rekao joj šta nam nedostaje. Čekali smo policiju ispred zgrade da ne bi uništili dokaze. Kada je policija stigla napravili su zapisnik.

  Ja sam im pokazao stan koji je bio sav isprevrtan. Pozvali su kolege da uzmu otiske. A u medjuvremenu je žena pozvala Telenor preko kojih smo kupili tablet da blokiraju račun,da se ne bi napravio velik račun. Veoma prijatan momak joj je objasnio kako može da locira tablet. Pošto je bila veoma uznemirena pozvala je moju sestru koju je zamolila da ona to uradi.

  Moja sestra za kratko vreme je locirala tablet koji se u tom momentu nalazio u Petrovaradinu. Odmah sam rekao policiji koja je bila kod nas da smo locirali tablet u Petrovaradinu,kod UNIVERA I DA JE BATERIJA NA 8 % i zamolio da odemo na to mesto. Oni su mi odgovorili da oni ne mogu to sad da urade, nego moraju da sacekaju inspektore i da to traje,da se mora dobiti nalog za lociranje tableta.

  Ostao sam u šoku što se to ne radi odmah kad je sve još sveže i može se uhvatiti počinioc. Ali sam se pomirio sa tim. Dok smo čekali inspektore da uzmu otiske sin je držao neku kutijicu u ruci i pokazao mi je, nije mi bila poznata, dok je žena odmah prepoznala u njoj je držala verenički prsten i narukvicu. Kada mi je rekla da joj fali nakit jako sam se iznervirao i pitao policiju da li idu sa mnom po tablet. Oni su mi odgovorili da ne smeju da napuštaju mesto zločina. Pošto sam video da nemam podršku krenuo sam sam da ih tražim. Seo sam u kola i krenuo, pozvao sam sestru da mi govori poziciju počinioca.

  Kada sam ja krenuo od kuće, krenuli su i oni iz Petrovaradina kao da smo se dogovorili. Krenuli su ka gradu a ja prema centru grada. Svo vreme sam bio na vezi sa sestrom i pratili smo njihovo kretanje. Kada sam stigao do semafora kod Futoške pijace, oni su su se zaustavili kod bioskopa Arene. Bio sam tolko nervozan da sam hteo da prodjem kroz crveno svetlo na semaforu koje nikako da se promeni u zeleno. Napokon se upalilo zeleno svetlo i krenuo sam. Stigao sam do ugla Jevrejske i Mihaila Pupina kada mi je sestra rekla da se tabletu izgubio trag. Odlepio sam i pomislio da se baterija ispraznila. Razmišljao sam da sam ih izgubio i da nema nade.

  Prolazio sam preko puta bioskopa i video taksi vozilo ali prazno samo sa vozačem. Kroz glavu mi je prošlo da vijam sad taksi da mi kaže koga je vozio i gde ih je pokupio. Taman sam odradio polukružno kad mi sestra govori da se pojavio signal i da se sad nalaze na Trgu mladenaca. Požurio sam, kada sam ušao u ulicu ,tablet je pokazivao da se nalazi u Zelezničkoj ulici. Vozio sam polako i gledao meni sumnjiva lica. Ali niko mi nije delovao tako. Odjednom se opet izgubio signal vozio sam polako do kraja ulice .

  Skrenuo sam desno da bi ušao u ulicu Petra Drapšina i opet napravio krug dok se ne pojavi signal. Na pola ulice Petra Drapšina pojavljuje se signal i govori mi da se nalaze kod Vojvodjanske banke u Železničkoj ulici. Ubrzo sam se našao na uglu Petra Drapšina i trga Mladenaca , taman kada sam tu stigao,sestra mi govori da se nalaze kod restorana Marina. Pogledao sam desno i ugledao mladića koji razgovara preko tableta. Odmah sam znao da je on. Zaustavio sam vozilo na sred puta i prišao momku :“ Izvini druze,mogu li da vidim tablet?“ Momak mi je pokazao tablet bez opiranja, kada je okrenuo tablet na ekranu je bila slika mog psa. Uzeo sam mu tablet i pitao odakle mu? On mi je odgovorio da mu je od druga , nasmejao sam se i rekao da je tablet ukraden. Tražio sam mu da me odvede kod drugara.

