DIKTATOR U PANIČNOM STRAHU IZGUBIO KOMPAS: Posle najave ubistva Rodića, Vučić preko svojih drugih novina rešio DA OD RODIĆA NAPRAVI "UBICU"!

Predsednik Adrija medija grupe Aleksandar Rodić reagovao je večeras na najnovije monstruozne optužbe u okviru hajke i medijskog linča koji traje nedeljama! Posle najave ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića, večeras je režim, monstruoznom zamenom teza, pokušao da Rodića napravi ubicom! Predsednik Adrija medija grupe večeras je saopštenjem reagovao na najsramnije laži!

Nikada u životu ne bih pozivao, a kamoli naručivao bilo čije ubistvo. Nikada u životu ne bi mi palo na pamet da se svetim nekadašnjim saradnicima na bilo koji način, ma koliko laži o meni danas izgovarali - poručio je večeras Aleksandar Rodić, predsednik Adrija medija grupe, odgovarajući na monstruozne optužbe plasirane od strane medijskih poslušnika Aleksandra Vučića.

Suočeni sa činjenicom da sam se vratio u zemlju, i pored toga što su mi pretili progonom i slali poruke preko kriminalca u novinama Vučićevog kuma da ću biti "otrovan ili ubijen u saobraćajnoj nesreći", diktator i njegove lažljive sluge spremili su novi scenario.

Shvativši da je javnost reagovala na pretnje ubistvom, sada od mene pokušavaju da naprave "ubicu". Toga se samo može setiti mozak čoveka koji je pozivao na ubistvo 100 muslimana, koji je to radio iz institucije Skupštine Srbije i zbog poziva na masovna ubistva još nije procesuiran.


Da je bar tada lustriran ili da je takvom čoveku, Aleksandru Vučiću, vlast posle 5.oktobra zabranila da se bavi politikom, danas ne bi mogao da urušava sve institucije i pravi od njih stranačke poslušnike.

Tužno je da ih je diktator nagovorio da objave ovako skandaloznu naslovnu stranu i sebe "procene" na po 10.000 evra.

Ovim "cenovnikom" sastavljenim u kabinetu, diktator je jasno pokazao koliko ih zaista ceni. Pozivam sve nadležne da reaguju na ovaj nastavak linča koji ugrožava moju porodicu i moje zaposlene.

Ipak, najmonstruoznije u celom ovom smišljenom "procesu" protiv mene jeste upravo to što diktator ne zloupotrebljava samo svoje sluge, već se potrudio da u ovu, u njegovoj glavi smišljenu "osvetu", uključi i porodice tih istih ljudi.

Vučić dlaku menja, ali ćud nikada!

Predsednik Adrija medija grupe,
Aleksandar Rodić


PROČITAJTE KAKO JE U NOVINAMA VUČIĆEVOG KUMA, GORANA VESELINOVIĆA, REŽIM NAJAVIO RODIĆEVO UBISTVO

ZABELA - Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u intervjuu nedeljniku Ekspres čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da se sprema ubistvo vlasnika "Adria Medija grupe" i lista "Kurir" Aleksandra Rodića!

U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

http://www.kurir.rs/vesti/politika/2...-napravi-ubicu