  Odma je pristao i krenuli smo ka kolima. Hteo sam da ga uhvatim za ruku i uvedem u kola ali pošto je naš zakon naj gluplji na svetu nisam smeo to da uradim jer bi ja bio prestupnik veći nego on, zbog ne zakonitog držanju lica i lišavanje slobode. Dok smo išli do kola u trenutku sam poverovao da on stvarno nema ništa sa tim jer nije pobegao kad sam mu tražio tablet i mislio sam da nije valjda glup da priča sa kradenim tabletom. Kada smo stigli do kola on se od jednom okrenuo i krenuo da beži. Pošto ne smem svakako ništa da mu radim gledao sam za njim kako beži posle minut dva seo sam u kola i otišao kući. U medju vremenu tablet se ispraznio, kada sam stigao kući, došli su i inspektori da uzmu otiske, taman su uzeli otiske i sa tableta.

  Brzo su završili sa poslom i otišli. Ostali smo sami. Sin je imao toliki strah da nije hteo da ostane u stanu vec je otisao do ženine sestre da spava. Žena i ja smo ostali skuvali kafu i upalili tablet. Na tabletu je bio ulogovan facebook od osumljičenog, nismo mogli da verujemo. Pozvao sam policajca koji je bio na uvidjaju,rekao mi je da će preneti dežirnom inspektoru. Posle kratkog vremena zazvonio mi je telefon, pozvao me je dežurni inspektror. Predstavio se kao Mrki Sve sam mu objasnio i rekao da mu je ulogovam fejs i da se dopisuje sa raznim licima i da nudi prsten da proda. Ušao sam na njegov profil i video o kome se radi. Ponudio sam mu da dodjem u stanicu sa tabletom i da zajedno pratimo sa kim se dopisuje i da li će doći do prodaje nakita i adrese prodaje. On je to odbio i rekao da ja to pratim i da ga izveštavam. Ostao sam u neverici imamo trag i sve a on ne zainteresovan.

  - - - - - - - - - -

  da li je moguće'????
  zivot je previse kratak da bi pio lose vino :) 2. #2
  Moderator proka (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  42.026
  Reputaciona moć
  1270

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Gledali smo u tablet kako poruke stizu i čitali svaku. U medjuvremenu žena je gledala da li su nam izbrisane slike sa tableta. Ušla je u slike kad ono- dva selfija počinioca ispred naše zgrade u trenutku kradje. Odmah sam pozvao ispektora Mrkija da mu kažem da imam još jedan dokaz i nadao se da ce sad dati nalog za pretres njegovog stana i hapšenja istog dok ima moje pare kod sebe i nakit dok nije prodao kao dokaz. Medjutim inspektor je rekao da mu pošaljem sliku putem e-maila što sam odmah i uradio. Bio sam srećan jer mi je laknulo.Nacice ga nije više počinioc N.N LICE. Sačekali smo još malo da vidimo šta će sad da se dešava, stiže poruka na fejs dodjite u centar da „blejimo“ ..poruke drugarima kako je sve sredjeno,pare je nasao.. nekoj devojci je pisao kako sutra uzima stan..

  Opet sam pozvao inspektora da mu kažem da su u centru i da pošalje nekoga tamo. Ima njegovo ime, prezime i sliku, mogu odma da ga nadju i privedu. Ali inspektor mi govori da će on nalog poslati sutra ujutru i da ćemo se čuti sutra u sedam ujutru. Ja u neverici spuštam telefon i razmišljam kako sada oni lepo piju na moj račun baš lepo. Uzimamo telefon i zovem 192 i sve im ovo pričam. Lepo su me saslušali i dali broj od druge policijske stanice koja je zadužena za naš rejon ODNOSNO POLICIJSKA STANICA SATELIT.. Okrećem taj broj i javlja se neki muški glas i ja opet ponavljam istu priču gde mi on odgovara - što to lice nisi zadržao kada si uzeo tablet nego si pustio da pobegne, odma bi ti bio rešen slučaj i ne bi trošili sad tvoje pare, mi tu sad ništa ne možemo dok inspektor ne da nalog. Ja ga pitam šta sad da radim kad inspektor neće ništa da preduzme do jutra kad više neće biti ni para a ni nakita. Odgovorio mi je da bi on znao šta bi, ja ga pitam šta?

  Odgovor uzeo stvar u svoje ruke ko za tablet. Ja ga pitam šta treba da skupim društvo i odemo u centar i zapalimo i njih i ceo centar pa onda mene da hapsite, što je njegov odgovor bio pa da i prekida mi vezu. U još jednoj neverici zovem opet 192 da im kažem šta se dešava gde mi i oni odgovaraju da se tu ništa ne može dok inspektor ne da nalog. Rekao sam ženi da nema ništa ni od nakita ni od para i otišo da spavam. Ujutru sam se probudio i čekao poziv od inspektora čekao sam do 09:00 pošto ga nije bilo otišao sam u stanicu i tražio inspektora medjutim još nije došao na posao, a trebao je da bude dežuran celu noć u stanici. Policajac koji je bio u stanici pozvao ga je i pitao kada će doći i rekao da ga ja tražim. I zakazao mi je da dodjem u 11:00 sati u stanicu.

  U 11:15 sam bio u stanici, upoznao sam se sa inspektorom MRKIJEM MISLIO SAM DA ĆU UPOZNATI I PRLETA I TIHOG ALI NAŽALOST NISU BILI TAMO. Pokazao mi je sliku nekog momka i njegovog oca i ubedjivao da je to taj. Meni baš i nije ličio imali su sličnosti ali nije to taj. Zamolio me je da sačekam pošto dolaze oko dvanaest u stanicu pa da ga prepoznam. Pristao sam nemam šta da izgubim. Sklonili su me u sobu gde sede svi policajci da me baš ne vidi mada ja nisam imao taj problem da me vidi kad verovatno on sve zna o meni, PA BIO MI JE U KUĆI. Čim su ušli video sam da to nije on poslao sam poruku inspektoru NIJE TAJ.

  Odmah sam otišao, posle dva sata inspektor me je nazvao i rekao da to nije taj što sam mu ja odma rekao i rekao mi da donesem tablet u stanicu i da će u ponedeljak videti šta može tu da se uradi.Nasmejao sam se i rekao mu čoveče danas je subota do ponedeljka on može da bude bilo gde, na šta mi je on odgovorio da je vikend i da se strpim do ponedeljka. Pitao sam ga kada mogu da dodjem bar po tablet? Odgovorio mi je u ponedeljak ili utorak.

  Od utorka sam ga zvao svaki treći dan i stalno je smišljao neke izgovore u sredu 21.06.2017. mi je rekao da trenutno ne radi jer je imao smrtni slučaj i da će mi se javiti do petka da uzmem tablet. U ponedeljak pošto mi se nije javio, pozvao sam ga na telefon i bio je nedostupan. Dana 27.06.2017. odlazim u stanicu policije na satelit da vidim šta se tu dešava, gde mi policajci odgovaraju da je inspektor na godišnjem naredne tri nedelje. NEMOGU DA VERUJEM, sam sam pronašao, tablet i uzeo ga od počinioca, na kraju završava u stolu inspektora . Danas sam opet aktivirao praćenje tableta i video da nije ažuriran od kako sam ga odneo u stanicu. Što znači da nisu ni gledali ništa na njemu. A lopov se i dalje nalazi na slobodi pošto redovno pratim njegove objave na facebooku.

  Po mom gradjanskom mišljenju i slobodnoj proceni smatram da dežurni inspektor kao i policija nisu uradili ništa kako bi počinioci bili uhvaćeni i oduzeta moja imovina, kao i novac, koji je mnogo veći iznos od 15,000 dinara na koje se oni pozivaju. Iako su svi dokazi koje smo u tom momentu imali, navodili na počinioce. Kako ovaj predmet ne bi bio zataškan iz nekog meni nepoznatog razloga moram da se obraćam dalje medijima, i nadležnim organima. Imena lica koja su bila prisutna na uvidjaju kao i ovlašćena lica, nisam hteo trenutnio da navodim ali ako se ne bude rešilo u naj kraće vreme sve ću objaviti kao i sliku,ime i prezime i adresu stanovanja lopova.

  Narode sigurno ima još mnogo nas koji smo nezadovoljni zakonom i lopovima koji nas pljačkaju i rade šta hoće, a pošten narod ne sme ništa da uradi po tom pitanju prema lopovima. Mislim da treba tražiti izmenu zakona prema lopovima i da se zaštite gradjani Srbije od bednika", napisao je on, što je otvorilo žestoku polemiku na Fejsbuku.


  http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/28...-da-mu-pomogne

  - - - - - - - - - -

  ŠTA SE TO DEŠAVA???
  zivot je previse kratak da bi pio lose vino :)

 3. #3
  Veoma poznat
  Učlanjen
  12.09.2015.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  sargasso sea
  Poruke
  11.165
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  A otkud znas da je ovo tacan clanak?Kadnni na Kuriru nemaju link sa fejsa ni nista vise..

 4. #4
  Zaslužan član DeeLite (avatar)
  Učlanjen
  21.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  137.412
  Reputaciona moć
  3955

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  mogo je neki sugrađanin da mu pomogne...da postavi saplitku lopovu il da podmetne podlakticu il tako nešto
  jer neko čim beži kriv je
  mukami

 5. #5
  Poznat
  Učlanjen
  30.09.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  na kraju hodnika pa levo
  Poruke
  7.860
  Reputaciona moć
  235

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Poznato je da inspektori rade u talu sa lopovima. Dotični opelješeni ne može ništa da uradi. U stvari, neka traži debelu vezu u policiji da bar dobije deo novca nazad ako je išta ostalo. I što je najvažnije ne treba da se nervira i da ako hoće nadalje da živi i radi u Srbiji mora da se pomiri sa situacijom u zemlji. Počinilac krađe neće biti kažnjen.

 6. #6
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Sve se radi po nalogu

 7. #7
  Poznat jolemisa (avatar)
  Učlanjen
  22.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Okolina Lazarevca
  Poruke
  7.173
  Reputaciona moć
  172

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio proka Pogledaj poruku
  Gledali smo u tablet kako poruke stizu i čitali svaku. U medjuvremenu žena je gledala da li su nam izbrisane slike sa tableta. Ušla je u slike kad ono- dva selfija počinioca ispred naše zgrade u trenutku kradje. Odmah sam pozvao ispektora Mrkija da mu kažem da imam još jedan dokaz i nadao se da ce sad dati nalog za pretres njegovog stana i hapšenja istog dok ima moje pare kod sebe i nakit dok nije prodao kao dokaz. Medjutim inspektor je rekao da mu pošaljem sliku putem e-maila što sam odmah i uradio. Bio sam srećan jer mi je laknulo.Nacice ga nije više počinioc N.N LICE. Sačekali smo još malo da vidimo šta će sad da se dešava, stiže poruka na fejs dodjite u centar da „blejimo“ ..poruke drugarima kako je sve sredjeno,pare je nasao.. nekoj devojci je pisao kako sutra uzima stan..

  Opet sam pozvao inspektora da mu kažem da su u centru i da pošalje nekoga tamo. Ima njegovo ime, prezime i sliku, mogu odma da ga nadju i privedu. Ali inspektor mi govori da će on nalog poslati sutra ujutru i da ćemo se čuti sutra u sedam ujutru. Ja u neverici spuštam telefon i razmišljam kako sada oni lepo piju na moj račun baš lepo. Uzimamo telefon i zovem 192 i sve im ovo pričam. Lepo su me saslušali i dali broj od druge policijske stanice koja je zadužena za naš rejon ODNOSNO POLICIJSKA STANICA SATELIT.. Okrećem taj broj i javlja se neki muški glas i ja opet ponavljam istu priču gde mi on odgovara - što to lice nisi zadržao kada si uzeo tablet nego si pustio da pobegne, odma bi ti bio rešen slučaj i ne bi trošili sad tvoje pare, mi tu sad ništa ne možemo dok inspektor ne da nalog. Ja ga pitam šta sad da radim kad inspektor neće ništa da preduzme do jutra kad više neće biti ni para a ni nakita. Odgovorio mi je da bi on znao šta bi, ja ga pitam šta?

  Odgovor uzeo stvar u svoje ruke ko za tablet. Ja ga pitam šta treba da skupim društvo i odemo u centar i zapalimo i njih i ceo centar pa onda mene da hapsite, što je njegov odgovor bio pa da i prekida mi vezu. U još jednoj neverici zovem opet 192 da im kažem šta se dešava gde mi i oni odgovaraju da se tu ništa ne može dok inspektor ne da nalog. Rekao sam ženi da nema ništa ni od nakita ni od para i otišo da spavam. Ujutru sam se probudio i čekao poziv od inspektora čekao sam do 09:00 pošto ga nije bilo otišao sam u stanicu i tražio inspektora medjutim još nije došao na posao, a trebao je da bude dežuran celu noć u stanici. Policajac koji je bio u stanici pozvao ga je i pitao kada će doći i rekao da ga ja tražim. I zakazao mi je da dodjem u 11:00 sati u stanicu.

  U 11:15 sam bio u stanici, upoznao sam se sa inspektorom MRKIJEM MISLIO SAM DA ĆU UPOZNATI I PRLETA I TIHOG ALI NAŽALOST NISU BILI TAMO. Pokazao mi je sliku nekog momka i njegovog oca i ubedjivao da je to taj. Meni baš i nije ličio imali su sličnosti ali nije to taj. Zamolio me je da sačekam pošto dolaze oko dvanaest u stanicu pa da ga prepoznam. Pristao sam nemam šta da izgubim. Sklonili su me u sobu gde sede svi policajci da me baš ne vidi mada ja nisam imao taj problem da me vidi kad verovatno on sve zna o meni, PA BIO MI JE U KUĆI. Čim su ušli video sam da to nije on poslao sam poruku inspektoru NIJE TAJ.

  Odmah sam otišao, posle dva sata inspektor me je nazvao i rekao da to nije taj što sam mu ja odma rekao i rekao mi da donesem tablet u stanicu i da će u ponedeljak videti šta može tu da se uradi.Nasmejao sam se i rekao mu čoveče danas je subota do ponedeljka on može da bude bilo gde, na šta mi je on odgovorio da je vikend i da se strpim do ponedeljka. Pitao sam ga kada mogu da dodjem bar po tablet? Odgovorio mi je u ponedeljak ili utorak.

  Od utorka sam ga zvao svaki treći dan i stalno je smišljao neke izgovore u sredu 21.06.2017. mi je rekao da trenutno ne radi jer je imao smrtni slučaj i da će mi se javiti do petka da uzmem tablet. U ponedeljak pošto mi se nije javio, pozvao sam ga na telefon i bio je nedostupan. Dana 27.06.2017. odlazim u stanicu policije na satelit da vidim šta se tu dešava, gde mi policajci odgovaraju da je inspektor na godišnjem naredne tri nedelje. NEMOGU DA VERUJEM, sam sam pronašao, tablet i uzeo ga od počinioca, na kraju završava u stolu inspektora . Danas sam opet aktivirao praćenje tableta i video da nije ažuriran od kako sam ga odneo u stanicu. Što znači da nisu ni gledali ništa na njemu. A lopov se i dalje nalazi na slobodi pošto redovno pratim njegove objave na facebooku.

  Po mom gradjanskom mišljenju i slobodnoj proceni smatram da dežurni inspektor kao i policija nisu uradili ništa kako bi počinioci bili uhvaćeni i oduzeta moja imovina, kao i novac, koji je mnogo veći iznos od 15,000 dinara na koje se oni pozivaju. Iako su svi dokazi koje smo u tom momentu imali, navodili na počinioce. Kako ovaj predmet ne bi bio zataškan iz nekog meni nepoznatog razloga moram da se obraćam dalje medijima, i nadležnim organima. Imena lica koja su bila prisutna na uvidjaju kao i ovlašćena lica, nisam hteo trenutnio da navodim ali ako se ne bude rešilo u naj kraće vreme sve ću objaviti kao i sliku,ime i prezime i adresu stanovanja lopova.

  Narode sigurno ima još mnogo nas koji smo nezadovoljni zakonom i lopovima koji nas pljačkaju i rade šta hoće, a pošten narod ne sme ništa da uradi po tom pitanju prema lopovima. Mislim da treba tražiti izmenu zakona prema lopovima i da se zaštite gradjani Srbije od bednika", napisao je on, što je otvorilo žestoku polemiku na Fejsbuku.


  http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/28...-da-mu-pomogne

  - - - - - - - - - -

  ŠTA SE TO DEŠAVA???
  Treba da prijavi te pandurei da se obrati TV stanici ili TV Vojvodina.Neka se jos jednom sazna kakva nam je policija.

 8. #8
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Bez naloga forenzičari,inspektori,i ostali nemogu da rade

 9. #9
  miki208 nije na forumu
  Ponekad ljudi za koje to niko ne bi pomislio, mogu da urade nesto sto niko ne moze da zamisli.
  Moderator miki208 (avatar)
  Učlanjen
  21.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.669
  Reputaciona moć
  123

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio jolemisa Pogledaj poruku
  Treba da prijavi te pandurei da se obrati TV stanici ili TV Vojvodina.Neka se jos jednom sazna kakva nam je policija.
  Ma nema pravde u ovoj drzavi. Lopovi prolaze bolje od bilo koga drugog, zasticeni ko beli medvedi.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Andrija28 Pogledaj poruku
  Bez naloga forenzičari,inspektori,i ostali nemogu da rade
  Dobro, a da li su na kraju dali nalog? Nisu. Otisao baja na odmor.
  Uvek budi ono sto zaista jesi, pa cak iako odstupas od ostalih. Lepota je razlikovati se.

 10. #10
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio miki208 Pogledaj poruku
  Ma nema pravde u ovoj drzavi. Lopovi prolaze bolje od bilo koga drugog, zasticeni ko beli medvedi.

  - - - - - - - - - -  Dobro, a da li su na kraju dali nalog? Nisu. Otisao baja na odmor.
  Ne znamo mi to.


  Čak ni mi nismo smeli neke stvari da radimo bez naloga OPERATIVNOG CENTRA i direktora

 11. #11
  Moderator proka (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  42.026
  Reputaciona moć
  1270

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Koliko sam razumeo tablet je jos kod inspektora u stolu a on na odmoru? Kad se inspektor vrati sa odmora tablet nece naci u kancelariji???
  zivot je previse kratak da bi pio lose vino :)

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  46.712
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Па ти поново луфтирај стан кад изађеш ван...

 13. #13
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Proko,nije istina

 14. #14
  Moderator proka (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  42.026
  Reputaciona moć
  1270

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  šta nije istina???
  zivot je previse kratak da bi pio lose vino :)

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  05.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  25.295
  Reputaciona moć
  382

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Rad svih službi bila to policija,bilo zdravstvo,inspekcije i sl uređen je propisima odnosno pravilima o procudermama postupanja i delovanja.Odgovorni se toga moraju da pridržavaju jer družba je družba a služba je služba.To često jeste iritantno za korisnike usluga...

 16. #16
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  46.712
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio Gruban Pogledaj poruku
  Rad svih službi bila to policija,bilo zdravstvo,inspekcije i sl uređen je propisima odnosno pravilima o procudermama postupanja i delovanja.Odgovorni se toga moraju da pridržavaju jer družba je družba a služba je služba.To često jeste iritantno za korisnike usluga...
  Да, то што се у међувремену појавио интернет, GPS сигнал, итд, то је неважно, они и даље чекају да стигне искуцани налог са печатима, једним овалним и другим коцкастим и да све буде заведено у писарници која ради до пола 3.

 17. #17
  Buduća legenda Rayela (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  41.667
  Reputaciona moć
  1006

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio ccaterpillar Pogledaj poruku
  Да, то што се у међувремену појавио интернет, GPS сигнал, итд, то је неважно, они и даље чекају да стигне искуцани налог са печатима, једним овалним и другим коцкастим и да све буде заведено у писарници која ради до пола 3.
  Gruban je na neki nacin u pravu, ima narodna milicija i policija neke svoje propise, te kradje su za njih dim od onu stvar, ne shvatam
  kako covek ocekuje da ce sada neki jurisni odred poci da trazi sitnog lopova.

 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  46.712
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
  Gruban je na neki nacin u pravu, ima narodna milicija i policija neke svoje propise, te kradje su za njih dim od onu stvar, ne shvatam
  kako covek ocekuje da ce sada neki jurisni odred poci da trazi sitnog lopova.
  То јесте, али ако сам покушаш да одбраниш своје власништво да видиш како ће да ти скоче за врат исти ти пандури.

 19. #19
  Zoran Jov nije na forumu
  Noćna mora za sve separatiste, prevarante i šarlatane
  Veoma poznat Zoran Jov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2014.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vrhu piramide
  Poruke
  14.830
  Tekstova u blogu
  90
  Reputaciona moć
  439

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Ovo u uvodnom postu je ni[ta. Vidite [ta policajci rade jedni drugima u mom kraju...

  https://www.kurir.rs/crna-hronika/ns-policajci-u-soku-ukraden-pistolj-usred-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214

  Dobro je da i njih nisu ukrali.

  Citat Original postavio ccaterpillar Pogledaj poruku
  Да, то што се у међувремену појавио интернет, GPS сигнал, итд, то је неважно, они и даље чекају да стигне искуцани налог са печатима, једним овалним и другим коцкастим и да све буде заведено у писарници која ради до пола 3.
  Upravo tako.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
  Gruban je na neki nacin u pravu, ima narodna milicija i policija neke svoje propise, te kradje su za njih dim od onu stvar, ne shvatam
  kako covek ocekuje da ce sada neki jurisni odred poci da trazi sitnog lopova.
  Narodna milicija je ukinuta 1991. godine, dakle u XX veku. Sad je XXI vek.

  Lično znam, i imam iskustva, da neće da traže nikoga, neće da reaguju za pretnje ubistvom, podeljene po Internetu, da prijave bacaju u fioke, a kad dođe prijava iz suda maltretiraju podnosioce, što ih ometaju u igranju video igara na compu i ispijanja kafa.

  - - - - - - - - - -

  Citat Original postavio ccaterpillar Pogledaj poruku
  То јесте, али ако сам покушаш да одбраниш своје власништво да видиш како ће да ти скоче за врат исти ти пандури.
  Da te zugaze kao bubu. Apsolutno. Neverovatno ali istinito.
  Poslednji put ažurirao/la Zoran Jov : 05.07.2017. u 09:26
  Svetom vladaju najveći kriminalci. Države su torovi u koje oni uteruju stoku.

 20. #20
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio proka Pogledaj poruku
  šta nije istina???  oliko sam razumeo tablet je jos kod inspektora u stolu a on na odmoru? Kad se inspektor vrati sa odmora tablet nece naci u kancelariji???

 21. #21
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  46.712
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio Andrija28 Pogledaj poruku
  oliko sam razumeo tablet je jos kod inspektora u stolu a on na odmoru? Kad se inspektor vrati sa odmora tablet nece naci u kancelariji???
  Ма човече, какав одмор, каквом столу, таблет треба одмах да се врати власнику, а не да чека да се неки чиновник тамо врати са одмора. Шта ако не дај боже погине тај док је на одмору, чекаће се годинама да му се одреди замена па да се врати таблет, ко је овде луд?

 22. #22
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio ccaterpillar Pogledaj poruku
  Ма човече, какав одмор, каквом столу, таблет треба одмах да се врати власнику, а не да чека да се неки чиновник тамо врати са одмора. Шта ако не дај боже погине тај док је на одмору, чекаће се годинама да му се одреди замена па да се врати таблет, ко је овде луд?  Odakle vama ta informacija

 23. #23
  Poznat DEDA.D (avatar)
  Učlanjen
  08.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.840
  Reputaciona moć
  311

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio ccaterpillar Pogledaj poruku
  Ма човече, какав одмор, каквом столу, таблет треба одмах да се врати власнику, а не да чека да се неки чиновник тамо врати са одмора. Шта ако не дај боже погине тај док је на одмору, чекаће се годинама да му се одреди замена па да се врати таблет, ко је овде луд?
  Вероватно пише да због ГО дотиЋног инспектора, та ОРДИНАЦИЈА престаје са радом, док се г. Мрки не врати са ГО, а и кад се врати, можда поменута персона, иначе ПОЗНАТА СЛУЖБИ,
  одлази на заслужен ГО, а по ОС /оперативним сазнањима/ не знамо где га користи....сем ако не "провиримо на фејс", а то нам, без налога судије, који, гле чуда користи ГО, није дозвољено..

 24. #24
  Ističe se
  Učlanjen
  29.04.2017.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beocin
  Poruke
  2.257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Izmišljaju da je otišao na odmor

 25. #25
  Buduća legenda
  Učlanjen
  04.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Хилаффет Србија
  Poruke
  46.712
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Novosađanin jurio lopova po gradu, a policija nije imala vremena da mu pomogne!

  Citat Original postavio Andrija28 Pogledaj poruku
  Izmišljaju da je otišao na odmor
  Па зар МУП треба да стоји јер је чиновник отишао на одмор?

Slične teme

 1. Odgovora: 148
  Poslednja poruka: 30.06.2017., 09:45
 2. Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 13.09.2012., 01:53
 3. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 13.07.2012., 19:55
 4. Novosađanin istetovirao Hitlera i Hesa
  Autor Добро дошли u forumu Politika
  Odgovora: 86
  Poslednja poruka: 01.02.2012., 02:39
 5. Kako se postaje Novosađanin
  Autor Betty u forumu Srbija
  Odgovora: 135
  Poslednja poruka: 18.05.2005., 07:43

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •